stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
οπα... προσοχή σε τέτοιες συγκρίσεις μπορεί να εκτεθείς...
Δίκιο εχεις, εβαλα αυτογκόλ!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
οπα... προσοχή σε τέτοιες συγκρίσεις μπορεί να εκτεθείς...
Ασε τις παπαρολογίες κυπελούχε παπιε!
Εθελοτυφλείς μπροστά σε ένα πρόβλημα που θα μετατρέψει την Ευρώπη κάτι μεταξύ Λιβάνου, Ιράκ, Συρίας και Λιβύης σε μερικές δεκαετίες.
Ασφαλώς και δεν εχω καμία σχέση με ναζιστές όπως και εσύ δεν έχεις καμία σχέση με τους σταλινιστές.![]()
και τι διαφορετικό λένε οι ναζί από σένα αυτοπροστατευόμενε μαλακα-μαλακα?
ρε τυπε _αν και δεν εχω και σε πολυ σεβασμο τους αλβανους- ενας χοντροσβερκος γραφει μια μαλακια σε μια μπλουζα και? οι γερμανοι θα επρεπε να μας κυρηξουν πολεμο τοτε με τα τι σερτ που κυκλοφορουν....Καλε δειτε πως μας αγαπανε οι Αλβανοι δειτε στο κοκκινο βελος τι γραφει η μπλουζα του Αλβανου
Αφιερωμενο στους ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
καλος Αλβανος μονο ο σφαγμενος απο την βρεφικη του ηλικια ΑλβανοςΚαλε δειτε πως μας αγαπανε οι Αλβανοι δειτε στο κοκκινο βελος τι γραφει η μπλουζα του Αλβανου
τα θυματα μπορουμε να τα δεχτούμε;Αυτους που κινδυνευουν με τα ιδια βασανιστηρια;Να ποιοι είναι οι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
φτιαχτε τους και Τζαμι στην Αθηνα
μαλακα μου αν δεν το καταλαβες, βριζεις τα χρυσα αυγα της αλβανιας....ουνα φατσα ουνα ρατσα με εσας ειναι αυτοι που ποσταρες...Καλε δειτε πως μας αγαπανε οι Αλβανοι δειτε στο κοκκινο βελος τι γραφει η μπλουζα του Αλβανου
δεν έβρισκα το θέμα με το τζαμί της αθήνας και το έβαλα εδώ.
Βιντεο από την Συρια. Ισλαμιστες σφαζουν χριστιανους και τους αποκεφαλιζουν. Κατά τα αλλα εδώ οι αντιρατσιτες θελουν να φτιαχτει τζαμι και να παρουν δικαιωματα οι Ισλαμιστες
ΠΡΟΣΟΧΗ εάν βγει ο Τσιπρας πρωθυπουργος αυτες οι σφαγες θα γινουν και εδώ .
Στην Ελλαδα δεν πρεπει να εχουμε ισλαμιστες μετανάστες ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Αν ήξερες τι ισχύει για την ανέγερση του τζαμιού, θα ήσουν απ' τους πρώτους που θα πήγαιναν να βοηθήσουν στο χτίσιμο.