Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
η μαλακια που εχεις στον εγκεφαλο

Παρε φορα και χτυπα το αδειο κεφαλι σου στον τοιχο, σουργελο.

κανενας από αυτους. η αγαμια και ατομικισμος που εχεις όταν ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι μια φορα ζεις οποτε γιατι να τρεχεις για κουτσουβελα φταιει.

στην ινδια είναι διαφορετικα εκει μπορει να κανουν 10 παιδια για να εχουν βοηθούς στα χωράφια και καποιους για να τους γεροκομισουν, στην δυση είναι το αναποδο τα παιδια δεν είναι εσοδα είναι εξοδα , θελουν τα φροντηστηρια τους, τις σπουδες τους, τους γιατρους τους οποτε ο γερμανος παει στα φκκ και είναι πασας, αν γερασει εχει και καλα νοσοκομεια από το κρατος. δεν χρειαζεται να εχει 3 κορες να τον φροντιζουν και 3 γιους για να πληρωνουν τυχον εξοδα.

Τον ατομικισμο ποιος τον γεννησε; Μεχρι και πριν απο λιγες δεκαετιες δεν υπηρχε. Βαλε το κεφαλι σου να δουλεψει. Ετσι ξαφνικα ο κοσμος δεν αποφασιζει να μην κανει παιδια και να οδηγηθει προς την αυτοκτονικη γενοκτονια που επιφερει η υπογεννητικοτητα. Ειναι ψυχικα αρρωστο αυτο που συμβαινει. Κανενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν αποφασιζει να μην διαιωνισει το ειδος. Κανενας. Ειναι αφυσικο και αρρωστο να ΜΗ θελει καποιος να κανει παιδια.

Σκεψου βαθυτερα και θα καταλαβεις. Οι φυσιολογικοι ανθρωποι κανουν παιδια διοτι αυτο τους φερνει ευτυχια. Η Δυση ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ πολυ βαρια και ισως αυτος να ειναι και ο τελευταιος της αιωνας. Μεχρι το τελος του αιωνα θα ειμαστε ολοι μειονοτητες στις ιδιες μας τις χωρες.

Παρε και μερικα στατιστικα μπας και καταλαβεις.

Το 1950 οι ΗΠΑ ηταν 90% λευκοι. Σημερα 60% και το 2040 θα ειναι μειονοτητα.
Το 1900 οι λευκοι παγκοσμιως αποτελουσαν το 25% του πληθυσμου. Σημερα μολις 10% και πεφτει γρηγορα. Μεχρι το 2090 το ποσοστο θα πεσει στο 5%.
Η Ευρωπη και η Ελλαδα μεχρι πριν απο εναν αιωνα ηταν 99% ιθαγενεις = λευκοι. Σημερα 90% το πολυ και πεφτει πλεον γρηγορα.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής (Μάιος 2011), τα οποία οριστικοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2014. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια «λευκή», αναίμακτη γενοκτονία του ελληνικού λαού.

Πρόκειται για την πρώτη μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας που καταγράφεται από συστάσεως νεοελληνικού κράτους. Σε καμία απογραφή ώς τώρα μετά το 1828 δεν είχαμε μείωση πληθυσμού, ούτε καν σ’ αυτές που έγιναν το 1951 μετά την κατοχή και τον εμφύλιο πόλεμο, το 1961 και το 1981 μετά τα μεγάλα μεταναστευτικά κύματα τις δεκαετίες του ’50 και του ’70.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), αντί της αναμενόμενης αύξησης, καταγράφεται μείωση της τάξης του 1,34% σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001. Η πραγματική μείωση είναι πολύ μεγαλύτερη εάν ως μέτρο σύγκρισης μπει όχι η προηγούμενη απογραφή του 2001, αλλά η εκτιμώμενη αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας.

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Τύπε γιατι το συνεχιζουμε?
Πηγες να χωθεις σε δυο αγνωστους που την ειχαν πεσει σε γυναικες. Δεν εξεταζουμε αν ηταν Ελληνες, Αραβες, Πολωνοι, Γαλλοι ή Πορτογαλοι. Μαλακία εκανες. Με τη σταση σου, τους "υποτιμησες" οτι ειναι αορατοι, επειδη ειναι αλλοδαποι. Και σπαστήκανε. Τι ψαχνουμε τωρα, την λευκή μύγα?

Διαφωνω μονο στο οτι συμφωνεις οτι οποιος αλλοδαπος σπαζεται με τη συμπεριφορα μας μας επιτηθεται.. Αν ημασταν καταρ κ εγω καταριανος ποσες μερες θα επαιρνε να τους δουμε να κρεμονται απτο γερανο??? Στην ελλαδα να αφηνετε να γαμανε τις τουριστριες του κεντρου αλλοι κ εσεις νσ πατε να πηδατε μονο μπουρδελο μετα απο αλλκυς 30 κ να σας χτυπαει η τσατσα την πορτα στα δεκα λεπτα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
λοιπον πετυχα τις πολωνεζες στην ηφαιστου σημερα

δεν μας τα ειπε καλα ο κλασομπανιερας
τα κοριτσια μου ειπαν οτι ο τυπος χωθηκε με πεσιμο στους αραβες και απαξιωσε τις τσουπες
ηθελε λεει ρομαντικες καταστασεις  :-(

μπερδεμενα μας τα λεει εδω :S
:coffee:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Αυτό το γενικόλογο δε λέει τίποτα. Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη χώρα ως προς την τοποθέτησή της στο Μεσανατολικό :

Λες να  συνέτεινε και η Μιμή στην ΑΛΛΑΓΗ ?

Κάτι άλλο τώρα,
ποιός ο σκοπός που έχεις το αβατάρ του συναγωνιστή alex71 ?
Διαμαρτύρεται δικαίως,
δεν συμφωνείς ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καλα δεν ξερεις τον βασιλια αλεξανδρο που ειχε αβαταρ ο αλεξ τοσο καιρο?
γουγλαρε, είναι αυτος για τον οποιο ονομαστηκε η αλεξανδρουπολη ετσι. δεν εχει ουσιαστικα κατι κακο η ιστορια για αυτόν , λιγο βασιλεψε και πεθανε από μολυνση συντομα επειδή τον δαγκωσε ενας πίθηκος.
Τον μπερδευεις τον βασιλια Αλεξανδρο της Ελλαδας. Ο Αλεξανδρος της Γιουγκοσλαβιας στεφθηκε βασιλιας της Γιουγκοσλαβιας το 1924, οταν ηδη ο Αλεξανδρος της Ελλαδας ειχε πεθανει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λες να  συνέτεινε και η Μιμή στην ΑΛΛΑΓΗ ?

Κάτι άλλο τώρα,
ποιός ο σκοπός που έχεις το αβατάρ του συναγωνιστή alex71 ?
Διαμαρτύρεται δικαίως,
δεν συμφωνείς ?
Πού να δεις και τι πμ μου στελνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ιδιοκτησια σου ειναι;
Δεν ανεχομαι να μπερδευουν καποιοι οτι μπορει να ειμαι εγω αυτος που γραφει τις μαλακιες που γραφει εκεινη.

Στο κατω κατω φαντασου να αρχισουν να αντιγραφουν ολοι τα αβαταρ ο ενας του αλλου, θα ειναι ωραια εικονα?
Ο λογος που το εκανε ποιος ειναι δηλαδη?

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Πού να δεις και τι πμ μου στελνει.

Δεν ξέρω για πμ, θα το ρυθμίσεις εύκολα πιστεύω.

Το αβαταρ εφόσον το ζήτησες,
πρέπει να το βγάλει.
Ας βάλει κάτι άλλο ,ας βάλει τον Χίρο Χίτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω για πμ, θα το ρυθμίσεις εύκολα πιστεύω.

Το αβαταρ εφόσον το ζήτησες,
πρέπει να το βγάλει.
Ας βάλει κάτι άλλο ,ας βάλει τον Χίρο Χίτο
Εχεις προσπαθησει να συνεννοηθεις με τοίχο?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Δεν ανεχομαι να μπερδευουν καποιοι οτι μπορει να ειμαι εγω αυτος που γραφει τις μαλακιες που γραφει εκεινη.

Στο κατω κατω φαντασου να αρχισουν να αντιγραφουν ολοι τα αβαταρ ο ενας του αλλου, θα ειναι ωραια εικονα?
Ο λογος που το εκανε ποιος ειναι δηλαδη?

αλλο ρωτησα

τελος παντων

απο δεξιο δεν εχω απαιτηση να απαντησει σε μια απλη ερωτηση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αλλο ρωτησα

τελος παντων

απο δεξιο δεν αχω απαιτηση να απαντησει σε μια απλη ερωτηση
Ρε τύπε αν θελεις να μιλας μονο με πασοκους εδω μεσα θα εχεις πρακτικα προβληματα. Δεν υπαρχει κανενας.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Εχω και καλη αριστερη δηλαδη?

Ο άλλος ακόμη δεν έχει καταλάβει σε ποιό κόμμα πήγανε οι δικοί του.
Με τη δεξιά τα έχει .
Βρε μπας και ο Καμμένος έχει δίκιο με τους ψεκασμούς ? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom