Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
KONSTANTINOY%2BANTARS%2B%25CE%259A%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A5.jpg
Ποιος ειναι ο Κωνσταντινου απ τους τρεις;Αν και στη καρδια του αισθανεται Πακιστανος.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Mε τοσο πακιστανικο ψωλοχυμα στο κωλάντερο λογικο ειναι να αισθανεται και αυτος πακιστανος :S

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Ρε σεις αυτήν την ψόλα την και καλά ηθοποιό Δώρα Χρυσικού που μάζεψε σπίτι της δυο νταβραντισμένους 25χρονους λάθρους την είδατε;
Το κάνει και διαφήμιση στα κανάλια το σούργελο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε σεις αυτήν την ψόλα την και καλά ηθοποιό Δώρα Χρυσικού που μάζεψε σπίτι της δυο νταβραντισμένους 25χρονους λάθρους την είδατε;
Το κάνει και διαφήμιση στα κανάλια το σούργελο...

μαζεψε νεους και μορφονιους για να γαμιεται και μας το παρουσιαζει για κατορθωμα. δεν βρηκε καμια οικογενεια ή καναδυο κοριτσακια να μαζεψει η πατσιαβουρα βλεπεις...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
μαζεψε νεους και μορφονιους για να γαμιεται και μας το παρουσιαζει για κατορθωμα. δεν βρηκε καμια οικογενεια ή καναδυο κοριτσακια να μαζεψει η πατσιαβουρα βλεπεις...

Αν καμαρώνει επειδή την παίρνουν παρτούζα, μαγκιά της!
Αλλά μην μας το παίζει και "φιλάνθρωπος"...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μας εχει αγριεψει πολυ το λαθρομεταναστευτικο παντως. εγω θελω να σπασω στο ξυλο πολλους ελληνικης καταγωγης τελευταια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
μας εχει αγριεψει πολυ το λαθρομεταναστευτικο παντως. εγω θελω να σπασω στο ξυλο πολλους ελληνικης καταγωγης τελευταια.
Νομιζω οτι θα αρχισουμε να βγαινουμε απο τον βορθο μολις ξεκινήσουμε να δερνουμε τα μαλακιστιρια.
Μέχρι τώρα απλά εχω τραμπουκισει κατι μαλακισμένα που μοιραζαν φυλλάδια στο μοναστηράκι για τους λάθρο, να πεσει ο φρακτης στον εβρο και κατι τετοιες μαλακιες
Νομιζω οτι ηταν του κεερφα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206

Πρωτίστως! Ο άλλος κοιτάζει την βόλεψή του, οι μαλάκες οι αλληλέγγυοι τι σκατά θέλουν;

Ο.Κ. κάποιοι πούστηδες και κάποιες αγάμητες θέλουν πούτσα. Κάποιοι επιτήδειοι κονομάνε από τις ΜΚΟ. Αλλά οι περισσότεροι το κάνουν καθαρά από μαλακία τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νομιζω οτι θα αρχισουμε να βγαινουμε απο τον βορθο μολις ξεκινήσουμε να δερνουμε τα μαλακιστιρια.
Μέχρι τώρα απλά εχω τραμπουκισει κατι μαλακισμένα που μοιραζαν φυλλάδια στο μοναστηράκι για τους λάθρο, να πεσει ο φρακτης στον εβρο και κατι τετοιες μαλακιες
Νομιζω οτι ηταν του κεερφα

αμ το αλλο...να κανουνε μπλοκα και να ρωτανε σαν τελωνιακοι οι λαθρο που πας ποιος εισαι τι κουβαλας στο φορτηγο  :S
μαλακες που ζουμε γιατι δεν αφηνιαζει κανεις να τσακισει κοκκαλα στο ξυλο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αμ το αλλο...να κανουνε μπλοκα και να ρωτανε σαν τελωνιακοι οι λαθρο που πας ποιος εισαι τι κουβαλας στο φορτηγο  :S

Πρεπει κάποιος να κάνει την αρχη
Στον επομενο που θα πάει να μου δώσει φυλλάδιο θα πέσει κλωτσοπατινάδα :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Είναι προοδευτικά πράγματα βρε αυτά, αλλά που να το καταλάβετε εσείς; :)

Σαν το μαλάκα το Νορβηγό που τον είχε βιάσει ένας τέτοιος, τον κατάγγειλε, πήγε φυλακή και μετά απελάθηκε. Και τώρα ο μαλάκας ο Νορβηγός βγαίνει στα κανάλια της χώρας του και κλαψομουνιάζει για "το καημένο το παιδί που το απέλασαν εξ αιτίας του"!!
Την πούτσα του αράπη θα αναπολεί μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

σιγα εσύ... θα σκίσεις το καλτσόν  :grin:

θα σου δώσω εγώ φυλλάδιο τι λες ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλά αν σε πετύχω κι εσένα με τέτοια φυλλάδια το φτύσιμο δεν το γλυτώνεις! :)

θα τα έχω πάρει ρε από κανένα αλληλέγγυο και θα τα πηγαίνω για προσάναμα στο τζάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

δηλαδή με όποιον διαφωνούμε πολιτικά θα πρέπει να παίρνουμε τις καραμπίνες η κανά μαδέρι και να τον αρχίζουμε στο ξύλο απόλυτα φυσιολογικό και δημοκρατικό
επίσης αυτό που περιέγραψες είναι μια παράνομη κακουργηματική πράξη που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στη φυλακή

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

και με ευχάριστο τρόπο θα καταλήξεις φυλακή άμα δεν σε ενδιαφέρει το φυλλάδιο και αυτά που γράφει απλά μην το πάρεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δηλαδή με όποιον διαφωνούμε πολιτικά θα πρέπει να παίρνουμε τις καραμπίνες η κανά μαδέρι και να τον αρχίζουμε στο ξύλο απόλυτα φυσιολογικό και δημοκρατικό
επίσης αυτό που περιέγραψες είναι μια παράνομη κακουργηματική πράξη που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στη φυλακή

δηλαδή είναι πολιτική πράξη το να κλείνει ένας λαθρομετανάστης τον δρόμο με το έτσι θέλω ??

σαν να λέμε δηλαδή, σου κατσικώνεται με το ζόρι ένας φιλοξενούμενος στο σπίτι και δεν σε αφήνει να πας στην τουαλέτα γιατί διαμαρτύρεται επειδή δεν τον αφήνει να πάει στο σπίτι του ο γείτονας σου...

τι άλλες μαλακίες θα πείς ρε λέφτη...

ξύλο και πούτσα θέλουν...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206

Όχι με όποιον διαφωνούμε πολιτικά τύπε μου, με όποιον μας εμποδίζει παράνομα να κάνουμε τη δουλειά μας στη χώρα ΜΑΣ και αφού η αστυνομία δεν κάνει την δική της δουλειά ως όφειλε!
Οι νόμοι, η αστυνομία και η δικαιοσύνη υφίστανται για να αποτρέπονται οι αυτοδικίες, όταν το σύστημα αυτό δεν λειτουργεί μοιραία θα συμβούν...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γιατι μπερδευεις τον νομο στη μεση? καποιοι λαθρομεταναστες κλεινουν τον δικο ΜΟΥ δρομο κανοντας και ελεγκτικες ερωτησεις ανενοχλητοι.
αφου βαλαμε τον νομο στην ακρη λοιπον και οχι με δικη μου πρωτοβουλια, θα τους λιανισω τα σπλαχνα για το περι δικαιου κοινο αισθημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom