Νομίζω ότι πολλοί δεν έχετε καταλάβει κάτι. Όλοι αυτοί, δεν θα δώσουν ποτέ αλληλεγγύη στους Έλληνες. Ο λόγος είναι ότι... είναι Έλληνες. Ο κομμουνισμός ήταν πάντοτε εχθρός του ελληνισμού, δεν θα υπάρξει κάποια εξαίρεση τώρα. Έχετε ακούσει ποτέ κομμουνιστές να έχουν ξεκινήσει οργανωμένη επιχείρηση βοήθειας προς ελληνικές οικογένειες που είναι ήδη σε εξαθλιωτικές καταστάσεις; Όχι βέβαια.
Ακροαριστερές ΜΚΟ, έχουν βγάλει μέχρι και τηλεοπτικές διαφημίσεις για να πείσουν τους Έλληνες να βάλουν σπίτια τους άγνωστους, με μόνη δικαιολογία ότι είναι πρόσφυγες. Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν παρόμοια κινητοποίηση για Έλληνες άστεγους ή άπωρους. Φυσικά ούτε οι ίδιοι οι κομμουνιστές/αλληλέγγυοι νιώθουν κάποια "αγάπη" ή συμπάθεια προς τους πρόσφυγες/λάθρο που βρίσκονται εδώ. Τους βοηθούν απλά και μόνο γιατί εκείνοι συμβαδίζουν με τα ιδεολογικά τους πιστεύω (δεν υπάρχουν σύνορα, έθνη, θρησκείες κτλ). Στην πραγματικότητα, δεν θα έβαζαν ούτε οι ίδιοι στα σπίτια τους αλλοδαπούς.
Χρειάζεται να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από αυτά τα άτομα. Εξάλλου ήδη φαίνεται να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες και να το δείχνουν κιόλας. Το ΚΚΕ για παράδειγμα έβγαλε ολόκληρες αφίσες για το συνέδριο που έκανε στα αραβικά, στη σχολή μου έχω δει αρκετές φορές να υπάρχουν τέτοιες αφίσες για την πολιτική δράση του κόμματος στα αλβανικά. Σε λίγο καιρό που θα αποκτήσουν εκλογικά δικαιώματα σχεδόν όλοι οι αλλοδαποί, μην ξαφνιαστούμε αν μας πουλήσουν και βρεθούν εναντίον μας. Θα είναι προδοσία εκ των έσω.
Και κάτι ακόμα που πρέπει να καταλάβουμε, και είναι σημαντικό. Για τους κομμουνιστές,
όλοι οι άλλοι είναι φασίστες, εκτός από τους ομοϊδεάτες τους. Όλοι, χωρίς κάποια εξάιρεση, αρκεί που δεν συμφωνούν μαζί τους.
η ερώτηση ήταν ρητορικού τύπου. Δηλαδή δεν ενδυκνυόταν απάντησης επειδή αυτή είναι ήδη γνωστή σε όλους... εκτός από χαζοδεξιούς.
Κατά τ' άλλα όλα όσα γράψατε είναι αληθινά και σωστά: