Για να τελειώνουμε το ζήτημα επειδή πολύ μας τα ζαλίσανε οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται.
Εδώ είναι Βαλκάνια είπαμε κι εμείς είμαστε ορθόδοξοι Ελληναράδες (κι εγώ που είμαι άθεος ΕΙΜΑΙ ορθόδοξος Ελληναράς με την ίδια έννοια που η Οριάνα Φαλάτσι είναι καθολική Ιταλιδάρα) και δεν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητες κι άλλες τέτοιες αρχιδιές στην πατρίδα μας, αυτά να πάνε να τα κάνουν στην Σουηδία και τη Γαλλία που κλαίνε τα χάλια τους!
Κι επειδή είμαστε δημοκράτες δεχόμαστε το ζήτημα αν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητα, λάθρους και σαρία να τεθεί σε δημοψήφισμα. Τα υπόλοιπα είναι πολλά λόγια τα οποία ως γνωστόν είναι φτώχεια...
εδώ δίνουνε απλοχερα δικαιώματα σε καθε εισβολέα, είτε βαλκάνιο είτε οπ' οπουδήποτε αλλού έρχεται και περιμένεις να σου δώσουνε και αξία με μια ψήφο.
Μας έχουνε χεσμένους και δε μας σέβεται κανείς.
το παιδί σου που κουβαλάει 20 χρόνια δικούς σου φόρους για το σχολείο του και το πανεπιστήμιό του έχει τα ίδια δικαιώματα με τον αλβανό που μεγαλώνει στην αλβανία και επειδή δεν είσαι αρκετά φτωχός, τα δικαιώματά σου θα μειωθούν.
Τώρα τελευταία βέβαια τα ήθη και τα έθιμά σου, η σημαία της πατρίδος σου, ο εθνικός σου ύμνος και άλλα ωραία θεωρούνται και προιόντα ρατσισμού και θίγουν τον κάθε παράνομο λαθρομετανάστη που εισβάλει στην Ελλάδα.
Μπορεί να με κατηγορήσετε ότι σας τα λέω με λάθος ορολογία, αλλά δε μπορείτε να μου προσάψετε ότι λέω ψέματα.