και γιατί έκανες τότε τον διαχωρισμό ότι οι κομμουνιστές δεν έχουν βοηθήσει ποτέ Έλληνες που ζουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση? συγκεκριμένα είπες ότι δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προς τη ΔΕΗ.Προς τι η λάσπη?
και γιατί έκανες τότε τον διαχωρισμό ότι οι κομμουνιστές δεν έχουν βοηθήσει ποτέ Έλληνες που ζουν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση? συγκεκριμένα είπες ότι δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προς τη ΔΕΗ.Προς τι η λάσπη?
Δεν ρίχνω λάσπη αγαπητέ. Αυτό που λέω είναι πως υπάρχει μία γενικότερη τάση βολέματος και γραπώματος των κεκτημένων με μηδενική ανταποδωτική προσφορά έργου έτσι ώστε να μη με νοιάζει καθόλου για τον άλλο και ας πάει ο λογαριασμός στα κορόϊδα. Είναι πλείστες οι περιπτώσεις που όλοι έχουμε ακούσει για κάποιον ξύστη στο δημόσιο που βολεύτηκε από τον τάδε του Σύριζα, τον δείνα του Πασόκ (τάλε κουάλε δλδ) ή εκείνον του Κκε (της ιερής αγελάδας το συστήματος δλδ).
(Προφανώς και της Νουδούλας έτσι, μην ξεχνιόμαστε).
Ξαναλέω λοιπόν εμπλουτίζοντας την αναφορά μου, έχει βγει το Πάμε ή το μαυσωλείο του Περισσού να γαμήσει την Αθήνα και το κέντρο της που έχουν αυτοκτονήσει τόσοι Ελληνες (φευ!) εξαιτίας αυτής της πολιτικής ή απλά θα περιμένουμε αβαβά και το 4ο μεταμφιεσμένο που λέει και ο κυρ Δημήτρης;
Και κάτι ακόμα, οι αριστεροί έχουν ένα γενικότερο πρόβλημα με την οποιαδήποτε έννοια σχετική με την πατρίδα, το έθνος κοκ. Ως απόρροια αυτού είναι και το γεγονός πως αν βγει κάποιος και ταχθεί φανερά υπέρ του έθνους και της πατρίδας ταυτοποιείται αυτομάτως ως 'φασιστάκος'.
Ασε την χρυσή αυγή να μοιράζει μόνο σε Ελληνες, αυτοί αυτό θέλουν αυτό κάνουν, και προφανώς το εκμεταλλεύονται ψηφοθηρικά, εσείς όμως τι έχετε να αντιπαρατάξετε; Τον Φωτόπουλο να με απειλεί πως θα κατεβάσει τους διακόπτες με το πρόσχημα του πόνου για τον φτωχό για να μην χάσει αυτός ο γαμώμανος και τα πόσα κολλητάρια του τα κασέρια και τα ταξίδια με τη Γενόπ tours;
Και κάτι άλλο, πολύ θα ήθελα να μου συνδέσει το ρεύμα ένας αντίφα, βλέποντας πως έξω στο σπίτι μου έχω τη σημαία να κυματίζει και να του πω πως ψηφίζω τζήμερο ή χα. Εκεί εξαντλείται ο ανθρωπισμός ή όχι;