jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εχω και καλη αριστερη δηλαδη?
απο αυτην κοιμασαι ειναι ανενεργη
μια φορα πηγε να γινει κατι το 2000 αλλα παλι επεσε σε ναρκη
Εχω και καλη αριστερη δηλαδη?
Ο άλλος ακόμη δεν έχει καταλάβει σε ποιό κόμμα πήγανε οι δικοί του.
Με τη δεξιά τα έχει .
Βρε μπας και ο Καμμένος έχει δίκιο με τους ψεκασμούς ?
Ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ?
ιδιοκτησια σου ειναι;
Κάτι άλλο τώρα,
ποιός ο σκοπός που έχεις το αβατάρ του συναγωνιστή alex71 ?
Με φωνάζουν μαλακοΤζχόνυ
είμαι ο μαλάκας του bou,διορισμένο πασοκόσκυλο αλβανικής ράτσας,
σέρνομαι στα χνάρια του εθνικού μακάκα ΓΑΠ
Θα ψοφήσω να βρω τον μαλακΑντρέα μου
Το ερωτεύτηκα το φαντασματάκι !
Ποιό φαντασματάκι ?
Το αβαταρ το έβαλες επίτηδες ,έκανες τη πλάκα σου,
πρέπει λογικά να το βγάλεις τώρα αφού στο ζητάει.
Πριν τι αβαταρ είχες ?
φιδεμπορα ζητας εσυ λογικη;
σαχλαμαρα
φιδεμπορα ζητας εσυ λογικη;
σαχλαμαρα
Μαθανε οτι γαμιομαστε...πλακωσανε και οι Τουρκοι..Το επόμενο προσφυγικό κύμα έχει ξεκινήσει! Και δεν είναι Αφγανοί,Λίβυοι ή οι απελπισμένοι πολίτες της Συρίας που προσπαθούν να περάσουν το Αιγαίο.
Είναι Τούρκοι!
Εχεις προσπαθησει να συνεννοηθεις με τοίχο?
το datsun εχει χωρο ακομαΜαθανε οτι γαμιομαστε...πλακωσανε και οι Τουρκοι..
Aς υποθεσουμε οτι παρομοιο περιστατικο γινοταν σε μια αραβικη χωρα και αντιστοιχοι λ/μεταναστεςΣυγνωμη τι θα πει "εμ πηγες να την πεσεις στους αραβες και θες και τα ρεστα";;
Πηγα να την πεσω στις 3 τουριστριες που ανταποκριθηκαν στη μαλακια που τους πεταξα στη γλωσσα τους και που βασικα μαλλον ευκαιρια εψαχναν να ξεκολησουν απο αυτους διοτι δε θυμαμαι να τις ειδα να φευγουν μαζι τους...
Οπως και να εχει ηταν 3 γυναικες 2 αντρες, ακομα και αν θεωρησεις οτι δικαιουνται και αυτοι να γαμανε... δηλαδη περισευε μια... αλλα προφανως δεν ηθελαν τον ανταγωνισμο οπως καταλαβαινεις οι τυποι...
δηλαδη τι ειναι ο αραβες το αγιο δισκοποτηρο η οι αναγνωρισμενοι νταιδες που δε τους παμε κοντρα; και αν ειναι οι αναγνωρισμενοι νταιδες ποιος σου ειπε οτι εγω γουσταρω νταιδες τριγυρω μου;
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες γειτονιές , θα πω για τη δική μου , τι έχω καταλάβει από τη γειτνίαση με λαθρο και οικονομικούς μετανάστες :
Το παρακράτος , αυτή τη στιγμή , υποστηρίζει την Εβραιοποίηση των λάθρο : μετατροπή τους σε σεξομανείς , με προφανή στόχο τη μέγιστη τεκνοποίησή τους.Το διπλανό δωμάτιο των γειτόνων είναι πρακτικά sex room , 24/24 , από το 2006.
Αν δεν κάνω λάθος, αρχικοί εκπαιδευτές τους ήταν λευκοί κατσαρομάλληδες Βαλκανιόφατσες.
Ιδιοκτήτες των 2 διαμερισμάτων δίπλα μου με έγχρωμους ενοικους είναι :Αφενώς μια Αλβανή με Ελληνικό όνομα που μάλλον έχει κατασταλάξει υπέρ της Εβραϊκής θρησκείας και ο άλλος είναι ένας υποτιθέμενα δικός μας δικηγόρος , ο οποίος για πρώτους νοικάρηδες είχε διαλέξει κάποιους , οι οποίοι μετέτρεψαν το διαμέρισμα σε οίκο ανοχής.
Επίσης, το παρακράτος έχω την εντύπωση ότι τρέχει ένα project τύπου mindreading, υπέρ του Ισραήλ.
Αυτἀ προς το παρόν με τους λάθρο.
Και μια παρένθεση για το mindreading, γιατί θα σας φαίνεται εξωφρενικό :Όταν κάναμε τους Ολυμπιακούς υποτίθεται ότι οι συσκευές επικοινωνίας δε θα έβγαιναν εκτός εγκαταστάσεων.¨Ομως , σε τουλάχιστον μια εγκατάσταση ,η προχωρημένη αυτή τεχνολογία διέρρευσε , γιατί οι υπεύθυνοι επέτρεπαν στους χρήστες να τα κουβαλούν στα σπίτια τους (!) .Κάνε , λοιπόν , μετατροπή στα tetra και έχεις "παπάδες".
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες γειτονιές , θα πω για τη δική μου , τι έχω καταλάβει από τη γειτνίαση με λαθρο και οικονομικούς μετανάστες :
Το παρακράτος , αυτή τη στιγμή , υποστηρίζει την Εβραιοποίηση των λάθρο : μετατροπή τους σε σεξομανείς , με προφανή στόχο τη μέγιστη τεκνοποίησή τους.Το διπλανό δωμάτιο των γειτόνων είναι πρακτικά sex room , 24/24 , από το 2006.
Αν δεν κάνω λάθος, αρχικοί εκπαιδευτές τους ήταν λευκοί κατσαρομάλληδες Βαλκανιόφατσες.
Ιδιοκτήτες των 2 διαμερισμάτων δίπλα μου με έγχρωμους ενοικους είναι :Αφενώς μια Αλβανή με Ελληνικό όνομα που μάλλον έχει κατασταλάξει υπέρ της Εβραϊκής θρησκείας και ο άλλος είναι ένας υποτιθέμενα δικός μας δικηγόρος , ο οποίος για πρώτους νοικάρηδες είχε διαλέξει κάποιους , οι οποίοι μετέτρεψαν το διαμέρισμα σε οίκο ανοχής.
Επίσης, το παρακράτος έχω την εντύπωση ότι τρέχει ένα project τύπου mindreading, υπέρ του Ισραήλ.
Αυτἀ προς το παρόν με τους λάθρο.