You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Σημερινό περιστατικό: περπατάω με φιλο στην Αθήνα και περνάω διπλα από 3 τυποσες με 2 τυπους. Τις κόβω για σλαβες πετάω κάτι σλαβικα και πιάνω κουβέντα και πλησιάζω. Πλησιάζοντας καταλαβαίνω ότι δεν είναι ίδια παρέα οπότε λέω εσείς οι 3 είστε πολωνεζες; Ναι μου λένε. Κ εσείς οι 2 αραβες; Ναι κ αυτοί. Οκ λέω τότε θα αράξω κ εγω στην παρέα σας. Με το που το λέω αυτό οι άραβες αρχίζουν σπρωξιες κ σφαλιάρες μέχρι που πέφτω κάτω κ αρχίζουν κλωτσιές. Αν δεν ήταν ο φίλος μου Ίσως ακόμα με βαραγαν. Προς γνώση κ συμμόρφωση για όλα τα φλωράκια της Αθήνας που αφήνουν τις τουριστικές που ήρθαν για ελληνική πουτσα στα χέρια των λαθρο
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σημερινό περιστατικό: περπατάω με φιλο στην Αθήνα και περνάω διπλα από 3 τυποσες με 2 τυπους. Τις κόβω για σλαβες πετάω κάτι σλαβικα και πιάνω κουβέντα και πλησιάζω. Πλησιάζοντας καταλαβαίνω ότι δεν είναι ίδια παρέα οπότε λέω εσείς οι 3 είστε πολωνεζες; Ναι μου λένε. Κ εσείς οι 2 αραβες; Ναι κ αυτοί. Οκ λέω τότε θα αράξω κ εγω στην παρέα σας. Με το που το λέω αυτό οι άραβες αρχίζουν σπρωξιες κ σφαλιάρες μέχρι που πέφτω κάτω κ αρχίζουν κλωτσιές. Αν δεν ήταν ο φίλος μου Ίσως ακόμα με βαραγαν. Προς γνώση κ συμμόρφωση για όλα τα φλωράκια της Αθήνας που αφήνουν τις τουριστικές που ήρθαν για ελληνική πουτσα στα χέρια των λαθρο
ασε ρε τυπε
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Που αμφιβαλλεις; ηφαιστου κατα τις 1
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Που αμφιβαλλεις; ηφαιστου κατα τις 1
αστυνομια ηρθε?
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Όχι αν κ φώναζα δυνατά. Και κράτησε "ώρα" Ίσως κ 5λεπτο. Έχετε φέρει τους σκληρους τύπους που δε σηκωνουν Πολλά πολλά και δε μπορούμε ούτε καμάκι να κάνουμε! Ευτυχώς είχα Άγιο!
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Όχι αν κ φώναζα δυνατά. Και κράτησε "ώρα" Ίσως κ 5λεπτο. Έχετε φέρει τους σκύλους τύπους που δε δηλώνουν Πολλά πολλά και δε μπορούμε ούτε καμάκι να κάνουμε τους! Ευτυχώς είχα Άγιο!
καλα αφου δεν φωναξες αστυνομια η ιστορια σου ειναι ψεμμα
τετοια ωρα που λες δεν πειραζει κανεις κανεναν ειδικα αραβας που ειπες
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν θα κάτσω να σε πείσω για την ιστορία μου απλά όποιος χώνεται παντού κ κυρίως σε τέτοιες φάσεις αργά ή γρήγορα θα το βιώσει κ αυτος.
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Όσο για την αστυνομία εγώ φώναζα μεν όταν με βαραγαν αλλά μετά δε πήγα να τους βρω. Ούτε καν θυμάμαι προς τα που πήγαν η πως ήταν. Απλά ελπίζω να μη τους έκατσαν οι πολωνεζες αν κ μ αυτά που λέει ο τύπος κμαν2 μάλλον καβλωησαν με το ξυλο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε να δεις που θα καυλωσανε κιολας οι πολωνεζες απο το θεαμα και θα δωσανε κωλο στα μουσλίμια.Όχι αν κ φώναζα δυνατά. Και κράτησε "ώρα" Ίσως κ 5λεπτο. Έχετε φέρει τους σκληρους τύπους που δε σηκωνουν Πολλά πολλά και δε μπορούμε ούτε καμάκι να κάνουμε! Ευτυχώς είχα Άγιο!
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Φιλε μου λυπαμαι που το λεω αλλα τα θελες και τα παθες
Ειναι τραγικο να πας απροσκλητος και να καθεσαι σε ξενη παρεα με το ετσι θελω
Αντιστροφη μαλακια(σαν αυτο που εκανες) μου κανανε 2Μαροκινοι ενω ημουν με Πολωνεζα πεταχτηκα ως το περιπτερο στο Γκαζι και ηταν διπλα της ευτυχως ηταν τελειως λακαμαδες και με το που με ειδαν φυγανε στα μπαμ
Αλλα αυτες οι κινησεις δεν ειναι ωραιες.
Επισης οι αραβες που λες αμα ειναι μοναστηρι και στα περιξ ισως τους εχω δει εχω σταμπαρει μια παρεα 10απ αυτους που παντα πειραζουνε γυναικες και ειναι μαστουρωμενοι συνεχεια,να προσεχεις και αν ειναι αληθεια η ιστορια που λες εισαι τυχερος που δεν εφυγες μαχαιρωμενος
Αντιστροφη μαλακια(σαν αυτο που εκανες) μου κανανε 2Μαροκινοι ενω ημουν με Πολωνεζα πεταχτηκα ως το περιπτερο στο Γκαζι και ηταν διπλα της ευτυχως ηταν τελειως λακαμαδες και με το που με ειδαν φυγανε στα μπαμ
Επισης οι αραβες που λες αμα ειναι μοναστηρι και στα περιξ ισως τους εχω δει εχω σταμπαρει μια παρεα 10απ αυτους που παντα πειραζουνε γυναικες και ειναι μαστουρωμενοι συνεχεια,να προσεχεις και αν ειναι αληθεια η ιστορια που λες εισαι τυχερος που δεν εφυγες μαχαιρωμενος
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τύπε να δεις που θα καυλωσανε κιολας οι πολωνεζες απο το θεαμα και θα δωσανε κωλο στα μουσλίμια.
Σταρχιδια μου και για αυτές. Απλά εγώ θα ψηφίσω όποιον υποσχεθεί ότι θα κόψει τα αρχιδια σε όλους αυτούς τους τύπους.. και το διάβολο τον ίδιο εύκολα.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σταρχιδια μου και για αυτές. Απλά εγώ θα ψηφίσω όποιον υποσχεθεί ότι θα κόψει τα αρχιδια σε όλους αυτούς τους τύπους.. και το διάβολο τον ίδιο εύκολα.
ρε τυπε πηγες να κανεις χαλαστρα σε ξενη παρεα και θες και τα ρεστα
??
δηλαδη πηγες να χωθεις σε γκομενα αλλου και λες με βαρεσανε??
τι επρεπε να κανουν δηλαδη να σου πουν μηπως να σας δωσουμε και τις γυναικες μας καλε μου κυριε
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Φιλε μου λυπαμαι που το λεω αλλα τα θελες και τα παθες
Φίλε συμφωνώ και εν γνώση μου πήγα να τους χαλάσω το καμακι αλλά θεωρούσα ότι στις τουρίστες στη χώρα μου που ανταποκρίνονται φιλικά Έχω τον πρώτο λόγο εγώ και όχι οι Ταλιμπάν
... και το διεκδίκησα... Ίσως έκανα λάθος. Όπως κ να έχει ήμουν τυχερός!
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Σημασία έχει ότι αν αυτοί οι τύποι ήταν μαντρωνενοι στην αμυγδαλεζα που τους είχε ο Σαμαράς η και στο μουνι της μανούλας τους ακόμα εγώ θα είχα ελεύθερο το πεδίο με τις ππλωνεζες τουριστριες και Ίσως Τώρα γαμάγα αντί να ποστάρω. Τους ανεχόμαστε να σωθούν απ'τις βόμβες όχι να μας πήδαν κ τις γυναίκες.
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Φίλε συμφωνώ και εν γνώση μου πήγα να τους χαλάσω το καμακι αλλά θεωρούσα ότι στις τουρίστες στη χώρα μου που ανταποκρίνονται φιλικά Έχω τον πρώτο λόγο εγώ και όχι οι Ταλιμπάν
... και το διεκδίκησαν... Ίσως έκανα λάθος. Όπως κ να έχει ήμουν τυχερός!
Κατι δεν κολλαει στην ιστορια παντως οσο Ταλιμπαν και να ναι που ειναι δεν σε βαρανε απλα επειδη ειπες θα κατσω εκει λογικα η στην λενε η σε σπρωχνουν οποτε ειτε χωνεσαι αμα εχεις μαχιμους παρεα η φευγεις και στα @@ σου.
ΑΛλα ρε αδερφε ειναι τρεις ο φιλος σου μαλλον δεν μετραει τι πας τοτε?
Η Αθηνα αδερφε πλεον εχει χαλασει πεφτουν μαχαιριες για πλακα αμα δεν εχεις απο πισω μαχιμους μην κανεις τετοια
ΦΙλικα στο λεω
Για κανενα μουνι δεν αξιζει να πας στο χωμα
Και κατι τελευταιο με τετοιες τουριστριες που ασχολουνται με αραπηδες και πακιδες και μουσλιμια μην ασχολησε καν αυτες στις χωρες τους δεν τις εχουν ουτε για φτυσιμο
Μαζι τους ειναι ειδικα Αθηνα γιατι τους δινουν κοκα και αλλα με ανταλλαγμα τον πουτσο
Εσυ δεν νομιζω να θες να μπεις σε τετοια νταλαβερια
klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κατι δεν κολλαει στην ιστορια παντως οσο Ταλιμπαν και να ναι που ειναι δεν σε βαρανε απλα επειδη ειπες θα κατσω εκει λογικα η στην λενε η σε σπρωχνουν οποτε ειτε χωνεσαι αμα εχεις μαχιμους παρεα η φευγεις και στα @@ σου.
ΑΛλα ρε αδερφε ειναι τρεις ο φιλος σου μαλλον δεν μετραει τι πας τοτε?
Η Αθηνα αδερφε πλεον εχει χαλασει πεφτουν μαχαιριες για πλακα αμα δεν εχεις απο πισω μαχιμους μην κανεις τετοια
ΦΙλικα στο λεω
Για κανενα μουνι δεν αξιζει να πας στο χωμα
Και κατι τελευταιο με τετοιες τουριστριες που ασχολουνται με αραπηδες και πακιδες και μουσλιμια μην ασχολησε καν αυτες στις χωρες τους δεν τις εχουν ουτε για φτυσιμο
Μαζι τους ειναι ειδικα Αθηνα γιατι τους δινουν κοκα και αλλα με ανταλλαγμα τον πουτσο
Εσυ δεν νομιζω να θες να μπεις σε τετοια νταλαβερια
Κι όμως άρχισαν με το που τους είπα θα κάτσω. (2 ήταν οι αραβες 3 οι πολωνεζες) Στα υπόλοιπα συμφωνώ γενικά αλλά θεωρώ χρεος μου (κ φυσικά ευχαριστιση) μου να πηδάω εγώ τις τουριστικές κ όχι ένας ξένος. Πόσο μάλλον λαθρο. Αυτά. Ξαναλέω οτι αισθανομαι τυχερός που δεν έφαγα καμιά μαχαιριά κ που γενικά προς το παρόν είμαι καλά! Καλό βράδυ! Σκατα στους λαθρο!
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
τι να πω ρε φιλε επεσες σε περιπτωση
Καλο ειναι παντως στην αστυνομια να δωσεις καταθεση γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να την παθει κανας αλλος
Και προσοχη,αμα δεν εισαι απο Αθηνα το κεντρο πλεον δεν ειναι Ελλαδα
Ομονεια εχω δει πολλα που δεν θα γραψω ομως στο bou γιατι ξεφευγουμε
Καλο ειναι παντως στην αστυνομια να δωσεις καταθεση γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να την παθει κανας αλλος
Και προσοχη,αμα δεν εισαι απο Αθηνα το κεντρο πλεον δεν ειναι Ελλαδα
Ομονεια εχω δει πολλα που δεν θα γραψω ομως στο bou γιατι ξεφευγουμε
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME