Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Aφου μας τους παρουσιαζουν σαν προσφυγες πολεμου
γιατι τοση καψα να πανε στην γερμανια και μονο στην γερμανια? εκει ειναι η μοναδικη χωρα που δεν κινδυνευει η ζωη τους απο τον πολεμο?

μονο αυτο φτανει για να καταλαβει κανεις τις παπαριες που μας πουλανε
αν ηταν πραγματικοι προσφυγες και οχι λαθρομεταναστες θα καθοτανε σε καποια γειτονικη χωρα με την συρια (οπως τουρκια κλπ) που δεν εχει πολεμο
δεν θα κανανε περιοδεια σε ολη την ευρωπη
Στην τουρκια δεν τους δινουν Επιδοματα οπως κανει η λατρεμενη σας ΕΕ και οι γαμωγερμανοι.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
και γιατί δεν πάνε ?? ποιός τους εμποδίζει ?? ελευθεροι είναι να πάνε και να μείνουν και να εργαστούν χωρίς να χρειάζονται αδεια γιαυτό..

και φυσικά σε κανέναν φοιτητή του, ο οποίος δεν εργάζεται και δεν έχει εισόδημα κανένας δεν του νοικιάζει σπίτι ειδικά όταν ξέρει ότι οι γονείς του δεν μπορούν να στείλουν λεφτά για να πληρώσει το νοίκι του λόγω των capital controls που η κυβέρνηση που είχες φέρει μας φόρεσε και τα οποία τα χειροκροτούσες..

βλάκα...

ΥΓ και εγώ αν νοικιάσω το σπίτι μου σε κάποιον θα φροντίσω και εγγύηση να πάρω (δύο μηνιάτικα) και να δω αν είναι σε θέση να πληρώνει το νοίκι του και να μην μου αφήσει θέση... και φυσικά δεν πρόκειται να το νοικιάσω σε έναν που δουλεύει με πεντάμηνη σύμβαση ΕΣΠΑ ή που ζεί με το επίδομα ανεργίας ... ο τζάμπας απεβίωσε..

Γιατί πιστεύεις ότι θα τους δώσουν εργασία? πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο φίλος μου δεν εργάζεται εργάζεται και λαμβάνει μισθό κανονικά το σπίτι δεν του το νοίκιαζαν όχι γιατί ήταν φοιτητής αλλά ότι ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΤΑΞΗΣ
και με τα κάπιταλ κοντρόλ κανείς χαμηλόμισθος χαμηλοσυνταξιούχος άνεργος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κινήσεις πανικού από μια μερίδα ανθρώπων ήταν για αυτό και στο δημοψήφισμα το όχι στα μνημόνια ήταν ηχηρό  κάτι που σαν πονάει μέχρι σήμερα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιατί πιστεύεις ότι θα τους δώσουν εργασία? πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο φίλος μου δεν εργάζεται εργάζεται και λαμβάνει μισθό κανονικά το σπίτι δεν του το νοίκιαζαν όχι γιατί ήταν φοιτητής αλλά ότι ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΤΑΞΗΣ
και με τα κάπιταλ κοντρόλ κανείς χαμηλόμισθος χαμηλοσυνταξιούχος άνεργος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κινήσεις πανικού από μια μερίδα ανθρώπων ήταν για αυτό και στο δημοψήφισμα το όχι στα μνημόνια ήταν ηχηρό  κάτι που σαν πονάει μέχρι σήμερα

αμα είναι ικανός και έχει δεξιότητες που χρειάζονται θα του δώσουν εργασία.. αλλιώς τι να τον κάνουν ???

εσένα για παράδειγμα τι να σε κάνουν ??? έχουν τετοιους δικούς τους αρκετούς ...

πως ρε μαλάκα εργάζεται αφού είπες ότι ήταν erasmus ???

ξέρεις ρε ηλίθιε πόσοι φοιτητές μείνανε στον άσσο χωρίς να μπορούν να πληρώνουν νοίκια και να έχουν να φάνε όταν μπήκαν τα κάπιταλ κοντρόλς ??? χιλιάδες προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές αντιμετώπισαν πρόβλημα...

ολόκληρη φαμπρικα είχαμε στήσει στο Yorkshire με τον άμισθο πρόξενο στο Leeds να καθησυχάζουμε ιδιοκτήτες και να δίνουμε προσωπικές εγγυήσει για να μην πετάξουν έξω τα παιδια ηλίθιε...

ο δε Δημήτρης με το σουβλατζίδικο είχε τρελλαθεί στο βερεσέ από τα παιδιά που είχανε ξεμείνει από λεφτά... χώρια τις πατέντες που γίνανε για να πληρωθούνε τα δίδακτρα της επόμενης χρονιάς ...

και όλα αυτά γιατί ένα τσούρμο ηλιθίων αποφάσισαν να το παίξουν κυβέρνηση με τις ψήφους κάποιων γελοίων σαν και του λόγου σου...

τι νομίζεις μαλάκα ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους ???

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η Μερκελ προδωσε την Ευρωπη. Ας προσκαλουσε Ελληνες ανεργους να δουλεψουν στα εργοστασια της Γερμανιας. Οργανωμενα. Προτιμησε τους μουσουλμανους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Η Μερκελ προδωσε την Ευρωπη. Ας προσκαλουσε Ελληνες ανεργους να δουλεψουν στα εργοστασια της Γερμανιας. Οργανωμενα. Προτιμησε τους μουσουλμανους.
Εμας μας εχουν στο χερι ετσι και αλλιως,με την οικονομικη εισβολη που εκαναν στην χωρα...Και ελαχιστοι το εχουμε παρει χαμπαρι..Τωρα τους πληρωνουμε,για να πληρωνουν και αυτοι με την σειρα τους τα φθηνα εργατικα μουσουλμανικα χερια.Η κατασταση ειναι win-win για τους γερμαναραδες,που καταλαβαν οτι η πραγματικη κατακτηση γινεται με την οικονομια και οχι με πολεμο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και ποιός σας είπε ρε ότι όλα αυτά τα μουσλίμια που μάζεψε η Γερμανία είναι κατάλληλα για οποιασδήποτε μορφής εργασία ??

Αν ήταν έτσι η Συρία το Πακιστάν το Αφγανιστάν δεν θα ήταν στα χάλια που είναι ...

ένα μάτσο βόδια είναι ανίκανα για όλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και ποιός σας είπε ρε ότι όλα αυτά τα μουσλίμια που μάζεψε η Γερμανία είναι κατάλληλα για οποιασδήποτε μορφής εργασία ??

Αν ήταν έτσι η Συρία το Πακιστάν το Αφγανιστάν δεν θα ήταν στα χάλια που είναι ...

Και γιατι μαζεψε 4,5 μυρια τοτε;Τι τα θελει;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τι νομίζεις μαλάκα ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους ???
Ναι,γυρω απο αυτους περιστρεφεται.Ειναι η πλειοψηφια,αυτοι ανεβαζουν και κατεβαζουν κυβερνησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Η κατασταση ειναι win-win για τους γερμαναραδες,που καταλαβαν οτι η πραγματικη κατακτηση γινεται με την οικονομια και οχι με πολεμο...
Κι εγω σου λεω οτι την εχουν πατησει και δεν το ξερουν οι γερμαναραδες. Οι βαρβαροι που κουβαλησανε στη χωρα τους, δεν κανουν ουτε για δουλεια, ουτε για καταναλωση, ουτε ενσωματωνονται σε τιποτα και ειναι φύρα.
Και επιπλεον αρχιζει να ξυπναει κι εκει η ακροδεξια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κι εγω σου λεω οτι την εχουν πατησει και δεν το ξερουν οι γερμαναραδες. Οι βαρβαροι που κουβαλησανε στη χωρα τους, δεν κανουν ουτε για δουλεια, ουτε για καταναλωση, ουτε ενσωματωνονται σε τιποτα και ειναι φύρα.
Εαν δεν εκαναν,δεν θα τους ειχαν και τοσες δεκαετιες εκει,οχι μονο αυτοι,αλλα και οι Γαλλοι,και οι Αγγλοι.Και δεν θα τους ειχαν και τοσα προνομια,τα οποια θελουν να κοψουν απο τους ευρωπαιους μεταναστες και
να ισχυουν μονο για τους μουσουλμανους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εαν δεν εκαναν,δεν θα τους ειχαν και τοσες δεκαετιες εκει,οχι μονο αυτοι,αλλα και οι Γαλλοι,και οι Αγγλοι.Και δεν θα τους ειχαν και τοσα προνομια,τα οποια θελουν να κοψουν απο τους ευρωπαιους μεταναστες και
να ισχυουν μονο για τους μουσουλμανους.
Αμ δεν κάνουν.
Το οτι ο πνευματικος καρκινος της αριστερας οδηγησε σε ανοησιες πανευρωπαικα δεν σημαινει οτι υπηρχε καποιο κρυφο οφελος.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
αμα είναι ικανός και έχει δεξιότητες που χρειάζονται θα του δώσουν εργασία.. αλλιώς τι να τον κάνουν ???

εσένα για παράδειγμα τι να σε κάνουν ??? έχουν τετοιους δικούς τους αρκετούς ...

πως ρε μαλάκα εργάζεται αφού είπες ότι ήταν erasmus ???

ξέρεις ρε ηλίθιε πόσοι φοιτητές μείνανε στον άσσο χωρίς να μπορούν να πληρώνουν νοίκια και να έχουν να φάνε όταν μπήκαν τα κάπιταλ κοντρόλς ??? χιλιάδες προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές αντιμετώπισαν πρόβλημα...

ολόκληρη φαμπρικα είχαμε στήσει στο Yorkshire με τον άμισθο πρόξενο στο Leeds να καθησυχάζουμε ιδιοκτήτες και να δίνουμε προσωπικές εγγυήσει για να μην πετάξουν έξω τα παιδια ηλίθιε...

ο δε Δημήτρης με το σουβλατζίδικο είχε τρελλαθεί στο βερεσέ από τα παιδιά που είχανε ξεμείνει από λεφτά... χώρια τις πατέντες που γίνανε για να πληρωθούνε τα δίδακτρα της επόμενης χρονιάς ...

και όλα αυτά γιατί ένα τσούρμο ηλιθίων αποφάσισαν να το παίξουν κυβέρνηση με τις ψήφους κάποιων γελοίων σαν και του λόγου σου...

ήταν εράσμους αλλά κατά τη διάρκεια του έκαναν πρόταση για εργασία και την αποδέχτηκε. Δεν ήθελε να φύγει από την ελλάδα ο φίλος μου και έχει βάλει στόχο σε 6 μήνες να επιστρέψει παρόλο που θα έχει μεγαλύτερο μισθό και προοπτικές καριέρας άμα μείνει προτιμάει την ελλάδα

επίσης δεν ξέρω αν σε έχει ενημερώσει κανείς αλλά οι φοιτητές του εξωτερικού μπορούσαν να λάβουν μέχρι και 2.000€ το μήνα
δεν ξέρω αν σε έχει ενημερώσει κανένας αλλά 2.000€ το μήνα είναι 4 βασικοί μισθοί στην ελλάδα
εγώ με αυτά τα χρήματα περνάω 10 μήνες

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

δηλαδή άλεξ η νδ είναι ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες? έχει αρχίσει πάλι η ακροδεξιά ροπή στη νδ? η δεν έχετε προλάβει να γίνεται αρκετά φιλελεύθεροι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ήταν εράσμους αλλά κατά τη διάρκεια του έκαναν πρόταση για εργασία και την αποδέχτηκε. Δεν ήθελε να φύγει από την ελλάδα ο φίλος μου και έχει βάλει στόχο σε 6 μήνες να επιστρέψει παρόλο που θα έχει μεγαλύτερο μισθό και προοπτικές καριέρας άμα μείνει προτιμάει την ελλάδα

επίσης δεν ξέρω αν σε έχει ενημερώσει κανείς αλλά οι φοιτητές του εξωτερικού μπορούσαν να λάβουν μέχρι και 2.000€ το μήνα
δεν ξέρω αν σε έχει ενημερώσει κανένας αλλά 2.000€ το μήνα είναι 4 βασικοί μισθοί στην ελλάδα
εγώ με αυτά τα χρήματα περνάω 10 μήνες

παπάρια μπορούσαν... τον πρώτο μήνα δεν μπορούσαν να πάρουν ουτε φράγκο... εικοσιπέντε μέρες ήθελαν στις λαικές επιτροπές του μαλάκα του Βαρουφάκη τα αιτήματα... εικοσιπέντε μέρες και αυτό για εισαγωγείς για τους φοιτητές ήταν πολύ παραπάνω...

ο κουνιάδος μου μπόρεσε να στείλει λεφτά την κόρη του στο Παρίσι μετά από 32 μέρες... καλά που ήμουν εγώ και είχε λεφτά και έξησε μαλάκα... και πρόλαβε για δύο μέρες να πληρώσει τα δίδακτρα στο μεταπτυχιακό της ... ηλίθιε...

νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρεφεται γύρω από σένα και τους άχρηστους ομοίους σου μαλάκα...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Υπαρχει καστα πολιτικων και οικονομολογων φιλελευθερων αντιληψεων που πιστεουν οτι καλο ειναι το πιο φθηνο. Αυτοι ειναι κυριαρχοι στην ΕΕ στην παρουσα φαση και αυτοι διαμορφωσαν μνημονιο εσωτερικης υποτιμησης για να γινει πιο φθηνη η Ελλαδα. Προκειται για επικινδυνους ιδεοληπτικους που κανουν τις χωρες σκουπιδι για να γινουν φθηνες...

Δεν ειναι μονο οι συριζαιοι ψυχοπαθεις εγκληματιες. Ξυπνηστε πριν να ειναι αργα. Πρεπει να βγουμε απο το μορφωμα της ΕΕ και να διωξουμε ολους τους ξενους που ηρθαν μετα την καταρρευση του ανατολικου μπλοκ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Υπαρχει καστα πολιτικων και οικονομολογων φιλελευθερων αντιληψεων που πιστεουν οτι καλο ειναι το πιο φθηνο. Αυτοι ειναι κυριαρχοι στην ΕΕ στην παρουσα φαση και αυτοι διαμορφωσαν μνημονιο εσωτερικης υποτιμησης για να γινει πιο φθηνη η Ελλαδα. Προκειται για επικινδυνους ιδεοληπτικους που κανουν τις χωρες σκουπιδι για να γινουν φθηνες...

Δεν ειναι μονο οι συριζαιοι ψυχοπαθεις εγκληματιες. Ξυπνηστε πριν να ειναι αργα. Πρεπει να βγουμε απο το μορφωμα της ΕΕ και να διωξουμε ολους τους ξενους που ηρθαν μετα την καταρρευση του ανατολικου μπλοκ.

παπάρια .. αυτοί οι οικονομολόγοι έχουν χτίσει τις παραγωγές στις χώρες με φτηνό εργατικό δυναμικό...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
παπάρια μπορούσαν... τον πρώτο μήνα δεν μπορούσαν να πάρουν ουτε φράγκο... εικοσιπέντε μέρες ήθελαν στις λαικές επιτροπές του μαλάκα του Βαρουφάκη τα αιτήματα... εικοσιπέντε μέρες και αυτό για εισαγωγείς για τους φοιτητές ήταν πολύ παραπάνω...

ο κουνιάδος μου μπόρεσε να στείλει λεφτά την κόρη του στο Παρίσι μετά από 32 μέρες... καλά που ήμουν εγώ και είχε λεφτά και έξησε μαλάκα... και πρόλαβε για δύο μέρες να πληρώσει τα δίδακτρα στο μεταπτυχιακό της ... ηλίθιε...

νομίζεις ότι ο κόσμος περιστρεφεται γύρω από σένα και τους άχρηστους ομοίους σου μαλάκα...
Προσπαθεις ακομη να αποδειξεις στον Λεφτη οτι η ζωη ειναι εκει εξω και οχι στα βιβλια του 1900 που διαβαζει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Προσπαθεις ακομη να αποδειξεις στον Λεφτη οτι η ζωη ειναι εκει εξω και οχι στα βιβλια του 1900 που διαβαζει?

τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Οι δεξιοι πολιτικοι με λιγα λογια.Σωστα,συμφωνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom