Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.658
Πόντοι
41.129
παντως ησυχα είναι τα πακια τον τελευταιο καιρο, ουτε ένα βιασμο ανήλικης δεν εχουν κανει, μπορει να είναι επειδή το γαμησι εχει ένα 10ρικο και γαμανε εκει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εδώ που είμαι βλέπω αρκετές...  ;)

στο Βέλγιο έχουν απαγορευθεί οι ενδυμασίες οι οποίες δεν επιτρέπουν την αναγνώριση του προσώπου (και πολύ καλά κάνανε)...

το καπέλλο, το σκουφί και η κουκούλα δεν κρύβει το πρόσωπο αλλά καλύπτει το κεφάλι... το πρόσωπο πρέπει να είναι πάντα εμφανές και αναγνωρίσιμο...

εδώ που είμαι κάποια στιγμή χρειάστηκε να βγεί ειδικός νόμος που επιβάλλει στις μπουρκοφόρες να αποκαλύπτουν το πρόσωπο τους στην τράπεζα ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση τους .. γιατί δεν θέλανε ούτε αυτό..
Δεν διαφωνώ ως προς την αναγνώριση. Ας έχει δικαίωμα το όργανο της τάξης να κάνει αναγνώριση.Άλλο θέμα αυτό όμως.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Με τη βασική διαφορά ότι οι Έλληνες πάνε όπου πάνε ΝΟΜΙΜΑ και τηρούν (θέλουν δε θέλουν, εδώ που τα λέμε) τους κανονισμούς και τη νομοθεσία των χωρών στις οποίες πηγαίνουν και οι οποίες ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν τους περιθάλπτουν και δεν τους στεγάζουν σε κλιματιζόμενους χώρους (βλ. Βοτανικός)!
Αν τους είχαν σε βοθρους με 50 βαθμους θα αισθανόσουν καλύτερα? Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωπαική Ένωση και μας κλείσουν τα σύννωρα δεν θα πάνε και οι Έλληνες παράνομοι μετανάστες? Αν εδώ δεν βρίσκεις ούτε νερό να πιείς τι θα κάνεις? Για απάντα μου ειληκρινά?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
κοίταξε παίκτη μου... οπωσδήποτε είναι σημαντικός λόγος για να φύγεις... αλλά όταν θα φύγεις θα πάς κάπου που σε θέλουν και όχι κάπου με το έτσι θέλω ...
Αυτούς δεν τους θέλει κανείς. Είναι απελπισμένοι,ο άνθρωπος στην απελπισία του κάνει πολλά...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σίγουρα θα ήθελα να ξεφύγω αποό αυτήν την κατάσταση, αλλά δε θα εισέβαλλα με το έτσι θέλω σε μια ξένη χώρα.
Ωραία τα λες...από το πισί σου με το νερό να τρέχει από την βρύση 24/7 και τα βασικά της επιβήωσης λυμένα...η μήπως νομίζεις ότι έχεις περισσότερα κουράγια από τον κάθε άνθρωπο που ταξιδεύει στον πάτω μιας βάρκας για 20 ώρες χωρίς νερό για να τον πετάξουν σε μια θάλασσα να τον μαζέψει το λιμενικό για μια καλύτερη τύχη?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αυτούς δεν τους θέλει κανείς. Είναι απελπισμένοι,ο άνθρωπος στην απελπισία του κάνει πολλά...

To Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη τύπε.
Ας κάνουν κάτι στην χώρα τους για δικαιοτερη κατανομή πλούτου.
Δικο τους το πρόβλημα, ας το λύσουν.
Αλλα προτιμούν να ερχονται ευρώπη για να ζουν με κοινωνικά επιδόματα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
Αν τους είχαν σε βοθρους με 50 βαθμους θα αισθανόσουν καλύτερα? Αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωπαική Ένωση και μας κλείσουν τα σύννωρα δεν θα πάνε και οι Έλληνες παράνομοι μετανάστες? Αν εδώ δεν βρίσκεις ούτε νερό να πιείς τι θα κάνεις? Για απάντα μου ειληκρινά?
Μπορώ να σου απαντήσω ειλικρινά εφόσον απαντώ με γεγονότα και όχι με υποθέσεις... Οι υπόλοιποι άνθρωποι που ζουν σε εκείνες τις χώρες τί είναι; Υπεράνθρωποι; Και σου τα λέω εγώ που το ψάχνω από εποχή προ κρίοεως να την κάνω εκτός Ελλαδας. Από τη στιγμή, όμως, που δεν υπήρχε κάποια άκρη και κανένας τρόπος να ξεφύγω προσπαθούσα να προσαρμοστώ και να συνεχίσω... Ας το κάνουν και αυτοί και όχι να έρχοναται κατά μυριάδες και να μας προκαλούν τόσα προβλήματα, χωρίς να χρειάζονται.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ξανα λέω,όπως κάνουμε εμείς εδώ και αντί να βγάλουμε καλύτερες κυβερνήσεις πάμε και ζητάμε δουλειά στο εξωτερικό?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
θα σε γαμησουν οι ασιατες στη μαλαισια ναζισταρα μου  :knockinb:
ποτε φευγεις?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
Το ξανα λέω,όπως κάνουμε εμείς εδώ και αντί να βγάλουμε καλύτερες κυβερνήσεις πάμε και ζητάμε δουλειά στο εξωτερικό?
Και σου το ξαναγράφω: εμείς φεύγουμε ΝΟΜΙΜΑ ΝΟΜΙΜΑ ΝΟΜΙΜΑ... Είναι δικαίωμα μας και το εκμεταλευόμαστε... Τι να κάνουμε; Να εντάξουμε και το Πακιστάν στην Ευρωπαϊκή Ενωση;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μπορώ να σου απαντήσω ειλικρινά εφόσον απαντώ με γεγονότα και όχι με υποθέσεις... Οι υπόλοιποι άνθρωποι που ζουν σε εκείνες τις χώρες τί είναι; Υπεράνθρωποι; Και σου τα λέω εγώ που το ψάχνω από εποχή προ κρίοεως να την κάνω εκτός Ελλαδας. Από τη στιγμή, όμως, που δεν υπήρχε κάποια άκρη και κανένας τρόπος να ξεφύγω προσπαθούσα να προσαρμοστώ και να συνεχίσω... Ας το κάνουν και αυτοί και όχι να έρχοναται κατά μυριάδες και να μας προκαλούν τόσα προβλήματα, χωρίς να χρειάζονται.
Δηλαδή συγκρίνεις το ότι εσύ στην Ελλάδα δεν έβρισκες δουλειά η δεν έρβρισκες την δουλειά που ονειρεύεσαι με αυτους που δεν έχουν καθαρό νερό στην καλύτερη και στην χειρότερη πευτουν πύραυλοι πάνω στα κεφάλια τους? Σόρυ αλλά δεν σε βρίσκω λογικό σε αυτό. Το να πεις ''δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν ας πάνε να ψοφίσουν μακρυά μας'' είναι το ΕΥΚΟΛΟ. Αλλα σίγουρα δεν είναι ούτε ανθρώπινο ούτε δίνει λύση. Γιατί στο ξαναλέω όταν θα κλείσουν τα σύννορα και για τους Έλληνες θα αναγκαστείς και εσύ να πας λαθρομετανάστης κάπου.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ο δυτικός κόσμος έχει ενωποιηθεί σε ζητήματα δουλειάς.
Ενας top αυστραλός επιστήμονας δουλεύει σε ένα εργαστήριο στην Φιλανδία με εναν κολητό μου Ελληνα.
Εννοείται και με πολλούς άλλους απο Ευρωπαικές χώρες.
Διαφορετικά πράγματα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και σου το ξαναγράφω: εμείς φεύγουμε ΝΟΜΙΜΑ ΝΟΜΙΜΑ ΝΟΜΙΜΑ... Είναι δικαίωμα μας και το εκμεταλευόμαστε... Τι να κάνουμε; Να εντάξουμε και το Πακιστάν στην Ευρωπαϊκή Ενωση;
Άρα η μόνη διαφορά σου μαζί τους είναι οτι εσύ είχες την ΤΥΧΗ να γεννηθείς στην Ελλάδα και όχι στο Πακιστάν. Τέλος πάντως έχουμε διαφορά απόψεων απλα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ο δυτικός κόσμος έχει ενωποιηθεί σε ζητήματα δουλειάς.
Ενας top αυστραλός επιστήμονας δουλεύει σε ένα εργαστήριο στην Φιλανδία με εναν κολητό μου Ελληνα.
Εννοείται και με πολλούς άλλους απο Ευρωπαικές χώρες.
Διαφορετικά πράγματα
Αυτό τι σχέση έχει? Εγώ απλά λέω ότι ο καθένας θα κοιτάξει την ζωή του όχι να φτιάξει όλα τα σκατά της χώρας του.Γιαυτό φεύγουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καλό σας βράδυ και ευχαρηστώ για την συζήτηση,οι απόψεις υπάρχουν για λέγονται και ο υγειής διάλογος προυποθέτει διαφορά απόψεων!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα τυπε οι ανθρωποι στη συρια εχουν διπλο εμφυλιο, τζιχαντιστες, αψιμαχιες με τουρκια  :uglystupid:
και οι ελληνες στην ιδια κατασταση το ιδιο θα καναν  :uglystupid:
δεν ειναι ολοι τελειωμενοι )ειχαν καποια κομποδεματα, οι πιο ευκαταστατοι φευγουν  :uglystupid:
απ τη κω οσοι ηρθαν πειραια πληρωσαν εισητηρια στη μπλου σταρ (που τακονομησε) γι αυτους και τις οικογενειες τους
και μαυραγορητικα κι ολας, επισης πληρωνουν εισητηρια να παν θεσσαλονικη κι απ εκει ευζωνους-γευγελη
οσους εχουν διαβατηρια οι σκοπιανοι γιατι τους αφηνουν και περναν? και να παν σερβια ουγγαρια αυστρια?
μηπως γιατι οι σκοπιανοι τα περνουν απ την ευρωπαικη ενωση?  :uglystupid:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
Δηλαδή συγκρίνεις το ότι εσύ στην Ελλάδα δεν έβρισκες δουλειά η δεν έρβρισκες την δουλειά που ονειρεύεσαι με αυτους που δεν έχουν καθαρό νερό στην καλύτερη και στην χειρότερη πευτουν πύραυλοι πάνω στα κεφάλια τους? Σόρυ αλλά δεν σε βρίσκω λογικό σε αυτό. Το να πεις ''δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν ας πάνε να ψοφίσουν μακρυά μας'' είναι το ΕΥΚΟΛΟ. Αλλα σίγουρα δεν είναι ούτε ανθρώπινο ούτε δίνει λύση. Γιατί στο ξαναλέω όταν θα κλείσουν τα σύννορα και για τους Έλληνες θα αναγκαστείς και εσύ να πας λαθρομετανάστης κάπου.
Μεγάλε, δε μου απάντησες όμως: πού στο καλό πέφτουν οι πύραυλοι στο Πακισταν και στο Μπαγκλαντέsh; Όσο για το δεύτερο σκέλος, άσε να γίνει αυτό που λες και το συζητάμε πάλι με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ στην προκειμένη περίπτωση...  ;) Όπου να είναι ετοιμάνται να μας εξορίσουν και από τη Γη!!! Τί άλλο θα ακούσω...  :headbang: Αν είναι έτσι, ας εκκενωθούν μια και καλή οι χώρες αυτές και ας επωμιστεί όλος ο πλανήτης τα αποτελέσματα και τους πληθυσμούς από τις περιοχές αυτές... Αφού θέλουν να ζήσουν αξιοπρεπώς, ας φύγουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Κατάρ, στο Μπαχρέϊν που είναι και μουσουλμανικές χώρες. Αλλά σε αυτές τις χώρες ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ πραγματικά και δε θα έχουν δικαίωμα να κουνηθούν καθόλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom