Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και αν πιασει φωτια στο σπιτι σου εχεις υποχρεωση να καλεσεις την πυροσβεστικη. σκοπευεις να κανεις κατι παραπανω ή θα κατσεις στο πεζουλι ησυχος οτι εκανες τα δεοντα?

τι εννοείς με αυτό.. ???

κατά την άποψη μου τα δέοντα πράττεις μόνο εφόσον κάνεις ένα από αυτά που έγραψε παραπάνω σύμφωνα με τις συνθήκες...

δηλαδή.. το ξέρεις θετικά? πας εισαγγελέα (η οπλοκατοχή διωκεται ποινικά)

το άκουσες και δεν το ξέρεις θετικά ? δεν κάνεις τίποτε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προσπερνω τα κακεντρεχη και ανευ ουσιας σχολια και για να μη γαμησουμε την κουβεντα οπως ειπες σου λεω οτι το μονο που μπορω να κανω (και κανω ηδη) ειναι να προσπαθω να αλλαξω λιγο τα μυαλα σε οποιον νορμαλ ανθρωπο γνωριζω ...

απλη κουβεντα θελει αλλα αμα ο αλλος ειναι κολλημενος χανεις τα λογια σου...αλλιως το μονο που μενει να κανεις ειναι να γραφτεις χρυση αυγη τους οποιους θεωρω μη σοβαρους...

ωραια αφηνω τα κακεντρεχη σχολια και συνεχιζω. να μη προσπαθησεις να αλλαξεις μυαλα σε κανεναν γιατι δεν εχεις ακομα τη στοφα. να αφησεις τις φιλοσοφικες συζητησεις για τους γερους και να αναλαβεις πρωτοβουλια στα προβληματα και τις λυσεις. ακομα εισαι στο 'μας κανανε και μας ρανανε' ενω πρεπει να ωριμασει το μυαλο σου στο τι πρεπει να κανω ΕΓΩ και μετα να παρακινησω το μικρο μου περιβαλλον. και μετα προς τα εξω και μετα πιο εξω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι μπαίνανε οι άλλοι με τα καλάσνικωφ και τους καθαρίζανε οι τσοπάνηδες με τις γκλίτσες. Άσε γιατί και εμείς σύνορα κάναμε. Ένα «ούλο κόκα» μας έμαθαν να λέμε (όλοι κάτω) και αυτό αν και εφόσον ήταν 1-2. όταν μπαίνανε πολλοί βάσει διαταγών κάναμε την πάπια …
δεν το συνεχιζω γιατι οπως ειπα ξερω σχεδον απο πρωτο  χερι τι γινοτανε...και δε μιλαω για πεζικαριους του στρατου...ουτε για οταν μπαινουν πολλοι...

συνορα δεν ειναι μονο ο εβρος...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι εννοείς με αυτό.. ???

κατά την άποψη μου τα δέοντα πράττεις μόνο εφόσον κάνεις ένα από αυτά που έγραψε παραπάνω σύμφωνα με τις συνθήκες...

δηλαδή.. το ξέρεις θετικά? πας εισαγγελέα (η οπλοκατοχή διωκεται ποινικά)

το άκουσες και δεν το ξέρεις θετικά ? δεν κάνεις τίποτε...

εννοω το συν αθηνα και χειρα κινει. το να πραττεις τα δεοντα δεν ειναι παντα αρκετο. μη με γαμας τωρα με οπλοκατοχες και μπαρμπουτσαλα, θεσε συγκεκριμμενο προβλημα να συζητησουμε πιθανες λυσεις.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ωραια αφηνω τα κακεντρεχη σχολια και συνεχιζω. να μη προσπαθησεις να αλλαξεις μυαλα σε κανεναν γιατι δεν εχεις ακομα τη στοφα. να αφησεις τις φιλοσοφικες συζητησεις για τους γερους και να αναλαβεις πρωτοβουλια στα προβληματα και τις λυσεις. ακομα εισαι στο 'μας κανανε και μας ρανανε' ενω πρεπει να ωριμασει το μυαλο σου στο τι πρεπει να κανω ΕΓΩ και μετα να παρακινησω το μικρο μου περιβαλλον. και μετα προς τα εξω και μετα πιο εξω.
πρακτικα οπως λες μονο στη χρυση αυγη μπορω να γραφτω...δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος αν εννοεις να ξεκινησω δικια μου οργανωση(εδω γελαμε) Η να αρχισω να πεταω γλαστρες οπως ο τραμουντανας...καλο αλλα μακροπροθεσμα δεν κανει και πολυ δουλεια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν το συνεχιζω γιατι οπως ειπα ξερω σχεδον απο πρωτο  χερι τι γινοτανε...και δε μιλαω για πεζικαριους του στρατου...ουτε για οταν μπαινουν πολλοι...

συνορα δεν ειναι μονο ο εβρος...

ειπαμε να μη γαμησουμε τη κουβεντα με κακεντρεχειες αλλα μη με κανεις να κρατιεμαι με το ζορι. αν θες να συζητησουμε σοβαρα ασε τα 'ξερω απο πρωτο χερι' και τις παρομοιες μαλακιες για το γυμναστηριακο θρεντ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειπαμε να μη γαμησουμε τη κουβεντα με κακεντρεχειες αλλα μη με κανεις να κρατιεμαι με το ζορι. αν θες να συζητησουμε σοβαρα ασε τα 'ξερω απο πρωτο χερι' και τις παρομοιες μαλακιες για το γυμναστηριακο θρεντ.
κατσε ρε ανθρωπε...κρινεις χωρις να γνωριζεις προσωπικα...ενα αυτο...δευτερον που τις ειδες τις μαλακιες για την αρνητικη φαση της επαναληψης?ο yates το λεει οχι εγω...(αυτα στο γυμναστηριοθρεντ)

Επισκέπτης
Toυς ξένους δεν τους καλέσαμε, ούτε τους φέραμε ως δούλους, ούτε πήγαμε στις χώρες τους να κάνουμε αποικίες. Ήρθαν εδώ με τον τσαμπουκά και παραμένουν παρά την θέληση του ελληνικού λαού.

Και αυτά που είπες γινόντουσαν στο φασισμό, εδώ έχουμε δημοκρατία ..

Μια χαρά τους κάλεσες όταν τους χρειαζόσουν.
Μόνο που ξέχασες πως ο άνθρωπος δεν είναι αναλώσιμος και μίας χρήσης.
Α και που'σαι, τα μυαλά σου και μια λίρα.
Τόσο για το πότε ισχύουν τα λόγια του Μπρεχτ όσο και για τη δημοκρατία που νομίζεις πως έχεις σήμερα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πρακτικα οπως λες μονο στη χρυση αυγη μπορω να γραφτω...δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος αν εννοεις να ξεκινησω δικια μου οργανωση(εδω γελαμε) Η να αρχισω να πεταω γλαστρες οπως ο τραμουντανας...καλο αλλα μακροπροθεσμα δεν κανει και πολυ δουλεια...

στη χρυση αυγη να πας αμα νιωθεις χαζος και αβουλος και θες να κανεις το στρατιωτακι επειδη δε μπορεις το βαρος των αποφασεων για τη ζωη σου.
πρακτικα εγω σου ειπα και αλλη εναλλακτικη.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στη χρυση αυγη να πας αμα νιωθεις χαζος και αβουλος και θες να κανεις το στρατιωτακι επειδη δε μπορεις το βαρος των αποφασεων για τη ζωη σου.
μα κι εγω αυτο ειπα,οτι στη χρυση αυγη ειναι χωρις ουσια οι τυποι ...δε διαφωνω σε αυτο...δε μου ειπες ομως κατι πρακτικο...τελοσπαντων νομιζω δε χρειαζεται να το τραβηξουμε κι αλλο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
που τις ειδες τις μαλακιες για την αρνητικη φαση της επαναληψης?ο yates το λεει οχι εγω...(αυτα στο γυμναστηριοθρεντ)

ειπα κατι τετοιο? γαμας δευτερη φορα τη κουβεντα στην τριτη εφυγα.  

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

δεν παει ετσι

αφου δεν υπαρχει κρατος κ οι μπατσοι ειναι υπο διαλυση θα στραφεις στο παρακρατος να σε προστατεψει αν γινει κατι

κ επειδη δεν ειναι ολοι σε νυχτα νταβαδες αλβανους κλπ η πιο ευκολη λυση ειναι αυτη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καβλιάρη μου

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι ρε η χρυση αυγη τιποτα...αμα εκαναν δουλεια θα εκαναν αλλα πραγματα οχι τις μαλακιες που κανουν...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα κι εγω αυτο ειπα,οτι στη χρυση αυγη ειναι χωρις ουσια οι τυποι ...δε διαφωνω σε αυτο...δε μου ειπες ομως κατι πρακτικο...τελοσπαντων νομιζω δε χρειαζεται να το τραβηξουμε κι αλλο

σου ειπα τι θεωρω πρακτικο οσον αφορα το συγκεκριμμενο προβλημα με τους ρουμανους. οσον αφορα προβληματα της γειτονιας επισης ειπα. απο κει και υστερα καθε προβλημα θελει εξειδικευμενη κουβεντα. με τα ΘΑ και ΟΙ ΑΛΛΟΙ τι κανουν και τα ρεστα δε γινεται δουλεια. πρεπει οι νεοι να παρουν τα πραγματα στα χερια τους οσον αφορα το στενο περιβαλλον τους.

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μια χαρά τους κάλεσες όταν τους χρειαζόσουν.
Μόνο που ξέχασες πως ο άνθρωπος δεν είναι αναλώσιμος και μίας χρήσης.
Α και που'σαι, τα μυαλά σου και μια λίρα.
Τόσο για το πότε ισχύουν τα λόγια του Μπρεχτ όσο και για τη δημοκρατία που νομίζεις πως έχεις σήμερα..

Ποτέ δεν τους κάλεσα, ήρθαν στα χωριά και στις πόλεις και ζήτησαν δουλειές ελλήνων με χαμηλότερα μεροκάματα. Μέχρι το 91 δουλεύαμε καπνά Virginia με μεροκάματο 7000 δρχ και ήθελες βύσμα για να βρεις δουλειά. Ήρθαν αυτοί και ζήτησαν τις ίδιες δουλειές με 1500 δρχ.

Ούτε κάλεσα ποτέ αφρικανούς, ούτε πακιστανούς ούτε τίποτα. Το τι λέει ο Μπρεχτ και ο κάθε τέτοιος που είναι αδιάφορο, με ενδιαφέρει τι λένε οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι του μεροκάματου. Όσο για την Δημοκρατία που έχουμε, μπορεί να μην είναι το καλύτερο δυνατό (Άμεση Δημοκρατία) αλλά τουλάχιστον σού δίνει τις περισσότερες δυνατότητες από οτιδήποτε άλλο. Αλλά εσύ τι κόπτεσαι αφού εσείς οι (Α) είστε εναντίον της?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν παει ετσι

αφου δεν υπαρχει κρατος κ οι μπατσοι ειναι υπο διαλυση θα στραφεις στο παρακρατος να σε προστατεψει αν γινει κατι

κ επειδη δεν ειναι ολοι σε νυχτα νταβαδες αλβανους κλπ η πιο ευκολη λυση ειναι αυτη

ναι οταν θελεις την ευκολη λυση δε παει ετσι. οι ευκολες λυσεις δε λυνουν δυσκολα προβληματα. γιατι να στραφεις στο παρακρατος και να μη στραφεις στους γειτονες σου που εχουν αμεσο συμφερον και κοινο προβλημα με σενα? η ισχυς εν τη ενωσει. και μπροσταρης καποιος που να του κοβει το μυαλο χωρις χαζομαγκιες.
το βρηκαμε τωρα ολοι, θα παρω τη χρυση αυγη και παπαρια. και κατα τα αλλα, καταδρομια και φωτογραφιες ουκ και αρνητικη επαναληψη του γιειτς ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ.
να ειδες ειπα να κρατηθω αλλα δε μπορω αμα φορτωνω.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ναι οταν θελεις την ευκολη λυση δε παει ετσι. οι ευκολες λυσεις δε λυνουν δυσκολα προβληματα. γιατι να στραφεις στο παρακρατος και να μη στραφεις στους γειτονες σου που εχουν αμεσο συμφερον και κοινο προβλημα με σενα? η ισχυς εν τη ενωσει. και μπροσταρης καποιος που να του κοβει το μυαλο χωρις χαζομαγκιες.
το βρηκαμε τωρα ολοι, θα παρω τη χρυση αυγη και παπαρια. και κατα τα αλλα, καταδρομια και φωτογραφιες ουκ και αρνητικη επαναληψη του γιειτς ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ.
να ειδες ειπα να κρατηθω αλλα δε μπορω αμα φορτωνω.

δεν ξερω σε τι γειτονια ζεις αλλα οι περισσοτεροι ειναι φοβισμενοι ειτε με μισος κ φθονο ο ενας για τον αλλο
σιγα μην σε βοηθησουν αν γινει τιποτα

δες την κατασταση που επικρατει εξω κ σκεψου να γινει κατι σε εναν μεσο οικογενειαρχη η στην γυναικα κ τα παιδια του
τι σκατα θα κανει?πρεπει να παρει τον νομο στα χερια του δεν υπαρχει αλλη λυση.Κ αν οι αλλοι ειναι περισσοτεροι πιο δυνατοι πιο οπλισμενοι ?η υποταγη κ μουγκα η την χρυση αυγη δεν υπαρχει αλλη επιλογη

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βρε λοπεζ...τι σχεση εχει που εγω υπηρετησα ειδικες δυναμεις?  ξεχνας εναν βασικο παραγοντα...Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ανθρωπων,των γειτονων που λες δε σκεφτεται συνολικα...σκεφτεται ατομικα...γι αυτο ελεγα για κοινωνικη συνοχη πριν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom