Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εφόσον είναι διάσπαρτα και κανένας δεν τα δίνει σημασία προς τι ο θόρυβος ??

και η εν λόγω κυρία πόθεν αντλεί την γνώση ότι οι λίθοι που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι αρχαίοι (αν και κάθε λίθος σε αυτή την γή πανάρχαιος είναι) ?? καμμιά φωτό δεν μας έβαλε να δούμε μόνο μία με κάτι καλογέρους να πλακοστρώνουν ένα μονοπάτι ...

Ρε σε Τράμυ, μαζί μιλάμε. Μην μου λες μαλακίες και μου τα γυρίζεις. Ρώτησες κάτι, σου έδωσα το σεντόνι και τώρα με ρωτάς αν η ούγια γράφει Πειραϊκή-Πατραϊκή;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Νομίζω ότι το θέμα της λαθρομετανάστευσης έχει πολύ ποιο σημαντικές και πραγματικές πτυχές από τον εξισλαμισμό των Ελλήνων ο οποίος απέχει 100αδες χρόνια από το σήμερα.
Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι καθαρά το ότι δεν χωράμε ούτε εμείςποια σε αυτή την χώρα,είναι υγειονομικό..είναι η εγκληματικότητα που αναπτίσεται όταν γκετοποιείς τόσο κόσμο..είναι το ότι χρισημοποιούν τέτοια θέματα για να αποπροσανατολίσουν την προσοχή του κόσμου από την τριπλόπουτσα που έρχεται..είναι το ηθικό κομμάτι του θέματος..αλλα σίγουρα δεν είναι άμεση απειλή το ότι θα κυκλωφοράνε οι γυναίκες με μπούργκα στην Αθήνα.Αυτα πιστεύω είναι σενάρια φαντασμένων πολεμοχαρών που βλέπουν πολύ Λιακόπουλο και νομίζουν ότι θα σφάξουν με το σπαθί τους ορδές μουσουλμάνων. Βέβαια ούτε σουγιά δεν έχουν πιάσει ποτε. Αυτά.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι επικίνδυνοι ούτε ότι οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην Ευρώπη με σχέδιο να μας εξισλαμήσουν όλους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κυνηγημένα όντα που έφυγαν για πάντα από το σπίτι τους επειδή το βομβάρδισαν.

Για τους κυνηγημένους οκ, να τους βοηθήσουμε.
Για τους γεζίντι θα γούσταρα να συμμετάσχω και σε αποστολή διάσωσης.
Οι υπόλοιποι όμως δεν είναι κυνηγημένοι.
ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πολεμήσουν κατά των τζιχαντιστών.
Βλέπω ανδρες που άνετα θα μπορούσαν να κρατήσουν ένα ΑΚ47, να ερχονται Ευρώπη για dolce vita.
H Συρία δεν εχει καταληφθεί όλη.
Και σίγουρα οι Σύριοι ειναι περισσοτεροι απο τους isis.
Aς κάτσουν να πολεμήσουν.
Αλλωστε αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να έρθουν είναι μεσαια στρώματα και άνω.
Τους πραγματικά φτωχούς και ανήμπορους ποιος θα τους βοηθήσει?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δε πρεπει να τα ριχνουμε ολα στη θρησκεια.Για παραδειγμα οι Σκοπιανοι Χ.Ο. ειναι κι αυτοι εντουτοις ειμαστε σε αλλο πλανητη,συνεννοηση μηδεν.Αντιθετα οι Τουρκοι ειναι μουσουλμανοι αλλα θεωρω οτι εχουμε περισσοτερα κοινα και καταλαβαινομαστε καλυτερα απ οτι με τους Σλαβους.Και οι ιδιοι οι λαθρομεταναστες αν και ειναι μουσουλμανοι,χωριζονται κατ εθνος και πλακωνονται μεταξυ τους οπως κανουν εξαλλου Τουρκοι και Κουρδοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε σε Τράμυ, μαζί μιλάμε. Μην μου λες μαλακίες και μου τα γυρίζεις. Ρώτησες κάτι, σου έδωσα το σεντόνι και τώρα με ρωτάς αν η ούγια γράφει Πειραϊκή-Πατραϊκή;

απλά δεν με πείθει μία μαρτυρία κάποιας "κυρίας" η οποία κατά τα λεγόμενα της βρέθηκε στο μέρος εκείνο και είδε, αναγνώρισε και γλαφυρά περιγράφει την υποτιθέμενη καταστροφή... χωρίς να κάνει τον κόπο να μας δείξει μια φωτογραφία, ένα απλό τεκμήριο κάτι ρε παιδάκι μου το οποίο να τεκμηριώνει τα όσα λέει...

σε αντίθεση φυσικά με αυτά που έβαλα εγώ που δείχνουν επακριβώς γεγονότα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
και γιατί αυτά τα κυνηγημένα όντα όταν είναι στην Ευρώπη (στην οποία κανένας δεν τους κυνηγάει και από τίποτε δεν κινδυνεύουν τουναντίον βρίσκουν περίθαλψη και καταχρώνται των κοινωνικών παροχών που προσφέρει η χώρα στους πολίτες της) δεν φροντίζουν να απομονώσουν και να καταγγείλουν τους (ας πούμε μειοψηφούντες) οι οποίοι έχουν τέτοιους σκοπούς ??
Νομίζω ότι το κάνουν. Μη κοιτάς στην Ελλάδα που το 90% των μουσουλμάνων είναι λαθρομετανάστες που πεινάνε και καταφεύγουν στην παρανομία. Εδώ τι να καταγγείλει κανεις? Εδώ δεν σφάζονται για την σαρία αλλά για τα λεφτά...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
απλά δεν με πείθει μία μαρτυρία κάποιας "κυρίας" η οποία κατά τα λεγόμενα της βρέθηκε στο μέρος εκείνο και είδε, αναγνώρισε και γλαφυρά περιγράφει την υποτιθέμενη καταστροφή... χωρίς να κάνει τον κόπο να μας δείξει μια φωτογραφία, ένα απλό τεκμήριο κάτι ρε παιδάκι μου το οποίο να τεκμηριώνει τα όσα λέει...

σε αντίθεση φυσικά με αυτά που έβαλα εγώ που δείχνουν επακριβώς γεγονότα...

Δεν προσπαθώ να σε πείσω, είσαι και γεροξεκούτης άλλωστε  :effemine: :effemine:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Νομίζω ότι το θέμα της λαθρομετανάστευσης έχει πολύ ποιο σημαντικές και πραγματικές πτυχές από τον εξισλαμισμό των Ελλήνων ο οποίος απέχει 100αδες χρόνια από το σήμερα.
Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι καθαρά το ότι δεν χωράμε ούτε εμείςποια σε αυτή την χώρα,είναι υγειονομικό..είναι η εγκληματικότητα που αναπτίσεται όταν γκετοποιείς τόσο κόσμο..είναι το ότι χρισημοποιούν τέτοια θέματα για να αποπροσανατολίσουν την προσοχή του κόσμου από την τριπλόπουτσα που έρχεται..είναι το ηθικό κομμάτι του θέματος..αλλα σίγουρα δεν είναι άμεση απειλή το ότι θα κυκλωφοράνε οι γυναίκες με μπούργκα στην Αθήνα.Αυτα πιστεύω είναι σενάρια φαντασμένων πολεμοχαρών που βλέπουν πολύ Λιακόπουλο και νομίζουν ότι θα σφάξουν με το σπαθί τους ορδές μουσουλμάνων. Βέβαια ούτε σουγιά δεν έχουν πιάσει ποτε. Αυτά.

λάθος... οποιαδήποτε κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου αποτελεί εν δυνάμει απειλή... διότι κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν κάτω από την μπούρκα κρύβεται μια γυναίκα που δεν θέλει να την δούνε γιατί έτσι της είπε ο μωχαμέτης ή ένας εγκληματίας που έχει καθαρίσει καμμιά δεκαριά...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Για τους κυνηγημένους οκ, να τους βοηθήσουμε.
Για τους γεζίντι θα γούσταρα να συμμετάσχω και σε αποστολή διάσωσης.
Οι υπόλοιποι όμως δεν είναι κυνηγημένοι.
ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πολεμήσουν κατά των τζιχαντιστών.
Βλέπω ανδρες που άνετα θα μπορούσαν να κρατήσουν ένα ΑΚ47, να ερχονται Ευρώπη για dolce vita.
H Συρία δεν εχει καταληφθεί όλη.
Και σίγουρα οι Σύριοι ειναι περισσοτεροι απο τους isis.
Aς κάτσουν να πολεμήσουν.
Αλλωστε αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να έρθουν είναι μεσαια στρώματα και άνω.
Τους πραγματικά φτωχούς και ανήμπορους ποιος θα τους βοηθήσει?
Οι Έλληνες γιατί δεν κάθονται στην Ελλάδα να ''πολεμήσουν'' και φεύγουν για σπουδές και δουλειές στο εξωτερικό?
Εσύ τι θα έκανες θα καθόσουν να σε γαζώσουν η να πας να αναζητήσεις την ζωή σου αλλού? Δεν είναι μόνο τα μεσαία στρώματα που έρχονται στην Ευρώπη έρχονται γενικά.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι επικίνδυνοι ούτε ότι οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην Ευρώπη με σχέδιο να μας εξισλαμήσουν όλους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κυνηγημένα όντα που έφυγαν για πάντα από το σπίτι τους επειδή το βομβάρδισαν.
Αυτά τα... κυνηγημένα όντα από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές από ποιόν πόλεμο και ποιούς βομβαρδισμούς πάνε να ξεφύγουν; Σε όσα άτομα και αν το ρώτησα, κανένας μα κανένας δεν έχει απαντήσει...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
λάθος... οποιαδήποτε κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου αποτελεί εν δυνάμει απειλή... διότι κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν κάτω από την μπούρκα κρύβεται μια γυναίκα που δεν θέλει να την δούνε γιατί έτσι της είπε ο μωχαμέτης ή ένας εγκληματίας που έχει καθαρίσει καμμιά δεκαριά...
Το point μου είναι ότι δεν απειλούμαστε άμεσα από το να δούμε γυναίκες στην Αθήνα να φοράνε μπούργκες. Έχεις δει πολλές εσύ? Βέβαια με την ίδια λογική να απαγορεύσουμε και τα καπέλα η τα σκουφιά η τις κουκούλες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε πρεπει να τα ριχνουμε ολα στη θρησκεια.Για παραδειγμα οι Σκοπιανοι Χ.Ο. ειναι κι αυτοι εντουτοις ειμαστε σε αλλο πλανητη,συνεννοηση μηδεν.Αντιθετα οι Τουρκοι ειναι μουσουλμανοι αλλα θεωρω οτι εχουμε περισσοτερα κοινα και καταλαβαινομαστε καλυτερα απ οτι με τους Σλαβους.Και οι ιδιοι οι λαθρομεταναστες αν και ειναι μουσουλμανοι,χωριζονται κατ εθνος και πλακωνονται μεταξυ τους οπως κανουν εξαλλου Τουρκοι και Κουρδοι.

Τι λες οτι καταλαβαινόμαστε με τους Τούρκους?Οι Τούρκοι είναι μαλάκες εντελώς πάνε συνέχεια να σε εξαπατήσουνε με πρωτόγονες μεθόδους και θέλεις να τους δείρεις.Οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι είναι μια χαρά παιδιά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτά τα... κυνηγημένα όντα από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές από ποιόν πόλεμο και ποιούς βομβαρδισμούς πάνε να ξεφύγουν; Σε όσα άτομα και αν το ρώτησα, κανένας μα κανένας δεν έχει απαντήσει...
Η φτώχια και οι άσχημες συνθήκες ζωής δεν είναι σημαντικός λόγος να φύγεις? Εσύ θα ζούσες στο Πακισταν όντας φτωχός?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Οι Έλληνες γιατί δεν κάθονται στην Ελλάδα να ''πολεμήσουν'' και φεύγουν για σπουδές και δουλειές στο εξωτερικό?
Εσύ τι θα έκανες θα καθόσουν να σε γαζώσουν η να πας να αναζητήσεις την ζωή σου αλλού? Δεν είναι μόνο τα μεσαία στρώματα που έρχονται στην Ευρώπη έρχονται γενικά.

Συγκρίνεις τον πόλεμο των σπουδών με τις πραγματικές σφαίρες?
Αν ο παππούς μου την έκανε για το εξωτερικο κατα τον αντισυμοριακό αγώνα και δεν πολεμούσε τους κομμουνιστές τώρα θα ήμασταν Αλβανία.
Οι πολεμοι συμβαίνουν και κάποιοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πολεμήσουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το point μου είναι ότι δεν απειλούμαστε άμεσα από το να δούμε γυναίκες στην Αθήνα να φοράνε μπούργκες. Έχεις δει πολλές εσύ? Βέβαια με την ίδια λογική να απαγορεύσουμε και τα καπέλα η τα σκουφιά η τις κουκούλες...

εδώ που είμαι βλέπω αρκετές...  ;)

στο Βέλγιο έχουν απαγορευθεί οι ενδυμασίες οι οποίες δεν επιτρέπουν την αναγνώριση του προσώπου (και πολύ καλά κάνανε)...

το καπέλλο, το σκουφί και η κουκούλα δεν κρύβει το πρόσωπο αλλά καλύπτει το κεφάλι... το πρόσωπο πρέπει να είναι πάντα εμφανές και αναγνωρίσιμο...

εδώ που είμαι κάποια στιγμή χρειάστηκε να βγεί ειδικός νόμος που επιβάλλει στις μπουρκοφόρες να αποκαλύπτουν το πρόσωπο τους στην τράπεζα ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση τους .. γιατί δεν θέλανε ούτε αυτό..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Με τη βασική διαφορά ότι οι Έλληνες πάνε όπου πάνε ΝΟΜΙΜΑ και τηρούν (θέλουν δε θέλουν, εδώ που τα λέμε) τους κανονισμούς και τη νομοθεσία των χωρών στις οποίες πηγαίνουν και οι οποίες ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν τους περιθάλπτουν και δεν τους στεγάζουν σε κλιματιζόμενους χώρους (βλ. Βοτανικός)!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η φτώχια και οι άσχημες συνθήκες ζωής δεν είναι σημαντικός λόγος να φύγεις? Εσύ θα ζούσες στο Πακισταν όντας φτωχός?

κοίταξε παίκτη μου... οπωσδήποτε είναι σημαντικός λόγος για να φύγεις... αλλά όταν θα φύγεις θα πάς κάπου που σε θέλουν και όχι κάπου με το έτσι θέλω ...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Σίγουρα θα ήθελα να ξεφύγω αποό αυτήν την κατάσταση, αλλά δε θα εισέβαλλα με το έτσι θέλω σε μια ξένη χώρα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
κοίταξε παίκτη μου... οπωσδήποτε είναι σημαντικός λόγος για να φύγεις... αλλά όταν θα φύγεις θα πάς κάπου που σε θέλουν και όχι κάπου με το έτσι θέλω ...
Και όχι απλά σε θέλουν, αλλά είσαι και σε θέση να προσφέρεις όπου πας. Το ξέρεις και εσύ πολύ καλά αφού ζεις εκτός Ελλαδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom