Λες γι αυτο τυπε οπου βρισκουν εκκλησακι απομερο η εικονοστασι μεσ τη πολη να του δινουν να καταλαβαινει;
Ίσως να λέει για ΕΛ-ληνες που διαλύουν αρχαίους ναούς για να χτίσουν εκκλησίες και να χαρτζιλικώνονται οι παπάδες, ποιος ξέρει.
Λες γι αυτο τυπε οπου βρισκουν εκκλησακι απομερο η εικονοστασι μεσ τη πολη να του δινουν να καταλαβαινει;
Καλά με τόσα δεδομένα και επίσημα στοιχεία που έχετε εσείς εδώ έπρεπε να κάνετε αστυνομικό ρεπορτάζ...επίσης να βγάλω και εγώ μια άποψη ότι οι Έλληνες όπου βρίσκουν ευκαιρία λουφάρουν από τη δουλειά τους και καλά μας λένε στο εξωτερικό τεμπέληδες μπαταχτσίδες...πως σου φαίνεται τώρα η γενίκευση?Λες γι αυτο τυπε οπου βρισκουν εκκλησακι απομερο η εικονοστασι μεσ τη πολη να του δινουν να καταλαβαινει;
Ίσως να λέει για ΕΛ-ληνες που διαλύουν αρχαίους ναούς για να χτίσουν εκκλησίες και να χαρτζιλικώνονται οι παπάδες, ποιος ξέρει.
βγαζουν τους εαυτους τους εξω και καθαριζουν...Καλά με τόσα δεδομένα και επίσημα στοιχεία που έχετε εσείς εδώ έπρεπε να κάνετε αστυνομικό ρεπορτάζ...επίσης να βγάλω και εγώ μια άποψη ότι οι Έλληνες όπου βρίσκουν ευκαιρία λουφάρουν από τη δουλειά τους και καλά μας λένε στο εξωτερικό τεμπέληδες μπαταχτσίδες...πως σου φαίνεται τώρα η γενίκευση?
Σωστα,οπως καναν με τον Παρθενωνα που ειδα το ντοκιμαντερ του Γαβρα και εφριξα η οπως καναν με τους αρχαιους ναους που μελη τους σωζονται σε εκκλησιες που κτισθηκαν στη θεση τους.Αλλα εκτος θεματος εισαι.Ίσως να λέει για ΕΛ-ληνες που διαλύουν αρχαίους ναούς για να χτίσουν εκκλησίες και να χαρτζιλικώνονται οι παπάδες, ποιος ξέρει.
για να καταλάβω ... οι εκκλησίες σήμερα χτίζονται με υλικά που τα παίρνουν από αρχαίους ναούς ??
Αυτό βρήκες να σχολιάσεις;
Η απάντηση όμως είναι ΝΑΙ, συμβαίνει ακόμα.
Σωστα,οπως καναν με τον Παρθενωνα που ειδα το ντοκιμαντερ του Γαβρα και εφριξα η οπως καναν με τους αρχαιους ναους που μελη τους σωζονται σε εκκλησιες που κτισθηκαν στη θεση τους.Αλλα εκτος θεματος εισαι.
φυσικα και θα το σχολιάσω...
για δείξε μας που
Ψάξε για Ανάφη 2009 ;)
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι μουσουλμάνοι που περνάνε σαν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη είναι αυτοί που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον φανατισμό, τον ''ιερό πόλεμο'' και τους βομβαρδισμούς και όχι για να μας προσηλυτίσουν?
ναι και μόλις είδα ότι ακόμη και αυτοί που τους κατηγορούν δεν είναι ότι πήραν μέλη από κάποιον ναό αλλά γιατί πλακοστρώσανε τον δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι και περνάει μέσα από έναν αφύλακτο αρχαιολογικό χώρο
και φυσικα από ότι διαβάζω (στο συγκεκριμένο που είναι επικριτικό για το μοναστήρι) το όλο νταβαντούρι γίνεται για να μην μπορέσει το μοναστήρι να αξιοποιήσει την όποια περιουσία του (το πως την βρήκε είναι άλλο θέμα και όχι του παρόντος)..
Αν το μικρότερο ποσοστό είναι ισλαμιστές, πάλι πολλοι είναι αν αναλογιστείς το αριθμο των λάθρο που εισβάλουν καθημερινά
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι επικίνδυνοι ούτε ότι οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην Ευρώπη με σχέδιο να μας εξισλαμήσουν όλους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κυνηγημένα όντα που έφυγαν για πάντα από το σπίτι τους επειδή το βομβάρδισαν.Αν το μικρότερο ποσοστό είναι ισλαμιστές, πάλι πολλοι είναι αν αναλογιστείς το αριθμο των λάθρο που εισβάλουν καθημερινά
Εσύ είσαι Χριστιανός τύπε;
Διάβασε πιο προσεκτικά γιατί εγώ διάβασα κι αυτό:
"...καθώς και τα διάσπαρτα αρχιτεκτονικά μέλη του στην ευρύτερη περιοχή, λίθοι, κιονόκρανα, σπόνδυλοι κιόνων κ.ο.κ., πολλά από τα οποία έχουν μετατραπεί σε χαμηλούς περιβόλους, πεζούλια, εισόδους, κατώφλια. Σε διπλανό λοφίσκο, αρχαίοι λίθοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε ένα πρόσφατο κτισμένο εκκλησάκι». "
Ετσι με βάφτισαν αλλά δεν πιστεύω τα λεγόμενα των παπαδων
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι επικίνδυνοι ούτε ότι οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην Ευρώπη με σχέδιο να μας εξισλαμήσουν όλους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κυνηγημένα όντα που έφυγαν για πάντα από το σπίτι τους επειδή το βομβάρδισαν.