arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
παπάρια μπορούσαν... τον πρώτο μήνα δεν μπορούσαν να πάρουν ουτε φράγκο... εικοσιπέντε μέρες ήθελαν στις λαικές επιτροπές του μαλάκα του Βαρουφάκη τα αιτήματα... εικοσιπέντε μέρες και αυτό για εισαγωγείς για τους φοιτητές ήταν πολύ παραπάνω...
ο κουνιάδος μου μπόρεσε να στείλει λεφτά την κόρη του στο Παρίσι μετά από 32 μέρες... καλά που ήμουν εγώ και είχε λεφτά και έξησε μαλάκα... και πρόλαβε για δύο μέρες να πληρώσει τα δίδακτρα στο μεταπτυχιακό της ... ηλίθιε...
νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρεφεται γύρω από σένα και τους άχρηστους ομοίους σου μαλάκα...
που φυσικά εδώ μας λές ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ισότητα για ακόμα μια φορά και υπάρχουν κάποιοι φοιτητές που δεν τα καταφέρνουν μόνοι τους αλλά με την πλουσιοπάροχη οικονομική βοήθεια των δικών τους.Αρά στον καπιταλισμό η μόρφωση είναι συνδεδεμένη με τα εισοδήματα γονέα τέκνου.Καλά χάθηκε ο κόσμος για 32 μέρες που δεν είχε οικονομική βοήθεια δεν μπορούσε να βρεί μια εργασία? έστω από αυτές που πολυδιαφημίζεις εσύ ο ίδιος με τις λίγες ώρες έτσι στον ελεύθερο χρόνο της η ακόμα και τις υποτροφίες που διαφημίζεις