Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
καλοδεν σε ενδιαφέρει η γνώμη μιας αριστερής και άθεης δημοσιογράφου ???
καλοδεν σε ενδιαφέρει η γνώμη μιας αριστερής και άθεης δημοσιογράφου ???
Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»
...
Για όνομα του Θεού, για άλλη μια φορά, αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμείς oι Ιταλοί δεν βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τους Αμερικανούς. Δεν είμαστε ένα χωνευτήρι πολλών και διάφορων ειδών, δεν είμαστε ένα μωσαϊκό από ανομοιομορφίες, συγκολλημένες μονάχα με μια υπηκοότητα.Εννοώ ότι ακριβώς επειδή η πολιτιστική μας ταυτότητα είναι ήδη προσδιορισμένη από τη χιλιόχρονη ιστορία μας, δεν μπορούμε ν’ αντέξουμε ένα κύμα μεταναστών που δεν έχουν καμιά σχέση μ’ εμάς… Και που δε θέλουν να γίνουν σαν εμάς, να απορροφηθούν από εμάς. Αντίθετα, μάλιστα, θέλουν να μας απορροφήσουν εκείνοι. Θέλουν ν’ αλλάξουν τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ταυτότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Και στο μεταξύ, μας αναστατώνουν με την οπισθοδρομική άγνοιά τους, με την οπισθοδρομική μισαλλοδοξία τους, με την οπισθοδρομική θρησκεία τους. Αυτό που εννοώ είναι ότι στον δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για μουεζίνηδες και μιναρέδες, για ψευτο-εγκράτειες, για το ταπεινωτικό τσαντόρ, για την εξευτελιστική μπούρκα. Ακόμη κι αν υπήρχε χώρος γι’ αυτούς τους ανθρώπους, εγώ δεν θα τους τον παραχωρούσα.Γιατί θα ήταν σαν να έσβηνα την ταυτότητά μας, σαν να εκμηδένιζα τα επιτεύγματά μας. Θα ήταν σαν να έφτυνα κατάμουτρα την ελευθερία την οποία κερδίσαμε, τον πολιτισμό που έχουμε αναπτύξει, την ευημερία που έχουμε αποκτήσει. Θα ήταν σα να ξεπουλούσα τη χώρα μου, την πατρίδα μου. Κι η χώρα μου, η πατρίδα μου δεν είναι προς πώληση.
Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003)
....
ο τραμουντανας γραφει ολο μαλακιες,,ομως το κειμενο αυτο ειναι 100-100 σωστο λεξη προς λεξη εστω κι αν εχει καποιες μικρες υπερβολες..
"Εννοώ ότι ακριβώς επειδή η πολιτιστική μας ταυτότητα είναι ήδη προσδιορισμένη από τη χιλιόχρονη ιστορία μας, δεν μπορούμε ν’ αντέξουμε ένα κύμα μεταναστών που δεν έχουν καμιά σχέση μ’ εμάς… Και που δε θέλουν να γίνουν σαν εμάς, να απορροφηθούν από εμάς. Αντίθετα, μάλιστα, θέλουν να μας απορροφήσουν εκείνοι. Θέλουν ν’ αλλάξουν τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ταυτότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Και στο μεταξύ, μας αναστατώνουν με την οπισθοδρομική άγνοιά τους, με την οπισθοδρομική μισαλλοδοξία τους, με την οπισθοδρομική θρησκεία τους. Αυτό που εννοώ είναι ότι στον δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για μουεζίνηδες και μιναρέδες, για ψευτο-εγκράτειες, για το ταπεινωτικό τσαντόρ, για την εξευτελιστική μπούρκα."
Δεν της αρέσει η ψευτοεγκράτεια. Στον Χριστιανισμό νηστεύεις 40 μέρες πριν το Πάσχα, 40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 15 μέρες τον 15Αύγουστο, των Αγίων Αποστόλων, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Δεν πηδάς τις νηστείες, 3 μέρες πριν κοινωνήσεις, τη μέρα που κοινώνησες. Με λίγα λόγια επιτρέπεται μόνο τη Δευτέρα και την Τρίτη, αν η γυναίκα σου δεν έχει περίοδο. Αυτή λοιπόν δεν γουστάρει την ψευτοεγκράτεια των Μουσουλμάνων!!! Θα τρελαθούμε τελείως; Είπε ο Γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!!
ρε φιλε δεν γραφουμε απο το αγιο ορος ουτε ειμαστε φανατικοι χριστιανοι,,ανοιξτο το ρημαδι το κεφαλι σου να ξεμουχλιασει απο ιδεες ωραιες μεν αλλα του 1900,,,,αλο ο κοσμος τοτε κι αλλο σημερα,,κι α ειναι να με φυλακισουν στο βατικανο η στο τζιχαντατο προτιμω το πρωτοΔεν της αρέσει η ψευτοεγκράτεια. Στον Χριστιανισμό νηστεύεις 40 μέρες πριν το Πάσχα, 40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 15 μέρες τον 15Αύγουστο, των Αγίων Αποστόλων, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Δεν πηδάς τις νηστείες, 3 μέρες πριν κοινωνήσεις, τη μέρα που κοινώνησες. Με λίγα λόγια επιτρέπεται μόνο τη Δευτέρα και την Τρίτη, αν η γυναίκα σου δεν έχει περίοδο. Αυτή λοιπόν δεν γουστάρει την ψευτοεγκράτεια των Μουσουλμάνων!!! Θα τρελαθούμε τελείως; Είπε ο Γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!!
ιλε ενα κι ενα κανει δυο
η γαλλικη επανασταση οι ιδεες της κ το κοινωνικο κρατος της σκαυνδιναυιας δεν σχεδιαστηκε ουτε εφαρμοζετε σε συνδιασμο με τσαντορ μιναρεδες και μουσουλμανους να αυτομαστιγονονται στηνκαλυτερη
θες να το δεις δεστο
δεν θες πηγενε στην μοσουλη να πολεμησεις με το ισιις εναντιον των κουρδων κ των αμερικανω που τελευταια ειναι συμμαχοι,
μην βλεπεις το ΔΕΝΤΡΟ υπαρχει κ ΔΑΣΟς απο πισω,, ;)οι ιδεολογιες κι οι αποψεις πρεπει ναναι δυναμικες κι οχι παγιες για να ανταποκρινονται στα προβληματα της κοινωνιας κ να δινουν λυσεις
οχι βλακας,,εχει μπει σε ιδεολογικο ψυγειο,,,οτι λεγανε το 1900 τα λεει κ σημερα....ναι αλλά σε καμμιά χριστιανική χώρα δεν σου κόβουν το κεφάλι αν δεν νηστέψεις στις νηστείες και αν γαμείς την μεγάλη βδομάδα...
βλάκα...
ναι αλλά σε καμμιά χριστιανική χώρα δεν σου κόβουν το κεφάλι αν δεν νηστέψεις στις νηστείες και αν γαμείς την μεγάλη βδομάδα...
βλάκα...
εμενα ...δεν μου ριζει την ζωη κανενας θεοκρατης η θεος αν θες...ιδιοι δεν ειναι ολοι,,μην λες κουταμαρες αδυνατιζεις κι οσα σωστα-ελαχιστα-- εχει το ποστ σου πριν ;)οι πρώτοι που αυτομαστιγώθηκαν ήταν οι Χριστιανοί. Δες το όνομα του ρόδου. Οτιδήποτε κάνουν οι ΜΟυσουλμάνοι το έκαναν πρώτα οι Χριστιανοί και δεν το συνεχίζουν μόνο και μόνο επειδή χωρίστηκαν σε κάποιες χώρες από το κράτος. Αν μπορούσαν, τα ίδια θα έκαναν και τώρα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Ας εμποδίσουμε όλων των ειδών τους Θεοκράτες να ορίζουν τις ζωές μας. όλοι ίδιοι είναι.
ρε συ ιδια ποιοτητα εχει ο σουηδος ο γηγενης η ο γαλλος ο γηγενης αφου σ αρεσει κι η γαλ επανασταση κι οι ιδεες της οπως κ μενα δηλ, κι ιδια ο σουνιτης ιρακινος?μη λες μαλ,...ιες,,ασε τις μπροσουρες που καπου καποτε διαβασες,,,ανοιξε λιγο κ τα ματια σου,,μην εισαι ετεροφωτος για παντα .. :SΑν μπορούσαν, θα το έκαναν, φανατικέ μικρόμυαλε.
Αν μπορούσαν, θα το έκαναν, φανατικέ μικρόμυαλε.
Γιατι δεν μπορουν, ανοητολόγε?Αν μπορούσαν, θα το έκαναν, φανατικέ μικρόμυαλε.
Δεν της αρέσει η ψευτοεγκράτεια. Στον Χριστιανισμό νηστεύεις 40 μέρες πριν το Πάσχα, 40 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 15 μέρες τον 15Αύγουστο, των Αγίων Αποστόλων, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Δεν πηδάς τις νηστείες, 3 μέρες πριν κοινωνήσεις, τη μέρα που κοινώνησες. Με λίγα λόγια επιτρέπεται μόνο τη Δευτέρα και την Τρίτη, αν η γυναίκα σου δεν έχει περίοδο. Αυτή λοιπόν δεν γουστάρει την ψευτοεγκράτεια των Μουσουλμάνων!!! Θα τρελαθούμε τελείως; Είπε ο Γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!!
Το κομμα εχει καποιο λογο να στηριζει μουσουλμάνους?τοχει χασει ο νεαρος,,εχει μεινει στο ομαδα κ κομμα,η αυτα που ελεγε πριν 200χρονια το κομμα,δεν αλλαζουν.. :S
Γιατι δεν μπορουν, ανοητολόγε?
Αν σου πω ότι σημερα που μου το μετεφεραν, εβριζα σαν λιμενεργάτης, θα το πιστεψεις?Πόσο αγράμματος είναι αυτός ο δικός σας? Είναι και πανεπιστημιακός τρομάρα του..
ΔΕΝ εννουσα αυτοΤο κομμα εχει καποιο λογο να στηριζει μουσουλμάνους?
Τι ανοησια είναι αυτή?
Τους πρωτους που θα αφανισουν οι ισλαμοφασιστες, είναι οι αριστεροι.
Ούτε την ετυμολογία της λέξης κίναιδος δε γνωρίζει ο γελοίος. Έμπλεξε κίναιδους με κύνες.Αν σου πω ότι σημερα που μου το μετεφεραν, εβριζα σαν λιμενεργάτης, θα το πιστεψεις?