Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Σε περίβολο εργοστασίου έξω από τη Λάρισα πρόσφυγες και μετανάστες
Επιχειρηματίας δώρισε σόμπες για να ζεσταθούν

Λίγο έξω από τη Λάρισα, στον περίβολο ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, φιλοξενούνται 400 πρόσφυγες και μετανάστες. Συγκεκριμένα, σε αυτόν τον χώρο φιλοξενούνται, μέχρι να διαμορφωθεί το στρατόπεδο Ευθυμιόπουλου στο Κουτσόχερο, 394 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Συρία και το Αφγανιστάν, εκ των οποίων 200 είναι παιδιά, υπό την εποπτεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, ενώ την καθημερινή σίτισή τους έχει αναλάβει η 110 ΠΜ. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή έχουν σπεύσει εθελοντικές οργανώσεις αλλά και μεμονωμένοι πολίτες για να συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου οι συνθήκες διαβίωσης στον χώρο όπου έχουν στηθεί 42 σκηνές από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Στην περιοχή βρίσκεται κινητή μονάδα της 5ης ΥΠΕ, ενώ εθελοντές γιατροί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως και μέλη εθελοντικών οργανώσεων που συνδράμουν στη διανομή των τροφίμων. Επίσης, έχουν εγκατασταθεί χημικές τουαλέτες αλλά και ντους, ώστε να υπάρχει ζεστό νερό. Από σήμερα, κατόπιν προσφοράς επιχειρηματία, θα τοποθετηθούν στις σκηνές σόμπες, προκειμένου να εξασφαλιστεί και η θέρμανση. Μάλιστα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος Λαρισαίων πρότεινε χθες στους πρόσφυγες να μεταφερθούν σε κλειστό χώρο εντός της πόλης, αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν, λόγω της επικείμενης μετεγκατάστασής τους στον Κουτσόχερο.

Την ευθύνη και διαμόρφωση του στρατοπέδου στο Κουτσόχερο, το οποίο σχεδιάζεται να φιλοξενήσει περίπου 1.000 άτομα αλλά υπάρχει προοπτική να φιλοξενήσει και διπλάσιο αριθμό εάν παραστεί ανάγκη, έχει αναλάβει, μετά από σχετική απόφαση του διυπουργικού οργάνου, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας που εδρεύει στη Λάρισα και προχωρεί με ταχείς ρυθμούς σε σχετικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και των απαραίτητων υποδομών, αλλά και στο στήσιμο στρατιωτικών σκηνών που θα παράσχουν στέγη στους πρόσφυγες, όπως και στις διαδικασίες εξασφάλισης της σίτισής τους. Ωστόσο, οι κακές καιρικές συνθήκες επηρεάζουν και επιβραδύνουν τους ρυθμούς προετοιμασίας. Σύμφωνα με υπολογισμούς, έως το τέλος της εβδομάδας ο χώρος αναμένεται να είναι έτοιμος για να υποδεχτεί τους πρόσφυγες.

πηγη

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Οπου πανε οι λαθρο τους σαπακιαζουν και τους στελνουν πακετο πισω εδω περα

μονο εδω οι  :gay: του συριζα μας αραδιαζουν τις παπαριες οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα η συνθηκη του ταδε θα καταδικαστουμε απο τον οηε απο το fbi
και παπαρια μαντολες

κουνηθηκε κανεις που τους σαπακιαζουν οι σκοπιανοι?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

11:40. Ξενοι τζιχαντιστες κλεβουν τις ταυτοτητες συριων πολιτων και πηγαινουν στην τουρκια σαν "προσφυγες". Τη συνεχεια την ξερετε...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
breaking-avramopoulos.jpg

:orchestra: :orchestra:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ο μόνος που τα λέει σταράτα και τα χώνει στα ίσια στον αλήτη είναι ο Πάγκαλος.

Σήμερα είπε ότι ουσιαστικά έχουμε εμφύλιο και αυτός είναι ο 3ος γύρος.

Είπε επίσης:

www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=784550]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ΟΑΚΚΕ για το προσφυγικό:

http://[URL unfurl="true"]www.oakke.gr/media/k2/items/cache/f585186e84a63498921b17587e9e17f9_XL.jpg[/img[/URL]]

Ακόμη περιμένουμε από τους σκουπιδοσυριζαίους να μας πουν γιατί δεν ρίχνουν τον φράχτη στο Έβρο.

Αλλά πως αλλιώς θα πουλούσαν ανθρωπιστικό σανό;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ο λεφτις τυπε, προτεινε να στειλει ο καμμενος τα τανκς τα σκοπια  :S

ο πουσι βάγκον τα έλεγε όχι εγω
είμαι ενάντια στον πόλεμο και τη βία παρά μόνο όταν απειληθεί η εργατική τάξη εναντίων των κεφαλαιοκρατών

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο πουσι βάγκον τα έλεγε όχι εγω
είμαι ενάντια στον πόλεμο και τη βία παρά μόνο όταν απειληθεί η εργατική τάξη εναντίων των κεφαλαιοκρατών
Πώς μιλας ετσι σαν σταλινακι του 1930? Δεν ντρεπεσαι? Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι γραφικος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ΟΑΚΚΕ για το προσφυγικό:

http://[URL unfurl="true"]www.oakke.gr/media/k2/items/cache/f585186e84a63498921b17587e9e17f9_XL.jpg[/img[/URL]]

Ακόμη περιμένουμε από τους σκουπιδοσυριζαίους να μας πουν γιατί δεν ρίχνουν τον φράχτη στο Έβρο.

Αλλά πως αλλιώς θα πουλούσαν ανθρωπιστικό σανό;
[/quote]
Γιατι να τον ριξουν?
Ας πουνε στα ισα να ερχονται οι λαθρο με πουλμαν απο τον δρομο.Απο το τελωνειο και χωρις να κινδυνευσει κανεις.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Πώς μιλας ετσι σαν σταλινακι του 1930? Δεν ντρεπεσαι? Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι γραφικος?

δεν είμαι σταλινικός αλλά τροτσκιστής με ιδεολογικές αρχές τον Μαρξ και τον Λένιν.Επίσης δεν ντρέπομαι για τις ιδέες μου και τις αρχές μου αλλά είμαι περήφανος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
δεν είμαι σταλινικός αλλά τροτσκιστής με ιδεολογικές αρχές τον Μαρξ και τον Λένιν.Επίσης δεν ντρέπομαι για τις ιδέες μου και τις αρχές μου αλλά είμαι περήφανος
Σωστα. Κανενας φανατικος δεν αντιλαμβανεται οτι ειναι φανατικος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom