Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 695 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.526

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
"δωρεάν και δικηγόροι"
δε μπορει να συνυπαρξει αυτο! Καπου αποσκοπει παντα ο δικηγορος...
Η΄ τα παιρνει κατω απ το τραπεζι ή τον παιρνει πανω στο τραπεζι!
Ακου δωρεαν...
Τπτ δεν ειναι δωρεαν σ αυτη τη ζωη και ειδικα στη νοοτροπια των αριστερων.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αμερικανοι,Αγγλοι,ΒορειοΕυρωπαιοι  ιδιωτες,οχι οργανωμενα,οικογενειες ολοκληρες,μαμα,μπαμπας,παιδια, που βρισκονται στην Ελλαδα αγοραζουν ειδη πρωτης αναγκης,αλευρι,λαδια,τσαι,καφε,γαλα; κονσερβα  και τα προσφερουν στους λαθρομεταναστες.Εχουμε γινει πλεον επικεντρο-χοτ σποτ πανευρωπαικο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.945
Πόντοι
5.506
Αμερικανοι,Αγγλοι,ΒορειοΕυρωπαιοι  ιδιωτες,οχι οργανωμενα,οικογενειες ολοκληρες,μαμα,μπαμπας,παιδια, που βρισκονται στην Ελλαδα αγοραζουν ειδη πρωτης αναγκης,αλευρι,λαδια,τσαι,καφε,γαλα; κονσερβα  και τα προσφερουν στους λαθρομεταναστες.Εχουμε γινει πλεον επικεντρο-χοτ σποτ πανευρωπαικο.

Ξέρουν τι κάνουν, για να μην φύγουν από δω και τους φορτωθούν στα δικά τους κράτη. Μόνο εδώ έχουμε ΒΟΔΙΑ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γαμησέ τα ... ο πάτος αυτών των χωρών βρίσκεται Ελλάδα...

Θα τραμπούκιζα άνετα το κωλο-τούριστο που θα έβλεπα να ταίζει Λάθρο!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Γαμησέ τα ... ο πάτος αυτών των χωρών βρίσκεται Ελλάδα...

Θα τραμπούκιζα άνετα το κωλο-τούριστο που θα έβλεπα να ταίζει Λάθρο!!!

οι περισσότεροι αυτών δεν είναι καν τουρίστες, μα μέλη ΜΚΟ του Σόρος... Στην Εστία του Σαββάτου είχε δύο άρθρα για τη βοήθεια που δίνη μία ΜΚΟ του (Αλλυλεγγύη νομίζω λέγοταν) για τη στέγαση λαθρό σε νησιά και στην ενδοχώρα σε συνεργασία με τους δημάρχους, νομίζω πως μόνο ο δήμαρχος Χίου δεν συμφώνησε!

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
οι περισσότεροι αυτών δεν είναι καν τουρίστες, μα μέλη ΜΚΟ του Σόρος... Στην Εστία του Σαββάτου είχε δύο άρθρα για τη βοήθεια που δίνη μία ΜΚΟ του (Αλλυλεγγύη νομίζω λέγοταν) για τη στέγαση λαθρό σε νησιά και στην ενδοχώρα σε συνεργασία με τους δημάρχους, νομίζω πως μόνο ο δήμαρχος Χίου δεν συμφώνησε!
Θα συμφωνήσει και αυτός για το καλό της χώρας, που θα πάει..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα συμφωνήσει και αυτός για το καλό της χώρας, που θα πάει..
Γουστάρω τα γεγονότα στα Σκόπια που δείχνει κλάσεις ανώτερα αντανακλαστικά του γειτονικού λαού σε απειλές κατά του εθνους τους!
Εξέλεξαν οι Σοσιαλιστές μαζί με την μειονότητα ΛΑΘΟΣ πρόεδρο και μπήκε ο κόσμος μέσα και τους πλάκωσε στο ξύλο!!! Εδώ μνημόνια αυτοκτονίες και Λάθρο παντού και δεν έχει λυθεί μύτη πολιτικού...

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Γουστάρω τα γεγονότα στα Σκόπια που δείχνει κλάσεις ανώτερα αντανακλαστικά του γειτονικού λαού σε απειλές κατά του εθνους τους!
Εξέλεξαν οι Σοσιαλιστές μαζί με την μειονότητα ΛΑΘΟΣ πρόεδρο και μπήκε ο κόσμος μέσα και τους πλάκωσε στο ξύλο!!! Εδώ μνημόνια αυτοκτονίες και Λάθρο παντού και δεν έχει λυθεί μύτη πολιτικού...
'This is my country, I am ready to die for my country'
Τιμή και δόξα (χωρίς ειρωνία) στον ψευδομακεδόνα παραχαράκτη αστυνομικό της γείτονος που απάντησε στους έλληνες λάθρο που ήθελαν να εισβάλλουν με το έτσι θέλω στη χώρα του.
.
Οι τιμές πρέπει να αποδίδονται ακόμα και σε βαρβάρους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τιμή και δόξα (χωρίς ειρωνία) στον ψευδομακεδόνα παραχαράκτη αστυνομικό της γείτονος που απάντησε στους έλληνες λάθρο που ήθελαν να εισβάλλουν με το έτσι θέλω στη χώρα του.
.
Απεριόριστο Respect στον Σλάβο συνάνθρωπό μας!!Μην ξεχνάμε πως επι βυζαντινής αυτοκρατορίας ήταν οι περίφημοι ΑΚΡΙΤΕΣ αυτοί δηλαδη που αναχαιτούσαν τις πρώτες ορδές βαρβάρων μέχρι να καταφτάσει ο Βυζαντινός στρατός αν και σε αρκετές περιπτώσεις καθάριζαν μόνοι τους!
Δυστηχώς με τραγικές πολιτικές των προηγουμένων ετών αντί να τους έχουμε μαζί μας, τους πήραν οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί για να καθαρίζουν για αυτούς!
Πάντως αν γίνει εμφύλιος και αναγκαστούν κάποιες οικογένειες να μεταναστευσουν  προσωρινά ΕΓΩ θα άνοιγα το σπίτι μου και θα φιλοξενούσα όσους μπορούσα!!

Αυτό το ποστ μου ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ  :birdman: σε όσους ακροαριστερούς μισάνθρωπους μου έχουν κολλήσει ταμπέλα ακροδεξιού και φασίστα
:klapste:

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Απεριόριστο Respect στον Σλάβο συνάνθρωπό μας!!Μην ξεχνάμε πως επι βυζαντινής αυτοκρατορίας ήταν οι περίφημοι ΑΚΡΙΤΕΣ αυτοί δηλαδη που αναχαιτούσαν τις πρώτες ορδές βαρβάρων μέχρι να καταφτάσει ο Βυζαντινός στρατός αν και σε αρκετές περιπτώσεις καθάριζαν μόνοι τους!
Δυστηχώς με τραγικές πολιτικές των προηγουμένων ετών αντί να τους έχουμε μαζί μας, τους πήραν οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί για να καθαρίζουν για αυτούς!
Πάντως αν γίνει εμφύλιος και αναγκαστούν κάποιες οικογένειες να μεταναστευσουν  προσωρινά ΕΓΩ θα άνοιγα το σπίτι μου και θα φιλοξενούσα όσους μπορούσα!!

Αυτό το ποστ μου ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ  :birdman: σε όσους ακροαριστερούς μισάνθρωπους μου έχουν κολλήσει ταμπέλα ακροδεξιού και φασίστα
Πόσο δίκιο έχεις, ακόμα και από στρατιωτικό, με πολύ μεγάλη διορατικότητα θα έλεγα, το έχω ακούσει.
Ετσι...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πάντως αν γίνει εμφύλιος και αναγκαστούν κάποιες οικογένειες να μεταναστευσουν  προσωρινά ΕΓΩ θα άνοιγα το σπίτι μου και θα φιλοξενούσα όσους μπορούσα!!

Αμεση διαλυση του μορφωματος FYROM και ξεμπερδεμα οριστικα με ενα υπαρκτο προβλημα που ειναι συνεχης  βραχνας για την Ελλαδα εδω και 25 χρονια παρα τη χειρα φιλιας που εχει δειξει προς τους Σλαβους συνανθωπους μας.Εκεινοι παρα την υποχωρητικη,διαλλακτικη,συναινετικη  σταση μας,αντι να το εκτιμησουν,αποθρασυνονται ολοενα και περισσοτερο .Επιλυση λοιπον ενος προβληματος και για αλλα θεματα που ισως προκυψουν με Αλβανους βλεπουμε τοτε αφου υπαρχει δυνατοτητα πιεσης και ελιγμων μεσω της Βορειου Ηπειρου.Εννοειται οτι για να συμφωνησει η Ελλαδα στο νεο στατους που θα διαμορφωθει στη περιοχη ως αμεσα ενδιαφερομενος,θα ζητησει το Μοναστηρι αν δε θελει ν α το παρει δια της στρατιωτικης επεμβασης αλλα στο τραπεζι της διπλωματιας.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Aφου η Xωρα ειναι το σπιτι μας.. και μεσα στο σπιτι η' στο χωραφι μας, δεν επιτρεπουμε να μπει
τον οποιοδηποτε μεσα.. διοτι τα προστατευουμε με ενισχυμενες πορτες η' φρακτες.
Τοτε,για ποιο λογο η Χωρα μας θα πρεπει να ειναι ξεφραγο αμπελι,και να μπαινει λαθραια μεσα ο οποιοσδηποτε..  :rolleyes:

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αμεση διαλυση του μορφωματος FYROM και ξεμπερδεμα οριστικα με ενα υπαρκτο προβλημα που ειναι συνεχης  βραχνας για την Ελλαδα εδω και 25 χρονια παρα τη χειρα φιλιας που εχει δειξει προς τους Σλαβους συνανθωπους μας.Εκεινοι παρα την υποχωρητικη,διαλλακτικη,συναινετικη  σταση μας,αντι να το εκτιμησουν,αποθρασυνονται ολοενα και περισσοτερο .Επιλυση λοιπον ενος προβληματος και για αλλα θεματα που ισως προκυψουν με Αλβανους βλεπουμε τοτε αφου υπαρχει δυνατοτητα πιεσης και ελιγμων μεσω της Βορειου Ηπειρου.Εννοειται οτι για να συμφωνησει η Ελλαδα στο νεο στατους που θα διαμορφωθει στη περιοχη ως αμεσα ενδιαφερομενος,θα ζητησει το Μοναστηρι αν δε θελει ν α το παρει δια της στρατιωτικης επεμβασης αλλα στο τραπεζι της διπλωματιας.
Αυτό θα γίνονταν δυνητικά με τη βοήθεια μιας πατριωτικής κυβέρνησης (με θολοαριστερή αλληλέγγυα ορολογία λέγεται χούντα).
Οπότε για να μην σκίσει κανένα καλσόν ο αγραβάτωτος χειροτσεπάτος σερβιτόρος ας το αφήσουμε καλύτερα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
.

Μακάρι και στα δικά μας!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Aφου η Xωρα ειναι το σπιτι μας.. και μεσα στο σπιτι η' στο χωραφι μας, δεν επιτρεπουμε να μπει
Τοτε,για ποιο λογο η Χωρα μας θα πρεπει να ειναι ξεφραγο αμπελι,και να μπαινει λαθραια μεσα ο οποιοσδηποτε..  :rolleyes:

Γιατί δεν πιστεύει σε φράκτες, σύνορα και νοικοκυροσύνη...

Δείτε τι εξέλεξε!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τοτε,για ποιο λογο η Χωρα μας θα πρεπει να ειναι ξεφραγο αμπελι,και να μπαινει λαθραια μεσα ο οποιοσδηποτε..  :rolleyes:
Φίλε κατά τους αριστερούς Συριζαίους απο εποχές 2,5%  καλλιεργείτο η νοοτροπία πως τα σύνορα είναι ..."πληγες επι της γης"

Αυτοί λοιπόν τωρα έχουν την εξουσία στην Ελλάδα!

Τους ψήφισαν Έλληνες και Ελληνίδες που πέρα απο το βασικό αίτημα "σκισίματος" των μνημονίων, σε κάποιους άλλους/ες κίνητρο ήταν η εξωτερική εμφάνιση του υποψηφίου τους, η έλλειψη γραβάτας στον ενδυματολογικό κώδικα και άλλα παρόμοια...  

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πάντως αν γίνει εμφύλιος και αναγκαστούν κάποιες οικογένειες να μεταναστευσουν  προσωρινά ΕΓΩ θα άνοιγα το σπίτι μου και θα φιλοξενούσα όσους μπορούσα!!

Αυτό το ποστ μου ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ  :birdman: σε όσους ακροαριστερούς μισάνθρωπους μου έχουν κολλήσει ταμπέλα ακροδεξιού και φασίστα

πραγματικά όποιος τολμήσει να σκεφτεί να ψηφίσει συριζα πρέπει να νοείται επιτέλους προδότης ανθέλληνας και η υπηκοότητα πρέπει να του αφαιρείται!

Χαίρομαι όταν αριστερούληδες αλληλέγγυοι και νερόβραστοι φιλελέδες όλων των ειδών με αποκαλούν φασίστα, ακροδεξιό και ρατσιστή γιατί δε θέλω η χώρα μου να γίνει μπανγκλαντές, ούτε οικονομικά ούτε κοινωνικά, ούτε θρησκευτικά ούτε και ανθρωπολογικά!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Φίλε κατά τους αριστερούς Συριζαίους απο εποχές 2,5%  καλλιεργείτο η νοοτροπία πως τα σύνορα είναι ..."πληγες επι της γης"

Τους ψήφισαν Έλληνες και Ελληνίδες που πέρα απο το βασικό αίτημα "σκισίματος" των μνημονίων, σε κάποιους άλλους/ες κίνητρο ήταν η εξωτερική εμφάνιση του υποψηφίου τους, η έλλειψη γραβάτας στον ενδυματολογικό κώδικα και άλλα παρόμοια... 

Θυμάμαι ένα σχόλιο σ' ένα σάιτ λίγο πριν τις μοιραίες εκλογές που ανέβασαν τον Τσίπρα μία είχε πει ότι συμφωνεί στα πάντα με τον Σαμαρά εκτός απ' τα οικονομικά γι' αυτό και θα ψηφίσει σύριζα!

Ο μέσος Έλληνας μόνο την τσέπη του σκέφτεται κι η μέση Ελληνίδα μόνο αν είναι κούκλος ο πρωθυπουργός...

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε κατά τους αριστερούς Συριζαίους απο εποχές 2,5%  καλλιεργείτο η νοοτροπία πως τα σύνορα είναι ..."πληγες επι της γης"

Και ο μέγα ποιητής Ετζεβίτ αριστερός ήταν αλλά έκοψε ένα κράτος στα δύο σφάζοντας και κόσμο. Για αυτό τα αναρχοαριστερά ζώα τι λεν άραγε;
Ξέρω ξέρω, καλά να πάθουν οι καριόληδες Ελληνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom