Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και επιπλεον τα σκιπηταρια, παιρνουν ολες τις θεσεις σε παιδικους σταθμους απο ελληνες, επειδη τα μαυρα εισοδηματα τους δεν φαινονται. Και παιρναν και το 98% των επιδοματων θερμανσης , για τους ιδιους λογους.
Και πληρωνουν και μηδενικο ρευμα,λακη,μην το ξεχνας αυτο..Και πηρανε και το ψηφοθηρικο μερισμα του Σαμαρα ολοι αυτοι με τον Ελληνα να πειναει.

Επισκέπτης
μαστερ, πιστεύω να νοιώθεις ότι αυτές οι κατσαρίδες ονειρεύονται μεγάλες αλβανίες, Τσαμουριές και τα συναφή. Και είναι και η μεγαλύτερη μειονότητα (έως τώρα). Επειδή τους έχω φάει στη μάπα τόσα χρόνια τους ξέρω από την καλή. Οι περισσότερο επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν έχουν οικογένεια, γιατί εντάξει όσοι έφεραν αλβανίδες κι έφτιαξαν μια όποια περιουσία εδώ, εντάξει κάπου δε θέλουν φασαρίες κι ανώμαλες εσωτερικές καταστάσεις.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και πληρωνουν και μηδενικο ρευμα,λακη,μην το ξεχνας αυτο..Και πηρανε και το ψηφοθηρικο μερισμα του Σαμαρα ολοι αυτοι με τον Ελληνα να πειναει.

Σου εχω κι αλλο !!!!!!!!!!!1
Χτιζουν και με αυξημενους συντελεστες δομησης !!!
Επειδη φερνουν απο τα χωρια τους , ολο το σκιπηταροσογο !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μαστερ, πιστεύω να νοιώθεις ότι αυτές οι κατσαρίδες ονειρεύονται μεγάλες αλβανίες, Τσαμουριές και τα συναφή. Και είναι και η μεγαλύτερη μειονότητα (έως τώρα). Επειδή τους έχω φάει στη μάπα τόσα χρόνια τους ξέρω από την καλή. Οι περισσότερο επικίνδυνοι είναι αυτοί που δεν έχουν οικογένεια, γιατί εντάξει όσοι έφεραν αλβανίδες κι έφτιαξαν μια όποια περιουσία εδώ, εντάξει κάπου δε θέλουν φασαρίες κι ανώμαλες εσωτερικές καταστάσεις.
Ξερω φιλε τους εχω φαει και εγω στην μαπα.Ειχε ενας μαλακας εναν αλβανο διπλα απο το μαγαζι που νοικιαζω.Το καλυτερο παιδι μου ελεγε,και γιατι δεν παιρνεις και συ αλβανους μου ελεγε,κανουν την διπλασια δουλεια απο τον Ελληνα.Μεχρι που του αδειασε μια νυχτα ολο το μαγαζι και εξαφανιστηκε.Και του λεω μετα απο μερες,οταν συνηλθε.Καταλαβες τωρα γιατι δεν παιρνω αλβανους;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
όσοι έφεραν αλβανίδες κι έφτιαξαν μια όποια περιουσία εδώ, εντάξει κάπου δε θέλουν φασαρίες κι ανώμαλες εσωτερικές καταστάσεις.

Υπο τετοιες συνθηκες, μια νυχτα θα μας απασχολησουν.
Πολυ πριν ξημερωσει , δεν θα τους θυμαται κανεις.
Αρκει να μην τους υπερασπιζονται Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
και ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Ομορφα, πολιτισμενα πραγματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Tη μεγαλη Αλβανια τι σκατα τι θελουνε? Εδω κανουν αμαν να φυγουν απο τη μικρη. Τι τι θελουν μεγαλυτερη αφου ετσι και αλλιως θα φυγουν?
Αλλα ετσι ειναι, αν ως χωρα εχεις παραμελησει τη Βορεια Ηπειρο, ε καποια στιγμη θα σου βγουν και απο πανω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υπο τετοιες συνθηκες, μια νυχτα θα μας απασχολησουν.
Πολυ πριν ξημερωσει , δεν θα τους θυμαται κανεις.
Αρκει να μην τους υπερασπιζονται Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
και ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Ομορφα, πολιτισμενα πραγματα.

To ηξερες οτι τον εναεριο χωρο της Αλβανιας τον επιτηρουν εκ περιτροπης ( καθε 15μερο) η Ελληνικη και η Ιταλικη Πολεμικη Αεροπορια?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
To ηξερες οτι τον εναεριο χωρο της Αλβανιας τον επιτηρουν εκ περιτροπης ( καθε 15μερο) η Ελληνικη και η Ιταλικη Πολεμικη Αεροπορια?

Απο στρατο που κανει delivery , concierge ,room service και housekeeping
σε λαθρους ... τι περιμενεις ;

Επισκέπτης
Tη μεγαλη Αλβανια τι σκατα τι θελουνε? Εδω κανουν αμαν να φυγουν απο τη μικρη. Τι τι θελουν μεγαλυτερη αφου ετσι και αλλιως θα φυγουν?
Αλλα ετσι ειναι, αν ως χωρα εχεις παραμελησει τη Βορεια Ηπειρο, ε καποια στιγμη θα σου βγουν και απο πανω
Έτσι ακριβώς, η τελευταία πρόταση σου τα λέει όλα.

