Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Σημερινό περιστατικό: περπατάω με φιλο στην Αθήνα και περνάω διπλα από 3 τυποσες με 2 τυπους. Τις κόβω για σλαβες πετάω κάτι σλαβικα και πιάνω κουβέντα και πλησιάζω. Πλησιάζοντας καταλαβαίνω ότι δεν είναι ίδια παρέα οπότε λέω εσείς οι 3 είστε πολωνεζες; Ναι μου λένε. Κ εσείς οι 2 αραβες; Ναι κ αυτοί. Οκ λέω τότε θα αράξω κ εγω στην παρέα σας. Με το που το λέω αυτό οι άραβες αρχίζουν σπρωξιες κ σφαλιάρες μέχρι που πέφτω κάτω κ αρχίζουν κλωτσιές.  Αν δεν ήταν ο φίλος μου Ίσως ακόμα με βαραγαν. Προς γνώση κ συμμόρφωση για όλα τα φλωράκια της Αθήνας που αφήνουν τις τουριστικές που ήρθαν για ελληνική πουτσα στα χέρια των λαθρο
:S :S :S

Συνημμένα

• (m=ecuKGgaaaa)(mh=CLeiuTVoKhTzUV-7)7.jpg
    (m=ecuKGgaaaa)(mh=CLeiuTVoKhTzUV-7)7.jpg
    75 KB · Εμφανίσεις: 21

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Τι κατάθεση να δώσω γιατί μπορεί να την παθει κάνας άλλος ρε φίλε με δουλευεις;;; Αφού 9 στους 10 είναι εγκληματικά στοιχεία δε σηκωνουν κ Πολλά... αρκεί να δεις πόσοι έχουν τατουάζ.... Που σκέψου αν εδώ θεωρείτω στίγμα το τα του πόσο στιγμα θα ήταν στη γαμοαραβια... ένας τύπος που έχω πετύχει από αυτούς στο κεντρο έχει το χαμόγελο του μαχαιριού τι να λέμε τωρα... ενας κ ενας ειναι οι κακομοιριδες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σημερινό περιστατικό: περπατάω με φιλο στην Αθήνα και περνάω διπλα από 3 τυποσες με 2 τυπους. Τις κόβω για σλαβες πετάω κάτι σλαβικα και πιάνω κουβέντα και πλησιάζω. Πλησιάζοντας καταλαβαίνω ότι δεν είναι ίδια παρέα οπότε λέω εσείς οι 3 είστε πολωνεζες; Ναι μου λένε. Κ εσείς οι 2 αραβες; Ναι κ αυτοί. Οκ λέω τότε θα αράξω κ εγω στην παρέα σας. Με το που το λέω αυτό οι άραβες αρχίζουν σπρωξιες κ σφαλιάρες μέχρι που πέφτω κάτω κ αρχίζουν κλωτσιές.  Αν δεν ήταν ο φίλος μου Ίσως ακόμα με βαραγαν. Προς γνώση κ συμμόρφωση για όλα τα φλωράκια της Αθήνας που αφήνουν τις τουριστικές που ήρθαν για ελληνική πουτσα στα χέρια των λαθρο

Tι σλαβικα πεταξες φιλε?

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Απάντησα με πμ όχι ότι έχει κ σημασία.... δε το λέω δημοσίως διότι είναι ατάκα που σπαει τον πάγο με όλες τις σλαβες!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Απάντησα με πμ όχι ότι έχει κ σημασία.... δε το λέω δημοσίως διότι είναι ατάκα που σπαει τον πάγο με όλες τις σλαβες!!!
τυπε πρεπει να μαθεις και Αραβικα για να μην τρως μαπες :S :S :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Το ειδα το πμ αλλα αν ειπες αυτο τοτε αυτες θα σε κοπαναγαν οχι οι αραβες  :2funny:

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Το ειδα το πμ αλλα αν ειπες αυτο τοτε αυτες θα σε κοπαναγαν οχι οι αραβες  :2funny:

Όχι Έχω τον τροπο μου που το λέω κ πάντα χαμογελάνε. Τελοσπαμτων δεν έχει σημασία. Εγώ σας είπα την ιστορία μου όποιος αισθάνεται ωραία να ζει σε τέτοια κατάσταση όπου πρώτα τρώνε οι "προσφυγες" κ μετά αυτός, κ Του ρίχνουν κ ένα χερι ξύλο δε χρειάζεται να κάνει τίποτα! Δε γράψω εδώ να κλάψω κοντός έφαγα αλλά για το γεγονός ότι ο Έλληνας τις εφαγε απο τον "πρόσφυγα επειδή μίλησε στις τουρίστριες που ήρθαν στην Ελλάδα (για να βρουν ελληνες;;;)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
Τον απαξιωσες τύπε
τυπε αν ηξερε μπορει να χωνοταν,αντι να τον ματσουκιασουν οπως τωρα μπορει να τον κερναγε ο Αλγερινος κανα atm απο τον πατο της Πολωνης :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

alex71

Ανώτερος