Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Επισκέπτης
προκαλεις ομως και εσυ ..
αν διαβασα σωστα εσυ τον εβρισες πρωτος,χωρις να σου εχει απευθυνει καν το λογο!!!

Η Δημοκρατία επιβάλει ότι κάθε αναρχοαριστερός μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα.
Και κάθε φασίστας να ... διώκεται για τα λεγόμενά του!

Δίκαια πράγματα ....

[size=8pt]Αν είχαν επικρατήσει αυτοί ,
η Ελλάδα θα είχε πληθυσμό σήμερα 3.000.000
Ο ήρωάς τους , ο κίναιδος Άρης Βελουχιώτης ,
το είχε δηλώσει ξεκάθαρα.
Είχε πει ότι η Ελλάς δεν σηκώνει πληθυσμό 7.000.000 (που είχε τότε).
Το πολύ 2.500.000
Και γι'αυτό είχε ξεκινήσει το έργο του ... περιορισμού του πληθυσμού.
Σε Φενεό , Μελιγαλά , Άστρος κ.α.
Και οι σύντροφοί του στο Φοίβο , την ΟΥΛΕΝ , το νταμάρι του Κοπανά
και αργότερα στο Λιτόχωρο , την Πυρσόγιαννη , τη Φλώρινα , την Κόνιτσα , την Αμφιλοχία, το Καρπενήσι και πολλά άλλα ...[/size]

Επισκέπτης
Ειναι ερωτηση αυτη?...αφου το βλεπεις οτι δεν ειναι λογκαρισμενη η τρανη μας...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ειναι ερωτηση αυτη?...αφου το βλεπεις οτι δεν ειναι λογκαρισμενη η τρανη μας...
το ξερω...εχει πει στη συζυγο οτι παει με φιλους να δει μπαλλα,αλλα ειναι φ104....εχουν φερει στραπον 32εκατοστα.....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
προκαλεις ομως και εσυ ..
αν διαβασα σωστα εσυ τον εβρισες πρωτος,χωρις να σου εχει απευθυνει καν το λογο!!!

Προκαλώ ο πούστης προκαλώ.

Τον είπα μαλάκα και μου είπε ότι γαμιέμαι οικογενειακώς. :2funny: :2funny:

Και το ξαναλέω. Στ'αρχίδια μου! Το βροντάω δεξά ζερβά για να φανεί η διαφορά στο ποιος τρώει μπαν και ποιος όχι.

Την παράθεση της αλίντι με την ευχή του λαλάκη τη διάβασες? Έχεις να πεις κάτι γι'αυτή????

Αν δεν την πρόλαβες (τη σβήσανε την ευχή αλλά ο λαλάκης καλά κρατεί) στη στέλνω και με πμ γιατί πάνω κάτω θυμάμαι τι έλεγε.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
καλα ρε με τον λακη ασχολειστε? με τον λακη? μα με τον λακη? ημαρτον ρε.... με τον λακη?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.442
Πόντοι
4.895
Δεν ήμουν ρατσιστής. Έγινα.

Βαρέθηκα να ζω στο κέντρο της Αθήνας από τότε που γεννήθηκα και να ακούω από δημοσιογράφους και πολιτικούς να υποστηρίζουν τους μετανάστες ενώ αυτοί μένουν στα βόρεια -ή όποια- προάστια.

Βαρέθηκα να μου μιλάει ο Τριανταφυλλόπουλος και οι άλλοι, για ξενοφοβία και ρατσισμό,"έξω από το χορό", από την ασφάλεια του πολυτελούς σπιτιού τους. Βαρέθηκα να βλέπω στην πολυκατοικία μου μαύρους να έχουν ζωντανές κότες μέσα στο διαμέρισμά τους για να πάνε να τις πουλήσουν τη Κυριακή στο παζάρι. Αδιαφορώντας για στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και για το αν μένω ακριβώς από πάνω τους με το 35 ημερών παιδί μου.
Βαρέθηκα να τους βλέπω να κάνουν κακό στην πατρίδα μου πουλώντας παράνομα κινέζικα προϊόντα στους δρόμους. Χωρίς αποδείξεις αγοράς χωρίς κανέναν από τους κανόνες εμπορίου.
Βαρέθηκα να τους βλέπω να ξυπνάνε στις 12 και να βάζουν μουσικές "μάο-μάο" και να περιμένουν μόνο πότε έχει πανηγύρι ή λαϊκή για να δουλέψουν. Δε νομίζω η πατρίδα μου να είχε ανάγκη τέτοιους "εργαζομένους" και αναρωτιέμαι γιατί να τους περιθάλπει.
Βαρέθηκα να βλέπω έναν οκνηρό Πακιστανό επαγγελματία-ζητιάνο, 1 χρόνο τώρα, σε "χλιδάτο" φανάρι βορείων προαστίων να ζητάει λεφτά. Όταν δεν τον βλέπουν ανάβει και τσιγάρο το οποίο κρύβει όταν περάσει αυτοκίνητο για να μη του χαλάσει το image του κακομοίρη.
Δε νομίζω ότι η πατρίδα μου έχει ανάγκη τέτοιους "εργαζομένους".
Βαρέθηκα να μην ξέρω τι να πω στον μεγάλο μου γιο (3,5 ετών) όταν με ρωτάει τι είναι αυτές οι μαύρες (πουτάνες) που κάνουν πιάτσα στην Πατησίων.
Βαρέθηκα να περνάω από το γκέτο της Δροσοπούλου και να με κοιτάνε οι μαύροι, ως ...Αμερικάνοι μαύροι από το Μπρόνξ, που "έχουν τους φίλους τους και δεν σηκώνουν και πολλά γιατί είναι πολλοί και "bad". Δεν νομίζω ότι η πατρίδα μου έχει ανάγκη τέτοια υποβάθμιση στα ακίνητα της Κυψέλης και άλλων περιοχών επειδή απ' έξω ουρλιάζουν οι μαύροι.
Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να ακούω εγώ και η οικογένειά μου, στην πατρίδα μου, τον ιμάμη να ψέλνει από τη τηλεόραση γιατί ο μωαμεθανός γείτονάς μου νοστάλγησε την θρησκεία του.
Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να κάνουν κατάληψη οι Πολωνοί και οι Αλβανοί πίνοντας μπύρες έξω από το σπίτι μου όποια ώρα γουστάρουν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν νοικιάζουν ένα διαμέρισμα παρουσιάζονται δύο και την άλλη μέρα κοιμούνται μέσα 12. Δεν έχω λεφτά κύριε δημοσιογράφε "δίκαιε και προστάτη μεταναστών" να πάω τη γυναίκα μου να γεννήσει όπως η δική σου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Γιατί η δική μου να περιμένει τη σειρά της πριν την μαύρη και μετά την άλλη μαύρη ενώ η δική σου γέννησε σε μονόκλινο με γαλάζιους και ροζ διαδρόμους; Δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί να έχεις κοντά στην μονοκατοικία σου Γάλλο ή Βρετανό γείτονα, ενώ εγώ μια Αιγύπτια με μαντήλα στο κεφάλι.
Δεν νομίζω ότι ήμουν ρατσιστής. Έγινα. Kαι δεν το κρύβω πια...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αυτή είναι η απάντηση σε κάθε βολεμένο "νούμερο" που το παίζει προστάτης των δήθεν κατατρεγμένων και πάει να κάνει πολιτική εκμεταλευόμενος τέτοιες καταστάσεις όπως αυτή στον Αγ. Παντελεήμονα.

Αλήθεια που κατοικεί ο κ. Αλαβάνος και οι όμοιοί του; Πως γίνεται από όλους αυτούς τους υποκριτές δήθεν συμπαθούντες κλπ. να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να αποφάσισε να μετακομίσει και να πάει συνειδητά να ζήσει σε κάποια από αυτές τις γειτονιές για να βρίσκεται καθημερινά ανάμεσα στους αγαπημένους τους (λάθρο)μετανάστες; Τώρα είναι και ευκαιρία, οι τιμές έχουν πέσει στα σύγχρονα ελληνικά γκέτο που μας επέβαλλαν συγκεκριμένοι πολιτικοί(με συγκεκριμένς πολιτικές). Ας μας αποδείξουν στην πράξη την υποτιθέμενη ιδεολογία τους

Όλοι αυτοί που εγκαταλείπουν (ή προσπαθούν) αυτές τις γειτονιές συνεχώς τα τελευταία χρόνια χαζοί είναι ; παρατάνε έτσι τις περιουσίες τους και τη μαγευτική ζωή σε αυτούς τους πολυπολιτισμικούς "παράδεισους";

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς όλους τους φιλελεύθερους επαναστάτες του καναπέ και ζητώ συγνώμη λίγο για το ύφος μου γιατί είμαι εκτός εαυτού.

Κατ’αρχήν κατοικώ στα άνω πατήσια κοντά στον Άγιο Λουκά και μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τους λογής μετανάστες ή λαθρομετανάστες ασχέτου χρώματος.
Πριν από μία ώρα με πήρε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο καθώς είμαι στην δουλειά να μου πει έντρομη ότι ενώ είχε βγάλει με το καρότσι την 1,5 μηνός κορούλα μας και περπατούσε στο πεζοδρόμιο ερχόντουσαν 4 μετανάστες ή λαθρομετανάστες δεν με ενδιαφέρει αφρικανικής καταγωγής και όταν συναντήθηκαν προσπάθησαν να της πιάσουν το στήθος, έβαλε τα χέρια της να προστατευτεί αφήνοντας το καρότσι ( η κίνηση ήταν αντιδραστική, δεν το ήθελε, το ένστικτο της προστασίας ) και ευτυχώς δεν της έπεσε το καρότσι πουθενά.
Αμέσως πήρε το παιδί και άρχισε να τρέχει, ώσπου έφτασε σπίτι και κλαίγοντας με ενημέρωσε.
Το ξέρετε κύριοι κυρίες επαναστάτες του καναπέ και τον λογής προαστίων ότι όλα τα συνοριακά τμήματα φύλαξης αποστέλλουν τους λαθρομετανάστες που συλλαμβάνουν 20% στην Θεσσαλονίκη και το 80% στην Αθήνα;
Τους βγάζουν φωτογραφίες, αποτυπώματα, τους παίρνουν το όνομα ( τι όνομα δλδ, ότι δηλώσεις είσαι ), τους κρατάνε 2 ημέρες και μετά τους επιβιβάζουν σε λεωφορεία με τους πιο πάνω προορισμούς.
Τους βγάζουνε και μία κάρτα που λέει ότι έχει ισχύ για ένα μήνα και μετά θα πρέπει να κινήσουν διαδικασίες για να βγάλουν πράσινη κάρτα ( και όσο τον είδατε εσείς άλλο τόσο τους είδαν και στα γραφεία που βγάζουν τις κάρτες ).
Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που καθημερινά τα συνοριακά τμήματα φύλαξης δέχονται τηλεφωνήματα από τους ίδιους τους μετανάστες να πάνε να τους παραλάβουν γιατί γνωρίζουν ότι σε 2 ημέρες θα βρίσκονται στον προορισμό τους με έξοδα δικά σου.
Έτσι έχουμε καταντήσει, μία αποθήκη που τους ‘παρκάρουν’ εδώ, εγκλωβίζονται καθώς δεν έχουν έγγραφα να φύγουν και δεν μπορούμε να ξεμυτίσουμε από το σπίτι μας, 15:30.
Αν εσάς σας αρέσει αυτή η κατάσταση να τους δώσετε και τις γυναίκες σας να βολευτούν, να βγάλουν τις ανάγκες τους οι άνθρωποι.
Εμάς δεν μας αρέσει και θέλουμε να ζήσουμε ανθρώπινα και με ασφάλεια και εμείς και τα παιδιά μας.
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 11:51 μ.μ.

Επισκέπτης
θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση προς όλους τους φιλελεύθερους επαναστάτες του καναπέ και ζητώ συγνώμη λίγο για το ύφος μου γιατί είμαι εκτός εαυτού.
1)Κατ’αρχήν κατοικώ στα άνω πατήσια κοντά στον Άγιο Λουκά και μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τους λογής μετανάστες ή λαθρομετανάστες ασχέτου χρώματος.
Πριν από μία ώρα με πήρε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο καθώς είμαι στην δουλειά να μου πει έντρομη ότι ενώ είχε βγάλει με το καρότσι την 1,5 μηνός κορούλα μας και περπατούσε στο πεζοδρόμιο ερχόντουσαν 4 μετανάστες ή λαθρομετανάστες δεν με ενδιαφέρει αφρικανικής καταγωγής και όταν συναντήθηκαν προσπάθησαν να της πιάσουν το στήθος, έβαλε τα χέρια της να προστατευτεί αφήνοντας το καρότσι ( η κίνηση ήταν αντιδραστική, δεν το ήθελε, το ένστικτο της προστασίας ) και ευτυχώς δεν της έπεσε το καρότσι πουθενά.
Αμέσως πήρε το παιδί και άρχισε να τρέχει, ώσπου έφτασε σπίτι και κλαίγοντας με ενημέρωσε.

2)Το ξέρετε κύριοι κυρίες επαναστάτες του καναπέ και τον λογής προαστίων ότι όλα τα συνοριακά τμήματα φύλαξης αποστέλλουν τους λαθρομετανάστες που συλλαμβάνουν 20% στην Θεσσαλονίκη και το 80% στην Αθήνα;
Τους βγάζουν φωτογραφίες, αποτυπώματα, τους παίρνουν το όνομα ( τι όνομα δλδ, ότι δηλώσεις είσαι ), τους κρατάνε 2 ημέρες και μετά τους επιβιβάζουν σε λεωφορεία με τους πιο πάνω προορισμούς.
Τους βγάζουνε και μία κάρτα που λέει ότι έχει ισχύ για ένα μήνα και μετά θα πρέπει να κινήσουν διαδικασίες για να βγάλουν πράσινη κάρτα ( και όσο τον είδατε εσείς άλλο τόσο τους είδαν και στα γραφεία που βγάζουν τις κάρτες ).
Η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που καθημερινά τα συνοριακά τμήματα φύλαξης δέχονται τηλεφωνήματα από τους ίδιους τους μετανάστες να πάνε να τους παραλάβουν γιατί γνωρίζουν ότι σε 2 ημέρες θα βρίσκονται στον προορισμό τους με έξοδα δικά σου.
Έτσι έχουμε καταντήσει, μία αποθήκη που τους ‘παρκάρουν’ εδώ, εγκλωβίζονται καθώς δεν έχουν έγγραφα να φύγουν και δεν μπορούμε να ξεμυτίσουμε από το σπίτι μας, 15:30.

Αν εσάς σας αρέσει αυτή η κατάσταση να τους δώσετε και τις γυναίκες σας να βολευτούν, να βγάλουν τις ανάγκες τους οι άνθρωποι.
Εμάς δεν μας αρέσει και θέλουμε να ζήσουμε ανθρώπινα και με ασφάλεια και εμείς και τα παιδιά μας.
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 11:51 μ.μ.
1)Το ότι ένα ποσοστό μεταναστών εγκληματεί δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.

2)Ναι πράγματι η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας αλλά κ της Ε.Ε. είναι για τον πέο...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1)Το ότι ένα ποσοστό μεταναστών εγκληματεί δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.

2)Ναι πράγματι η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας αλλά κ της Ε.Ε. είναι για τον πέο...

1) Δεν με ενδιαφέρει η στατιστική πλευρά των πραγματων .... αν ενας ειναι παράνομος ουστ σε όλους ... θα δεχθούμε μονον όσους είναι αναγακαίοι στην ελληνική οικονομία και στους έλληνες πολίτες .... οι άλλοι να πυροβολούνται στα σύνορα στην προσπάθεια εισόδου απο Τουρκία ... να δεις τοτε ποσοι θα ξαναπροσπαθήσουν ,....

2) Η διαπιστωση δεν αρκεί .... απαίτηση να λάβει το κρατος τα αναγκάια μέτρα ωστε να κλείσουν οριστικά τα σύνορα . Δεν ειναι και δύσκολο ..... Να μάθοθν σκοποβολή οι φαντα΄ροι και οι συνοριοφύλακες σε κινητους - νυχτερινούς στοχους ,,,, ξερεις τι πλάκα εχει ?

Επισκέπτης
1) Δεν με ενδιαφέρει η στατιστική πλευρά των πραγματων .... αν ενας ειναι παράνομος ουστ σε όλους ... θα δεχθούμε μονον όσους είναι αναγακαίοι στην ελληνική οικονομία και στους έλληνες πολίτες .... οι άλλοι να πυροβολούνται στα σύνορα στην προσπάθεια εισόδου απο Τουρκία ... να δεις τοτε ποσοι θα ξαναπροσπαθήσουν ,....

2) Η διαπιστωση δεν αρκεί .... απαίτηση να λάβει το κρατος τα αναγκάια μέτρα ωστε να κλείσουν οριστικά τα σύνορα . Δεν ειναι και δύσκολο ..... Να μάθοθν σκοποβολή οι φαντα΄ροι και οι συνοριοφύλακες σε κινητους - νυχτερινούς στοχους ,,,, ξερεις τι πλάκα εχει ?
Εξαιρετικό μεταναστευτικό πλάνο πράγματι!!! :cheesy:

Μόνος σου το σκέφτηκες ή σε βοήθησε ο κ.Πλεύρης;;; :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εξαιρετικό μεταναστευτικό πλάνο πράγματι!!! :cheesy:

Μόνος σου το σκέφτηκες ή σε βοήθησε ο κ.Πλεύρης;;; :2funny:

γιατι ? δεν σ'αρέσει ? σκέφτεσαι τιποτα καλύτερο ? πες το !!1

ξερεις εκει εξω εχουμε 180 εκ Πακιστανούς, 120 εκ Μπαγκλαντέσιους, 1 δισ Ινδούς , 30 εκ Αυγανούς, 80 Ιρανούς, 25 Κούρδους 30 Ιρανούς  120 Νιγεριανούς και κατι ψιλα Ασιατομαυρακια ,,,

απο αυτους 1 εκ ειναι ηδη στα συνορα και πολιορκούν να μπουν.... και 1-2 εκ ηδη μεσα διπλα σου .... τι άλλη μεταναστευτική πολιτική ονειρευεσαι ?

αν δεν τους αποτρέψουμε θα μας πνίξουν .... ρεαλιστικά ....

Επισκέπτης
γιατι ? δεν σ'αρέσει ? σκέφτεσαι τιποτα καλύτερο ? πες το !!1

ξερεις εκει εξω εχουμε 180 εκ Πακιστανούς, 120 εκ Μπαγκλαντέσιους, 1 δισ Ινδούς , 30 εκ Αυγανούς, 80 Ιρανούς, 25 Κούρδους 30 Ιρανούς  120 Νιγεριανούς και κατι ψιλα Ασιατομαυρακια ,,,

απο αυτους 1 εκ ειναι ηδη στα συνορα και πολιορκούν να μπουν.... και 1-2 εκ ηδη μεσα διπλα σου .... τι άλλη μεταναστευτική πολιτική ονειρευεσαι ?

αν δεν τους αποτρέψουμε θα μας πνίξουν .... ρεαλιστικά ....
Είμαστε δηλαδή ελεύθεροι πολιορκημένοι;;; :o

Nιώθω πράγματι να πνίγομαι...

Συνημμένα

• ΠΝΙΓΜΟΣ.jpg
    ΠΝΙΓΜΟΣ.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 19

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αναπνεουν τον αερα μας

αυτο δεν ενοχλει .... ενοχλει αυτο που περιγραφει ο πολίτης απο Αγ. Λουκα ,,,

εσενα δεβ σε προβληματίζει ?

ίσως ζεις σε κάποιο νησί η στην επαρχία και δεν αντιμετωπίζεις παρόμοιες καταστάσεις ...

Επισκέπτης
εκτος απο το να πνίγεσαι εχεις κατι πιο σοβαρό να παραθέσεις ?
Μεταναστευτικό ρεύμα υπάρχει όσο υπάρχουνε δουλειές.

Στην Ελλάδα οι δουλείες στερέψανε.

Επίσης δεν είμαστε ο μόνος προορισμός μεταναστών.

Το πρόβλημα υπάρχει λόγω αυτών που έρχονται θέλοντας να συνεχίζουνε στην υπόλοιποι Ε.Ε. η οποία τους κλείνειτην πόρτα κ ξεμένουνε εδώ...

Εδώ ναι πρέπει να βρεθεί λύση,αντέ ας δούμε την φιλελεύθερη Ε.Ε. κ το μεγαλείο της...

Επισκέπτης
αυτο δεν ενοχλει .... ενοχλει αυτο που περιγραφει ο πολίτης απο Αγ. Λουκα ,,,

εσενα δεβ σε προβληματίζει ?

ίσως ζεις σε κάποιο νησί η στην επαρχία και δεν αντιμετωπίζεις παρόμοιες καταστάσεις ...
Και τριάντα τέτοια περιστατικά δεν λένε τίποτα αναλογικά με τα 2εκ μετανάστες περίπου που βρίσκονται στην χώρα!!! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom