Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
76
Πόντοι
1
Οτι και να  ιδιωτικοποιησουμε η Ελλαδα ειναι τοσο μεγαλο μπουρδελο που δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ειναι μεσα στο dna μας το τζαμπατζιλικι η λαμογια και η κουτοπονηρια σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και σε οποιον γεννήθηκε και μεγαλωσε απο Ελληνες γονείς .Πες το εγωισμό πες το μεγαλομανία οποιος κανει ενα βημα εμπρος τον περικυκλώνουν τα κοράκια και στο τελος βουλιάζουν ολοι μαζι. Και τζαμπα να ιδιωτικοποιηθουν η δεη και ευδαπ παλι τα ιδια θα γινουν ειτε απο πολιτική πίεση ειτε απο ...διόρισε τον γιο μου και δεν θα πληρώσεις φόρο. Με ιδιωτικοποιησεις μονο απο το κακο στο χειρότερο θα πηγαίνουμε. Για εμενα δεν υπαρχει οικονομικη κριση αλλα ηθικη. Πρεπει να αρχισουμε να μην σκεφτομαστε σαν εγω (εγω δεν εχω δουλειαη εγω εχω δουλεια η  εγω υπερφορολογουμε) αλλα σαν εμεις. Πραγμα αδυνατο να γινει στον Ελληνα

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
σαφώς και πρέπει να στηρίξουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τους άνεργους με μηδενικά εισοδήματα χωρίς μεγάλη περιουσία
και δεν το παίρνουμε δωρεάν έχουμε 50% έκπτωση στο ρεύμα και 50% έκπτωση στα δημοτικά τέλη κανονικά αν υπήρχε σωστό κράτος πρόνοιας
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ έπρεπε να μας δίνουν ρεύμα
Εσύ είσαι μαλάκας με περικεφαλαία. Απορώ που έχουν την υπομονή και σου απαντάνε

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Αγαπητέ, πολύ ωραία και ιδανικά αυτά που λέτε, αλλά πήγε κανένας ανεργοαποροαλληλέγγυος ή κάποιο ΠΑΜΕ ή ό,τι άλλο σχετικό με την ευπάθεια, να γαμήσει τα ράμματα της ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα σε ανάπηρο παιδί και δεν  μπορεί να άνεβει στον όροφο που μένει, ή απλά εξαντλείται η αλληλεγγύη στην ευπάθεια μόνο στους λαθρομετανάστες;
Ισχύει μόνο το 2ο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
όταν υπήρχαν αριστερά κινήματα που αγωνιζόντουσαν στο να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.Τότε τους λέγατε τζαμπατζήδες που δεν πληρώνουν.Όταν τότε είχαμε φτιάξει ομάδες όπου έκαναν επανασυνδέσεις (παράνομες) στο να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα λέγατε ποιος θα πληρώσει  τη ζημιά.Οι αριστεροί αγωνιζόμαστε για έναν ποιο δίκαιο κόσμο χωρίς να υποφέρει 

εσείς οι "αριστεροί" (του κώλου) "αγωνίζεστε" για την τεμπελιά σας και το "δικαίωμα" σας να ζείτε παρασιτικά σε βάρος άλλων χωρίς να προσφέρετε τίποτε ....

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Επειδή όμως αγαπητέ υπάρχει και η κοκκινισμένη λέξη, μετά τι κάνουμε, φωνάζουμε Κούρτοβικ και περιμένουμε;
Διότι και πάλι επιμένω, ούτε ΠΑΜΕ βλέπω να έρχεται ούτε indymedia και αντιφα και κεερφα να μας σώσει..

ρε άσχετε το κίνημα δεν πληρώνω σήμερα υπάρχει και συντάσσεται με τη λαική ενότητα
όσους βλέπεις δεν σημαίνει οτι δεν συμμετέχουν και σε άλλες δράσεις
το ινδυμίντια εκφράζει τους αναρχικούς οι αναρχικοι ΔΕΝ είναι αριστεροί είναι αναρχικοί η κεερφα ασχολείται με το φασισμό με μαρξιστικές ιδέες έχουν καταθέσει κείμενα υπέρ του κινήματος δεν πληρώνω

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.649
Πόντοι
6.256
Οταν καποιος δεν πληρωνει, σημαινει οτι καποιος αλλος πληρωνει γι αυτον.
Αριστερους δεξιους και κεντρωους εγω τους εχω στο ιδιο καζανι, μου φταινε ολοι

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
ρε άσχετε το κίνημα δεν πληρώνω σήμερα υπάρχει και συντάσσεται με τη λαική ενότητα
όσους βλέπεις δεν σημαίνει οτι δεν συμμετέχουν και σε άλλες δράσεις
το ινδυμίντια εκφράζει τους αναρχικούς οι αναρχικοι ΔΕΝ είναι αριστεροί είναι αναρχικοί η κεερφα ασχολείται με το φασισμό με μαρξιστικές ιδέες έχουν καταθέσει κείμενα υπέρ του κινήματος δεν πληρώνω
Αγαπητέ μην αρπάζεσαι και θα ήθελα να μην με μειώνεις, βλέπεις πως σου μιλάω πολύ ωραία παρ'όλο που στο Βίτσι και στο Γράμμο σας χώσαμε στην άμμο.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Αγαπητέ μην αρπάζεσαι και θα ήθελα να μην με μειώνεις, βλέπεις πως σου μιλάω πολύ ωραία παρ'όλο που στο Βίτσι και στο Γράμμο σας χώσαμε στην άμμο.

φιλελές η φασιστάκος?

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
φιλελές η φασιστάκος?
Είναι προσωπικά δεδομένα αγαπητέ, αλλά παρ'όλα αυτά ό,τι και να σου έλεγα, επειδή δεν είμαι των αντιλήψεων σου σίγουρα φασίστα και χρυσαυγίτη θα με αποκαλούσες. Φαντάζομαι για το φιλελέ χάρη μου έκανες.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Είναι προσωπικά δεδομένα αγαπητέ, αλλά παρ'όλα αυτά ό,τι και να σου έλεγα, επειδή δεν είμαι των αντιλήψεων σου σίγουρα φασίστα και χρυσαυγίτη θα με αποκαλούσες. Φαντάζομαι για το φιλελέ χάρη μου έκανες.

Δεν κρύβω ποτέ την ιδεολογία μου στο τι πιστεύω νοιώθω υπερήφανος είμαι κομμουνιστής πιστεύω στις αξίες και στα ιδανικά του μαρξ λένιν τρότσκι γράμσι αλτουσέρ
εσύ όμως είσαι αυτός που δεν μας αποκαλύπτει ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θεωρεί ορθό.Το μόνο που κάνει είναι να δείχνεις το μένος σου προς του κομμουνιστές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom