Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεταναστευτικό ρεύμα υπάρχει όσο υπάρχουνε δουλειές.

Στην Ελλάδα οι δουλείες στερέψανε.

Επίσης δεν είμαστε ο μόνος προορισμός μεταναστών.

Το πρόβλημα υπάρχει λόγω αυτών που έρχονται θέλοντας να συνεχίζουνε στην υπόλοιποι Ε.Ε. η οποία τους κλείνειτην πόρτα κ ξεμένουνε εδώ...

Εδώ ναι πρέπει να βρεθεί λύση,αντέ ας δούμε την φιλελεύθερη Ε.Ε. κ το μεγαλείο της...

ακριβώς εδω ειναι το πρόβλημα ...

όσο για εργασιακές ευκαιρίες τοτο οι Ρουμάνοι όσο και οι Βούλγαροι, Πολωνοί έχουν καθε δικαιωμα εργασίας εν Ελλάδι όπως και ο κάθε έλληνας ισότιμα ....

οι Ασιάτες Αφρικανοί ειναι λαθρομετανάστες και πρεπει να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες ....

η μόνη λύση που μπορεί να δωθέι απο πλευράς ΕΕ ειναι κατι αντιστοιχο της FRONTEX που επιχειρελι στα υγρά μας σύνορα να εφαρμοσθεί και για την περιοχή του Εβρου ...

επίσης μια διμερής συμφωνία με την Τουρκία να απομακρύνονται και να απωθούνται αυτές οι πληθυσμιακές ομάδες απο περιοχές συνόρων ... ίσως και κοινές περιπολίες ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και τριάντα τέτοια περιστατικά δεν λένε τίποτα αναλογικά με τα 2εκ μετανάστες περίπου που βρίσκονται στην χώρα!!! :jerking:

μη τυχει στη γυναικα η στο παιδί σου η και σε σενα κανα βραδυ ... και σε βλέπω εγω υστερα τι μαλακία θα τραβας ....

να ειναι λογική σωφρονα ατόμου αυτη ? οι 30 ειναι λίγοι δηλαδή ? σα δε ντρεπεσαι βρε ηλίθιε !!

Επισκέπτης
οι Ασιάτες Αφρικανοί ειναι λαθρομετανάστες και πρεπει να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες ....

η μόνη λύση που μπορεί να δωθέι απο πλευράς ΕΕ ειναι κατι αντιστοιχο της FRONTEX που επιχειρελι στα υγρά μας σύνορα να εφαρμοσθεί και για την περιοχή του Εβρου ...

επίσης μια διμερής συμφωνία με την Τουρκία να απομακρύνονται και να απωθούνται αυτές οι πληθυσμιακές ομάδες απο περιοχές συνόρων ... ίσως και κοινές περιπολίες ....
Aυτή είναι η ''ανθρωπιστική'' λυσάρα της Ε.Ε.///

Μία άλλη λύση επίσης είναι να γίνει μία καταγραφή εργατικού δυναμικού που χρειάζεται κάθε χώρα κ τα σύνορα να ανοίξουνε για όλους αυτούς τους μετανάστες προκειμένου να έχουνε ένα καλύτερο μέλλον...

Επισκέπτης
μη τυχει στη γυναικα η στο παιδί σου η και σε σενα κανα βραδυ ... και σε βλέπω εγω υστερα τι μαλακία θα τραβας ....

να ειναι λογική σωφρονα ατόμου αυτη ? οι 30 ειναι λίγοι δηλαδή ? σα δε ντρεπεσαι βρε ηλίθιε !!
Λίγοι είναι,ειδικά αν αναλογιστεί κανείς κ την εξαθλιωσή τους...

Ένας μέσος όρος εγκληματικής παραβατικότητας θα υπάρχει πάντα κ παντού.

Προχθές μου την επέσε ένας μαυριδερός με σουγιά κ κλαίω 50e...

Τσιγγάνος,Αλβανός ή Πακιστανός δεν ξέρω...

Επισκέπτης

Μία άλλη λύση επίσης είναι να γίνει μία καταγραφή εργατικού δυναμικού που χρειάζεται κάθε χώρα κ τα σύνορα να ανοίξουνε για όλους αυτούς τους μετανάστες προκειμένου να έχουνε ένα καλύτερο μέλλον...
εσύ ρε φίλε, είσαι τόσο βλαμένος ή το παίζεις για να τσαντίζεις τους άλλους? Με μέσο όρο 10% ανεργία σε όλητην Ευρώπη, πόσοι μετανάστες χρειάζονται λες? Και είμαι σίγουρος ότι δε μένεις στην Αθήνα για να λες τετοιες μαλακίες!  Όποτε θές έρχεσαι και σε πάω να σε αφήσω στην ομόνοια μονο σου βραδυ να δουμεαν θα τα λες αυτα και την επόμενη ημέρα! Τόσες μέρες είμαι μέλος και δεν με ενδιαφέρει να γράψω πουθενά τη γνώμη μου  αλλα εσύ με έχεις κάνει να θέλω να σπάσω το κομπιούτερ με τη μαλακία που σε δέρνει! δε ντρέπεσαι λίγο ρε ηλίθιε?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Ελα ρε που? Τον πηρες μετα να τον φιλοξενησεις στο σπιτι?  :birdman:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

η ευρώπη έχει γνώση των αναγκών της και πράττει ανάλογα ....

δεν έχει ανάγκη απο τις συμβουλές σου .... ουτε δρα κατω απο συνθήκες εκβιασμού όπως προσπαΘΟΎΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΊΟΙ ...

Επισκέπτης
εσύ ρε φίλε, είσαι τόσο βλαμένος ή το παίζεις για να τσαντίζεις τους άλλους? Με μέσο όρο 10% ανεργία σε όλητην Ευρώπη, πόσοι μετανάστες χρειάζονται λες? Και είμαι σίγουρος ότι δε μένεις στην Αθήνα για να λες τετοιες μαλακίες!  Όποτε θές έρχεσαι και σε πάω να σε αφήσω στην ομόνοια μονο σου βραδυ να δουμεαν θα τα λες αυτα και την επόμενη ημέρα! Τόσες μέρες είμαι μέλος και δεν με ενδιαφέρει να γράψω πουθενά τη γνώμη μου  αλλα εσύ με έχεις κάνει να θέλω να σπάσω το κομπιούτερ με τη μαλακία που σε δέρνει! δε ντρέπεσαι λίγο ρε ηλίθιε?
Μέσος ευρωπαικός ορός ανεργίας 10% ίσως κ να ισχύει,ωστόσο κάποια κράτη έχουνε μικρός εως καθόλου κ η υπάρχει επίσης η λύση της δημιουργίας θέσεων εργασίας εντός ευρωπαικών πλάνων...

Με την λογική σου κάθε πρωί από την ομονοία πρέπει να μαζεύουνε πτώματα,ισχύει;;;

Υ.Γ.Χαίρομαι που έγινα αφορμή να εκφραστείς κ συ!!! :2funny:

Επισκέπτης
1)Ελα ρε που?
2)Τον πηρες μετα να τον φιλοξενησεις στο σπιτι?  :birdman:
1)Μέσα στο πανεπιστημιάκο άσυλο!!! :cheesy:

2)Μπαα έφυγε είχε κάτι δουλίτσες!!! :grin:

Υ.Γ.Μου έδωσε πάντως 5Oλεπτά πίσω για εισητήριο όταν του τα ζήτησα,ευγενέστατος!!! :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

!!!!!! Και στα πήρε ???

θα τον είχα βάλει να τον καταπιεί το σουγια του και να τον χέσει ....

και μην πεις οτι κινδυνευεις αν κουνηθείς γιατι αν καθήσεις να σ επηδήξουν (όπως έπραξες) αυριο θα ρθούν στο σπιτι σου για τα ρέστα ...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
!!!!!! Και στα πήρε ???

και μην πεις οτι κινδυνευεις αν κουνηθείς γιατι αν καθήσεις να σ επηδήξουν (όπως έπραξες) αυριο θα ρθούν στο σπιτι σου για τα ρέστα ...
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε

Επισκέπτης
!!!!!! Και στα πήρε ???

Καλά όταν κ αν σου τύχει περιμένω να σε δω... :sunglasses:

Στα λόγια όλοι μπάτμαν κ σούπερμαν είμαστε που εξουδετερώνουμε τους εγκληματίες!!! :boobies:

Επισκέπτης
Μέσος ευρωπαικός ορός ανεργίας 10% ίσως κ να ισχύει,ωστόσο κάποια κράτη έχουνε μικρός εως καθόλου κ η υπάρχει επίσης η λύση της δημιουργίας θέσεων εργασίας εντός ευρωπαικών πλάνων...

Με την λογική σου κάθε πρωί από την ομονοία πρέπει να μαζεύουνε πτώματα,ισχύει;;;

Υ.Γ.Χαίρομαι που έγινα αφορμή να εκφραστείς κ συ!!! :2funny:
ναι μαζεύουνε κάθε πρωϊ! κάθε πρωϊ κυριολεκτικά! Και δεν αναφέρω καν τα καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά κλοπών τσαντών, κολιέ από γριές και γυναίκες, κινητών απο παιδιά διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και ότι άλλη παρανομία μπορείς να φανταστείς! εσένα ποιος σου είπε ότι η Αθήνα είναι παράδεισος και δεν ανοίγει μύτη?Που το έχεις διαβάσει ή δει ρε ηλίθιε και τσαμπουνάς ένα κάρο μαλακίες? Εσύ έχεις ζήσει ανεργία ρε ηλίθιε που λες να φιάξουνε θέσεις για τους μετανάστες? που να τις βρούνε και να τις φιάξουνε ρε? εδώ δε μπορούνε να βρούνε ενα κομματι ψωμί οι ντόπιοι να ζήσουνε τις οικογένειές τους τι μαλακίες είναι αυτές που αμολάς? βαλτός είσαι ρε ηλίθιε να μου ανεβάσεις την πίεση σήμερα?

Επισκέπτης
ναι μαζεύουνε κάθε πρωϊ! κάθε πρωϊ κυριολεκτικά! Και δεν αναφέρω καν τα καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά κλοπών τσαντών, κολιέ από γριές και γυναίκες, κινητών απο παιδιά διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και ότι άλλη παρανομία μπορείς να φανταστείς! εσένα ποιος σου είπε ότι η Αθήνα είναι παράδεισος και δεν ανοίγει μύτη?Που το έχεις διαβάσει ή δει ρε ηλίθιε και τσαμπουνάς ένα κάρο μαλακίες? Εσύ έχεις ζήσει ανεργία ρε ηλίθιε που λες να φιάξουνε θέσεις για τους μετανάστες? που να τις βρούνε και να τις φιάξουνε ρε? εδώ δε μπορούνε να βρούνε ενα κομματι ψωμί οι ντόπιοι να ζήσουνε τις οικογένειές τους τι μαλακίες είναι αυτές που αμολάς? βαλτός είσαι ρε ηλίθιε να μου ανεβάσεις την πίεση σήμερα?
Δηλαδή εκτέλεση η λύση;;;

Εεε αν ανεβαίνει τόσο εύκολα η πιεσή σου δεν φταίω!!! :cheesy:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

αστον ... είναι μια ακομη γραφική περίπτωση του site ... γνωστός ../.

το καό είναι οτι άτομα σαν αυτον ψηφίζουν - έχουν έγκυρη γνώμη και άποψη για όλα κια τα πάντα .... και δεν ειναι λιγοι όπως θα έχεις διαπιστώσει ....

άτομα χωρίς εμπειρίες ζωής ... εργασίας ... του κόσμου ...

την δεκαετία του 90 ημοθν δτη Χρυσοβίτσα διπλα στα ελληνοαλαβανικά σύνορα - στην ανέγερση ενος μεγάλου ΥΗΣ. Είχαμε πολλαπλά επεισόδια με λαθράιους και ελήφθησαν τα κατάλληλα μέτρα σε συνεργασία με τις τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές ..////

Για χρόνια οι λαθράιοι εναναν κύκλο πολλών χιλιομέτρων στην περιοχή παρακάμπτοντας τις εγκαταστάσεις ... γιατι ειχε φθάσει στο επίπεδο του μύθου το τι παθαίνουν όσοι γίνονται ορατοι δια γυμνού οφθαλμού .....

Επισκέπτης
Δηλαδή εκτέλεση η λύση;;;
ναι! αλλα όχι στουε μετανάστες! αλλά σε κάτι μαλακισμένα σαν εσένα που τους έχουνε κάνει να πιστέψουνε ότι εδώ μας τρέχουνε τα λεφτά απο τα μπατζάκια! Σε σένα και σε όλους τους ηλίθιους σαν εσένα που μιλάνε χωρίς να ξέρουνε!  Ηλίθιε! έ ηλίθιε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom