Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επειδη δεν προκειται να καταλαβεις τι θελω να πω,πιες το γαλατακι σου,διαβασε κανα μικυ μαους και πεσε για υπνο,μην σε δειρει και η μαμα σου που δεν κοιμασαι ακομα.

και προσεξε την αλλη φορα να μην ραβεις Μπουφανακια στο πουκετ

παντως παιδια αξιζει να φτιαξετε κανα κοστουμακι στην ταυλανδη,εχει πολυ καλους ραφτες.και πολυ καλες τιμες.
εμενα μου εφτιαξαν αυτο το τζακετ που μου ειχε γυαλισει,με 150 ευρω,ενω στο ιντερνετ το ειχα βρει με 2500 δολαρια.

αλλα και εκει  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: έπαιζες

ΒΛΑΜΕΝΟ  :2funny:

Επισκέπτης
αυτες που γαματε λες,εχεις ιδεα τι εχουν περασει για να τις γαμησεις;εχεις ιδεα τι θα πει trafficking;αλλα να μου πεις τι σε νοιαζει εσενα ε;την δουλεια σου να κανεις ετσι;και ας τις βιαζουν,σκοτωνουν,δερνουν,εξαναγκαζουν σε ναρκωτικα ο καθε αλβανος,ρωσσος,ρουμανος μαφιοζος που ΕΣΥ πληρωνεις.κατσε και σκεψου λιγα πραγματα πριν μιλησεις.και μαθε να σεβεσαι την χωρα σου.γιατι οσο και να νομιζεις οτι το κανεις,κανεις το αντιθετο,και την προσβαλεις.
εσεις που το ξερετε αυτο που λετε? ειστεμελος κυκλώματος τραφικινγκ?ή μηπως θύμα και σας έχουνε ξεσκίσει στο ξύλο και το σεξ? Γιατί εγώ όσες μα όσες γνωρίζω ιερόδουλες (και είναι παρα πολλες) είναι όλεςμε την θέληση τους εδώ και εξασκούν το επάγγελμά τους!Τις ανοησίες να τις κρατήσετε για εκεί που πωλούνται, το πιασες πιτσιρίκο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
και ποιος σας ειπε οτι εμεις δεν τους σεβομαστε κυριε?

το να κατσουμε να μας πηδηξουνε ειναι δειγμα σεβασμου μηπως? θέλουνε να προσευχηθούν? βεβαιως! να νοικιάσουν ενα γήπεδο και να πάνε να κανουν την προσευχή τους όμορφα και ωραία! Ξέρετε υποτιμά την νοημοσύνη μας να ακούμε ως δικαιολογία ότι 15000 άνθρωπου δεν μπορούσαν ταχα να δώσουν τα 1700(περιπου)ευρώ που τους ζητήθηκε ως ενοίκιο ενός γηπέδου! ξέρετε όσο αντιστοιχεί στον καθένα κύριε? κάτι παραπάνω απο 1 λεπτό του ευρώ! ούτε κερί στην εκκλησιά! καταλάβατε?

εαν εσεις θεωρειτε εαυτόν βλάξ, δικαίωμά σας!
φιλε μου πιστευεις οτι θα ερθει το τελος του κοσμου δηλαδη;η θα σταματησουμε εμεις να ειμαστε χριστιανοι αν γινει αυτο;δεν προκειται.Δεν γνωριζω για το γηπεδο που λες.αλλα αν μπορουσαν γιατι να μην το εκαναν πιστευεις;για ποιο λογο;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εσεις που το ξερετε αυτο που λετε? ειστεμελος κυκλώματος τραφικινγκ?ή μηπως θύμα και σας έχουνε ξεσκίσει στο ξύλο και το σεξ? Γιατί εγώ όσες μα όσες γνωρίζω ιερόδουλες (και είναι παρα πολλες) είναι όλεςμε την θέληση τους εδώ και εξασκούν το επάγγελμά τους!Τις ανοησίες να τις κρατήσετε για εκεί που πωλούνται, το πιασες πιτσιρίκο?

το τράφικινγκ βέβαια αποτελεί μια πραγματικότητα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ευχαριστω,μολις εμαθα οτι ζω σε εναν υπεροχο κοσμο,που δεν συμβαινει το τραφικινγκ.να εισαι καλα που μου ανοιξες τα ματια.ρε ανθρωπε τοσος φανατισμος πια;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φιλε μου πιστευεις οτι θα ερθει το τελος του κοσμου δηλαδη;η θα σταματησουμε εμεις να ειμαστε χριστιανοι αν γινει αυτο;δεν προκειται.Δεν γνωριζω για το γηπεδο που λες.αλλα αν μπορουσαν γιατι να μην το εκαναν πιστευεις;για ποιο λογο;

για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε την πολυπληθή παρουσία τους με τις ξένες συνήθειες στην χώρα μας
για να πούμε κάποια στιγμή νισάφι πια, φτιάξτε τους το τζαμί που θέλουν για να μην τους έχουμε στα πόδια μας

2 πολύ πρόχειρες σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου

Επισκέπτης
γιατι δεν το έκαναν? είδατε που μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε? να ρωτήσετε τους αρμόδιους υπουργούς λοιπόν γιατί τους επετράπη να προσβάλουν ένα δημοσιο μνημείο! Έχετε δει πουθενά σε καμία χώρα που φιλοξενεί μετανάστες παγκόσμια παρόμοιο θέμα? έχετε δει ποτέ εκδηλώσεις για το ραμαζάνι μπροστά απο τη Σορβώννη? Απο το Καιημπριτζ? Από το Μπιγκ Μπέν? από το Κολοσσαίο? Και μη μου πείτε ότι εκει έχουνε τζαμια, γιατί πολυ απλά δεν έχουν!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
νομίζω ότι το γενικότερο πνεύμα της εποχής σε έκανε να σκέφτεσαι έτσι, ότι δηλ. η θρησκεία δεν μπορεί πια να αποτελέσει συνεκτικό δεσμό του έθνους
δεν κατάλαβα όμως για ποιό πράγμα δεν μπορείς να πάρεις θέση :think:
Για το αν αυτο που αναφερω δηλ "η θρησκεία δεν μπορεί πια να αποτελέσει συνεκτικό δεσμό του έθνους" ειναι σωστο ή λαθος. Ισως αν ηταν οπως πριν να μας τραβαγε πισω σαν κρατος.

Φυσικα το γενικοτερο πνευμα της εποχης με εφερε, αφου βλεπω πως απεναντι σε αυτο η εκκλησια δεν μπορει να ανταπεξελθει

Επισκέπτης
ευχαριστω,μολις εμαθα οτι ζω σε εναν υπεροχο κοσμο,που δεν συμβαινει το τραφικινγκ.να εισαι καλα που μου ανοιξες τα ματια.ρε ανθρωπε τοσος φανατισμος πια;
θύματα τράφικινγκ αυτή την στιγμή παγκοσμίως, είναι ΜΟΝΟΝ οι "μεταναστριες" εξ αφρικής τις οποίες εκδίδουν διχως τη θέλησή τους οι πολυαγαπημένοι σας Νιγιριανοί, Αιθίοπες κ.λ.π, "μεταναστες" νταβατζήδες τους!

εαν όντως είστε κατα του τραφικινγκ, ορίστε πεδίο δόξης λαμπρό για να δραστηριοποιηθείτε! Διώξτε τους αφρικανούς!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γιατι δεν το έκαναν? είδατε που μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε? να ρωτήσετε τους αρμόδιους υπουργούς λοιπόν γιατί τους επετράπη να προσβάλουν ένα δημοσιο μνημείο! Έχετε δει πουθενά σε καμία χώρα που φιλοξενεί μετανάστες παγκόσμια παρόμοιο θέμα? έχετε δει ποτέ εκδηλώσεις για το ραμαζάνι μπροστά απο τη Σορβώννη? Απο το Καιημπριτζ? Από το Μπιγκ Μπέν? από το Κολοσσαίο? Και μη μου πείτε ότι εκει έχουνε τζαμια, γιατί πολυ απλά δεν έχουν!
φιλε μου δεν γνωριζω αν υπαρχουν στις χωρες που λες τζαμια η κατι παρομοιο,και δεν με ενδιαφερει κιολας.αλλα πιστευεις οτι το πραγματικο προβλημα της χωρας ειναι αυτο;μηπως πανε να μας αποπροσανατολισουν απο το πραγματικο;για σκεψου το λιγο.

Επισκέπτης
φιλε μου δεν γνωριζω αν υπαρχουν στις χωρες που λες τζαμια η κατι παρομοιο,και δεν με ενδιαφερει κιολας.αλλα πιστευεις οτι το πραγματικο προβλημα της χωρας ειναι αυτο;μηπως πανε να μας αποπροσανατολισουν απο το πραγματικο;για σκεψου το λιγο.
Εσεις άμα έχετε (κούφια η ώρα) aids και καρκίνο, θα ασχοληθείτε με τη θεραπεία μόνο της μιας ασθένειας? Δεν τίθεται θεμα αποπροσανατολισμού αγαπητέ γιατί όλα ειναι εξ ισου σημαντικά προβλήματα και εαν θέλετε είναι διαφορετικές όψεις της επίθεσης που δεχεται η Ελλάδα με σκοπό τον διαμελισμό καιτελικά τον αφανισμό της! Σκεφτείτε! Ειστε νεος ανθρωπος! Απο εσας περιμένουμε να δράσετε! Όχι τον παππού σας!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
την θρησκεία τους πάντως δεν την σέβομαι, γιατί όχι απλά δεν σέβεται αλλά εχθρεύεται την δική μου
Εδω εισαι υπερβολικος, και κλασσικο παραδειγμα παρμενου στο κρανιο που του φταινε ολα. Οσους μουσουλμανους εχω γνωρισει ειχαν σεβασμο σε αυτο που πιστευω (μεχρι και καλα χριστουγεννα μου ελεγαν). Το μυστικο ειναι οτι σεβαστηκα και εγω τα δικα τους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
θύματα τράφικινγκ αυτή την στιγμή παγκοσμίως, είναι ΜΟΝΟΝ οι "μεταναστριες" εξ αφρικής τις οποίες εκδίδουν διχως τη θέλησή τους οι πολυαγαπημένοι σας Νιγιριανοί, Αιθίοπες κ.λ.π, "μεταναστες" νταβατζήδες τους!

εαν όντως είστε κατα του τραφικινγκ, ορίστε πεδίο δόξης λαμπρό για να δραστηριοποιηθείτε! Διώξτε τους αφρικανούς!
Στατιστικά στοιχεία για θύματα trafficking
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για το έτος 2007, συνολικά αναγνωρίσθηκαν 100 περιπτώσεις θυμάτων εμπορίας ανθρώπων-σωματεμπορίας. Από τις οποίες οι 31 αφορούσαν άνδρες, οι 64 γυναίκες και 5 από αυτές ανηλίκους. Σχεδόν τα μισά θύματα (43)προέρχονταν από τη Ρουμανία. Παροχή αρωγής και προστασίας έλαβαν 35 από τα θύματα, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Θύματα σωματεμπορίας σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το 2007
Παροχή αρωγής και προστασίας στα θύματα σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το 2007

Σύμφωνα με στοιχεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης STOP NOW-Stop Trafficking of People εκτιμάται ότι το 2002 πάνω από 17.000 γυναίκες και παιδιά θύματα διθνικής σωματεμπορίας, βρίσκονταν στην Ελλάδα. Τα περισσότερα θύματα προέρχονταν από την Ρωσσία, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.
Εκτιμάται επίσης ότι στην Ελλάδα 77.500 γυναίκες και παιδιά υπήρξαν θύματα εξαναγκαστικής πορνείας την περίοδο 1990-2000. Την ίδια περίοδο 1.700.000 άνδρες χρησιμοποίησαν εξαναγκαστικά εκδιδόμενες γυναίκες και παιδιά στην Ελλάδα ενώ δόθηκαν περίπου 6.000.000.000€ από την πελατεία για την χρήση εξαναγκαστικά εκδιδόμενων γυναικών και παιδιών.

καποιος σε παραπληροφορει.οχι οτι δεν υπαρχει και στην αφρικη trafficking,αλλα οχι να μας βγαζεις οτι στην ευρωπη δεν υπαρχει..

Επισκέπτης
ποιο ειναι τελικα αυτο το γαμιμενο το προβλημα της χωρας???
Η πιστη? αρχιδια, η γλωσσα ? μπα, τα γκετο? οχι, η εγκληματικοτητα? δεν ειναι μονο απο αυτους (αν και πριν δεν την ξεραμε). τι σκατα ειναι το προβλημα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσεις άμα έχετε (κούφια η ώρα) aids και καρκίνο, θα ασχοληθείτε με τη θεραπεία μόνο της μιας ασθένειας? Δεν τίθεται θεμα αποπροσανατολισμού αγαπητέ γιατί όλα ειναι εξ ισου σημαντικά προβλήματα και εαν θέλετε είναι διαφορετικές όψεις της επίθεσης που δεχεται η Ελλάδα με σκοπό τον διαμελισμό καιτελικά τον αφανισμό της! Σκεφτείτε! Ειστε νεος ανθρωπος! Απο εσας περιμένουμε να δράσετε! Όχι τον παππού σας!
ποιον διαμελισμο και αφανισμο ρε παιδια,ποιος λεει τετοιες σαχλαμαρες;ο μπουμπουκος;που ελεγε οτι χαρη σε αυτον τρωμε ψωμι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ποιο ειναι τελικα αυτο το γαμιμενο το προβλημα της χωρας???
Η πιστη? αρχιδια, η γλωσσα ? μπα, τα γκετο? οχι, η εγκληματικοτητα? δεν ειναι μονο απο αυτους (αν και πριν δεν την ξεραμε). τι σκατα ειναι το προβλημα?
μηπως εμεις οι ιδιοι,που ψηφιζαμε ολα αυτα τα χρονια τους ιδιους και τους ιδιους μαλακες,και φτασαμε εδω που φτασαμε;λεω εγω τωρα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για το αν αυτο που αναφερω δηλ "η θρησκεία δεν μπορεί πια να αποτελέσει συνεκτικό δεσμό του έθνους" ειναι σωστο ή λαθος. Ισως αν ηταν οπως πριν να μας τραβαγε πισω σαν κρατος.

Φυσικα το γενικοτερο πνευμα της εποχης με εφερε, αφου βλεπω πως απεναντι σε αυτο η εκκλησια δεν μπορει να ανταπεξελθει

εδώ είναι που κάνεις το λάθος:συγχέεις/ταυτίζεις την θρησκεία με τους λειτουργούς της (οι κεφαλές των οποίων είναι άτομα ανίκανα ή και επικίνδυνα ακόμη)

η Εκκλησία είναι δεδομένο ότι το έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια

αν όμως αποκοπούμε από το λατρευτικό της κομμάτι (γιατί το πνευματικό της μέρος είναι προσωπική υπόθεση του καθενός) θα έχουμε απωλέσει ένα πολύ σημαντικό τμήμα της παράδοσης μας και θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην αλλοτρίωση της εθνικής μας ταυτότητας

όλα αυτά σε συνδυασμό πάντα με τους χαλεπούς καιρούς μας (διαφορετικά κανένα πρόβλημα να το συζητάμε ή και να κάνουμε δημοψήφισμα εάν θέλουμε ο ορθοδοξία να χαρακτηρίζεται από το Σύνταγμα ως επίσημη θρησκεία του κράτους)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εδω εισαι υπερβολικος, και κλασσικο παραδειγμα παρμενου στο κρανιο που του φταινε ολα. Οσους μουσουλμανους εχω γνωρισει ειχαν σεβασμο σε αυτο που πιστευω (μεχρι και καλα χριστουγεννα μου ελεγαν). Το μυστικο ειναι οτι σεβαστηκα και εγω τα δικα τους

η λέξη "τζιχάντ" σου λέει κάτι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσους μουσουλμανους εχω γνωρισει ειχαν σεβασμο σε αυτο που πιστευω (μεχρι και καλα χριστουγεννα μου ελεγαν). Το μυστικο ειναι οτι σεβαστηκα και εγω τα δικα τους
δηλαδη τυπε πηγες στην σ.αραβια πχ και σου ελεγαν καλα χριστουγεννα? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom