Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.424
Πόντοι
6.515
2ον η Ελλάδα δεν έχει δώσει από τον ΠΡοΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της ούτε 1€ για τους πρόσφυγες ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ που τα τρώνε μάλιστα ΕΛΛΗΝΕΣ ημέτεροι μέσω των ΜΚΟ

ζησε το παραμυθι σου κακομοιρη. Ποιος πληρωνει τη θερμανση (κλιματιστικα) των χιλιαδων οικογενειων μουσλιμ?

μολις τελειωσει ο πολεμος, γιατι ολοι οι πολεμοι καποτε τελειωνουν, τα κονδυλια από ΕΕ και ΟΗΕ θα σταματησουν ποιος θα τους ζει τοτε?

ποιος πληρωνει τα νοσοκομεια που περιθαλπτονται? ποιος πληρωσε την αερομεταφορα του μισοσφαγμενου από αλλον μουσλιμ από την κρητη?

γιατι δεν πληρωνουν κατι από το λογαρισμο οι ζαμπλουτοι σαουδαραβες καταριανοι κλπ?

πληρωμε μαλακα συριζο-ελληνα ανεργε και βαλε τη ΧΑ στη φυλακη :uglystupid:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
3ον δικαίωμα μας να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους ανθρωπους

Ρε σκουπίδι,ποιος είσαι εσύ που θα καταστρέψεις το δικό μας μέλλο για τις δικιές σου ιδεοληψίες;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το παρακάνατε λίγο: Δυστυχώς οι άνθρωποι σαν κι αυτόν που ψηφίζουν αριστερά και χαζοδεξιά (δηλαδή τη δεξιά η οποία βοηθάει και προστατεύει την αριστερά) καταστρέφουν κι όλους εμάς με τις ηλίθιες αποφάσεις τους! Χούντα τώρα κι εξορία στα ρεμάλια, απ' τη χώρα κι αν αντισταθούν κι απ' τη ζωή, αλλιώς η χώρα, μαζί με 'μας που σε τίποτα δε φταίμε, δε σώζεται!
:hi: :rockon: :hi: :rockon: :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ποιοι ακριβώς είναι οι αρνητές σαπουνιού και αφρόλουτρου??? τι είναι το οντιτιονερ? τα κλισέ ότι όσοι διακατέχονται από ιδέες αλληλεγγύης αυτοοργάνωσης δεν είναι καθαροί πότε θα το κόψετε? 
1ον βασικός κανόνας είναι ότι μέσα στο σιτυ πλάζα απαγορεύεται το αλκοόλ και τα ναρκωτικά όπως και η κάθε μορφή βίας είναι βασικός κανόνας
σαφώς και υπάρχουν δράσεις για τους άνεργους χαμηλοσυνταξιούχους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα
όπως και όλα τα έσοδα από το πάρτυ που θα γίνει για τον 1 χρόνο κατάληψης του σίτυ πλάζα θα πάνε αποκλειστικά στους εργαζόμενους απολυμένους του σιτυ πλάζα

η μπαμπουινα με το φακιόλι μας κάνει επίδειξη το νέο αιφον 7 που κάνει κανένα οκτακοσάρι ευρώ... κατά τα άλλα θέλουν τζάμπα τα πάντα...

μωρέ βούτημα στο αιγαίο να παχύνουνε τα ψάρια ...

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
η μπαμπουινα με το φακιόλι μας κάνει επίδειξη το νέο αιφον 7 που κάνει κανένα οκτακοσάρι ευρώ... κατά τα άλλα θέλουν τζάμπα τα πάντα...

:thumbsup:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Το αποτέλεσμα το έκανα εικόνα:

http://s14-eu5.ixquick.com/cgi-bin/serveimage?url=http%3A%2F%2F[URL unfurl="true"]www.breigh.com%2Fwordpress%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F08%2F60lbs.jpg&sp=26611a43943ec55aa8cf2d554a987a74[/img[/URL]]

[img]http://s14-eu5.ixquick.com/cgi-bin/serveimage?url=https%3A%2F%2Fs-media-cache-ak0.pinimg.com%2F736x%2F8d%2Fcd%2F58%2F8dcd583f893559c4e71368648fcb0df1.jpg&sp=5cb6f85a893b912a53fa5fa6ea2f15d9

serveimage

Τα ψαράκια θ' αποκτήσουν χοληστερόλη!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1ον στη δεή λέγεται ΥΚΟ δηλαδή ότι επιδοτούν οι υπόλοιποι πελάτες με ένα ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ όλους τους κοινωνικά ασθενέστερους στη ΔΕΗ όπως ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
2ον η Ελλάδα δεν έχει δώσει από τον ΠΡοΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της ούτε 1€ για τους πρόσφυγες ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ που τα τρώνε μάλιστα ΕΛΛΗΝΕΣ ημέτεροι μέσω των ΜΚΟ
3ον δικαίωμα μας να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους ανθρωπους
4ον εσύ καλύτερα να βγείς από τα σκατά του φασισμού και της ΧΑ που ζείς

βλάκα ηλίθιε γαμώ τα ΥΚΩ σου και την αριστερά σου...

στην διπλανή πολυκατοικία σε ένα τεσσάρι του τρίτου ορόφου μένει μια οικογένεια με τρία μικρά παιδιά και φιλοξενούμενη την γιαγιά ... το όλον έξη άτομα... το εισόδημα της οικογένειας αυτής μαζί με την σύνταξη της γιαγιάς είναι περίπου εικοσιπέντε αντε βία βία εικοσιοκτώ χιλιάρικα τον χρόνο (πατέρας υπάλληλος, μητέρα ιδιωτική υπάλληλος, γιαγιά χαμηλοσυνταξιούχα)... λόγω μικρών παιδιών έχουν κατανάλωση ρεύματος γύρω στις 4000 κιλοβατώρες το τετράμηνο

το σπίτι μου είναι 135 τμ μένει η κόρη μου μόνη της και το οικογενειακό μας εισόδημα ξεπερνά τα εκατό χιλιάρικα τον χρόνο (κάτι νοίκια, μισθός κόρης στο μεταπτυχιακό της, σύνταξη της γυναίκας μου, αμοιβές δικές μου, κέρδη απο μια επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό κλπ)... λόγω του ότι η κόρη μου μένει μόνη της αντε και κάτι επισκέψεις που κάνουμε εμείς για δύο τρείς βδομάδες το τετράμηνο η κατανάλωση δεν ξεπερνά τις 1400 κιλοβατώρες...

αποτέλεσμα ... εγώ πληρώνω ΥΚΩ γύρω στα 90 ευρώ ο τύπος με τα τρία παιδιά και με εισόδημα το 1/4 του δικού μου πληρώνει κοντά στα 250 ευρώ για ΥΚΩ...

έτσι φαντάζεσαι ρε μαλάκα την κοινωνική δικαιοσύνη ???

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

στην διπλανή πολυκατοικία σε ένα τεσσάρι του τρίτου ορόφου μένει μια οικογένεια με τρία μικρά παιδιά και φιλοξενούμενη την γιαγιά ... το όλον έξη άτομα... το εισόδημα της οικογένειας αυτής μαζί με την σύνταξη της γιαγιάς είναι περίπου εικοσιπέντε αντε βία βία εικοσιοκτώ χιλιάρικα τον χρόνο (πατέρας υπάλληλος, μητέρα ιδιωτική υπάλληλος, γιαγιά χαμηλοσυνταξιούχα)... λόγω μικρών παιδιών έχουν κατανάλωση ρεύματος γύρω στις 4000 κιλοβατώρες το τετράμηνο

το σπίτι μου είναι 135 τμ μένει η κόρη μου μόνη της και το οικογενειακό μας εισόδημα ξεπερνά τα εκατό χιλιάρικα τον χρόνο (κάτι νοίκια, μισθός κόρης στο μεταπτυχιακό της, σύνταξη της γυναίκας μου, αμοιβές δικές μου, κέρδη απο μια επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό κλπ)... λόγω του ότι η κόρη μου μένει μόνη της αντε και κάτι επισκέψεις που κάνουμε εμείς για δύο τρείς βδομάδες το τετράμηνο η κατανάλωση δεν ξεπερνά τις 1400 κιλοβατώρες...

αποτέλεσμα ... εγώ πληρώνω ΥΚΩ γύρω στα 90 ευρώ ο τύπος με τα τρία παιδιά και με εισόδημα το 1/4 του δικού μου πληρώνει κοντά στα 250 ευρώ για ΥΚΩ...

Ξεχνάτε πως οι αισχροί γειτονές σας: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΩΣ ΣΑΝ ΘΕΟΙ!!!

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
Αλληλεγγύη για κάναν Έλληνα ή έστω λευκό και χριστιανό άστεγο, που δεν πίνει μπάφους και δεν βαράει ηρωίνη σε ενέσιμη μορφη, θα δούμε ποτέ απ'τους αρνητές του σαπουνιού, αφρόλουτρου και του κοντίσιονερ;

Ναι, είναι γνωστόν: ότι θα περιμένουμε για πολύ καιρό......
Νομίζω ότι πολλοί δεν έχετε καταλάβει κάτι. Όλοι αυτοί, δεν θα δώσουν ποτέ αλληλεγγύη στους Έλληνες. Ο λόγος είναι ότι... είναι Έλληνες. Ο κομμουνισμός ήταν πάντοτε εχθρός του ελληνισμού, δεν θα υπάρξει κάποια εξαίρεση τώρα. Έχετε ακούσει ποτέ κομμουνιστές να έχουν ξεκινήσει οργανωμένη επιχείρηση βοήθειας προς ελληνικές οικογένειες που είναι ήδη σε εξαθλιωτικές καταστάσεις; Όχι βέβαια.

Ακροαριστερές ΜΚΟ, έχουν βγάλει μέχρι και τηλεοπτικές διαφημίσεις για να πείσουν τους Έλληνες να βάλουν σπίτια τους άγνωστους, με μόνη δικαιολογία ότι είναι πρόσφυγες. Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν παρόμοια κινητοποίηση για Έλληνες άστεγους ή άπωρους. Φυσικά ούτε οι ίδιοι οι κομμουνιστές/αλληλέγγυοι νιώθουν κάποια "αγάπη" ή συμπάθεια προς τους πρόσφυγες/λάθρο που βρίσκονται εδώ. Τους βοηθούν απλά και μόνο γιατί εκείνοι συμβαδίζουν με τα ιδεολογικά τους πιστεύω (δεν υπάρχουν σύνορα, έθνη, θρησκείες κτλ). Στην πραγματικότητα, δεν θα έβαζαν ούτε οι ίδιοι στα σπίτια τους αλλοδαπούς.

Χρειάζεται να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από αυτά τα άτομα. Εξάλλου ήδη φαίνεται να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες και να το δείχνουν κιόλας. Το ΚΚΕ για παράδειγμα έβγαλε ολόκληρες αφίσες για το συνέδριο που έκανε στα αραβικά, στη σχολή μου έχω δει αρκετές φορές να υπάρχουν τέτοιες αφίσες για την πολιτική δράση του κόμματος στα αλβανικά. Σε λίγο καιρό που θα αποκτήσουν εκλογικά δικαιώματα σχεδόν όλοι οι αλλοδαποί, μην ξαφνιαστούμε αν μας πουλήσουν και βρεθούν εναντίον μας. Θα είναι προδοσία εκ των έσω.

Και κάτι ακόμα που πρέπει να καταλάβουμε, και είναι σημαντικό. Για τους κομμουνιστές, όλοι οι άλλοι είναι φασίστες, εκτός από τους ομοϊδεάτες τους. Όλοι, χωρίς κάποια εξάιρεση, αρκεί που δεν συμφωνούν μαζί τους.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Νομίζω ότι πολλοί δεν έχετε καταλάβει κάτι. Όλοι αυτοί, δεν θα δώσουν ποτέ αλληλεγγύη στους Έλληνες. Ο λόγος είναι ότι... είναι Έλληνες. Ο κομμουνισμός ήταν πάντοτε εχθρός του ελληνισμού, δεν θα υπάρξει κάποια εξαίρεση τώρα. Έχετε ακούσει ποτέ κομμουνιστές να έχουν ξεκινήσει οργανωμένη επιχείρηση βοήθειας προς ελληνικές οικογένειες που είναι ήδη σε εξαθλιωτικές καταστάσεις; Όχι βέβαια.

Ακροαριστερές ΜΚΟ, έχουν βγάλει μέχρι και τηλεοπτικές διαφημίσεις για να πείσουν τους Έλληνες να βάλουν σπίτια τους άγνωστους, με μόνη δικαιολογία ότι είναι πρόσφυγες. Δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν παρόμοια κινητοποίηση για Έλληνες άστεγους ή άπωρους. Φυσικά ούτε οι ίδιοι οι κομμουνιστές/αλληλέγγυοι νιώθουν κάποια "αγάπη" ή συμπάθεια προς τους πρόσφυγες/λάθρο που βρίσκονται εδώ. Τους βοηθούν απλά και μόνο γιατί εκείνοι συμβαδίζουν με τα ιδεολογικά τους πιστεύω (δεν υπάρχουν σύνορα, έθνη, θρησκείες κτλ). Στην πραγματικότητα, δεν θα έβαζαν ούτε οι ίδιοι στα σπίτια τους αλλοδαπούς.

Χρειάζεται να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από αυτά τα άτομα. Εξάλλου ήδη φαίνεται να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες και να το δείχνουν κιόλας. Το ΚΚΕ για παράδειγμα έβγαλε ολόκληρες αφίσες για το συνέδριο που έκανε στα αραβικά, στη σχολή μου έχω δει αρκετές φορές να υπάρχουν τέτοιες αφίσες για την πολιτική δράση του κόμματος στα αλβανικά. Σε λίγο καιρό που θα αποκτήσουν εκλογικά δικαιώματα σχεδόν όλοι οι αλλοδαποί, μην ξαφνιαστούμε αν μας πουλήσουν και βρεθούν εναντίον μας. Θα είναι προδοσία εκ των έσω.

Και κάτι ακόμα που πρέπει να καταλάβουμε, και είναι σημαντικό. Για τους κομμουνιστές, όλοι οι άλλοι είναι φασίστες, εκτός από τους ομοϊδεάτες τους. Όλοι, χωρίς κάποια εξάιρεση, αρκεί που δεν συμφωνούν μαζί τους.

η ερώτηση ήταν ρητορικού τύπου. Δηλαδή δεν ενδυκνυόταν απάντησης επειδή αυτή είναι ήδη γνωστή σε όλους... εκτός από χαζοδεξιούς.

Κατά τ' άλλα όλα όσα γράψατε είναι αληθινά και σωστά:

:hi:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
θα τα πληρωσει η ιδιοκτητρια που εκανε τη μαλακια να επενδυσει τα λεφτα της (η εστω να μη πουλησει προπερσυ μισοτιμης και παρασυρει προς τα κατω τις τιμες των ακινητων)

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1

η ερώτηση ήταν ρητορικού τύπου. Δηλαδή δεν ενδυκνυόταν απάντησης επειδή αυτή είναι ήδη γνωστή σε όλους... εκτός από χαζοδεξιούς.

Κατά τ' άλλα όλα όσα γράψατε είναι αληθινά και σωστά:

:hi:
Καλημέρα, ελπίζω να μην το πήρες στραβά. Απλά έχω δει να κάνουν τόσες φορές αυτή την ερώτηση που έπρεπε μια φορά να το σχολιάσω. Προφανώς κι αυτά τα άτομα δεν θα βοηθήσουν Έλληνες, να το ξεχάσουμε.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Καλημέρα, ελπίζω να μην το πήρες στραβά. Απλά έχω δει να κάνουν τόσες φορές αυτή την ερώτηση που έπρεπε μια φορά να το σχολιάσω. Προφανώς κι αυτά τα άτομα δεν θα βοηθήσουν Έλληνες, να το ξεχάσουμε.

Εγώ δεν το πήρα στραβά, γι' αυτό και σας έβγαλα το καπέλο! Η απάντησή μου ήταν για να μην το πάρουν στραβά κάποιοι άλλοι, τους οποίους χρωματίζατε στην απάντησή σας!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

το ΥΚΩ υπολογίζεται βάση κατανάλωσης και όχι βάση εισοδήματος.Αν κάποιος καταναλώνει 4.000 κιλοβατόρες το τετράμηνο πληρώνει περισσότερα από κάποιον άλλον που καταναλώνει λιγότερες κιλοβατόρες. Επίσης το εισόδημα της οικογένειας (χωρίς να υπολογίζουμε τη σύνταξη της γιαγιάς) δεν δικαιολογεί καμία έκπτωση ούτε του τρίτεκνου καθώς ξεπερνάει το βασικό επίπεδο διαβίωσης

ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα όταν έλεγες για την έκπτωση που παίρνουν οι άνεργοι 1200 κιλοβατόρες το τετράμηνο έλεγες ότι είναι πολλές είχες πεί να πλένονται ποιο σπάνια και να μειωθεί λιγότερο από το μισό η κατανάλωση

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

άκου φασιστάκο κάτι φυσικά και έχουμε αλληλεγγύη για τους φτωχούς τους μακροχρόνια άνεργους τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιουχους. Σαφώς και έχουμε μαζέψει τρόφιμα ρούχα και οποιαδήποτε βοήθεια έχουμε προσφέρει χωρίς να τους ζητάμε να τους γράψουμε στο κόμμα η να κάνουμε διαχωρισμό που ανήκουν όπως κάνει η ΧΑ ούτε βγαίνουμε να το διαφημίσουμε εμετικά όπως κάνουν οι φασίστες φίλοι σου.

η διαφήμιση που λες γίνεται για να νοικιάσουν τα άδεια σάπια διαμερίσματα τους οι ιδιοκτήτες έναντι σχεικά καλού τιμήματος σε πρόσφυγες.Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την ΕΕ μέσω του ΟΗΕ.Για κάλυψη ενοικίου ρεύματος και θέρμανσης 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το ΥΚΩ υπολογίζεται βάση κατανάλωσης και όχι βάση εισοδήματος.Αν κάποιος καταναλώνει 4.000 κιλοβατόρες το τετράμηνο πληρώνει περισσότερα από κάποιον άλλον που καταναλώνει λιγότερες κιλοβατόρες. Επίσης το εισόδημα της οικογένειας (χωρίς να υπολογίζουμε τη σύνταξη της γιαγιάς) δεν δικαιολογεί καμία έκπτωση ούτε του τρίτεκνου καθώς ξεπερνάει το βασικό επίπεδο διαβίωσης

ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα όταν έλεγες για την έκπτωση που παίρνουν οι άνεργοι 1200 κιλοβατόρες το τετράμηνο έλεγες ότι είναι πολλές είχες πεί να πλένονται ποιο σπάνια και να μειωθεί λιγότερο από το μισό η κατανάλωση

και το βρίσκεις ρε μουνόπανο σωστό να πληρώνει κάποιος με χαμηλό εισόδημα περισσότερα από κάποιον με υψηλό εισόδημα για να έχεις εσύ γαμώ την φάρα σου και την σιχαμένη ύπαρξη σου δωρεάν ρεύμα ??

και ναι ρε πούστη τζάμπα το πέρνουν να πάρουν λιγότερο και αν γουστάρουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
άκου φασιστάκο κάτι φυσικά και έχουμε αλληλεγγύη για τους φτωχούς τους μακροχρόνια άνεργους τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιουχους. Σαφώς και έχουμε μαζέψει τρόφιμα ρούχα και οποιαδήποτε βοήθεια έχουμε προσφέρει χωρίς να τους ζητάμε να τους γράψουμε στο κόμμα η να κάνουμε διαχωρισμό που ανήκουν όπως κάνει η ΧΑ ούτε βγαίνουμε να το διαφημίσουμε εμετικά όπως κάνουν οι φασίστες φίλοι σου.

η διαφήμιση που λες γίνεται για να νοικιάσουν τα άδεια σάπια διαμερίσματα τους οι ιδιοκτήτες έναντι σχεικά καλού τιμήματος σε πρόσφυγες.Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την ΕΕ μέσω του ΟΗΕ.Για κάλυψη ενοικίου ρεύματος και θέρμανσης 

το βάζω φωτιά και το καίω, το γεμίζω μπετό αλλά σε λάθρους δεν το νοικιάζω...

ευτυχώς στην πολυκατοικία μας ο κατασκευαστής έβαλε όρο στον κανονισμό της (επειδή και αυτός είχε το σπίτι του μέσα στην πολυκατοικία) ότι η ενοικίαση διαμερίσματος απαιτεί την σύμφωνη γνώμη της συνιδιοκτησίας .... έβλεπε μπροστά ο άνθρωπος το 1972 ...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
Αυτοί οι ψευτοαριστεροι είναι παρανοϊκοί εντελώς. Πριν την κατάληψη στο ξενοδοχείο της ήταν φουλ ΣΥΡΙΖΑ και μετά έγινε αντικυβερνητικη. Τήν έχουν σκίσει τον πάτο με αυτά που της χρεώνουν και μακάρι να την γαμήσουν κι άλλο, κι αυτή κατηγορεί την χρυσή Αυγή που υποβάθμισε την περιοχή. Βρίσκονται σε έναν άλλον κοσμο παρόμοιο με τις παραισθήσεις της πρέζας. Χωστε την στην ψειρου την καριόλα να δει αλληλέγγυους από πρώτο χέρι.Οταν κονομουσε από ξενοδοχεία και έκανε περιουσίες ξύνοντας το μουνι της καλά ήτανε,τώρα χρεώνεται και κλαίγεται λες και θα πληρώσει τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom