Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Συνθηκη για το πώς θα κατουράμε υπαρχει?
Πολυ καλα ελεγε καποιος γνωστος μου οτι οι διεθνεις συνθηκες ειναι προϊόν ενασχόλησης καποιων που βαριουνται εν καιρω ειρηνης.
Ναι αλλα οι δικοι σας τα υπεγραφαν ολα σαν να ηταν κοτσωβολος τυπε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τύπε γιατι έβαλες την IP μου για υπογραφή ?? Και καλά τι με αυτό??? Μαγκιά είναι τώρα αυτό???

Γνωρίζεις τη νομοθεσία για αυτό το ζήτημα οτι η IP ειναι προσωπικό δεδομένο?
Τωρα καταλαβα γιατι λες τοσες μαλακιες μαζεμενες τυπε. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τύπε γιατι έβαλες την IP μου για υπογραφή ?? Και καλά τι με αυτό??? Μαγκιά είναι τώρα αυτό???

Γνωρίζεις τη νομοθεσία για αυτό το ζήτημα οτι η IP ειναι προσωπικό δεδομένο?
Τύπε, σε ολους μας φαινεται η δικη μας ip. Εγω ας πουμε βλεπω την δικια μου, εσυ την δικια σου. Ειναι ενα εξυπνο κολπακι. Κανενας δεν βλεπει την ip του αλλου και επομενως δεν προδιδονται τα προσωπικα σου δεδομενα...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτά που ζούμε, για αυτά που βλέπετε στις τηλεοράσεις σας και ακούτε στις ειδήσεις και αφορούν το προσφυγικό ζήτημα, είναι η παντελώς ανίκανη κα ιδεοληπτική κυβέρνηση των Συριζα-ΑΝΕΛ.

Και συνυπεύθυνοι ειναι όλοι όσοι τους ψηφίσατε εφόσον γνωρίζατε τις ιδεοληψίες που τους διακατέχουν, αφού διακήρυτταν συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία τις αρλούμπες τους για ανοιχτά σύνορα, για ευπρόσδεκτους μετανάστες και λοιπές παπαριές.

Αλλά βλέπετε ήταν ψηλότερα στην ιεραρχία σας η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το χάρισμα του δανείου σας, η επαναφορά των δώρων σας, η αύξηση της σύνταξης σας, ο κατώτατος μισθός σας να πάει στα 751 ευρώ, να μην πληρώνετε φόρους, διόδια κλπ, περισσότερη αξιοπρέπεια και περηφάνεια.

Τώρα καταντήσατε και κερατάδες και δαρμένοι. Και το κρίμα της ταλαιπωρίας και των όποιων θυμάτων είναι και στο δικό σας το λαιμό.

Η Μερκελ τους καλεσε και ο Τσιπρας ηλιθιωδως τη διευκολυνε..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
τα πραγματα είναι απλα, αν δεν λειτουργησει αποτρεπτικα το σκηνικο με τις λασπες της ειδομενης, και δεν κοπει η ροη, η ελλαδα τελειωνει με τη βουλα του τσιπρα και των ηλιθιων  :S

Οποιος περιμενει λυση από τουρκους, μερκελ, ευρωπαιους κλπ είναι αφελης και  :jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
τα πραγματα είναι απλα, αν δεν λειτουργησει αποτρεπτικα το σκηνικο με τις λασπες της ειδομενης, και δεν κοπει η ροη, η ελλαδα τελειωνει με τη βουλα του τσιπρα και των ηλιθιων  :S

Οποιος περιμενει λυση από τουρκους, μερκελ, ευρωπαιους κλπ είναι αφελης και  :jerking:

Αυτη την στιγμη υπάρχουν 100000  προσφυγομεταναστες στην Γερμανια που στελνουν emaiλ σε πανω από μισο εκατομμυριο δικους τους και λενε  "μεγαλε ελα ειναι γαματα εδω"

Οσο  υπάρχει το ονειρο της  Γερμανιας  οι  προσφυγομεταναστες θα προτιμουν να θαλασσοπνιγονται , να περνανε ποταμια με τα ποδια , να κοιμουνται σε  λασπονερα και σε τσιμεντα απο  το να χωθουν σε εναν οργανωμενο καταυλισμο με ανθρωπινες συνθηκες .

Την λυση την εχει η Γερμανια που επιτελους πρεπει να βαλει πλαφον στην υπόδοχη μεταναστων και να κλεισει και αυτη τα συνορα της  και μετα να κατσουν ολοι μαζι να οργανωσουν ενα ευρωπαικο Ellis island σε καποιο νησι της ΕλλάΔας οπου θα ξεκαθαριζεται ποιος ειναι δεκτος στην Ευρωπη  και σε ποια χωρα

Υγ αν εχει δουλειες η Γερμανια ας παρει κανεναν απο τα 1 εκατομμυριο Ελληνες ανεργους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Αυτη την στιγμη υπάρχουν 100000  προσφυγομεταναστες στην Γερμανια που στελνουν emaiλ σε πανω από μισο εκατομμυριο δικους τους και λενε  "μεγαλε ελα ειναι γαματα εδω"

Οσο  υπάρχει το ονειρο της  Γερμανιας  οι  προσφυγομεταναστες θα προτιμουν να θαλασσοπνιγονται , να περνανε ποταμια με τα ποδια , να κοιμουνται σε  λασπονερα και σε τσιμεντα απο   το να χωθουν σε εναν οργανωμενο καταυλισμο με ανθρωπινες συνθηκες .

Την λυση την εχει η Γερμανια που επιτελους πρεπει να βαλει πλαφον στην υπόδοχη μεταναστων και να κλεισει και αυτη τα συνορα της  και μετα να κατσουν ολοι μαζι να οργανωσουν ενα ευρωπαικο Ellis island σε καποιο νησι της ΕλλάΔας οπου θα ξεκαθαριζεται ποιος ειναι δεκτος στην Ευρωπη  και σε ποια χωρα

Υγ αν εχει δουλειες η Γερμανια ας παρει κανεναν απο τα 1 εκατομμυριο Ελληνες ανεργους.
100,000;;;;;Ρε εσεις ειστε εντελως ανιδεοι!!4,5 μυρια ειναι τυπε τα μουσλιμια ΜΟΝΟ στην Γερμανια.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

Οσο  υπάρχει το ονειρο της  Γερμανιας  οι  προσφυγομεταναστες θα προτιμουν να θαλασσοπνιγονται , να περνανε ποταμια με τα ποδια , να κοιμουνται σε  λασπονερα και σε τσιμεντα απο   το να χωθουν σε εναν οργανωμενο καταυλισμο με ανθρωπινες συνθηκες .

δηλαδή οι Έλληνες είναι καλοί μετανάστες στη Γερμανία??? ενώ οι πρόσφυγες από τη Συρία δεν είναι καλοί μετανάστες?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Bιαζαν και οι Ελληνες μεταναστες την πρωτοχρονια στις πολεις της γερμανιας?

γιατι οσους πιασανε συροπακιστανοαφγανοι ηταν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δηλαδή οι Έλληνες είναι καλοί μετανάστες στη Γερμανία??? ενώ οι πρόσφυγες από τη Συρία δεν είναι καλοί μετανάστες?

Ναι διότι οι έλληνες δεν είναι μετανάστες επειδή η χώρα τους ανήκει ακόμη στον συνεταιρισμό κρατών που λέγεται Ευρωπαική Ενωση (από αυτή που θέλει να μας βγάλει ο Λαφαζάνης επίσημα και ο Τζίφρας ανεπίσημα)... και το καταστατικό του συνεταιρισμού αυτού λέει ότι οποιοσδήποτε είναι υπήκοος ενός από τα κράτη-μετόχους μπορεί να μείνει, να εργαστεί, να πάει σχολείο, να νοσηλευτεί σε οποιοδήποτε άλλο κράτος-μέτοχο...

Η Συρία δεν ανήκει στον συνεταιρισμό οπότε οι υπήκοοι της θέλουν ειδική άδεια για να επισκευθούν, κατοικήσουν, εργαστούν σε κάποιο από τα κράτη-μετόχους του συνεταιρισμού...

σαν να λέμε στην ΒΙΟΜΕ πουτην έχεις σαν πρότυπο να πάει κάποιος με το έτσι θέλω και να πεί "καλημέρα θέλω να δουλέψω και θέλω και συμμετοχή στα κέρδη".... με τις κλωτσιές θα φύγει... ενώ αμα αυτός ο κάποιος είναι παιδί ενός από τους ντεμέκ αυτοδιαχειριστές θα γίνει δεκτός...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά ??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Καντε εδω μια παυση για τη μεγαλη τεχνη-  το λευκο της πιανο με ουρα…     να μπει στο θρεντ  της  κλασικης μουσικης του popov..  :headbang: :headbang:>>

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Μέσα σε ένα μήνα η κυβέρνηση Τσίπρα κατάφερε να ζωντανέψει τις απαιτήσεις τις Τουρκίας, να ξανανοίξει το Κυπριακό και σήμερα να ανοίξει το Μακεδονικό. Κι όλα αυτά γιατί δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι να κάνουν σε οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνονται.

Δεν λέω πόσο χειρότερα μπορούν να τα κάνουν γιατί σίγουρα μπορούν και τρις χειρότερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι διότι οι έλληνες δεν είναι μετανάστες επειδή η χώρα τους ανήκει ακόμη στον συνεταιρισμό κρατών που λέγεται Ευρωπαική Ενωση (από αυτή που θέλει να μας βγάλει ο Λαφαζάνης επίσημα και ο Τζίφρας ανεπίσημα)... και το καταστατικό του συνεταιρισμού αυτού λέει ότι οποιοσδήποτε είναι υπήκοος ενός από τα κράτη-μετόχους μπορεί να μείνει, να εργαστεί, να πάει σχολείο, να νοσηλευτεί σε οποιοδήποτε άλλο κράτος-μέτοχο...

Η Συρία δεν ανήκει στον συνεταιρισμό οπότε οι υπήκοοι της θέλουν ειδική άδεια για να επισκευθούν, κατοικήσουν, εργαστούν σε κάποιο από τα κράτη-μετόχους του συνεταιρισμού...

σαν να λέμε στην ΒΙΟΜΕ πουτην έχεις σαν πρότυπο να πάει κάποιος με το έτσι θέλω και να πεί "καλημέρα θέλω να δουλέψω και θέλω και συμμετοχή στα κέρδη".... με τις κλωτσιές θα φύγει... ενώ αμα αυτός ο κάποιος είναι παιδί ενός από τους ντεμέκ αυτοδιαχειριστές θα γίνει δεκτός...

Καλυτερα να βγουμε λοιπον,γιατι μονο κακο εχει κανει στην χωρα μας η ΕΕ.Ασε που θα γινει τωρα νομος,να μην δικαιουνται οι πολιτες μεταναστες που ανηκουν στην ΕΕ επιδοματα και δικαιωματα.Μονο τα φθηνα εργατικα χερια δηλαδη,τα μουσλιμια θα παιρνουν επιδοματα.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

ξέρεις πόσοι Έλληνες θέλουν να πάνε μετανάστες στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο? επίσης σε έχει ενημερώσει κανείς πόσοι έλληνες βιώνουν ρατσισμό και ξενοφοβία στη γερμανία? Ένα θα σου πώ φίλος μου που μετά το εράσμους του ήθελε να κάτσει άλλους 6 μήνες στη φρανκφούρτη δεν του νοίκιαζαν σπίτι γιατί ήταν Έλληνας και μπαταξής και θα άφηνε το νοίκι απλήρωτο και θα έφευγε νύκτα και όλο το στόρυ το έλεγαν μπροστά του και όλας

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Aφου μας τους παρουσιαζουν σαν προσφυγες πολεμου
γιατι τοση καψα να πανε στην γερμανια και μονο στην γερμανια? εκει ειναι η μοναδικη χωρα που δεν κινδυνευει η ζωη τους απο τον πολεμο?

μονο αυτο φτανει για να καταλαβει κανεις τις παπαριες που μας πουλανε
αν ηταν πραγματικοι προσφυγες και οχι λαθρομεταναστες θα καθοτανε σε καποια γειτονικη χωρα με την συρια (οπως τουρκια κλπ) που δεν εχει πολεμο
δεν θα κανανε περιοδεια σε ολη την ευρωπη

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
7 Αυγούστου 1991. Οι Ιταλοί πυροβολούν τους απελπισμένους Αλβανούς μετανάστες, που έφθασαν με το πλοίο «Βλόρα».

11 Μαρτίου 2016. Οι Αλβανοί κλείνουν τα σύνορα στους απελπισμένους Σύριους πρόσφυγες και κάνουν περιπολίες μαζί με Ιταλούς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ξέρεις πόσοι Έλληνες θέλουν να πάνε μετανάστες στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο? επίσης σε έχει ενημερώσει κανείς πόσοι έλληνες βιώνουν ρατσισμό και ξενοφοβία στη γερμανία? Ένα θα σου πώ φίλος μου που μετά το εράσμους του ήθελε να κάτσει άλλους 6 μήνες στη φρανκφούρτη δεν του νοίκιαζαν σπίτι γιατί ήταν Έλληνας και μπαταξής και θα άφηνε το νοίκι απλήρωτο και θα έφευγε νύκτα και όλο το στόρυ το έλεγαν μπροστά του και όλας

και γιατί δεν πάνε ?? ποιός τους εμποδίζει ?? ελευθεροι είναι να πάνε και να μείνουν και να εργαστούν χωρίς να χρειάζονται αδεια γιαυτό..

και φυσικά σε κανέναν φοιτητή του, ο οποίος δεν εργάζεται και δεν έχει εισόδημα κανένας δεν του νοικιάζει σπίτι ειδικά όταν ξέρει ότι οι γονείς του δεν μπορούν να στείλουν λεφτά για να πληρώσει το νοίκι του λόγω των capital controls που η κυβέρνηση που είχες φέρει μας φόρεσε και τα οποία τα χειροκροτούσες..

βλάκα...

ΥΓ και εγώ αν νοικιάσω το σπίτι μου σε κάποιον θα φροντίσω και εγγύηση να πάρω (δύο μηνιάτικα) και να δω αν είναι σε θέση να πληρώνει το νοίκι του και να μην μου αφήσει θέση... και φυσικά δεν πρόκειται να το νοικιάσω σε έναν που δουλεύει με πεντάμηνη σύμβαση ΕΣΠΑ ή που ζεί με το επίδομα ανεργίας ... ο τζάμπας απεβίωσε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom