Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
άκου φασιστάκο κάτι φυσικά και έχουμε αλληλεγγύη για τους φτωχούς τους μακροχρόνια άνεργους τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιουχους. Σαφώς και έχουμε μαζέψει τρόφιμα ρούχα και οποιαδήποτε βοήθεια έχουμε προσφέρει χωρίς να τους ζητάμε να τους γράψουμε στο κόμμα η να κάνουμε διαχωρισμό που ανήκουν όπως κάνει η ΧΑ ούτε βγαίνουμε να το διαφημίσουμε εμετικά όπως κάνουν οι φασίστες φίλοι σου.

η διαφήμιση που λες γίνεται για να νοικιάσουν τα άδεια σάπια διαμερίσματα τους οι ιδιοκτήτες έναντι σχεικά καλού τιμήματος σε πρόσφυγες.Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την ΕΕ μέσω του ΟΗΕ.Για κάλυψη ενοικίου ρεύματος και θέρμανσης  
Γιατί τον μόνο φασίστα πού βλέπω εγώ είσαι εσύ

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αυτοί οι ψευτοαριστεροι είναι παρανοϊκοί εντελώς. Πριν την κατάληψη στο ξενοδοχείο της ήταν φουλ ΣΥΡΙΖΑ και μετά έγινε αντικυβερνητικη. Τήν έχουν σκίσει τον πάτο με αυτά που της χρεώνουν και μακάρι να την γαμήσουν κι άλλο, κι αυτή κατηγορεί την χρυσή Αυγή που υποβάθμισε την περιοχή. Βρίσκονται σε έναν άλλον κοσμο παρόμοιο με τις παραισθήσεις της πρέζας. Χωστε την στην ψειρου την καριόλα να δει αλληλέγγυους από πρώτο χέρι.Οταν κονομουσε από ξενοδοχεία και έκανε περιουσίες ξύνοντας το μουνι της καλά ήτανε,τώρα χρεώνεται και κλαίγεται λες και θα πληρώσει τίποτα
Δεν είναι κανείς μέσα, και αυτοί που για κάποιο λόγο μπήκαν θα βγουν έξω με τη βοήθεια του Λάμπρου.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
Δεν είναι κανείς μέσα, και αυτοί που για κάποιο λόγο μπήκαν θα βγουν έξω με τη βοήθεια του Λάμπρου.
Μεταφορικά το είπα φίλος εννοώντας πόσο καλά θα της ξηγηθουν μέσα.Σαν τους πουστηδες πού υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές κι αυτοί τους πετούν απ τις ταράτσες

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
το βάζω φωτιά και το καίω, το γεμίζω μπετό αλλά σε λάθρους δεν το νοικιάζω...

ευτυχώς στην πολυκατοικία μας ο κατασκευαστής έβαλε όρο στον κανονισμό της (επειδή και αυτός είχε το σπίτι του μέσα στην πολυκατοικία) ότι η ενοικίαση διαμερίσματος απαιτεί την σύμφωνη γνώμη της συνιδιοκτησίας .... έβλεπε μπροστά ο άνθρωπος το 1972 ...

Ρε πάς καλά τι είναι αυτά που λές
έχω ένα ακίνητο το νοικιάζω (με ενοικιαστήριο και φυσικά δήλωση στην εφορία) όπου θέλω δικαίωμα μου
άμα έχω νομή και κατοχή του ακινήτου ότι θέλω το κάνω
το δικά σου ακίνητα κάνε τα ότι θές δεν απευθύνεται σε σένα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε πάς καλά τι είναι αυτά που λές
έχω ένα ακίνητο το νοικιάζω (με ενοικιαστήριο και φυσικά δήλωση στην εφορία) όπου θέλω δικαίωμα μου
άμα έχω νομή και κατοχή του ακινήτου ότι θέλω το κάνω
το δικά σου ακίνητα κάνε τα ότι θές δεν απευθύνεται σε σένα

λάθος... όταν αγοράζεις ένα διαμέρισμα λέφτη μου προσχωρείς και αποδέχεσαι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας και τον κανονισμό της πολυκατοικίας... ο οποίος έχει συνταχθεί άπαξ κατά την κατασκευή από τους τότε συνιδιοκτήτες και οι υποχρεωτικοί του όροι μεταφέρονται στους επόμενους ιδιοκτήτες...

για παράδειγμα ένας όρος μπορεί να απαγορεύει την λειτουργία σε κάποιο διαμέρισμα ακτινολογικού ιατρείου ή φροντιστηρίου ... κάποιος όρος (σαν και αυτόν που υπάρχει στο δικό μας κανονισμό) να απαιτεί να συμφωνήσει η συνιδιοκτησία στο πρόσωπο του υποψηφίου ενοικιαστή (πχ αν είναι ένα γνωστό πρεζόνι να μην θέλουν να μπει σαν συνένοικος)...

όταν αγόρασες το δυαράκι με την κληρονομιά τον είδες τον κανονισμό τι λέει ?

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Μεταφορικά το είπα φίλος εννοώντας πόσο καλά θα της ξηγηθουν μέσα.Σαν τους πουστηδες πού υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές κι αυτοί τους πετούν απ τις ταράτσες
Παρακαλώ, δεν πειράχτηκα καθόλου, απλά άδραξα την ευκαιρία της ανάρτησής σου για να υπερθεματίσω τη φασιστική νοοτροπία των αναρχοάπλυτων και να τονίσω πως κανείς από αυτούς δεν 'τιμωρείται' από το νόμο. :hi:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
και το βρίσκεις ρε μουνόπανο σωστό να πληρώνει κάποιος με χαμηλό εισόδημα περισσότερα από κάποιον με υψηλό εισόδημα για να έχεις εσύ γαμώ την φάρα σου και την σιχαμένη ύπαρξη σου δωρεάν ρεύμα ??

και ναι ρε πούστη τζάμπα το πέρνουν να πάρουν λιγότερο και αν γουστάρουν...

σαφώς και πρέπει να στηρίξουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τους άνεργους με μηδενικά εισοδήματα χωρίς μεγάλη περιουσία
και δεν το παίρνουμε δωρεάν έχουμε 50% έκπτωση στο ρεύμα και 50% έκπτωση στα δημοτικά τέλη κανονικά αν υπήρχε σωστό κράτος πρόνοιας
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ έπρεπε να μας δίνουν ρεύμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σαφώς και πρέπει να στηρίξουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες τους άνεργους με μηδενικά εισοδήματα χωρίς μεγάλη περιουσία
και δεν το παίρνουμε δωρεάν έχουμε 50% έκπτωση στο ρεύμα και 50% έκπτωση στα δημοτικά τέλη κανονικά αν υπήρχε σωστό κράτος πρόνοιας

γιαυτό λοιπόν και η ΔΕΗ θα ιδιωτικοποιηθεί και θα παίρνετε αρχίδια...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
λάθος... όταν αγοράζεις ένα διαμέρισμα λέφτη μου προσχωρείς και αποδέχεσαι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας και τον κανονισμό της πολυκατοικίας... ο οποίος έχει συνταχθεί άπαξ κατά την κατασκευή από τους τότε συνιδιοκτήτες και οι υποχρεωτικοί του όροι μεταφέρονται στους επόμενους ιδιοκτήτες...

για παράδειγμα ένας όρος μπορεί να απαγορεύει την λειτουργία σε κάποιο διαμέρισμα ακτινολογικού ιατρείου ή φροντιστηρίου ... κάποιος όρος (σαν και αυτόν που υπάρχει στο δικό μας κανονισμό) να απαιτεί να συμφωνήσει η συνιδιοκτησία στο πρόσωπο του υποψηφίου ενοικιαστή (πχ αν είναι ένα γνωστό πρεζόνι να μην θέλουν να μπει σαν συνένοικος)...

όταν αγόρασες το δυαράκι με την κληρονομιά τον είδες τον κανονισμό τι λέει ?

όταν το αγόρασα δεν έχει κατατεθεί κανονισμός μόνο τα χιλιοστά κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων
το έψαξα και με δικηγόρο αλλά και με συμβολαιογράφο
να ξέρεις όμως ότι κάποιος που έχει νομή και κατοχή μπορεί άμεσα να προχωρήσει σε ενοικίαση με ενοικιαστήριο μετά σας αφήνει να ψάχνεστε

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητέ, πολύ ωραία και ιδανικά αυτά που λέτε, αλλά πήγε κανένας ανεργοαποροαλληλέγγυος ή κάποιο ΠΑΜΕ ή ό,τι άλλο σχετικό με την ευπάθεια, να γαμήσει τα ράμματα της ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα σε ανάπηρο παιδί και δεν  μπορεί να άνεβει στον όροφο που μένει, ή απλά εξαντλείται η αλληλεγγύη στην ευπάθεια μόνο στους λαθρομετανάστες;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506

[size=50pt]ΨΟΦΑ.[/size]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.938
Πόντοι
5.506
Αγαπητέ, πολύ ωραία και ιδανικά αυτά που λέτε, αλλά πήγε κανένας ανεργοαποροαλληλέγγυος ή κάποιο ΠΑΜΕ ή ό,τι άλλο σχετικό με την ευπάθεια, να γαμήσει τα ράμματα της ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα σε ανάπηρο παιδί και δεν  μπορεί να άνεβει στον όροφο που μένει, ή απλά εξαντλείται η αλληλεγγύη στην ευπάθεια μόνο στους λαθρομετανάστες;

Μόνο οι λαθρομετανάστες ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΛΑ τύπε, ποιός χέστηκε για τους Έλληνες.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
γιαυτό λοιπόν και η ΔΕΗ θα ιδιωτικοποιηθεί και θα παίρνετε αρχίδια...

μα φυσικά ο ακριβότερος λογαριασμός που πληρώνω για το σπίτι είναι ο ΟΤΕ

δεη πληρώνω κατα μέσο όρο 20€ το μήνα με δημοτικά τέλη και ρευμα καταναλώνω περίπου 700 κιλβατόρες το τετράμηνο  (80 με 90€ το τετράμηνο)

ευδαπ έχω έκπτωση 50% και απαλλαγή από την αποχέτευση διότι έχω μπεί στο κοινωνικό τιμολόγιο λόγο ανεργίας / εισοδήματος και έχω έκπτωση 50% και εκεί πληρώνω περίπου 3€ το μήνα 9€ το τρίμηνο κα κάνω και αρκετή κατανάλωση νερού

οτε πάλι πανάκριβος πληρώνω μόνο για ιντερνετ+200λεπτά προς σταθερά 27€ το μήνα και φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα για ανέργους και μη μου πείς για εναλλακτικούς απευθύνθηκα στη γουίντ για νέα σύνδεση και μετά από 50 ημέρες από την αίτηση μου δεν είχα φυσικά ίντενετ τη μία δεν έβρισκαν πόρτα την άλλη υπήρχε βλάβη στο δίκτυο

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΣΚΕΤΗ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
όταν το αγόρασα δεν έχει κατατεθεί κανονισμός μόνο τα χιλιοστά κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων
το έψαξα και με δικηγόρο αλλά και με συμβολαιογράφο
να ξέρεις όμως ότι κάποιος που έχει νομή και κατοχή μπορεί άμεσα να προχωρήσει σε ενοικίαση με ενοικιαστήριο μετά σας αφήνει να ψάχνεστε

Ξέρεις γι απότε τον έχεις πετάξει τον ενοικιαστή με τις κλωτσιές?  Σε χρόνο μηδέν με απλά ασφαλιστικά μετρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μα φυσικά ο ακριβότερος λογαριασμός που πληρώνω για το σπίτι είναι ο ΟΤΕ

δεη πληρώνω κατα μέσο όρο 20€ το μήνα με δημοτικά τέλη και ρευμα καταναλώνω περίπου 700 κιλβατόρες το τετράμηνο  (80 με 90€ το τετράμηνο)

ευδαπ έχω έκπτωση 50% και απαλλαγή από την αποχέτευση διότι έχω μπεί στο κοινωνικό τιμολόγιο λόγο ανεργίας / εισοδήματος και έχω έκπτωση 50% και εκεί πληρώνω περίπου 3€ το μήνα 9€ το τρίμηνο κα κάνω και αρκετή κατανάλωση νερού

οτε πάλι πανάκριβος πληρώνω μόνο για ιντερνετ+200λεπτά προς σταθερά 27€ το μήνα και φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα για ανέργους και μη μου πείς για εναλλακτικούς απευθύνθηκα στη γουίντ για νέα σύνδεση και μετά από 50 ημέρες από την αίτηση μου δεν είχα φυσικά ίντενετ τη μία δεν έβρισκαν πόρτα την άλλη υπήρχε βλάβη στο δίκτυο

Άντε με το καλό να ιδιωτικοποιησουμε ΔΕΗ και ΕΎΔΑΠ να κοπούν αυτές οι παπαριες

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Άντε με το καλό να ιδιωτικοποιησουμε ΔΕΗ και ΕΎΔΑΠ να κοπούν αυτές οι παπαριες
Αγαπητέ, πιστεύετε πως τα παράσιτα τέτοιου είδους και τα δικά μας παιδία δεν θα συνεχίσουν να κονομάνε παρά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και όλων των ΔΕΚΟ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αγαπητέ, πιστεύετε πως τα παράσιτα τέτοιου είδους και τα δικά μας παιδία δεν θα συνεχίσουν να κονομάνε παρά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και όλων των ΔΕΚΟ;

Μόνο που θα κοπούν οι επιδοτήσεις στους τεμπέληδες σαν τον Νικολιο μου φτάνει

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητέ, πολύ ωραία και ιδανικά αυτά που λέτε, αλλά πήγε κανένας ανεργοαποροαλληλέγγυος ή κάποιο ΠΑΜΕ ή ό,τι άλλο σχετικό με την ευπάθεια, να γαμήσει τα ράμματα της ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα σε ανάπηρο παιδί και δεν  μπορεί να άνεβει στον όροφο που μένει, ή απλά εξαντλείται η αλληλεγγύη στην ευπάθεια μόνο στους λαθρομετανάστες;
Αυτοπαρατίθεμαι χαχα.
Απάντηση πάντως δεν έχω λάβει ακόμη, όποιος αβρός και καλός αριστερίζων συνομιλητής υπάρχει, ας μου δώσει μία απάντηση.

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
άκου φασιστάκο κάτι φυσικά και έχουμε αλληλεγγύη για τους φτωχούς τους μακροχρόνια άνεργους τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιουχους. Σαφώς και έχουμε μαζέψει τρόφιμα ρούχα και οποιαδήποτε βοήθεια έχουμε προσφέρει χωρίς να τους ζητάμε να τους γράψουμε στο κόμμα η να κάνουμε διαχωρισμό που ανήκουν όπως κάνει η ΧΑ ούτε βγαίνουμε να το διαφημίσουμε εμετικά όπως κάνουν οι φασίστες φίλοι σου.
Δεν σταματάτε να με επιβεβαιώνετε:
Και κάτι ακόμα που πρέπει να καταλάβουμε, και είναι σημαντικό. Για τους κομμουνιστές, όλοι οι άλλοι είναι φασίστες, εκτός από τους ομοϊδεάτες τους. Όλοι, χωρίς κάποια εξάιρεση, αρκεί που δεν συμφωνούν μαζί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom