Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Λετε να εκβιασει ο αλεξης οπως περσυ?
Λετε να του βγει φετος?
Βλέπεις να είναι σε θέση ισχύος ρε τύπε? :S
Πως θα εκβιάσει?
Λετε να εκβιασει ο αλεξης οπως περσυ?
Λετε να του βγει φετος?
Ναι αλλα οι δικοι σας τα υπεγραφαν ολα σαν να ηταν κοτσωβολος τυπε.Συνθηκη για το πώς θα κατουράμε υπαρχει?
Πολυ καλα ελεγε καποιος γνωστος μου οτι οι διεθνεις συνθηκες ειναι προϊόν ενασχόλησης καποιων που βαριουνται εν καιρω ειρηνης.
Τωρα καταλαβα γιατι λες τοσες μαλακιες μαζεμενες τυπε.Τύπε γιατι έβαλες την IP μου για υπογραφή ?? Και καλά τι με αυτό??? Μαγκιά είναι τώρα αυτό???
Γνωρίζεις τη νομοθεσία για αυτό το ζήτημα οτι η IP ειναι προσωπικό δεδομένο?
Τύπε, σε ολους μας φαινεται η δικη μας ip. Εγω ας πουμε βλεπω την δικια μου, εσυ την δικια σου. Ειναι ενα εξυπνο κολπακι. Κανενας δεν βλεπει την ip του αλλου και επομενως δεν προδιδονται τα προσωπικα σου δεδομενα...Τύπε γιατι έβαλες την IP μου για υπογραφή ?? Και καλά τι με αυτό??? Μαγκιά είναι τώρα αυτό???
Γνωρίζεις τη νομοθεσία για αυτό το ζήτημα οτι η IP ειναι προσωπικό δεδομένο?
Ελα ενταξει, δεν το καταλαβε και τρομαξε...Τωρα καταλαβα γιατι λες τοσες μαλακιες μαζεμενες τυπε.![]()
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτά που ζούμε, για αυτά που βλέπετε στις τηλεοράσεις σας και ακούτε στις ειδήσεις και αφορούν το προσφυγικό ζήτημα, είναι η παντελώς ανίκανη κα ιδεοληπτική κυβέρνηση των Συριζα-ΑΝΕΛ.
Και συνυπεύθυνοι ειναι όλοι όσοι τους ψηφίσατε εφόσον γνωρίζατε τις ιδεοληψίες που τους διακατέχουν, αφού διακήρυτταν συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία τις αρλούμπες τους για ανοιχτά σύνορα, για ευπρόσδεκτους μετανάστες και λοιπές παπαριές.
Αλλά βλέπετε ήταν ψηλότερα στην ιεραρχία σας η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το χάρισμα του δανείου σας, η επαναφορά των δώρων σας, η αύξηση της σύνταξης σας, ο κατώτατος μισθός σας να πάει στα 751 ευρώ, να μην πληρώνετε φόρους, διόδια κλπ, περισσότερη αξιοπρέπεια και περηφάνεια.
Τώρα καταντήσατε και κερατάδες και δαρμένοι. Και το κρίμα της ταλαιπωρίας και των όποιων θυμάτων είναι και στο δικό σας το λαιμό.
Τωρα καταλαβα γιατι λες τοσες μαλακιες μαζεμενες τυπε.![]()
τα πραγματα είναι απλα, αν δεν λειτουργησει αποτρεπτικα το σκηνικο με τις λασπες της ειδομενης, και δεν κοπει η ροη, η ελλαδα τελειωνει με τη βουλα του τσιπρα και των ηλιθιων :S
Οποιος περιμενει λυση από τουρκους, μερκελ, ευρωπαιους κλπ είναι αφελης και![]()
100,000;;;;;Ρε εσεις ειστε εντελως ανιδεοι!!4,5 μυρια ειναι τυπε τα μουσλιμια ΜΟΝΟ στην Γερμανια.
Αυτη την στιγμη υπάρχουν 100000 προσφυγομεταναστες στην Γερμανια που στελνουν emaiλ σε πανω από μισο εκατομμυριο δικους τους και λενε "μεγαλε ελα ειναι γαματα εδω"
Οσο υπάρχει το ονειρο της Γερμανιας οι προσφυγομεταναστες θα προτιμουν να θαλασσοπνιγονται , να περνανε ποταμια με τα ποδια , να κοιμουνται σε λασπονερα και σε τσιμεντα απο το να χωθουν σε εναν οργανωμενο καταυλισμο με ανθρωπινες συνθηκες .
Την λυση την εχει η Γερμανια που επιτελους πρεπει να βαλει πλαφον στην υπόδοχη μεταναστων και να κλεισει και αυτη τα συνορα της και μετα να κατσουν ολοι μαζι να οργανωσουν ενα ευρωπαικο Ellis island σε καποιο νησι της ΕλλάΔας οπου θα ξεκαθαριζεται ποιος ειναι δεκτος στην Ευρωπη και σε ποια χωρα
Υγ αν εχει δουλειες η Γερμανια ας παρει κανεναν απο τα 1 εκατομμυριο Ελληνες ανεργους.
Αυτη την στιγμη υπάρχουν 100000 προσφυγομεταναστες στην Γερμανια που στελνουν emaiλ σε πανω από μισο εκατομμυριο δικους τους και λενε "μεγαλε ελα ειναι γαματα εδω"
Οσο υπάρχει το ονειρο της Γερμανιας οι προσφυγομεταναστες θα προτιμουν να θαλασσοπνιγονται , να περνανε ποταμια με τα ποδια , να κοιμουνται σε λασπονερα και σε τσιμεντα απο το να χωθουν σε εναν οργανωμενο καταυλισμο με ανθρωπινες συνθηκες .
Την λυση την εχει η Γερμανια που επιτελους πρεπει να βαλει πλαφον στην υπόδοχη μεταναστων και να κλεισει και αυτη τα συνορα της και μετα να κατσουν ολοι μαζι να οργανωσουν ενα ευρωπαικο Ellis island σε καποιο νησι της ΕλλάΔας οπου θα ξεκαθαριζεται ποιος ειναι δεκτος στην Ευρωπη και σε ποια χωρα
Υγ αν εχει δουλειες η Γερμανια ας παρει κανεναν απο τα 1 εκατομμυριο Ελληνες ανεργους.
δηλαδή οι Έλληνες είναι καλοί μετανάστες στη Γερμανία??? ενώ οι πρόσφυγες από τη Συρία δεν είναι καλοί μετανάστες?
Καλυτερα να βγουμε λοιπον,γιατι μονο κακο εχει κανει στην χωρα μας η ΕΕ.Ασε που θα γινει τωρα νομος,να μην δικαιουνται οι πολιτες μεταναστες που ανηκουν στην ΕΕ επιδοματα και δικαιωματα.Μονο τα φθηνα εργατικα χερια δηλαδη,τα μουσλιμια θα παιρνουν επιδοματα.Ναι διότι οι έλληνες δεν είναι μετανάστες επειδή η χώρα τους ανήκει ακόμη στον συνεταιρισμό κρατών που λέγεται Ευρωπαική Ενωση (από αυτή που θέλει να μας βγάλει ο Λαφαζάνης επίσημα και ο Τζίφρας ανεπίσημα)... και το καταστατικό του συνεταιρισμού αυτού λέει ότι οποιοσδήποτε είναι υπήκοος ενός από τα κράτη-μετόχους μπορεί να μείνει, να εργαστεί, να πάει σχολείο, να νοσηλευτεί σε οποιοδήποτε άλλο κράτος-μέτοχο...
Η Συρία δεν ανήκει στον συνεταιρισμό οπότε οι υπήκοοι της θέλουν ειδική άδεια για να επισκευθούν, κατοικήσουν, εργαστούν σε κάποιο από τα κράτη-μετόχους του συνεταιρισμού...
σαν να λέμε στην ΒΙΟΜΕ πουτην έχεις σαν πρότυπο να πάει κάποιος με το έτσι θέλω και να πεί "καλημέρα θέλω να δουλέψω και θέλω και συμμετοχή στα κέρδη".... με τις κλωτσιές θα φύγει... ενώ αμα αυτός ο κάποιος είναι παιδί ενός από τους ντεμέκ αυτοδιαχειριστές θα γίνει δεκτός...
τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά ??
Ναι διότι οι έλληνες δεν είναι μετανάστες επειδή η χώρα τους ανήκει ακόμη στον συνεταιρισμό κρατών που λέγεται Ευρωπαική Ενωση (από αυτή που θέλει να μας βγάλει ο Λαφαζάνης επίσημα και ο Τζίφρας ανεπίσημα)... και το καταστατικό του συνεταιρισμού αυτού λέει ότι οποιοσδήποτε είναι υπήκοος ενός από τα κράτη-μετόχους μπορεί να μείνει, να εργαστεί, να πάει σχολείο, να νοσηλευτεί σε οποιοδήποτε άλλο κράτος-μέτοχο...
Η Συρία δεν ανήκει στον συνεταιρισμό οπότε οι υπήκοοι της θέλουν ειδική άδεια για να επισκευθούν, κατοικήσουν, εργαστούν σε κάποιο από τα κράτη-μετόχους του συνεταιρισμού...
σαν να λέμε στην ΒΙΟΜΕ πουτην έχεις σαν πρότυπο να πάει κάποιος με το έτσι θέλω και να πεί "καλημέρα θέλω να δουλέψω και θέλω και συμμετοχή στα κέρδη".... με τις κλωτσιές θα φύγει... ενώ αμα αυτός ο κάποιος είναι παιδί ενός από τους ντεμέκ αυτοδιαχειριστές θα γίνει δεκτός...
τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά ??
ξέρεις πόσοι Έλληνες θέλουν να πάνε μετανάστες στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο? επίσης σε έχει ενημερώσει κανείς πόσοι έλληνες βιώνουν ρατσισμό και ξενοφοβία στη γερμανία? Ένα θα σου πώ φίλος μου που μετά το εράσμους του ήθελε να κάτσει άλλους 6 μήνες στη φρανκφούρτη δεν του νοίκιαζαν σπίτι γιατί ήταν Έλληνας και μπαταξής και θα άφηνε το νοίκι απλήρωτο και θα έφευγε νύκτα και όλο το στόρυ το έλεγαν μπροστά του και όλας