Τέσπα για να επανερχόμαστε στο θέμα, η ουσία είναι ότι η χώρα καταντά χωματερή κι αυτοί που μπήκαν ΑΠΑΙΤΟΥΝ δικαιώματα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Έτσι ακριβώς, η τελευταία πρόταση σου τα λέει όλα.

Τέσπα για να επανερχόμαστε στο θέμα, η ουσία είναι ότι η χώρα καταντά χωματερή κι αυτοί που μπήκαν ΑΠΑΙΤΟΥΝ δικαιώματα.

να τα δωσουμε όλα, ότι θελουν κι αυτοι και οι τουρκοι και οι σκοπιανοι, με μια προυποθεση  :S

να παρουν και τα μεριδια του κρατικου χρεους και των λαθρομουσουλμανων που θα τους αναλογει
:orchestra:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

νατοικο μετρο ειναι αυτο και το κομματι της επιτηρησης τοχουν παρει οι ιταλοι επ ωμου. εμεις συμμετεχουμε στο Functional Airspace Block (FAB) μαζι με κυπρο μαλτα ιταλια αλβανια που εχει να κανει με σχεδια πτησης και αλλες περιπλοκες αεροπορικες παπαριες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε συ αλβανός είναι ο λέφτης ????

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η Χιος εδωσε το παραδειγμα.Μαζευτηκαν οι κατοικοι και εκδιωξαν τους λαθρομεταναστες που ειχαν καταλαβει το λιμανι για μια εβδομαδα,με οτι συνεπαγεται αυτο.Με σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα γιατι κι αυτοι ανθρωποι ειναι.Αλλα τους το παν μια,τους το παν δυο,τους πηγαν με το καλο,τιποτα.Ε,στο τελος αφου δε καταλαβαιναν τους το παν με το αγριο.Οχι σαν τη Λεσβο,τον Πειραια και την Ειδομενη.Να πανε σε κεντρα κρατησης ,οχι οπου γουσταρουν αυτοι.Και επειδη ολοι σχεδον κανουν αιτηση ασυλου για να κυκλοφορουν ελευθερα και νομιμα στην Ελλαδα,μετα το περας της προθεσμιας,οσοι ειναι απελαση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
Εγω ο,τι καταστροφη μπορουσα να παθω, την επαθα ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ.
Με τους μαλακες τουτους, δεν υπηρξε καμια επιδεινωση στη ζωη μου.
Το ιδιο και πολλοι του κυκλου μου , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

Ο Κουλης , θα εχει διαρκεια τη μιση απο τον Τσιπρα.
Σημειωσε το αυτο , να το θυμασαι.

Μετα ... παμε για αλλα !!!!!!!!
Μετα εχει σειρα η μανα του

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η Χιος εδωσε το παραδειγμα.Μαζευτηκαν οι κατοικοι και εκδιωξαν τους λαθρομεταναστες που ειχαν καταλαβει το λιμανι για μια εβδομαδα,με οτι συνεπαγεται αυτο.Με σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα γιατι κι αυτοι ανθρωποι ειναι.Αλλα τους το παν μια,τους το παν δυο,τους πηγαν με το καλο,τιποτα.Ε,στο τελος αφου δε καταλαβαιναν τους το παν με το αγριο.Οχι σαν τη Λεσβο,τον Πειραια και την Ειδομενη.Να πανε σε κεντρα κρατησης ,οχι οπου γουσταρουν αυτοι.Και επειδη ολοι σχεδον κανουν αιτηση ασυλου για να κυκλοφορουν ελευθερα και νομιμα στην Ελλαδα,μετα το περας της προθεσμιας,οσοι ειναι απελαση.

Με απλά λόγια, πρεπει να μαντρωθούν μέχρι να απελαθούν. Και ξυλο αν χρειαστεί δεν βλάπτει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με απλά λόγια, πρεπει να μαντρωθούν μέχρι να απελαθούν. Και ξυλο αν χρειαστεί δεν βλάπτει...

Δε φταινε οι ανθρωποι. οι ΜΚΟ και οι αλληλεγυοι φταινε που τους κανουν μπαλακι τους ανθρωπους και συνεχως τους τσιγκλανε.
Αν δεν υπηρχαν αυτοι, απλα το κρατος θα εκανε δομες θα τους ελεγε μπειτε εδω και τελειωσε το θεμα.
Οσο το κρατος αφηνει τους αλληεγγυους να χωνονται, το προβλημα θα παραμενει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Δε φταινε οι ανθρωποι. οι ΜΚΟ και οι αλληλεγυοι φταινε που τους κανουν μπαλακι τους ανθρωπους και συνεχως τους τσιγκλανε.
Αν δεν υπηρχαν αυτοι, απλα το κρατος θα εκανε δομες θα τους ελεγε μπειτε εδω και τελειωσε το θεμα.

ετσι είναι, αν υπηρχε κρατος απομακρυνση όλα τα λαμογια του Σωρος και μετα διαχωρισμος τα ταραχοποια στοιχεια σε κλειστα στρατόπεδα

Στους υπολοιπους εξηγουν ότι δεν κλεισαμε εμεις τα σύνορα, εδώ είναι ένα αδυναμο κρατος, ότι μπορούμε θα σας προσφερουμε, οποιος παρανομει ή εκβιαζει με μωρα παιδια ή αυτοκτονιες... τον μπουλο

Αλλα ποιος να τα πει και να τα κανει αυτά? οι παλαβοι του συριζα?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η κυβέρνηση φταίει με τις ιδεοληψιες της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom