Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξεκάθαρα δεν έχεις μιλήσει με ευέλπιδες πρωτοετής...

από πότε οι στρατιωτικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί κάθε στέλεχος του στρατεύματος είναι καταπίεση ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για να τελειώνουμε το ζήτημα επειδή πολύ μας τα ζαλίσανε οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται.
Εδώ είναι Βαλκάνια είπαμε κι εμείς είμαστε ορθόδοξοι Ελληναράδες (κι εγώ που είμαι άθεος ΕΙΜΑΙ ορθόδοξος Ελληναράς με την ίδια έννοια που η Οριάνα Φαλάτσι είναι καθολική Ιταλιδάρα) και δεν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητες κι άλλες τέτοιες αρχιδιές στην πατρίδα μας, αυτά να πάνε να τα κάνουν στην Σουηδία και τη Γαλλία που κλαίνε τα χάλια τους!
Κι επειδή είμαστε δημοκράτες δεχόμαστε το ζήτημα αν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητα, λάθρους και σαρία να τεθεί σε δημοψήφισμα. Τα υπόλοιπα είναι πολλά λόγια τα οποία ως γνωστόν είναι φτώχεια...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για να τελειώνουμε το ζήτημα επειδή πολύ μας τα ζαλίσανε οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται.
Εδώ είναι Βαλκάνια είπαμε κι εμείς είμαστε ορθόδοξοι Ελληναράδες (κι εγώ που είμαι άθεος ΕΙΜΑΙ ορθόδοξος Ελληναράς με την ίδια έννοια που η Οριάνα Φαλάτσι είναι καθολική Ιταλιδάρα) και δεν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητες κι άλλες τέτοιες αρχιδιές στην πατρίδα μας, αυτά να πάνε να τα κάνουν στην Σουηδία και τη Γαλλία που κλαίνε τα χάλια τους!
Κι επειδή είμαστε δημοκράτες δεχόμαστε το ζήτημα αν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητα, λάθρους και σαρία να τεθεί σε δημοψήφισμα. Τα υπόλοιπα είναι πολλά λόγια τα οποία ως γνωστόν είναι φτώχεια...

εδώ δίνουνε απλοχερα δικαιώματα σε καθε εισβολέα, είτε βαλκάνιο είτε οπ' οπουδήποτε αλλού έρχεται και περιμένεις να σου δώσουνε και αξία με μια ψήφο.
Μας έχουνε χεσμένους και δε μας σέβεται κανείς.
το παιδί σου που κουβαλάει 20 χρόνια δικούς σου φόρους για το σχολείο του και το πανεπιστήμιό του έχει τα ίδια δικαιώματα με τον αλβανό που μεγαλώνει στην αλβανία και επειδή δεν είσαι αρκετά φτωχός, τα δικαιώματά σου θα μειωθούν.

Τώρα τελευταία βέβαια τα ήθη και τα έθιμά σου, η σημαία της πατρίδος σου, ο εθνικός σου ύμνος και άλλα ωραία θεωρούνται και προιόντα ρατσισμού και θίγουν τον κάθε παράνομο λαθρομετανάστη που εισβάλει στην Ελλάδα.
Μπορεί να με κατηγορήσετε ότι σας τα λέω με λάθος ορολογία, αλλά δε μπορείτε να μου προσάψετε ότι λέω ψέματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
εδώ δίνουνε απλοχερα δικαιώματα σε καθε εισβολέα, είτε βαλκάνιο είτε οπ' οπουδήποτε αλλού έρχεται και περιμένεις να σου δώσουνε και αξία με μια ψήφο.
Μας έχουνε χεσμένους και δε μας σέβεται κανείς.
το παιδί σου που κουβαλάει 20 χρόνια δικούς σου φόρους για το σχολείο του και το πανεπιστήμιό του έχει τα ίδια δικαιώματα με τον αλβανό που μεγαλώνει στην αλβανία και επειδή δεν είσαι αρκετά φτωχός, τα δικαιώματά σου θα μειωθούν.

Τώρα τελευταία βέβαια τα ήθη και τα έθιμά σου, η σημαία της πατρίδος σου, ο εθνικός σου ύμνος και άλλα ωραία θεωρούνται και προιόντα ρατσισμού και θίγουν τον κάθε παράνομο λαθρομετανάστη που εισβάλει στην Ελλάδα.
Μπορεί να με κατηγορήσετε ότι σας τα λέω με λάθος ορολογία, αλλά δε μπορείτε να μου προσάψετε ότι λέω ψέματα.
Kι ομως, μια χαρα τα λες.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

αμα εισαι βαλκανια να πας να ζησεις σε καμια στανη
εμεις ειμαστε ευρωπαιοι και σε οποιον αρεσει
δυτικοι και με τη βουλα
δειξαμε πολιτισμο και ανθρωπισμο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
αααα ναι ??

λοιπόν ποια τιμωρία θα πρέπει να επιβληθεί στον δήμαρχο της Μύκης ο οποίος ζήτησε να μην γίνεται στολισμός του σχολείου τα Χριστούγεννα ??
Λογω πολυαριθμου μουσουλμανικου στοιχειου στην περιοχη? Εγινε τετοιο πραγμα? Εχει πληροφορησει κανενας αυτο το καθαρμα οτι μεχρι και η Κωνσταντινουπολη ειναι στολισμενη τα χριστουγεννα? Πισσα και πούπουλα στο καθαρμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λογω πολυαριθμου μουσουλμανικου στοιχειου στην περιοχη? Εγινε τετοιο πραγμα? Εχει πληροφορησει κανενας αυτο το καθαρμα οτι μεχρι και η Κωνσταντινουπολη ειναι στολισμενη τα χριστουγεννα? Πισσα και πούπουλα στο καθαρμα.

ακριβώς... διότι λέει προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων μαθητών...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
αμα εισαι βαλκανια να πας να ζησεις σε καμια στανη
εμεις ειμαστε ευρωπαιοι και σε οποιον αρεσει
δυτικοι και με τη βουλα
δειξαμε πολιτισμο και ανθρωπισμο
Α παρατα μας ρε τρολ. Αντε μαθε ελληνικα πρωτα για να μας λες για το "ελλιπή συμφωνο" και μετα πούλα μας πολιτισμο. Μου εγινες και δυτικος τσοπάνη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Α παρατα μας ρε τρολ. Αντε μαθε ελληνικα πρωτα για να μας λες για το "ελλιπή συμφωνο" και μετα πούλα μας πολιτισμο. Μου εγινες και δυτικος τσοπάνη.

Που να γίνει δυτικός μωρέ το νούμερο; Στα τσοντάδικα με τους πούστηδες και τα τραβέλια μόνο αισθάνεται άνετα. :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

σε οποιον δεν αρεσει να φυγει απο εδω να παει να ζησει σε καμια βουλγαρια
εμεις σωσαμε το ευρω το καλοκαιρι να μαθετε να εκτιματε καποια πραματα τσοπανηδες, τριτοκοσμικοι νδτες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μαγκες εγω ζω σε μια χωρα της ευρωπης που δεν εχει πολλους μεταναστατες δοξα τω θεω

σημερα μιλαγα με έναν αραβα σ ένα ντονεραδικο που παω και τρωω και ξερετε τι μου ειπε?

με ρωταγε πως μου φαινεται εδώ κτλ, του λεω ωραια, ησυχια ταξη ασφαλεια...αρχισε να μου λεει ότι παιζει και μαφια δεν είναι και τοσο ησυχα οσο μου φαινεται τωρα...και ξερετε που κατεληξε?

"εδώ είναι καλα επειδή δεν εχει ξενους όπως σ άλλες χωρες [της ευρωπης]"

"αμα αρχισουν να ερχονται κι εδώ ξενοι θα γινει γτπ"

αυτά ειπε...υποψιν εχει περασει κι από αθηνα...

αυτά τα ειπε ο αραβας μετανάστης...

καποια πραγματα είναι αναντίρρητες αληθειες. αμα οι μεταναστατες είναι > από ένα χ% ==> η χωρα γινεται για τον πουτσο.
στην ελλαδα κατι αεριστερουληδες ζουν ακομα στον δικο τους κοσμο
η αυστραλλία, για να μπορέσει να εξασφαλίσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της, έχει κόψει όλες τις βίζες σε όλους όσους μπαίνουνε παράνομα στη χώρα.
Η Ελλάδα που γίνεται φιλανθρωπικό ίδρυμα, μειώνει το ήδη χαμηλό βιοτικό επίπεδο των πολιτών της για να κάνει το χόμπι του ο κάθε διεθνικιστής.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε οποιον δεν αρεσει να φυγει απο εδω να παει να ζησει σε καμια βουλγαρια
εμεις σωσαμε το ευρω το καλοκαιρι να μαθετε να εκτιματε καποια πραματα τσοπανηδες, τριτοκοσμικοι νδτες
ο Έλληνας πεινάει και ο συριζαίος σκέφτεται το σώσιμο του ευρώ.
ο υπάλληλος του σόιμπλε δηλαδή, ο συνεχιστής του οράματος του καραμανλή του κωλόγερου... εμπρός για μια Ευρώπη ενωμένη, ένα νέο μνημόνιο, no matter what...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο Έλληνας πεινάει και ο συριζαίος σκέφτεται το σώσιμο του ευρώ.
ο υπάλληλος του σόιμπλε δηλαδή, ο συνεχιστής του οράματος του καραμανλή του κωλόγερου... εμπρός για μια Ευρώπη ενωμένη, ένα νέο μνημόνιο, no matter what...

και οι νδτες αχαριστοι

Επισκέπτης
θυμαμαι τοτε με τους αγανακτισμένους στο συνατγμα

παιρνει ενας αριστερουλης ένα μικροφωνο κι αρχιζει και λεει για 2 16χρονους πακιστανους που τους κρατουσαν στο τμημα στην ομονοια επειδή ειχαν κλεψει μια γιαγια (κατι τετοιο)

ποσο ρατσιστικο ηταν αυτό κτλ

και ζηταει να σηκωσουν χερι ποσοι ψηφιζουν υπερ του να πανε στο τμημα να διαδηλωσουν για τα κλεφτρόνια

και ολοι σηκωναν τα χερια και φωναζαν σαν τα προβατα

αναμεσα σ αυτους κι ο μακης παπαδημητρατος ο σκηνοθέτης του τσιου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

παιρνει ενας αριστερουλης ένα μικροφωνο κι αρχιζει και λεει για 2 16χρονους πακιστανους που τους κρατουσαν στο τμημα στην ομονοια επειδή ειχαν κλεψει μια γιαγια (κατι τετοιο)

και ζηταει να σηκωσουν χερι ποσοι ψηφιζουν υπερ του να πανε στο τμημα να διαδηλωσουν για τα κλεφτρόνια

ησουν πανω πλατεια ? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
στην κολωνια το δατε φανταζομαι τι εγινε με τους μαυρους

πως και δεν ανοιξε θρεντ αληθεια :think: :orchestra:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

tsexia eisai

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom