Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φυσικά και ΔΕΝ είναι καλό αφού οι ιδιώτες θα παίρνουν όλο το κέρδος από την υπεραξία της εργασίας και θα το πηγαίνουν σε φορολογικούς παραδείσους φυσικά ο πλούτος αυτός δεν θα πηγαίνει στο κοινωνικό κράτος για την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων
Και τωρα που πηγαιναν τα λεφτα νομιζεις;Ας πληρωνουν τους φορους τους στο κρατος και ας τα πηγαινουν οπου θελουν τα λεφτα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι ΗΠΑ , πριν λιγες δεκαετιες !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.kevincmurphy.com/lynching2.jpg[/img[/URL]]

Παντως , οι λαθροι ακομη καθονται φρονιμα. ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ.
Με τετοιους Μαλακες σαν τους Ελληνες που εχουν να κανουν.
Πρεπει να αρχιζουν να μπαινουν σε σπιτια , να τα σηκωνουν ολοκληρα
και επειτα αφου ξεκωλιαζουν ολες τις γυναικες που ειναι μεσα,
μπροστα στους ανδρες του σπιτιου , ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

Ετσι , ΜΠΟΡΕΙ , να αρχισουν να ξυπνανε οι Ελληνες και ως πρωτη αντιδραση,
οποτε ακουνε για antifa , αντιρατσισμο κτλ και διαφορα καριολια να μιλανε
για ξενοφοβια κτλ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...
[/quote]

Φιλε με τους Κινεζους τι πρεπει να γινει; Πρεπει να ξεπλενουν πολυ χρημα με τα ρουχαδικα στο Μεταξουργειο. Ολο με μερσεντες τους βλεπω.

Επισκέπτης
φυσικά και ξέρω όμως να ξέρεις οι κομμουνιστές τίποτα δεν φοβούνται
σας αφήνω πάω να απολαύσω τη βόλτα μου μιας και έχει υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα

Πηγαινε  :jerking: να απολαυσεις τη βολτα σου και την πολη οσο υπαρχει ακομα χωρος για σενα και τους ομοιους σου. Γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει μερος οχι να κυκλοφορισεις αλλα ουτε να κρυφτειτε. Οι μερες της ξεγνιασιας τελειωνουν. Χωρις να το καταλαβετε θα βρεθητε αναμεσα σε διασταυρωμενα πυρα. Απο τη μια θα εχεις τα ισλαμοπιθικια που θα ζητουν στην αρχη "δικαιωματα" και μετα φαι, μουνι, κωλο και πιο μετα να σεβεσαι το Ισλαμ και απο την αλλη καποιους Ελληνες που δεν θα ανεχονται τους εισβολεις. (λαρομεταναστες, Frodex, τουρκους μπατσους στα νησια, αλληλεγγυα πουσταρια) και θα αναγκαστουν να παρουν το νομο στα χερια τους. Παραδειγματα μπορεις να βρεις πολλα. πχ οργανωση πολιτοφυλακων στη Ν. Αφρικη για την αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας. Σε αυτες τις καταστασεις δεν χωρανε κομματικες ταμπελες. Μπρος στην απειλη δεν εχει σημασια τι ψηφιζει κανεις, αλλα η αντιμετωση του εξωτερικου και εσωτερικου εχρθου. Και ατομα σαν εσενα θα αντιμετωπιζονται σαν εσωτερικος εχθρος, σαν δουρειος υππος των εισβολεων. Απολαυσε την ηρεμια πριν την καταιγιδα που ερχετε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πηγαινε  :jerking: να απολαυσεις τη βολτα σου και την πολη οσο υπαρχει ακομα χωρος για σενα και τους ομοιους σου. Γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει μερος οχι να κυκλοφορισεις αλλα ουτε να κρυφτειτε. Οι μερες της ξεγνιασιας τελειωνουν. Χωρις να το καταλαβετε θα βρεθητε αναμεσα σε διασταυρωμενα πυρα. Απο τη μια θα εχεις τα ισλαμοπιθικια που θα ζητουν στην αρχη "δικαιωματα" και μετα φαι, μουνι, κωλο και πιο μετα να σεβεσαι το Ισλαμ και απο την αλλη καποιους Ελληνες που δεν θα ανεχονται τους εισβολεις. (λαρομεταναστες, Frodex, τουρκους μπατσους στα νησια, αλληλεγγυα πουσταρια) και θα αναγκαστουν να παρουν το νομο στα χερια τους. Παραδειγματα μπορεις να βρεις πολλα. πχ οργανωση πολιτοφυλακων στη Ν. Αφρικη για την αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας. Σε αυτες τις καταστασεις δεν χωρανε κομματικες ταμπελες. Μπρος στην απειλη δεν εχει σημασια τι ψηφιζει κανεις, αλλα η αντιμετωση του εξωτερικου και εσωτερικου εχρθου. Και ατομα σαν εσενα θα αντιμετωπιζονται σαν εσωτερικος εχθρος, σαν δουρειος υππος των εισβολεων. Απολαυσε την ηρεμια πριν την καταιγιδα που ερχετε.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
φυσικά και ξέρω όμως να ξέρεις οι κομμουνιστές τίποτα δεν φοβούνται
σας αφήνω πάω να απολαύσω τη βόλτα μου μιας και έχει υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα
Κομμουνιστής εισαι?
Ο κομμουνισμος το ξερει?

Επισκέπτης
Πηγαινε  :jerking: να απολαυσεις τη βολτα σου και την πολη οσο υπαρχει ακομα χωρος για σενα και τους ομοιους σου. Γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχει μερος οχι να κυκλοφορισεις αλλα ουτε να κρυφτειτε. Οι μερες της ξεγνιασιας τελειωνουν. Χωρις να το καταλαβετε θα βρεθητε αναμεσα σε διασταυρωμενα πυρα. Απο τη μια θα εχεις τα ισλαμοπιθικια που θα ζητουν στην αρχη "δικαιωματα" και μετα φαι, μουνι, κωλο και πιο μετα να σεβεσαι το Ισλαμ και απο την αλλη καποιους Ελληνες που δεν θα ανεχονται τους εισβολεις. (λαρομεταναστες, Frodex, τουρκους μπατσους στα νησια, αλληλεγγυα πουσταρια) και θα αναγκαστουν να παρουν το νομο στα χερια τους. Παραδειγματα μπορεις να βρεις πολλα. πχ οργανωση πολιτοφυλακων στη Ν. Αφρικη για την αντιμετωπιση της εγκληματικοτητας. Σε αυτες τις καταστασεις δεν χωρανε κομματικες ταμπελες. Μπρος στην απειλη δεν εχει σημασια τι ψηφιζει κανεις, αλλα η αντιμετωση του εξωτερικου και εσωτερικου εχρθου. Και ατομα σαν εσενα θα αντιμετωπιζονται σαν εσωτερικος εχθρος, σαν δουρειος υππος των εισβολεων. Απολαυσε την ηρεμια πριν την καταιγιδα που ερχετεαι.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:
φαρμακι εισαι αδελφε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι...

Και τόοοοοσα χρόνια που ήταν Δημοσίου δικαίου, άνθισε, δούλευε ρολόι, έφερε τρελά λεφτά στο κράτος, δεν γίνονταν ποτέ απεργίες και πλιάτσικο, κτλ, κτλ!!!

Όντως... ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα!

όταν το μοναδικό που σε νοιάζει είναι οι πρόσφυγες στον Πειραιά και δεν σε ενδιαφέρει η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού

image.jpg

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Εχει μπει στον καταλογο το μπουρδελο στην ειδομενη?  :think:

αντε περιμενουμε κριτικη

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Φάε λοιπόν στη μάπα τα συριζόνια, εκτός αν απαλλαγείς από αυτά με την ΔΙΚΗ μου ψήφο, διότι η δική σου τους είναι αδιάφορη αν δεν την προμοτάρουν κι όλας!
Μεγάλο αγόρι είσαι πρέπει να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα...

Εγω ο,τι καταστροφη μπορουσα να παθω, την επαθα ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ.
Με τους μαλακες τουτους, δεν υπηρξε καμια επιδεινωση στη ζωη μου.
Το ιδιο και πολλοι του κυκλου μου , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

Ο Κουλης , θα εχει διαρκεια τη μιση απο τον Τσιπρα.
Σημειωσε το αυτο , να το θυμασαι.

Μετα ... παμε για αλλα !!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω ο,τι καταστροφη μπορουσα να παθω, την επαθα ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ.
Με τους μαλακες τουτους, δεν υπηρξε καμια επιδεινωση στη ζωη μου.

τα θες και τα λες τυπε η φταιει το εγκεφαλικο που επαθες στο πρωτο μνημονιο?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Επισκέπτης
Φαντασιωση ειναι η αποψη που εχετε οι δηθεν αντιρατσιστες οτι αυτοι οι ανθρωποι θα ενσωματωθουν καποτε στην ελληνικη κοινωνια. Η πολυπολιτισμικοτητα που ονειρευεστε ειναι δημιουργημα του καπιταλισμου για να βρισκει φτηνα εργατικα χερια. Η αλληλεγγυη και ο διεθνισμος των αριστερων και κομμουνιστων εχει να κανει με αγωνιστες που διωκονται στις χωρες τους για τη δραση τους και για τις ιδεες τους και οχι με τον καθε βρωμιαρη ισλαμιστη, αραβα, αφρικανο κτλ που θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
Οσοι ονειρευεστε γκετο οπου θα βρισκετε φτηνα εργατικα χερια και πουτσες θα ερθει η ωρα που θα βρεθητε αντιμετωποι με το λαο και την κοινωνια.
+1

Καλά εσύ ψήφισε τον Μιχαλολιάκο, που μόνο τσιμπούκι δεν πήρε στον Τσίπρα στη Βουλή, και συνέχισε να ονειρεύεσαι την Κου Κλουξ Κλαν...
+1

[size=20pt]καρκινο[/size] στους αλληλέγγυους ! [size=20pt]καρκινο [/size]στους υποστηριστες των προσφυγων !  [size=20pt]καρκινο[/size] σε ολους τους προσφυγες !
Τύπε εσύ τον πέρασες το Λεβέντη  :2funny:

Αρε μαλακα Τσιπρα και σε ψηφιζα οσο ημουν στην Ελλαδα :headbang: :headbang:
Έχεις τη ντομπροσύνη και το παραδέχεσαι διαδικτυακά ότι έσφαλες. Οι περισσότεροι όχι. Κι εγώ έχω κάνει λάθη, όμως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα ψήφιζα συνιστώσες που ξεκινούν από τη Β. Κορέα και φθάνουν μέχρι την Κούβα και τη Βολιβία του Μπολιβάρ.

Πάντως, τα πολλά πάρε δώσε με τους κωλοαλβανούς του χωριού τα έχω κόψει εδώ κι ένα μήνα. Αφενός είναι ότι δεν έχω και το χρόνο, αφετέρου έχω επηρεαστεί με τα γεγονότα που συμβαίνουν και σκέφτομαι δεν πάτε κι εσείς στο διάολο εδώ που μας ήλθατε, καλύτερα να μείνουν αμάζευτες οι ελιές και να τις τρώνε τα τσακάλια, παρά να ερχόσαστε εσείς οι βδέλλες και να εξάγετε συνάλλαγμα στην κωλοχώρα σας
Και στην τελική πριν το 1990 ποιοι έκαναν τις δουλειές στην ύπαιθρο?
Στο διάολο όλοι εδώ που μας ήλθαν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντως, τα πολλά πάρε δώσε με τους κωλοαλβανούς του χωριού τα έχω κόψει εδώ κι ένα μήνα. Αφενός είναι ότι δεν έχω και το χρόνο, αφετέρου έχω επηρεαστεί με τα γεγονότα που συμβαίνουν και σκέφτομαι δεν πάτε κι εσείς στο διάολο εδώ που μας ήλθατε, καλύτερα να μείνουν αμάζευτες οι ελιές και να τις τρώνε τα τσακάλια, παρά να ερχόσαστε εσείς οι βδέλλες και να εξάγετε συνάλλαγμα στην κωλοχώρα σας
Και στην τελική πριν το 1990 ποιοι έκαναν τις δουλειές στην ύπαιθρο?
Στο διάολο όλοι εδώ που μας ήλθαν.
Εδω μιλησες σωστα.Το μεγαλυτερο κακο το εχουν κανει αυτοι οι αλβανουμπες και τα μπαγλαντεζοπακια που πληρωνονται μαυρα και φευγουν τα ευρω προς τις χωρες τους.Εχουν χτισει πολυκατοικιες οι περισσοτεροι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εδω μιλησες σωστα.Το μεγαλυτερο κακο το εχουν κανει αυτοι οι αλβανουμπες και τα μπαγλαντεζοπακια που πληρωνονται μαυρα και φευγουν τα ευρω προς τις χωρες τους.Εχουν χτισει πολυκατοικιες οι περισσοτεροι.

Και επιπλεον τα σκιπηταρια, παιρνουν ολες τις θεσεις σε παιδικους σταθμους απο ελληνες, επειδη τα μαυρα εισοδηματα τους δεν φαινονται. Και παιρναν και το 98% των επιδοματων θερμανσης , για τους ιδιους λογους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom