Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eγω το βλεπω σαν ερευνα, και οχι σαν "ρευμα". Αλλωστε πιστευω οτι τετοιου ειδους λεπτομερειες μικρη σημασια εχουν για αυτον που πιστευει. Και δεν αλλοιωνουν την ουσια της διδασκαλιας του χριστιανισμου

Αυτο που λες ειναι συμπτωμα ολου του δυτικου κοσμου οχι μονο της Ελλαδας. Πιστευω οτι το new age κρυβεται απο πισω.

Αποτελουσε μεχρι προτινος, αντικειμενικα απο εδω και στο εξης δεν νομιζω να παιξει ρολο γιατι η εκκλησια εχει ξεπεραστει απο τις εξελιξεις. Με δικη της ευθυνη εννοειται. Δεν μπορω να παρω θεση πανω σε αυτο δεν ξερω αν ειναι σωστο ή λαθος με τα σημερινα δεδομενα

νομίζω ότι το γενικότερο πνεύμα της εποχής σε έκανε να σκέφτεσαι έτσι, ότι δηλ. η θρησκεία δεν μπορεί πια να αποτελέσει συνεκτικό δεσμό του έθνους
δεν κατάλαβα όμως για ποιό πράγμα δεν μπορείς να πάρεις θέση :think:

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κοπελια σου εθιξα τον γκομενο;συγνωμη κουκλα μου.

Πω Πω τι ανδροπρέπεια (του ΒΛΑΜΕΝΟΥ)  :2funny: :2funny: :2funny:

τi λες ρε ΒΛΑΜΕΝΟ, πρόσεξε μονο το 2013 (επειδή θα εχουμε 2013)
να μην σε γαμαει κανενας μουσουλμανος   :2funny: :2funny: :2funny:
και οταν σε ρωτανε να λες το θεϊκό:

και τι πως με γαμαει, 2013 εχουμε  :grin:

σου αρεσει το οθωμανικοί μαλλον μωρη ρουφηχτρα ετσι ?  :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πω Πω τι ανδροπρέπεια (του ΒΛΑΜΕΝΟΥ)  :2funny: :2funny: :2funny:

τi λες ρε ΒΛΑΜΕΝΟ, πρόσεξε μονο το 2013 (επειδή θα εχουμε 2013)
να μην σε γαμαει κανενας μουσουλμανος   :2funny: :2funny: :2funny:
και οταν σε ρωτανε να λες το θεϊκό:

και τι πως με γαμαει, 2013 εχουμε  :grin:

σου αρεσει το οθωμανικοί μαλλον μωρη ρουφηχτρα ετσι ?  :cheesy:
διαβασε προσεκτικα κοπελια την απαντηση σου,και θα δεις οτι ειναι απαντηση ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ της βλαμενης.αν δεν σε γαμαει ο γκομενος δεν σου φταιει το μπου.οκ;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• magias 2012.jpg
    magias 2012.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ευχαρίστως!

:shit: :shit:

ούτως η άλλως, σκατά σαν εσάς για χέσιμο τα έχω μόνον!  :birdman:
απλα η υποκρισια σας εχει κουρασει ρε.ολοι εσεις που φωναζετε για τους μεταναστες,τρεχετε να γαμησετε την ουκρανα,μολδαβεζα,ρουμανα,ρωσσιδα,και δεν ξερω και εγω τι αλλο,με 100 ευρω.ε πες μου,δεν εισαι και εσυ ο ορισμος του μαλακα,σαν την κοπελια πιο πανω;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε εκει τελειωνει το ημερολογιο των μαγιας
τελος του κοσμου και ετσι
καλα δικε μου δεν βλεπεις λιακοπουλο? :2funny:
τους τελειωνει;και δεν εχουν λεφτα να παρουν αλλο;να τους δανεισω ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για τι ρε για να παρει πρωταθλημα η αεκ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να διαβασε αναλυτικα

Οι Μάγια αποτελούν ένα παράδοξο στην ιστορία των πολιτισμών. Εμφανίστηκαν πριν από 1.500 χρόνια στο μέρος που βρίσκονται σήμερα το Μεξικό, η Γουατεμάλα και η Ονδούρα, με μια εξελιγμένη τεχνολογία. Κανείς δεν μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις πώς επέζησαν και πώς προόδευσαν σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικό σε κάθε είδους ανθρώπινη κατοίκιση και πώς ξαφνικά εγκατέλειψαν τις πόλεις κατά τον 9ο αιώνα και εξαφανίστηκαν. Και φυσικά κάθε συζήτηση για τα επιτεύγματα των Μάγια καταλήγουν στο πιο σπουδαίο δημιούργημά τους - τον αξεπέραστο υπολογισμό των γαλαξιακών κύκλων και του χρόνου. Πριν από τον 20ό αιώνα το ημερολόγιο των Μάγια ήταν η πιο εξελιγμένη μέθοδος απόδοσης του γαλαξιακού χρόνου, όπως και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα για το οποίο οι ειδικοί διαπιστώνουν έκπληκτοι ότι «δεν έχει χάσει ούτε μία μέρα μέσα σε 25 αιώνες». Ταυτόχρονα, εκτός από τον υπολογισμό των ηλιακών και των σεληνιακών κύκλων, τα ηλικίας 5.000 ετών ημερολόγιά τους υπολογίζουν και κάτι εκπληκτικό: τη σπάνια συμπαντική ευθυγράμμιση του ηλιακού μας συστήματος, του Ήλιου και της Γης, με το κέντρο του γαλαξία μας – ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια. Το κλειδί του γαλαξιακού ρολογιού των Μάγια ήταν η καταμέτρηση των 260 ημερών που ονομαζόταν Ιερό Ημερολόγιο και συνδεόταν με ένα άλλο ημερολόγιο, το Ασαφές Ημερολόγιο, που περιείχε τις 365 μέρες. Οι Μάγια έβλεπαν αυτούς τους δύο κύκλους του χρόνου να γυρνάνε όπως τα δόντια του γραναζιού αέναα μέχρι τη σπάνια στιγμή που μια μέρα του Ιερού Ημερολογίου κλειδώνει με μια μέρα του Ασαφούς Ημερολογίου. Αυτή η σπάνια και δυναμική μέρα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου 52 χρόνων και ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης έκτασης χρόνου που λεγόταν Μεγάλος Κύκλος. Σύμφωνα με αυτή την εξήγηση και την παράδοση των Μάγια ιερέων, τα αρχεία καταγράφουν ότι ο τελευταίος Μεγάλος Κύκλος ξεκίνησε τον Αύγουστο του 3114 π.Χ. και τελειώνει το 2012. Ειδικότερα, ο κύκλος τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012, όταν ο Ηλιος θα ευθυγραμμιστεί με τον ισημερινό του Γαλαξία Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι θα υπάρξει γαλαξιακή ευθυγράμμιση και ότι τα ημερολόγια των Μάγια σημειώνουν το γεγονός Αν δεν εχετε να προσθεσετε κατι οσον αφορα το ημερολογιο των Μαγια να προχωρησουμε στο 2) που αφορα τον 10 πλανητη.
Αναλυτικότερα, το ημερολογιό τους ειναι το μονο γνωστο ημερολογιο που βασιζεται σε γαλαξιακους κυκλους!! Οι Μαγιας ισχυριζονται οτι δημιουργησαν αυτο το ημερολογιο για να καταγραψουν το φως που "ερχεται απο το κεντρο του γαλαξια" Το 1961 επιστημονες μεσω δορυφορου ανακαλυψαν την ζωνη φωτονιων (ζωνη φωτος) στον αστερισμο των Πλειαδων!!!(κοιταξτε που βρισκονται οι Πλειαδες μηπως γι αυτο το φως μιλουσαν οι Μαγιας; ) Ας δουμε τι συμβαινει: Οι Πλειάδες είναι ένα σύστημα άστρων του οποίου μέρος είναι και ο ήλιος μας, καθώς επίσης και άλλοι ήλιοι - ο καθένας με το δικό του πλανητικό σύστημα βέβαια. Ο κεντρικός ήλιος των Πλειάδων λέγεται Αλκιόνη. Ο ήλιος μας κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από την Αλκιόνη σε 26,000 χρόνια περίπου (εδω ας θυμηθουμε το κοσμικο ετος του Πλατωνα ) Κάθε 10,000 χρόνια περίπου το πλανητικό μας σύστημα "συναντά" τη Ζώνη Φωτονίων, η διάσχιση της οποίας κρατά 2,000 χρόνια και χαρακτηρίζεται από συνεχές φως. Οι ενδιάμεσες δύο μεγάλες περίοδοι (10,000 + 10,000 έτη περίπου) είναι οι περίοδοι του σκότους και χαρακτηρίζονται από την εναλλαγή νύχτας και ημέρας, όπως έχουμε τώρα Έχουμε αρχίσει (θεωρητικά από το 2000) να κινούμαστε μέσα στη ζώνη φωτονίων και θα είμαστε τελείως μέσα σε αυτήν το έτος 2012. Εάν μπει η Γη πρώτη σε αυτή τη Ζώνη Φωτός (λογο κλισης), θα φαίνεται σαν ο ουρανός να πήρε φωτιά Αν μπει ο Ήλιος μας θα γίνει αμέσως σκοτάδι που - σύμφωνα με υπολογισμούς με την ταχύτητα που ταξιδεύουμε στο διάστημα - θα διαρκέσει μερικές ημέρες.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ. Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ
(Αυτα ακριβως αναφερονται στην αποκαλυψη!!!)

Τελικη συνοδο λοιπόν θά᾽χουμε στις 21-12-2012!!! Τοτε θα ευθυγραμιστουν 1) Κρόνος, 2) Αφροδίτη, 3) Ερμής, 4) Ήλιος, 5) Πλούτωνας, 6) Άρης, 7) Ποσειδώνας, 8) Ουρανός, 9) Σελήνη, 10) Δίας, 11) Γη με το κεντρο του γαλαξια!!!Οι αστρονομοι αναφερουν ότι θα συνοδεύεται από ένα βαρυτικό κύμα, από το κέντρο του Γαλαξία που θα χτυπήσει την Γη Στα επόμενα τέσσερα χρόνια η ανθρωπότητα καλείται να «κλείσει» όλα της τα παλιά θέματα ώστε να μπορέσει να κάνει μια καινούρια αρχή. Έτσι όλα επιταχύνονται. Μοιάζει σα να έχουμε τραβήξει ένα λάστιχο και να το έχουμε τεντώσει όσο δεν πάει άλλο, και τώρα το έχουμε αφήσει και επιστρέφει με μεγάλη ταχύτητα πίσω στην πρωταρχική του κατάσταση.!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
απλα η υποκρισια σας εχει κουρασει ρε.ολοι εσεις που φωναζετε για τους μεταναστες,τρεχετε να γαμησετε την ουκρανα,μολδαβεζα,ρουμανα,ρωσσιδα,και δεν ξερω και εγω τι αλλο,με 100 ευρω.ε πες μου,δεν εισαι και εσυ ο ορισμος του μαλακα,σαν την κοπελια πιο πανω;

Εξ όσων γνωρίζω όλες οι παραπάνω δεν ζήτησαν να προσευχηθούν σε δημόσιους χώρους και σε κάθε περίπτωση προτιμώ το θέαμα μερικών χιλιάδων ωραίων κοριτσιών από τα αποτυχημένα αδελφοξάδελφα του Μουλά Ομάρ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

οι πουτάνες μας προσφέρουν κάτι, οι πάκηδες απολύτως ΤΙΠΟΤΑ

Επισκέπτης
δεν ειναι τυχαιο το παραδειγμα που φερατε !!!

ξερετε ομως εγω(εμεις) τις ρωσιδες,ουκρανες,μολδαβες,κ.λ.π. τις γαμαμε! και ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ως ιερόδουλες ΝΟΜΙΜΑ!

οι πακιστανοι,ινδοι, αιγυπτιοι, ινδοι κ.λ.π. γαμανε εσας!και χωρις να διαθετουν τα απαραιτητα απο τον νομο πιστοποιητικα!

ειστε και πουστης και αρρωστος!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οι πουτάνες μας προσφέρουν κάτι, οι πάκηδες απολύτως ΤΙΠΟΤΑ
και εγω συμφωνω,αλλα ειναι και αυτοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ οπως εσυ και εγω.και εγω δεν τους παω,αλλα σαν ανθρωπους τους σεβομαι,και αυτους και την θρησκεια τους,οπως και καθε θρησκεια στον κοσμο.

Επισκέπτης
Εξ όσων γνωρίζω όλες οι παραπάνω δεν ζήτησαν να προσευχηθούν σε δημόσιους χώρους και σε κάθε περίπτωση προτιμώ το θέαμα μερικών χιλιάδων ωραίων κοριτσιών από τα αποτυχημένα αδελφοξάδελφα του Μουλά Ομάρ...

δυστυχως, δεν ειναι μονον αισθητικο το θεμα.....

DURBAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Δηλαδη ρε βλαμενο εσυ στο πουκετ εγινες μαγκας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρχικομπλεξαρα και ΒΛΑΜΕΝΗ εισαι σε όλα τα επιπεδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακους εκει μεσα σε ενα σαιτ που αφορα το πληρωμενο ερωτα να την λεει σε οσους τα σκανε να γαμησουν

Η κομπλεξαρα που παει πουκετ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και εγω συμφωνω,αλλα ειναι και αυτοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ οπως εσυ και εγω.και εγω δεν τους παω,αλλα σαν ανθρωπους τους σεβομαι,και αυτους και την θρησκεια τους,οπως και καθε θρησκεια στον κοσμο.

Κανένα πρόβλημα...
Ας νοικιάσουν κανά χωράφι και ας κάνουν ό,τι γουστάρουν...
Είναι ανάγκη να το κάνουν στο κέντρο της Αθήνας και σε κοινή θέα;
Και φυσικά δεν μπορώ να μην το ρωτήσω...
Αν χριστιανοί στην πατρίδα τους έκαναν το ίδιο, πόσα δεπτερόλεπτα θα επιζούσαν;

δυστυχως, δεν ειναι μονον αισθητικο το θεμα.....

Ασφαλώς και όχι αλλά προσπαθώ να καταδείξω ότι δεν είναι όλοι οι μετανάστες ίδιοι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν ειναι τυχαιο το παραδειγμα που φερατε !!!

ξερετε ομως εγω(εμεις) τις ρωσιδες,ουκρανες,μολδαβες,κ.λ.π. τις γαμαμε! και ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ως ιερόδουλες ΝΟΜΙΜΑ!

οι πακιστανοι,ινδοι, αιγυπτιοι, ινδοι κ.λ.π. γαμανε εσας!και χωρις να διαθετουν τα απαραιτητα απο τον νομο πιστοποιητικα!

ειστε και πουστης και αρρωστος!
αυτες που γαματε λες,εχεις ιδεα τι εχουν περασει για να τις γαμησεις;εχεις ιδεα τι θα πει trafficking;αλλα να μου πεις τι σε νοιαζει εσενα ε;την δουλεια σου να κανεις ετσι;και ας τις βιαζουν,σκοτωνουν,δερνουν,εξαναγκαζουν σε ναρκωτικα ο καθε αλβανος,ρωσσος,ρουμανος μαφιοζος που ΕΣΥ πληρωνεις.κατσε και σκεψου λιγα πραγματα πριν μιλησεις.και μαθε να σεβεσαι την χωρα σου.γιατι οσο και να νομιζεις οτι το κανεις,κανεις το αντιθετο,και την προσβαλεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μα και γω τους σέβομαι ως ανθρώπους και τους λυπαμαι επίσης

από το σημείο αυτό όμως, μέχρι του να μετατρέψω την πόλη μου σε κάτι τελείως ξένο προς την δική μου αισθητική για να τους ικανοποιήσω, η απόσταση είναι τεράστια

την θρησκεία τους πάντως δεν την σέβομαι, γιατί όχι απλά δεν σέβεται αλλά εχθρεύεται την δική μου

Επισκέπτης
και ποιος σας ειπε οτι εμεις δεν τους σεβομαστε κυριε?

το να κατσουμε να μας πηδηξουνε ειναι δειγμα σεβασμου μηπως? θέλουνε να προσευχηθούν? βεβαιως! να νοικιάσουν ενα γήπεδο και να πάνε να κανουν την προσευχή τους όμορφα και ωραία! Ξέρετε υποτιμά την νοημοσύνη μας να ακούμε ως δικαιολογία ότι 15000 άνθρωπου δεν μπορούσαν ταχα να δώσουν τα 1700(περιπου)ευρώ που τους ζητήθηκε ως ενοίκιο ενός γηπέδου! ξέρετε όσο αντιστοιχεί στον καθένα κύριε? κάτι παραπάνω απο 1 λεπτό του ευρώ! ούτε κερί στην εκκλησιά! καταλάβατε?

εαν εσεις θεωρειτε εαυτόν βλάξ, δικαίωμά σας!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δηλαδη ρε βλαμενο εσυ στο πουκετ εγινες μαγκας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρχικομπλεξαρα και ΒΛΑΜΕΝΗ εισαι σε όλα τα επιπεδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακους εκει μεσα σε ενα σαιτ που αφορα το πληρωμενο ερωτα να την λεει σε οσους τα σκανε να γαμησουν

Η κομπλεξαρα που παει πουκετ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη δεν προκειται να καταλαβεις τι θελω να πω,πιες το γαλατακι σου,διαβασε κανα μικυ μαους και πεσε για υπνο,μην σε δειρει και η μαμα σου που δεν κοιμασαι ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom