Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μέσος ευρωπαικός ορός ανεργίας 10% ίσως κ να ισχύει,ωστόσο κάποια κράτη έχουνε μικρός εως καθόλου κ η υπάρχει επίσης η λύση της δημιουργίας θέσεων εργασίας εντός ευρωπαικών πλάνων...

Με την λογική σου κάθε πρωί από την ομονοία πρέπει να μαζεύουνε πτώματα,ισχύει;;;

Υ.Γ.Χαίρομαι που έγινα αφορμή να εκφραστείς κ συ!!! :2funny:

δεν υπάρχει λογος να φτανουν μεχρι την Ομόνοια ... όλα μπορούν να γινονται καθαρά και παστρικά και προπαντων σιωπηλά πολυ πριν φτάσουν εντος ....

οσο για τις θέσεις εργασιάς στη ευρώπη .. για παράδειγμα στην ελβετία που γνωρίζω οι περισσότεροι βοηθητικοι στα ξενοδοχεία ειναι Κοσοβάροι .... δεν υπάρχει αναγκη μελαμψων μαυρων και κιτρινων ...

Επισκέπτης
ναι! αλλα όχι στουε μετανάστες! αλλά σε κάτι μαλακισμένα σαν εσένα που τους έχουνε κάνει να πιστέψουνε ότι εδώ μας τρέχουνε τα λεφτά απο τα μπατζάκια! Σε σένα και σε όλους τους ηλίθιους σαν εσένα που μιλάνε χωρίς να ξέρουνε!  Ηλίθιε! έ ηλίθιε!
δεν υπάρχει λογος να φτανουν μεχρι την Ομόνοια ... όλα μπορούν να γινονται καθαρά και παστρικά και προπαντων σιωπηλά πολυ πριν φτάσουν εντος ....

οσο για τις θέσεις εργασιάς στη ευρώπη .. για παράδειγμα στην ελβετία που γνωρίζω οι περισσότεροι βοηθητικοι στα ξενοδοχεία ειναι Κοσοβάροι .... δεν υπάρχει αναγκη μελαμψων μαυρων και κιτρινων ...
Nαι λεβέντες μου ναι...

Απλά αναρωτιέμαι αν ως μετανάστες σε άλλη χώρα θα είχατε την ίδια άποψη....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι πουλάκι μου αλοίμονο,για αυτό κ έχει βαρέσει διάλυση άλλωστε!!! :boobies:

μπα ? πως το διαπιστωσες ? και περιμένουν βοήθεια απο τους λαθραίους για βοήθεια ....

βρε παιδί μου σκέφτεσαι τι γραφεις η σου φευγουν ετσι ?

φοιτητης εισαι ?

ηρεμα σε συμβουλευω ... υπήρξα κι εγω αλλά σε πολυ πολυ καλυτερες συνθηκες .... με πολλους μαυριδερους φίλους που σημερα οδηγουν RR & Bntly

Επισκέπτης
μπα ? πως το διαπιστωσες ? και περιμένουν βοήθεια απο τους λαθραίους για βοήθεια ....

βρε παιδί μου σκέφτεσαι τι γραφεις η σου φευγουν ετσι ?

φοιτητης εισαι ?

ηρεμα σε συμβουλευω ... υπήρξα κι εγω αλλά σε πολυ πολυ καλυτερες συνθηκες .... με πολλους μαυριδερους φίλους που σημερα οδηγουν RR & Bntly
Η πολιτική δεν είναι η δέουσα αλλά υπέρ των λίγων κ εκλεκτών αλλιώς θα λυνότανε περισσότερα προβλήματα.

Ναι.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά όταν κ αν σου τύχει περιμένω να σε δω... :sunglasses:

Στα λόγια όλοι μπάτμαν κ σούπερμαν είμαστε που εξουδετερώνουμε τους εγκληματίες!!! :boobies:

θα σου προτεινα να προμηθευθεις ενα tazer ... μικρό ελαφρυ νόμιμο και πανισχυρο ...

να το έχεις στο αυτοκίνητο και οταν κινεισαι σε χωρους με κίνδυνο ...

με 1 - 2 εκκενώσεις βγαζεις μονιμα εκτος δράσης 2-3 υπόκείμενα .... πανευκολα ...

πευτουν κάτω και μπορείς να τους κλωτησεις στα μουτρα και στα γεννητικά οργανα .... διαλυονται .... αν τους ριξεις μαι μια στο στομα θα μεινουν παραάλυροι για 1-2 ωρες ...

το παραγγέλνεις απο internet απο UK Germany France ... έρχεται σπιτι με courier ...

Επισκέπτης
!!!!!! Και στα πήρε ???
θα τον είχα βάλει να τον καταπιεί το σουγια του και να τον χέσει ....
και μην πεις οτι κινδυνευεις αν κουνηθείς γιατι αν καθήσεις να σ επηδήξουν (όπως έπραξες) αυριο θα ρθούν στο σπιτι σου για τα ρέστα ...

Aν κάποιος έχει παιδιά/οικογένεια
και κουβαλάει 100-200-300 €
και δεν κουβαλάει μαζί και κανένα 32άρι-38άρι-κομμένο δίκανο
τότε το λογικότερο είναι να δώσει τα λεφτά.
Αν κουβαλάει τώρα κανένα σιδερικό ,
το αυθόρμητο είναι να του φυτέψει τα μυαλά στο χώμα,
του μούλου που θέλει να του πάρει τα λεφτά ...

Αλλά πάλι οι Τσίπρες και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
θα απαιτούν από τα δικαστήρια
την καταδίκη του σε σταυρικό θάνατο.

Οπότε γάμησέ τα όπως και να 'χει ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι μαζεύουνε κάθε πρωϊ! κάθε πρωϊ κυριολεκτικά! Και δεν αναφέρω καν τα καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά κλοπών τσαντών, κολιέ από γριές και γυναίκες, κινητών απο παιδιά διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και ότι άλλη παρανομία μπορείς να φανταστείς! εσένα ποιος σου είπε ότι η Αθήνα είναι παράδεισος και δεν ανοίγει μύτη?Που το έχεις διαβάσει ή δει ρε ηλίθιε και τσαμπουνάς ένα κάρο μαλακίες? Εσύ έχεις ζήσει ανεργία ρε ηλίθιε που λες να φιάξουνε θέσεις για τους μετανάστες? που να τις βρούνε και να τις φιάξουνε ρε? εδώ δε μπορούνε να βρούνε ενα κομματι ψωμί οι ντόπιοι να ζήσουνε τις οικογένειές τους τι μαλακίες είναι αυτές που αμολάς? βαλτός είσαι ρε ηλίθιε να μου ανεβάσεις την πίεση σήμερα?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
θα σου προτεινα να προμηθευθεις ενα tazer ... μικρό ελαφρυ νόμιμο και πανισχυρο ...

με 1 - 2 εκκενώσεις βγαζεις μονιμα εκτος δράσης 2-3 υπόκείμενα .... πανευκολα ...

πευτουν κάτω και μπορείς να τους κλωτησεις στα μουτρα και στα γεννητικά οργανα .... διαλυονται .... αν τους ριξεις μαι μια στο στομα θα μεινουν παραάλυροι για 1-2 ωρες ...

το παραγγέλνεις απο internet απο UK Germany France ... έρχεται σπιτι με courier ...
Τιμούλα περίπου;;;

Aν είχα αμάξι δεν θα με ληστεύανε στον δρόμο!!! :P

Επισκέπτης
Nαι λεβέντες μου ναι...

τι λες ρε ηλίθιε? άμα πας μετανάστης σε άλλη χώρα πρέπει να σφάζεις και να κλέβεις? που το λέει αυτό ρε? και τι δουλειά έχουνε στην τελική αυτή όλοι εδώ? να ζήσουνε καλύτερα? πού ρε? εδώ που πεινάμε? οι έλληνες που πηγαίνανε στην Αμερική και τη γερμανία πηγαινανε γιατι ξέρανε οτι είχε δουλειές! δε πήγανε για να βιάσουνε και να κλέψουνε! ηλίθιε! σου εύχομαι ρε μαλακισμένο να σου τύχει να πιάσουνε τη γριά μάνα σου 3 και να την ξεσκίσουνε για να της πάρουνε το κολιέ που φοράει στο λαιμό της όπως έγινε με τη δικιά μου πρίν λίγες μέρες στη Ζήνωνος μέρα μεσημέρι και να κινδυνεύει να πεθάνει απο τα χτυπήματα μπάς και βάλεις μυαλό μαλάκα! 70 χρονώ γυνάικα ρε μαλακισμένο και τη κλωτσάγανε 3 μαντραχαλαίοι για να της πάρουνε το κολιέ που ήτανε και ψεύτικο! έλα ρε μαλακισμένο όποτε θές Αθήνα σου λέω να σε αφήσω μόνο σου το βράδυ στην ομόνοια, και αμα δε σου φύγει το σκατό και δε κλαίς σα μωρό παιδί να σε σώσουνε εγώ χάνω ότι θές ! γαμώ την ανωριμότητα και τη μαλακία σας παλιομαλακισμένα!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να τον συγκίνησα με το επιχειρημά μου να μην φάω πρόστιμο από ενδεχόμενη συνάντηση με ελεκτή στο λεωφορείο... :cheesy:

Aν είσαι του διαλόγου παιδί μου έχεις αποτελέσματα!!! :2funny:

αν εισαι φοιτητής θα έχεις χάσει πολλά πολλά χρονάκια ....

για ασε λιγο τα χαριεντισματα με πακια και πιασε κανα βιβλιο να τελιεωνεις να δεις υστερα τι ωραια ειναι η δουλια - που θα ψάχνεις και δε θα βρίσκεις ....

Επισκέπτης

Φίλε προφανώς δεν έχεις διαβάσει τον καινούργιο νόμο περί όπλων που ψήφισε ο Τζέφρυ αρχές Οκτωβρίου, πριν λίγες μέρες.

Με αυτόν , απαγορεύονται και οι ... σφεντόνες.
Και οι σφεντόνες και το tazer μπαίνουν στην ίδια μοίρα με το 45άρι.
Η κατοχή επιβάλει τουλάχιστον 1 χρόνο φυλακή και πρόστιμο (ποιός γαμάει το πρόστιμο να μου πεις μπροστά στη φυλακή) ...

Επισκέπτης
αν εισαι φοιτητής θα έχεις χάσει πολλά πολλά χρονάκια ....

για ασε λιγο τα χαριεντισματα με πακια και πιασε κανα βιβλιο να τελιεωνεις να δεις υστερα τι ωραια ειναι η δουλια - που θα ψάχνεις και δε θα βρίσκεις ....
Όχι ρε συ ακριβώς στα χρόνια σπουδών είμαι...

Εντάξει θα υπάρξη μία καθυστέρηση 1-2 χρόνια αλλά μέχρι εκεί.

Ότι δεν θα βρίσκω δουλειά το ξέρω,δεν μου λες κάτι καινούργιο!!! :P

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Nαι λεβέντες μου ναι...

μα σαν Ευρωαπαίοι έχουμε μια χώρα 570 εκ να δραστηριοιποιηθούμε .... η χωρα μας η Ευρώπη ...

αλλά και στην Κινα και στην Ινδια να επιχειρήσουμε γινόμαστε δεκτόι με ανοικτές αγκάλες ...

υπάρχουν μετανάστες και μετανάστες .... μαθε !!!!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε προφανώς δεν έχεις διαβάσει τον καινούργιο νόμο περί όπλων που ψήφισε ο Τζέφρυ αρχές Οκτωβρίου, πριν λίγες μέρες.

Με αυτόν , απαγορεύονται και οι ... σφεντόνες.
Και οι σφεντόνες και το tazer μπαίνουν στην ίδια μοίρα με το 45άρι.
Η κατοχή επιβάλει τουλάχιστον 1 χρόνο φυλακή και πρόστιμο (ποιός γαμάει το πρόστιμο να μου πεις μπροστά στη φυλακή) ...

φχαριστω φιλε δεν το γνωριζα !!!

αλλά το βρισκω μαλακία ././////  με άδεια χερια θα τα  βάλω με τα πακια ? σιγα ....

Επισκέπτης
μα σαν Ευρωαπαίοι έχουμε μια χώρα 570 εκ να δραστηριοιποιηθούμε .... η χωρα μας η Ευρώπη ...

αλλά και στην Κινα και στην Ινδια να επιχειρήσουμε γινόμαστε δεκτόι με ανοικτές αγκάλες ...

υπάρχουν μετανάστες και μετανάστες .... μαθε !!!!
Ναι ρε συ παντού λες Ελλήνας στρώνουνε κόκκινα χαλιά κ υποκλίνονται επειδή τους έδωσες π.χ. τα φώτα σου!!! :2funny:

"Οι Βρωμοέλληνες" - Όταν ο θύτης ήταν κάποτε θύμα:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον ειμαι με το αμαξι σε κεντρικο στο ανω καλαμακι και παω να παρω 2 καφεδες και μετα σε φιλαρακι. Στην γωνια του καφε, εχει σταση λεωφορειου. Καθως φτανω βλεπω ενα ασθενοφορο, εναν σκουρο τυπο στην σταση καθιστο με δυο νοσοκομους να τον "φτιαχνουν" και αρκετο κοσμο τριγυρω να μιλαει με ενταση. Φυσικα οταν πηγα για τους καφεδες ειπα στο παλληκαρι εκει, να τα πει ολα... :rolleyes:  Το στορι εχει ως εξης

Μεσα στο λεωφοριο ηταν ενας πακης λιωμα και φωναζε εβριζε κλπ. Με τα πολλα ενας Αλβανος επιβατης του την λεει να το βουλωσει αλλα ο πακης δεν μασησε και του την επεσε. Σε αυτο το σημειο ο οδηγος σταματησε και τους κατεβασε και τους δυο στην σταση. Με το που κατεβηκαν εννοειται πως αρχισε το κυριως ματς, με μπουνιδια και απο τις δυο πλευρες, με θεατες τους θαμωνες τις καφετεριας και τους περαστικους, οι οποιοι αμεσως κινηθηκαν για να τους χωρισουν. Ελα ομως που ο πακης αμεσως σχεδον τραβηξε μαχαιρι και ολοι εμειναν παγωτα και κοιταζαν...Του κανει μια μαχαιρια ο πακης του αλβανου απο την μασχαλη ως τον αγκωνα τοσο βαθια που οι μυς βγηκαν εξω απο το δερμα του χεριου και κρεμονταν. Αποτελεσμα? ο Αλβανος τα πηρε και του γαμησε το σπιτι  :2funny: Ο τυπος που ειδα να φτιαχνουν οι νοσοκομοι ηταν ο πακης  :2funny:

Εκει καταλαβα ποσο σκληρη ρατσα ειναι οι πουστηδες οι αλβανοι...Δεν τους γουσταρω τους περισσοτερους γιατι ειναι πολλα χρονια πισω σε θεματα κουλτουρας και πολιτισμου αλλα το οτι δεν μασανε μια οφειλω να το αναγνωρισω

Φυσικα η ιστορια εχει και αλλες προεκτασεις, ηταν 7 απογευμα σε εμπορικο δρομο, ανοιχτα τα μαγαζια, μαναδες παιδια κλπ

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ρε συ ακριβώς στα χρόνια σπουδών είμαι...

Εντάξει θα υπάρξη μία καθυστέρηση 1-2 χρόνια αλλά μέχρι εκεί.

Ότι δεν θα βρίσκω δουλειά το ξέρω,δεν μου λες κάτι καινούργιο!!! :P
πηγαινε Κινα !!

θα πετυχεις μια καλή ζωή ....  Shanghai ... ένας παράδεισος .....

και θα νιώσεις τον .... κινεζικό κομμουνιστικο καπιταλισμό στο απόγειό του ....

κια ο γιός μου ιδιες μαλακίες μου λεει απο Γερμανία που κανει το διδακτορικό του ... και του κανω τρομερη πλα΄κα ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Aν κάποιος έχει παιδιά/οικογένεια
και κουβαλάει 100-200-300 €
και δεν κουβαλάει μαζί και κανένα 32άρι-38άρι-κομμένο δίκανο
τότε το λογικότερο είναι να δώσει τα λεφτά.
Αν κουβαλάει τώρα κανένα σιδερικό ,
το αυθόρμητο είναι να του φυτέψει τα μυαλά στο χώμα,
του μούλου που θέλει να του πάρει τα λεφτά ...

Αλλά πάλι οι Τσίπρες και η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
θα απαιτούν από τα δικαστήρια
την καταδίκη του σε σταυρικό θάνατο.

Οπότε γάμησέ τα όπως και να 'χει ...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom