Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτο ακριβως κάνεις. Υποκυπτεις στον μουσουλμανικο φανατισμο. Ξυπνα.
Όχι, αν υπάρξει εδώ ομάδα μουσουλμάνων που με την βία πάει να περάσει τα πιστεύω της σε άλλους θα είμαι ο πρώτος που θα πει να τους μπουζουριάσουμε. Μέχρι τότε όμως μπορούν να φορούν μπούργκες ελεύθερα αρκεί να μην γίνετε αυτό καταναγκαστικά.

Δεν μπορείς να απαγορεύσεις κάτι απλά επειδή δεν είναι μέρος της κοινωνίας σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Όχι, αν υπάρξει εδώ ομάδα μουσουλμάνων που με την βία πάει να περάσει τα πιστεύω της σε άλλους θα είμαι ο πρώτος που θα πει να τους μπουζουριάσουμε. Μέχρι τότε όμως μπορούν να φορούν μπούργκες ελεύθερα αρκεί να μην γίνετε αυτό καταναγκαστικά.

Μετα θα ειναι αργα, και το "μπουζουριασμα" που λες, θα αποτελεί "ρατσισμο".
Το φιδι το πατας στο κεφαλι απο μικρο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μετα θα ειναι αργα, και το "μπουζουριασμα" που λες, θα αποτελεί "ρατσισμο".
Το φιδι το πατας στο κεφαλι απο μικρο.
Αργά γιατί? Θα εξισλαμιστεί ξαφνικά ο Έλληνας? Αυτό φοβάσαι? Ή ότι θα γεμίσουμε με καμικάζι? Και ξαναλέω...εγώ αν είμαι βουδιστής δεν έχω δικαίωμα να κυκλοφωρώ με κελεμπία και να προσεύχομαι στο βούδα και δε ξέρω γω τι κάνουν? Θα μου το απαγορεύσει κανείς?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αδερφέ εγώ σέβομαι τους πάντες και τα πάντα αρκεί να μην καταπατούς τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του άλλου. Αυτά τα περι αριστεράς να μη μου τα λες εμένα γιατί δε θα μπορύσα να κατουράω περισσότερο αυτά που πρεσβέυει η ''αριστερά'' ειδικά στην Ελλάδα.
εγώ δεν τα σέβομαι όλα άνευ όρων και του πάντες.
εάν κάτι δεν συνάδει με την ελευθερία του ατόμου, όπως η μπούργκα που είναι κάτι που συντηρεί την καταπίεση της μουσουλμάνας, τότε είμαι κατά.
Και είμαι κατά, όχι γιατί στην ελλάδα είναι κάτι ξενόφερτο, αλλά γιατί είναι ένα κατάλοιπο του μουσουλμανισμού που θίγει τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία που ζω.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Τους γλενταει ολους χαλαρα...

Ακριβώς.
Γι'αυτό και εμείς οι νεολαίοι και αμετανόητοι fan και ακόλουθοι του φροντίσαμε ώστε να ΜΗΝ βγει για το 2015 ο μαλάκας της χρονιάς και το καταφέραμε.
Αυτά και συγγνώμη για το offtopic. Συνεχίστε παρακαλώ.

:offtopic:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εγώ δεν τα σέβομαι όλα άνευ όρων και του πάντες.
εάν κάτι δεν συνάδει με την ελευθερία του ατόμου, όπως η μπούργκα που είναι κάτι που συντηρεί την καταπίεση της μουσουλμάνας, τότε είμαι κατά.
Και είμαι κατά, όχι γιατί στην ελλάδα είναι κάτι ξενόφερτο, αλλά γιατί είναι ένα κατάλοιπο του μουσουλμανισμού που θίγει τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία που ζω.
Συμφωνώ απόλυτα..αλλά δεν μου εξήγησες πως γυναίκες ανά την Ευρώπη..μορφωμένες και ελεύθερες κατά τα άλλα ακόμα φοράνε μπούργκα με τη θέληση τους και αν αυτό τις κάνει να αισθάνονται ποιο καλά με την θρησκεία τους με ποιο δικαίωμα να τους το αφαιρέσεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συμφωνώ απόλυτα..αλλά δεν μου εξήγησες πως γυναίκες ανά την Ευρώπη..μορφωμένες και ελεύθερες κατά τα άλλα ακόμα φοράνε μπούργκα με τη θέληση τους και αν αυτό τις κάνει να αισθάνονται ποιο καλά με την θρησκεία τους με ποιο δικαίωμα να τους το αφαιρέσεις...

ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι είναι ελεύθερες ?? ξέρεις τι γίνεται μέσα στα σπίτια τους ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αααα ναι ??

λοιπόν ποια τιμωρία θα πρέπει να επιβληθεί στον δήμαρχο της Μύκης ο οποίος ζήτησε να μην γίνεται στολισμός του σχολείου τα Χριστούγεννα ??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σου το είπα 2 σελίδες πριν αλλά δεν το κατάλαβες.
Το λιοντάρι που γεννιέται στην αιχμαλωσία είναι χαρούμενο που βρίσκεται στο κλουβί του... ενώ τα λιοντάρια που είναι απ' έξω γελάνε με την κατάντια του.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγώ ένα τελευταίο θα πω και θα παω για κρασιά,

Η πραγματική πρόοδος της ζωής βρίσκεται στα εμβόλια που θεραπεύουν τις ασθένειες, βρίσκεται στους ανθρώπους που παρατάνε την άνεση και την ζωάρα τος για να βοηθήσουν άλλους και βρίσκεται σε αυτά που πρέπει να γίνουν για να ζούμε καλύτερα όλοι και όχι μόνο στο χωράφι μας. Καλά είναι να σουβλίζουμε αρνιά το πάσχα αλλά δεν είναι ποιο σημαντικό από το να βοηθήσουμε παιδάκια να ξεφύγουν από μια εμπόλεμη ζώνη.

Όσο για το θρησκευτικό του θέματος..λίγο αν έπιανε ο Έλληνας ''Χριστιανός'' το νόημα της θρησκείας αυτής δε θα ξεχώριζε μαυράκια και πακιστανάκια.

Αυτά  καλό βράδυ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι είναι ελεύθερες ?? ξέρεις τι γίνεται μέσα στα σπίτια τους ???
Ποιός σου είπε ότι δεν είναι? Μπορεί να είναι όσο ελεύθερο είναι ένα κορίτσι 17 χρονών που μπαίνει σε στρατιωτική σχολή.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αααα ναι ??

λοιπόν ποια τιμωρία θα πρέπει να επιβληθεί στον δήμαρχο της Μύκης ο οποίος ζήτησε να μην γίνεται στολισμός του σχολείου τα Χριστούγεννα ??
Να τον απολύσουν. Ας πάει στο χωριό του να ζητάει ότι θέλει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγώ ένα τελευταίο θα πω και θα παω για κρασιά,

Η πραγματική πρόοδος της ζωής βρίσκεται στα εμβόλια που θεραπεύουν τις ασθένειες, βρίσκεται στους ανθρώπους που παρατάνε την άνεση και την ζωάρα τος για να βοηθήσουν άλλους και βρίσκεται σε αυτά που πρέπει να γίνουν για να ζούμε καλύτερα όλοι και όχι μόνο στο χωράφι μας. Καλά είναι να σουβλίζουμε αρνιά το πάσχα αλλά δεν είναι ποιο σημαντικό από το να βοηθήσουμε παιδάκια να ξεφύγουν από μια εμπόλεμη ζώνη.

Όσο για το θρησκευτικό του θέματος..λίγο αν έπιανε ο Έλληνας ''Χριστιανός'' το νόημα της θρησκείας αυτής δε θα ξεχώριζε μαυράκια και πακιστανάκια.

Αυτά  καλό βράδυ.
...και με ένα δάκρυ αποχώρησε.
:cum:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποιός σου είπε ότι δεν είναι? Μπορεί να είναι όσο ελεύθερο είναι ένα κορίτσι 17 χρονών που μπαίνει σε στρατιωτική σχολή.

γιατί με το ζόρι μπαίνει στην στρατιωτική σχολή ?? με εξετάσεις που το ΙΔΙΟ δίνει μπαίνει, με μηχανογραφικό που το ΙΔΙΟ και μάλιστα χωρίς παρουσία γονέων συμπληρώνει...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
γιατί με το ζόρι μπαίνει στην στρατιωτική σχολή ?? με εξετάσεις που το ΙΔΙΟ δίνει μπαίνει, με μηχανογραφικό που το ΙΔΙΟ και μάλιστα χωρίς παρουσία γονέων συμπληρώνει...
Ξεκάθαρα δεν έχεις μιλήσει με ευέλπιδες πρωτοετής...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Για να τελειώνουμε το ζήτημα επειδή πολύ μας τα ζαλίσανε οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται.
Εδώ είναι Βαλκάνια είπαμε κι εμείς είμαστε ορθόδοξοι Ελληναράδες (κι εγώ που είμαι άθεος ΕΙΜΑΙ ορθόδοξος Ελληναράς με την ίδια έννοια που η Οριάνα Φαλάτσι είναι καθολική Ιταλιδάρα) και δεν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητες κι άλλες τέτοιες αρχιδιές στην πατρίδα μας, αυτά να πάνε να τα κάνουν στην Σουηδία και τη Γαλλία που κλαίνε τα χάλια τους!
Κι επειδή είμαστε δημοκράτες δεχόμαστε το ζήτημα αν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητα, λάθρους και σαρία να τεθεί σε δημοψήφισμα. Τα υπόλοιπα είναι πολλά λόγια τα οποία ως γνωστόν είναι φτώχεια...

Επισκέπτης
Για να τελειώνουμε το ζήτημα επειδή πολύ μας τα ζαλίσανε οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας και τ' αρχίδια μου κουνιούνται.
Εδώ είναι Βαλκάνια είπαμε κι εμείς είμαστε ορθόδοξοι Ελληναράδες (κι εγώ που είμαι άθεος ΕΙΜΑΙ ορθόδοξος Ελληναράς με την ίδια έννοια που η Οριάνα Φαλάτσι είναι καθολική Ιταλιδάρα) και δεν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητες κι άλλες τέτοιες αρχιδιές στην πατρίδα μας, αυτά να πάνε να τα κάνουν στην Σουηδία και τη Γαλλία που κλαίνε τα χάλια τους!
Κι επειδή είμαστε δημοκράτες δεχόμαστε το ζήτημα αν γουστάρουμε πολυπολιτισμικότητα, λάθρους και σαρία να τεθεί σε δημοψήφισμα. Τα υπόλοιπα είναι πολλά λόγια τα οποία ως γνωστόν είναι φτώχεια...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άλλου είδους δάκρυ  :2on1:  :grin:
για πες μας, πόσους παράνομους λαθρομετανάστες ταΐζει η Ορθόδοξη εκκλησία της ελλάδος και πόσους παράνομους λαθρομετανάστες ομόθρησκους οι μουσουλμανικές κοινότητες;

...ααα ξέχασα, εδώ τους διακινούν κιόλας μέχρι τα επίσημα όργανα του κράτους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom