Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Ποιος ειναι ο Κωνσταντινου απ τους τρεις;Αν και στη καρδια του αισθανεται Πακιστανος.
Ποιος ειναι ο Κωνσταντινου απ τους τρεις;Αν και στη καρδια του αισθανεται Πακιστανος.
Ρε σεις αυτήν την ψόλα την και καλά ηθοποιό Δώρα Χρυσικού που μάζεψε σπίτι της δυο νταβραντισμένους 25χρονους λάθρους την είδατε;
Το κάνει και διαφήμιση στα κανάλια το σούργελο...
μαζεψε νεους και μορφονιους για να γαμιεται και μας το παρουσιαζει για κατορθωμα. δεν βρηκε καμια οικογενεια ή καναδυο κοριτσακια να μαζεψει η πατσιαβουρα βλεπεις...
Νομιζω οτι θα αρχισουμε να βγαινουμε απο τον βορθο μολις ξεκινήσουμε να δερνουμε τα μαλακιστιρια.μας εχει αγριεψει πολυ το λαθρομεταναστευτικο παντως. εγω θελω να σπασω στο ξυλο πολλους ελληνικης καταγωγης τελευταια.
μας εχει αγριεψει πολυ το λαθρομεταναστευτικο παντως. εγω θελω να σπασω στο ξυλο πολλους ελληνικης καταγωγης τελευταια.
Νομιζω οτι θα αρχισουμε να βγαινουμε απο τον βορθο μολις ξεκινήσουμε να δερνουμε τα μαλακιστιρια.
Μέχρι τώρα απλά εχω τραμπουκισει κατι μαλακισμένα που μοιραζαν φυλλάδια στο μοναστηράκι για τους λάθρο, να πεσει ο φρακτης στον εβρο και κατι τετοιες μαλακιες
Νομιζω οτι ηταν του κεερφα
αμ το αλλο...να κανουνε μπλοκα και να ρωτανε σαν τελωνιακοι οι λαθρο που πας ποιος εισαι τι κουβαλας στο φορτηγο :S
μαλακες που ζουμε γιατι δεν αφηνιαζει κανεις να τσακισει κοκκαλα στο ξυλο
Πρεπει κάποιος να κάνει την αρχη
Στον επομενο που θα πάει να μου δώσει φυλλάδιο θα πέσει κλωτσοπατινάδα![]()
σιγα εσύ... θα σκίσεις το καλτσόν
θα σου δώσω εγώ φυλλάδιο τι λες ??
Καλά αν σε πετύχω κι εσένα με τέτοια φυλλάδια το φτύσιμο δεν το γλυτώνεις!![]()
αμ το αλλο...να κανουνε μπλοκα και να ρωτανε σαν τελωνιακοι οι λαθρο που πας ποιος εισαι τι κουβαλας στο φορτηγο :S
μαλακες που ζουμε γιατι δεν αφηνιαζει κανεις να τσακισει κοκκαλα στο ξυλο
Πρεπει κάποιος να κάνει την αρχη
Στον επομενο που θα πάει να μου δώσει φυλλάδιο θα πέσει κλωτσοπατινάδα![]()
δηλαδή με όποιον διαφωνούμε πολιτικά θα πρέπει να παίρνουμε τις καραμπίνες η κανά μαδέρι και να τον αρχίζουμε στο ξύλο απόλυτα φυσιολογικό και δημοκρατικό
επίσης αυτό που περιέγραψες είναι μια παράνομη κακουργηματική πράξη που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στη φυλακή
δηλαδή με όποιον διαφωνούμε πολιτικά θα πρέπει να παίρνουμε τις καραμπίνες η κανά μαδέρι και να τον αρχίζουμε στο ξύλο απόλυτα φυσιολογικό και δημοκρατικό
επίσης αυτό που περιέγραψες είναι μια παράνομη κακουργηματική πράξη που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στη φυλακή