tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Στειλτε την Τασία για μπάνια στην Συρία….
το πρόβλημα αρχιζει και γινεται ακρως επικινδυνο για την χωρα μας.πλεον ο μονοσ τροπος να σωθει το εθνος μας είναι να τους απελασουν ολους ταχυστα με οποιο τροπο μπορουνε.εχουν ερθει κάθε καρυδιας καρυδι χωρις να ξερουμε το ποιον τους ,τζιχαντιστες και όλα τα αλλα κουμάσια,οι οικογενειάρχες σπανια θα φυγουν από την χωρα τους ,είναι λιγοι αυτοι που το κανουν,και μην ξεχναμε ότι οι μουσουλμάνοι μας μισουν και στο κορανι λεει μεσα την φραση σκοτωστε τους απιστους,αυτοι ερχονται εδώ και δεν σεβονται τα ηθη και τα εθιμα μας,τους νομους μας ,και απαιτουν κιολας να επιβαλουν τους δικους τους νομους και τα δικα τους απανθρωπα ηθη και εθιμα.εκτος από αυτό μας στοιχιζουν γυρω στα 10 δις κάθε χρονο με βαση επισημά στοιχεια και όχι με αερολογιες,δλδ ένα ολοκληρο μνημονιο η αν θελετε με το 15% πλεον του ΑΕΠ της χωρας μας,και συντομα με βαση την αθρωα προσελευση θα αυξηθεί το ποσο δαπανης και μην ακουτε μαλακιες περι επιχορήγησης από την ευρωπαικη ενωση χρηματων ,αυτα είναι μηδαμινα της ταξεως το πολύ των 400-500 εκατομυριων ευρω το χρονο.το κρατος μας δεν αντεχει άλλο και οποιος υποστηρίζει το αντιθετο είναι η μαλακας η χαζος η εγκάθετος.η λυση για να μην ερχονται και αλλοι εδώ μεσα είναι να μην τους αφηνουν να πλησιαζουν τα παραλια μας και αν η αποτροπή γυρναει σε διασωση<διοτι σκιζουν με μαχαιρια τις βαρκες τους για να βουλιαξουν >αφήστε τους να βουλιαξουν,αλλη λυση πλεον δεν υπαρχει,δεν θα ταιζουμε και δεν θα στεγαζουμε τους λαθρο και θα αφήνουμε τους ελληνες να πεινανε και να κοιμούνται στα παγκακια.πρωτα βοηθεια στους ελληνες και σε οποιον αρεσει ,στην Ελλαδα ειμαστε τους ελληνες θα κοιταμε πρωτα.αρκετα με την κυρα τασια και τους μαλακες που ψηφισατε που τελικα είναι ιδιοι με τον σαχλαμαρα και τον βοιδιζελο.ξυπνηστε ελληνες γιατι όταν θα ερθει η στιγμη που ολοι αυτοι θα ξεσηκωθουν μεσα στην χωρα μας θα είναι αργα.δεν μπορει να είναι και καλα φτωχοι και κατατρεγμένοι και να εχουν κινητα των 500 ευρω στα χερια τους η να δινουν 5000 δολαρια το κεφαλι να τους μεταφερουν εδώ,η ευρωπη δεν τους θελει αυτοι θελουν ευρωπη και εμεις την πληρωνουμε επειδή ειμαστε στην μεση.οχι πλεον θελω την χωρα μου πισω!!!
φατον τοτε παπαραΈκανε εμετό ο εμετός μου.
φατον τοτε παπαρα
βλέποντας το δικο σου που αν και σου εγραψα με επισημα στοιχεια το τι συμβαινει και το που οδεύουμε σαν χωρα εσυ το μονο που ειπες ηταν η λεξη εμετος.εμετος λοιπον για κατι ελληνες σαν και εσενα που δεν βλεπουν την τυφλα τους και στην τελικη εγω γιατι να πληρωνω τις μαλακιες σας και τις "φιλανθρωπιες "σας?που ζεις στην εκαλη και στην δροσια?αντε μπραβο που θα δικαιολογήσεις αυτους που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και παραβιαζουν την χωρα μου και απαιτουν!Έχεις και επίπεδο βλέπω, όπως όλοι οι όμοιοί σου. Εύγε.
βλέποντας το δικο σου που αν και σου εγραψα με επισημα στοιχεια το τι συμβαινει και το που οδεύουμε σαν χωρα εσυ το μονο που ειπες ηταν η λεξη εμετος.εμετος λοιπον για κατι ελληνες σαν και εσενα που δεν βλεπουν την τυφλα τους και στην τελικη εγω γιατι να πληρωνω τις μαλακιες σας και τις "φιλανθρωπιες "σας?που ζεις στην εκαλη και στην δροσια?αντε μπραβο που θα δικαιολογήσεις αυτους που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και παραβιαζουν την χωρα μου και απιτουν!
και σε ποιον ανηκει αυτή η χωρα ρε?στους πακιστανους φιλους σου ?αρχιδια ελληνας εισαιΠοια είναι τα επίσημα στοιχεία; Έκθεση έχεις γράψει. Ανέβασε επίσημες πηγές, όχι από blogs & Χίους, εσύ μίλησες για επίσημα στοιχεία.
Και κάτι άλλο γιατί μπερδεύεσαι: Δεν είναι η χώρα σου, ούτε υπάρχουν κάτι Έλληνες σαν εμένα. Είμαι το ίδιο Έλληνας μ' εσένα και η χώρα αυτή δεν σου ανήκει.
Περιμένω τα επίσημα στοιχεία.
και σε ποιον ανηκει αυτή η χωρα ρε?στους πακιστανους φιλους σου ?αρχιδια ελληνας εισαι
παρε και στοιχειαΠοια είναι τα επίσημα στοιχεία; Έκθεση έχεις γράψει. Ανέβασε επίσημες πηγές, όχι από blogs & Χίους, εσύ μίλησες για επίσημα στοιχεία.
Και κάτι άλλο γιατί μπερδεύεσαι: Δεν είναι η χώρα σου, ούτε υπάρχουν κάτι Έλληνες σαν εμένα. Είμαι το ίδιο Έλληνας μ' εσένα και η χώρα αυτή δεν σου ανήκει.
παρε και στοιχεια
www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_2963.html]http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_2963.html[/url]
[URL unfurl="true"]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/08/28_9.html[/url]
www.hellas-now.com/2015/07/32.html]http://www.hellas-now.com/2015/07/32.html[/url]
[URL unfurl="true"]http://voicenews.gr/index.php/ethnika-themata/29690-vomva-32dis-stoixizoun-stin-ellada-oi-lathrometanastes.html[/url]
θες και αλλα?
δεν περιμενα να πεις κατι άλλο,αυτα είναι ρεπορτάζ από δημοσιογράφους και με δηλωσεις υπουργων,τεσπα εγω κακως ασχοληθηκα με την παρτη σου στην τελικη αυτοι ηρθαν και με βρηκαν και μπηκαν παρανομα καταλαβες?παρανομα και η χωρα δεν τους αντεχει καταλαβες?Γελάνε και τα ξερόχορτα στους αγρούς. Μίλησες για επίσημα στοιχεία και περιμένω επίσημα στοιχεία, τα thesecretrealtruth, hellas-now, stoKos, voicenews, egklimatikotes μόνο πηγές δεν είναι.
Προφανώς δεν έχεις επίσημα στοιχεία και αναπαράγεις ό,τι σου αρέσει, γράφεις ως προφήτης, βγάζεις την κακία σου (να τους αφήσουμε να πνιγούν, ε;) και ξαναξερνάει ο εμετός μου.
Κακώς ασχολήθηκα, δεν έχεις τίποτα σοβαρό να πεις.
Ποια είναι τα επίσημα στοιχεία; Έκθεση έχεις γράψει. Ανέβασε επίσημες πηγές, όχι από blogs & Χίους, εσύ μίλησες για επίσημα στοιχεία.
δηλαδή όχι σαν και εκείνο που ανέβασες για την Ανάφη ???
και η ειδηση τι είναι βρε τρυπιε?Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Άλλο τα επίσημα στοιχεία (όπως είπε) άλλο μία είδηση.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Άλλο τα επίσημα στοιχεία (όπως είπε) άλλο μία είδηση.
και η ειδηση τι είναι βρε τρυπιε?
ααα μάλιστα … υποβαθμίστηκε τώρα σε είδηση (αμφιβόλου εγκυρότητος) ???