Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δεν φταινε οι λαθρο, αυτα τα ζωα οι "αλληλεγγυοι" φταινε που τους φουσκωνουν τα μυαλα για να κανουν αναταραχη. Αν τους ελεγαν να τουμπεκιασουν γιατι δεν τους παιρνει, θα ηταν ολοι παναγιες (πως λεγαν την μαμα του μωαμεθ δεν ξερω)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και με ευχάριστο τρόπο θα καταλήξεις φυλακή άμα δεν σε ενδιαφέρει το φυλλάδιο και αυτά που γράφει απλά μην το πάρεις

ναι αλλα θα σε δερνω καθε φορα που θα βγαινω. να δεις που θα κουραστεις πρωτος.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Όχι με όποιον διαφωνούμε πολιτικά τύπε μου, με όποιον μας εμποδίζει παράνομα να κάνουμε τη δουλειά μας στη χώρα ΜΑΣ και αφού η αστυνομία δεν κάνει την δική της δουλειά ως όφειλε!
Οι νόμοι, η αστυνομία και η δικαιοσύνη υφίστανται για να αποτρέπονται οι αυτοδικίες, όταν το σύστημα αυτό δεν λειτουργεί μοιραία θα συμβούν...

ξέρεις πολλά δημοκρατικά κράτη οι πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χεριά τους? εσύ ποιος είσαι που θα αντικαταστήσεις την δουλειά του αστυνομικού η του δικαστή? και αυτό το σύστημα που περιέγραψες προέρχεται από το μεσαίωνα ότι οι πολίτες βάση της κρίσης τους συντελούν στην εφαρμογή των νόμων χωρίς να έχουν ιδέα από ποινικό δίκαιο
επίσης αν όλοι οι πολίτες ενεργούσαν σε καθεστώς αυτοδικίας τότε απλά περιγράφεις το χάος και την αναρχία

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
γιατι μπερδευεις τον νομο στη μεση? καποιοι λαθρομεταναστες κλεινουν τον δικο ΜΟΥ δρομο κανοντας και ελεγκτικες ερωτησεις ανενοχλητοι.
αφου βαλαμε τον νομο στην ακρη λοιπον και οχι με δικη μου πρωτοβουλια, θα τους λιανισω τα σπλαχνα για το περι δικαιου κοινο αισθημα.

αν δεν σου αρέσει μπορείς να το καταγγείλεις στην αστυνομία η μπορείς να κάνεις μήνυση αν πάρεις το νόμο στα χέρια σου και εφαρμόσεις βία τότε έχεις διαπράξει κακούργημα επίσης τη λογική της αυτοδικίας μέσω βίας την έχουν οι αναρχικοί

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ναι αλλα θα σε δερνω καθε φορα που θα βγαινω. να δεις που θα κουραστεις πρωτος.

επειδή είσαι και άσχετος όλα λειτουργούν σήμερα βάση προπαγάνδας
αν το κάνεις αυτό μόνο όφελος θα έχω γιατί και μήνυση θα γίνει από κάποιο δικηγόρο της συλλογικότητας και έκταση θα πάρει στα ΜΜΕ και θα γίνει ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ των προσφύγων ώστε η κοινή γνώμη να συνταχθεί υπέρ των προσφύγων

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν το κάνεις αυτό μόνο όφελος θα έχω γιατί και μήνυση θα γίνει από κάποιο δικηγόρο της συλλογικότητας και έκταση θα πάρει στα ΜΜΕ και θα γίνει ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ των προσφύγων ώστε η κοινή γνώμη να συνταχθεί υπέρ των προσφύγων

το ξυλο θα το τρως εσυ οχι συλλογικα. και θα το τρως συχνα και πυκνα. θα δεις το οφελος με αλλο ματι

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Θα καταθέσω μάρτυρας υπερ του και θα πω οτι τον απειλησες με σφυρι και δρεπάνι :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
καλα αυτοι τι κερδος εχουν και υποστηριζουν τους πιθηκους;

Οι ιδιοι τιποτα πιστευω, ισως νιωθουν οτι εχουν υψηλα ιδανικα :jerking:

Τα αφεντικα τους ομως σιγουρα κατι θα βγαζουν

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και με ευχάριστο τρόπο θα καταλήξεις φυλακή άμα δεν σε ενδιαφέρει το φυλλάδιο και αυτά που γράφει απλά μην το πάρεις

Ρε φιλε παντα προσπαθω να τους αποφύγω αλλά μπαινουν στο δρομο μου παιζοντας την κασσετα :S
Θυμαμαι αλλη μια κνιτισα στην σταση πανεπιστημιο τοτε με το δημοψηφισμα
Της ειπα πως εαν ειχαμε κομμουνισμο στην Ελλάδα τωρα αυτη θα δούλευε σε κανα μπουρδελακι στην Τουρκια, αφού στα μπουρδελα της Ευρώπης δουλεύουν μουναρες σλαβες :wanker:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
το ξυλο θα το τρως εσυ οχι συλλογικα. και θα το τρως συχνα και πυκνα. θα δεις το οφελος με αλλο ματι

γιατί έχεις την εντύπωση ότι μόνο εγώ μοιράζω φυλλάδια όλες οι δράσεις γίνονται συλλογικά σήμερα εγώ αύριο ο σύντροφος μεθαύριο ένας άλλος εσύ νομίζεις ότι είμαστε 2 με 3 μόνο?καταντάς γραφικός πλέον

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ρε φιλε παντα προσπαθω να τους αποφύγω αλλά μπαινουν στο δρομο μου παιζοντας την κασσετα :S
Θυμαμαι αλλη μια κνιτισα στην σταση πανεπιστημιο τοτε με το δημοψηφισμα
Της ειπα πως εαν ειχαμε κομμουνισμο στην Ελλάδα τωρα αυτη θα δούλευε σε κανα μπουρδελακι στην Τουρκια, αφού στα μπουρδελα της Ευρώπης δουλεύουν μουναρες σλαβες :wanker:

δεν ήταν κνίτισα οι κνίτες δεν είχαν βγει στο δημοψήφισμα στήριζαν άκυρο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Οι ιδιοι τιποτα πιστευω, ισως νιωθουν οτι εχουν υψηλα ιδανικα :jerking:

Τα αφεντικα τους ομως σιγουρα κατι θα βγαζουν

στη τσαπανιδου - μαλλον- το πρωι ενας τυπος ειπε το το 90% ειναι ξενοι

τωρα τι κερδος εχουν αυτοι ποιος ξερει

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Δεν φταινε οι λαθρο, αυτα τα ζωα οι "αλληλεγγυοι" φταινε που τους φουσκωνουν τα μυαλα για να κανουν αναταραχη. Αν τους ελεγαν να τουμπεκιασουν γιατι δεν τους παιρνει, θα ηταν ολοι παναγιες (πως λεγαν την μαμα του μωαμεθ δεν ξερω)

Σιγα μην ειναι ζωα τυπε ξερουν τι κανουν.
Μην εκπλαγεις αν δεις την Χρυσικου να κατεβαινει και να εκλεγεται με τον Συριζα στις επομενες εκλογες.  :S :S :S

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Μην εκπλαγεις αν δεις την Χρυσικου να κατεβαινει και να εκλεγεται με τον Συριζα στις επομενες εκλογες.  :S :S :S

Άσε που στο μεταξύ θα έχει χορτάσει αράβικη πούτσα και μπακκέικ! Αυτό που το πας; :cheesy:

Είμαι σίγουρος ότι οι δύο που φιλοξενεί θα φωνάζουν ακόμα 2-3 φίλους τους ακόμα τα κρύα βράδια...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ξέρεις πολλά δημοκρατικά κράτη οι πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χεριά τους?

Οι ΗΠΑ , πριν λιγες δεκαετιες !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kevincmurphy.com/lynching2.jpg[/img[/URL]]

Παντως , οι λαθροι ακομη καθονται φρονιμα. ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ.
Με τετοιους Μαλακες σαν τους Ελληνες που εχουν να κανουν.
Πρεπει να αρχιζουν να μπαινουν σε σπιτια , να τα σηκωνουν ολοκληρα
και επειτα αφου ξεκωλιαζουν ολες τις γυναικες που ειναι μεσα,
μπροστα στους ανδρες του σπιτιου , ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

Ετσι , ΜΠΟΡΕΙ , να αρχισουν να ξυπνανε οι Ελληνες και ως πρωτη αντιδραση,
οποτε ακουνε για antifa , αντιρατσισμο κτλ και διαφορα καριολια να μιλανε
για ξενοφοβια κτλ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom