Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
στη τσαπανιδου - μαλλον- το πρωι ενας τυπος ειπε το το 90% ειναι ξενοι

τωρα τι κερδος εχουν αυτοι ποιος ξερει

Ναι τους εχω δει οτι ειναι ξενοι

Κοιτα τυπε, οπως το βλεπω εγω

Το ζητουμενο αυτων ειναι να διατηρηθει η κατασταση ως εχει με τους λαθρο να βολοδερνουν και εμεις να τους λυπομαστε. Το λεω αυτο γιατι τους λενε να ανοιξουν τα συνορα (πραγμα που δεν προκειται να γινει) ενω αυτο που θα πρεπε να ζητανε ειναι ανθρωπινες συνθηκες κρατησης σε οργανωμενα κεντρα. Αρα-λεω εγω-η μπιζνα ειναι τωρα, οχι σε κεντρο φιλοξενιας που ολα θα ελεγχονται. Το κερδος ειναι η εξυπηρετηση πολιτικων σκοπιμοτητων (ελληνικων-ευρωπαικων-τουρκικων) και το μασημα των επιδοτησεων

Παντα εξεταζω τις προθεσεις του αλλου οχι απο αυτα που λεει αλλα απο το αποτελεσμα που φερνουν οι πραξεις του. Θελω να πω οτι οποιοςδηποτε με iq μεγαλυτερου απο οσο εχει ενα υγρο πιατων, θα καταλαβαινε οτι με το να αφηνεις να ερχονται χυμα και να τους περιθαλπτεις τους κανεις μεγαλυτερο κακο και σε αυτους οπως και σε αυτους που θα ερθουν. Κανονικα αν νοιαζονταν πραγματικα ολοι αυτοι θα επρεπε να ειναι στα παραλια της τουρκιας για να εμποδιζουν τους λαθρο να περναν απεναντι

Με δυο λογια αρχιδια αλληλεγγυοι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206

Καλά εσύ ψήφισε τον Μιχαλολιάκο, που μόνο τσιμπούκι δεν πήρε στον Τσίπρα στη Βουλή, και συνέχισε να ονειρεύεσαι την Κου Κλουξ Κλαν...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Καλά εσύ ψήφισε τον Μιχαλολιάκο, που μόνο τσιμπούκι δεν πήρε στον Τσίπρα στη Βουλή, και συνέχισε να ονειρεύεσαι την Κου Κλουξ Κλαν...

Εσυ ψηφισε τον Κουλη , του οποιου το κομμα σε εβγαλε εκτος επαγγελματος προωρα και γαμησε ολους τους επαγγελματιες της χωρας. Φανταζομαι κι εσυ στα παιδια σου μεταβιβαζες στα 6 , ακινητα 520τμ στο Λονδινο σε οικοπεδο 2000τμ και "κτηματακια" των 300.000τμ , σαν του Κουλη στο Θερισσο Χανιων , οποτε πιστευεις οτι σε κατανοει απολυτα ο Κουλης.

Απορω πως , λογικοι κατα τα αλλα ανθρωποι , θεωρουν οτι μπορουν να τους εκπροσωπησουν τυποι που εχουν τροπο ζωης μεταξυ Ωναση και Σαουντ.

Επισκέπτης
Κρατος χρειαζεται κατι που εμεις δεν εχουμε.
Τη ωρα που τα ΜΑΤ ριχνουν χημικα σε διαδηλωτες που αντιδρουν στην πωληση κρατικης περιουσιας στους ξενους

στον Πειραια παρακαλανε τους λαθρο να αδειασουν τον χωρο.

Αρε μαλακα Τσιπρα και σε ψηφιζα οσο ημουν στην Ελλαδα :headbang: :headbang:

Και θα το ξανα γραψω ακομα μια φορα. Οπου υπαρχει σοβαρο κρατος ( Κινα, Ισραηλ, Β. Κορεα, Ιραν, Ρωσια, ΗΠΑ, Κουβα) αυτες οι μαλακιες δεν γινονται. Φανταστητε στην Αμερικη ή την Κουβα ή το Ιραν, αλληλεγγυοι να πεφτουν στη θαλασσα για να εμποδοσουν το λιμενικο να κανει τη δουλεια του. Τι καταληξη θα ειχε η ενεργεια τους ? Πότε θα ξανα βλεπαν το φως του ηλιου ?
Στην Ελλαδα κανουν οτι τους καυλωσει.
Μηπως, λεω μηπως ηρθε η στιγμη που την αδυναμια του κρατους πρεπει να την καλυψουν οι πολιτες ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.376
Πόντοι
41.129
[size=20pt]καρκινο[/size] στους αλληλέγγυους ! [size=20pt]καρκινο [/size]στους υποστηριστες των προσφυγων !  [size=20pt]καρκινο[/size] σε ολους τους προσφυγες !

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Επιλογές είναι αυτές Λάκη μου, εγώ δεν ψηφίζω συναισθηματικά ψηφίζω για να διώξω το πιο μεγάλο κακό που ήρθε στη χώρα μας από την ίδρυσή της, τον Σύριζα.
Θα το πάω και παραπέρα. Και Ποτάμι θα ψήφιζα, μην σου πω και ΠΑΣΟΚ. Αφού αυτήν την στιγμή μόνο ο Κούλης δείχνει να μπορεί να διώξει τον Τσύριζα, τον Κούλη θα ψηφίσω. Εσύ μ' αυτό που θα ψηφίσεις σαν να ρίχνεις λευκό θα είναι...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Οι ΗΠΑ , πριν λιγες δεκαετιες !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kevincmurphy.com/lynching2.jpg[/img[/URL]]

Παντως , οι λαθροι ακομη καθονται φρονιμα. ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ.
Με τετοιους Μαλακες σαν τους Ελληνες που εχουν να κανουν.
Πρεπει να αρχιζουν να μπαινουν σε σπιτια , να τα σηκωνουν ολοκληρα
και επειτα αφου ξεκωλιαζουν ολες τις γυναικες που ειναι μεσα,
μπροστα στους ανδρες του σπιτιου , [color=red]ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.
[/color]
Ετσι , ΜΠΟΡΕΙ , να αρχισουν να ξυπνανε οι Ελληνες και ως πρωτη αντιδραση,
οποτε ακουνε για antifa , αντιρατσισμο κτλ και διαφορα καριολια να μιλανε
για ξενοφοβια κτλ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...
[/quote]

μόλις περιέγραψες μια φαντασίωση?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
θέλεις να τα πατάξεις τα κομμουνιστάκια?

Εγώ τύπε θέλω εκεί που κάνεις παρέα με τα μουσλίμια να σε πιάσουν να σε βιάσουν 2-3, σαν τον Νορβηγό το μαλάκα, να δω σαν τί θα λες μετά;
Μπορεί και να σου αρέσει βέβαια, δεν ξέρεις ποτέ. :)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
[size=20pt]καρκινο[/size] στους αλληλέγγυους ! [size=20pt]καρκινο [/size]στους υποστηριστες των προσφυγων !  [size=20pt]καρκινο[/size] σε ολους τους προσφυγες !

πρόσεξε γιατί η κατάρα είναι γαιδάρα και γυρνάει στον αφέντη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ρε μαλάκα ... θα γονατίσεις το σύστημα υγείας ρεεεε.... θα θέλουν δωρεάν περίθαλψη όλοι τους...

καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικά και επί τόπου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Επιλογές είναι αυτές Λάκη μου, εγώ δεν ψηφίζω συναισθηματικά ψηφίζω για να διώξω το πιο μεγάλο κακό που ήρθε στη χώρα μας από την ίδρυσή της, τον Σύριζα.
Θα το πάω και παραπέρα. Και Ποτάμι θα ψήφιζα, μην σου πω και ΠΑΣΟΚ. Αφού αυτήν την στιγμή μόνο ο Κούλης δείχνει να μπορεί να διώξει τον Τσύριζα, τον Κούλη θα ψηφίσω. Εσύ μ' αυτό που θα ψηφίσεις σαν να ρίχνεις λευκό θα είναι...
Για τον Σημιτη δεν μας εχεις πει την γνωμη σου τυπε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ τύπε θέλω εκεί που κάνεις παρέα με τα μουσλίμια να σε πιάσουν να σε βιάσουν 2-3, σαν τον Νορβηγό το μαλάκα, να δω σαν τί θα λες μετά;

ο λέφτης είναι προοδευτικός και ανοικτός στο σεξ... και φυσικά αλληλέγγυος...

εεεε αμα ο ταξικός αδελφός εχει να γαμήσει κανένα τρίμηνο του δίνει και κώλο για συμπαράσταση..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.853
Πόντοι
6.515
στη τσαπανιδου - μαλλον- το πρωι ενας τυπος ειπε το το 90% ειναι ξενοι

τωρα τι κερδος εχουν αυτοι ποιος ξερει

μεροκάματα ρε τυπε, υπαρχουν και στην ευρωπη ρεμαλια που προτιμουν να μοιραζουν σάντουιτς στο ηλιολουστο αιγαιο παρα να βιδωνουν φλατζες ολη μερα σε φαμπρικα της γερμανιας  :S

Επισκέπτης
μόλις περιέγραψες μια φαντασίωση?

Φαντασιωση ειναι η αποψη που εχετε οι δηθεν αντιρατσιστες οτι αυτοι οι ανθρωποι θα ενσωματωθουν καποτε στην ελληνικη κοινωνια. Η πολυπολιτισμικοτητα που ονειρευεστε ειναι δημιουργημα του καπιταλισμου για να βρισκει φτηνα εργατικα χερια. Η αλληλεγγυη και ο διεθνισμος των αριστερων και κομμουνιστων εχει να κανει με αγωνιστες που διωκονται στις χωρες τους για τη δραση τους και για τις ιδεες τους και οχι με τον καθε βρωμιαρη ισλαμιστη, αραβα, αφρικανο κτλ που θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
Οσοι ονειρευεστε γκετο οπου θα βρισκετε φτηνα εργατικα χερια και πουτσες θα ερθει η ωρα που θα βρεθητε αντιμετωποι με το λαο και την κοινωνια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Για τον Σημιτη δεν μας εχεις πει την γνωμη σου τυπε

Την έχω πει, λάθος κάνεις.

Για το κόμμα που βρισκόταν πάρα πολύ καλός ήταν! Κάτι προσπάθησε να συμμαζέψει αλλά δεν τον άφησε το ίδιο του το κόμμα, όχι ότι οι άλλοι τον υποστήριξαν δηλαδή στα αυτονόητα που έλεγε.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια ήταν "λίγος". Δεν αρκεί να μην κλέβεις ο ίδιος και να ασχολείσαι μόνο με την Ε.Ε. και την ένταξή μας στο ευρώ και μέσα στη χώρα να έχεις αφήσει τα λαμόγια του Τσοχατζόπουλου (οι οποίοι όλως τυχαίως μετεκόμισαν σύσσωμοι στην Σύριζα) και τον ίδιον τον Άκη βεβαίως να κατακλέβουν και να το ΞΕΡΕΙΣ!
Αλλά ΠΑΣΟΚ του Αντρέα ήταν αυτό...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

δηλαδή όλοι οι πρόσφυγες σαν μοναδικό σκοπό τους έχουν να βιάσουν παιδιά και αντρικούς κώλους

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εσύ μ' αυτό που θα ψηφίσεις σαν να ρίχνεις λευκό θα είναι...

Λαθος κανεις. Εφοσον η ΧΑ ειναι στη Βουλη, δεν ισοδυναμει με λευκο.
Δικαιολογεισαι λογω ηλικιας.
Αργεις λιγο να προσαρμοστεις σε αυτη την ηλικια.
Και να πιστεψεις αυτο που συμβαινει.

6μηνες μετα την εκλογη Κουλη, θα τα ξαναπουμε.
Συντομα δηλαδη. Μπορει και μεσα στο ετος.

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣΩΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
ο προδοτης & αλητης Σαμαρας.
Φανταζομαι δεν θα εκανε καλο και στις καταθεσεις και τα ακινητα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom