Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο άλλος ακόμη δεν έχει καταλάβει σε ποιό κόμμα πήγανε οι δικοί του.
Με τη δεξιά τα έχει .
Βρε μπας και ο Καμμένος έχει δίκιο με τους ψεκασμούς ? :2funny:

φιδεμπορα ακομα εδω εισαι;

δεν αυτοκτονησες;

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Με φωνάζουν μαλακοΤζχόνυ
είμαι ο μαλάκας του bou,διορισμένο πασοκόσκυλο αλβανικής ράτσας,
σέρνομαι στα χνάρια του εθνικού μακάκα ΓΑΠ

Θα ψοφήσω να βρω τον μαλακΑντρέα μου

Μπράβο εστεμμένε πασοκομακάκα ,
να γλυτώσουμε κανά μηνιάτικο που τρως απο το δημόσιο.
Ψόφα βλάκα, ΓΑΠ του bou :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποιό φαντασματάκι ?

Το αβαταρ το έβαλες επίτηδες ,έκανες τη πλάκα σου,
πρέπει λογικά να το βγάλεις τώρα αφού στο ζητάει.
Πριν τι αβαταρ είχες ?

φιδεμπορα ζητας εσυ  λογικη;

σαχλαμαρα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.558
Πόντοι
34.538
Το επόμενο προσφυγικό κύμα έχει ξεκινήσει! Και δεν είναι Αφγανοί,Λίβυοι ή οι απελπισμένοι πολίτες της Συρίας που προσπαθούν να περάσουν το Αιγαίο.
Είναι Τούρκοι!

:orchestra: :orchestra: :orchestra:
Μαθανε οτι γαμιομαστε...πλακωσανε και οι Τουρκοι..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Συγνωμη τι θα πει "εμ πηγες να την πεσεις στους αραβες και θες και τα ρεστα";;
Πηγα να την πεσω στις 3 τουριστριες που ανταποκριθηκαν στη μαλακια που τους πεταξα στη γλωσσα τους και που βασικα μαλλον ευκαιρια εψαχναν να ξεκολησουν απο αυτους διοτι δε θυμαμαι να τις ειδα να φευγουν μαζι τους...
Οπως και να εχει ηταν 3 γυναικες 2 αντρες, ακομα και αν θεωρησεις οτι δικαιουνται και αυτοι να γαμανε... δηλαδη περισευε μια... αλλα προφανως δεν ηθελαν τον ανταγωνισμο οπως καταλαβαινεις οι τυποι...
δηλαδη τι ειναι ο αραβες το αγιο δισκοποτηρο η οι αναγνωρισμενοι νταιδες που δε τους παμε κοντρα; και αν ειναι οι αναγνωρισμενοι νταιδες ποιος σου ειπε οτι εγω γουσταρω νταιδες τριγυρω μου;
Aς υποθεσουμε οτι παρομοιο περιστατικο γινοταν σε μια αραβικη χωρα και αντιστοιχοι λ/μεταναστες
Ελληνες βιαιοπραγουσαν εναντιον ντοπιου αραβα, ποιο θα ηταν το αποτελεσμα.. μπορουμε να το φανταστουμε;  :sunglasses:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες γειτονιές , θα πω για τη δική μου , τι έχω καταλάβει από τη γειτνίαση με λαθρο και οικονομικούς μετανάστες :
Το παρακράτος , αυτή τη στιγμή , υποστηρίζει την Εβραιοποίηση των λάθρο : μετατροπή τους σε σεξομανείς , με προφανή στόχο τη μέγιστη τεκνοποίησή τους.Το διπλανό δωμάτιο των γειτόνων είναι πρακτικά sex room , 24/24 , από το 2006.
Αν δεν κάνω λάθος, αρχικοί εκπαιδευτές τους ήταν λευκοί κατσαρομάλληδες Βαλκανιόφατσες.
Ιδιοκτήτες των 2 διαμερισμάτων δίπλα μου με έγχρωμους ενοικους είναι :Αφενώς μια Αλβανή με Ελληνικό όνομα που μάλλον έχει κατασταλάξει υπέρ της Εβραϊκής θρησκείας και ο άλλος είναι ένας υποτιθέμενα δικός μας δικηγόρος , ο οποίος για πρώτους νοικάρηδες είχε διαλέξει κάποιους , οι οποίοι μετέτρεψαν το διαμέρισμα σε οίκο ανοχής.
Επίσης, το παρακράτος έχω την εντύπωση ότι τρέχει ένα project τύπου mindreading, υπέρ του Ισραήλ.
Αυτἀ προς το παρόν με τους λάθρο.

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Ο πολεμος τελειωσε αυτα τα μπασταρδα τι κανουν ακομα εδω περα!?? Ποιο μουνοπανο θελει να τους ενσωματωσει και γιατι???

Αν καπως τυχαινε και τους ειχα σπασει εγω στο ξυλο θα ηταν ρατσιστικη επιθεση γαμω την μπουρδελοκοινωνια σας???? Φλωρακια??? Ολοι παραπονιομαστε οτι δε γαμαμε αλλα κανενας δεν ειναι διατεθημενος να διεκδικησει το μουνακι που ηρθε στη χωρα του για να γνωρισει τον ιδιο και οχι εναν λαθρομεταναστη απο την αφρικη! Αν ηθελε αραβες η πολωνεζα θα πηγαινε στη λιβυη!

Εχουν μαζευτει τοσες πουσες γυρω μας που αναποφευκτα αν καποιος θελει να κυνηγαει τις λιγοστες διαθεσιμες και ανοιχτες γυναικες θα παιζει κονταρομαχιες (σε αυτη την περιπτωση ηταν οι πολωνεζες που καναν κρα οτι θελουν πεος)

Δεν πεοραζει παιδια!! Οι αραβες να γαμανε, οι μαυροι να γαμανε, οι ελληνες μαλακια μπουρδελακι και φορους!!! Πολλους φορους για να φτιαχτουν πλατειες και παγκακια να καθονται οι λαθρομεταναστουληδες μας!!!!

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες γειτονιές , θα πω για τη δική μου , τι έχω καταλάβει από τη γειτνίαση με λαθρο και οικονομικούς μετανάστες :
Το παρακράτος , αυτή τη στιγμή , υποστηρίζει την Εβραιοποίηση των λάθρο : μετατροπή τους σε σεξομανείς , με προφανή στόχο τη μέγιστη τεκνοποίησή τους.Το διπλανό δωμάτιο των γειτόνων είναι πρακτικά sex room , 24/24 , από το 2006.
Αν δεν κάνω λάθος, αρχικοί εκπαιδευτές τους ήταν λευκοί κατσαρομάλληδες Βαλκανιόφατσες.
Ιδιοκτήτες των 2 διαμερισμάτων δίπλα μου με έγχρωμους ενοικους είναι :Αφενώς μια Αλβανή με Ελληνικό όνομα που μάλλον έχει κατασταλάξει υπέρ της Εβραϊκής θρησκείας και ο άλλος είναι ένας υποτιθέμενα δικός μας δικηγόρος , ο οποίος για πρώτους νοικάρηδες είχε διαλέξει κάποιους , οι οποίοι μετέτρεψαν το διαμέρισμα σε οίκο ανοχής.
Επίσης, το παρακράτος έχω την εντύπωση ότι τρέχει ένα project τύπου mindreading, υπέρ του Ισραήλ.

Και μια παρένθεση για το mindreading, γιατί θα σας φαίνεται εξωφρενικό :Όταν κάναμε τους Ολυμπιακούς υποτίθεται ότι οι συσκευές επικοινωνίας δε θα έβγαιναν εκτός εγκαταστάσεων.¨Ομως , σε τουλάχιστον μια εγκατάσταση ,η προχωρημένη αυτή τεχνολογία διέρρευσε , γιατί οι υπεύθυνοι επέτρεπαν στους χρήστες να τα κουβαλούν στα σπίτια τους (!) .Κάνε , λοιπόν , μετατροπή στα tetra και έχεις "παπάδες".

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Και μια παρένθεση για το mindreading, γιατί θα σας φαίνεται εξωφρενικό :Όταν κάναμε τους Ολυμπιακούς υποτίθεται ότι οι συσκευές επικοινωνίας δε θα έβγαιναν εκτός εγκαταστάσεων.¨Ομως , σε τουλάχιστον μια εγκατάσταση ,η προχωρημένη αυτή τεχνολογία διέρρευσε , γιατί οι υπεύθυνοι επέτρεπαν στους χρήστες να τα κουβαλούν στα σπίτια τους (!) .Κάνε , λοιπόν , μετατροπή στα tetra και έχεις "παπάδες".

Wat????

Τι τρολ ειναι αυτο? Μη ξεχειλωνουμε τα πραγματα ποιος να κανει mind reading σε ποιον και πως??

Απιθανο μου φενεται αλλα και παλι αν παρουν ολοι αυτοι τον πουλο για τα shitholes τους ας κανουν εκει ματω οτι αγαπανε

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

Τώρα μόνο...δεν γίνεται χρόνια τώρα και αργά αυτή η διαδικάσια, από Παπανδρέου που έφερνε αβέρτα του Αλβανούς και χαλάρωσε η κοινωνία...γιατί δεν έχουμε κρεμάσει ακόμα τους προδότες που καταστρέψαν την Ελλάδα; :headbang: Σχοινιά έχουμε άφθονα και αυτοί δεν παίζει να είναι πάνω από 500.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom