tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
του αδύνατου (οιασδήποτε εθνικότητας)
ακόμη και αν ο αδύνατος έχει άδικο???
του αδύνατου (οιασδήποτε εθνικότητας)
Φτερό στον άνεμο κι έτσι, σα να λέμε.
τι εννοείς?ακόμη και αν ο αδύνατος έχει άδικο???
α και μια άλλη ερώτησηακόμη και αν ο αδύνατος έχει άδικο???
α και μια άλλη ερώτηση
ποιος ορίζει τι είναι δίκαιο και τι άδικο?
σωστο αυτο που λες ομως αν ο αλλος δε μενει σε ασχημη περιοχη επειδη ακριβως ειναι ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ σου λεει εμενα τι με νοιαζει...αν έπαιρνες την καραμπίνα και καθάριζες κόσμο, πολύ καλά θα σε έχωναν μέσα
για την αυτοργάνωση των κατοίκων θα με βρεις σύμφωνο, αλλά ως συνήθως περιμένουμε άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα
τι εννοείς?
πχ είναι ένας σουρωμένος, σπάσει ένα τζάμι αυτοκινήτου και τον κοπανάνε καμιά 5-6 θεωρείς ότι δεν πρέπει να κάνω κάτι για να το σταματήσω? Πρέπει να τον κοπανήσω και γω?
α και μια άλλη ερώτηση
ποιος ορίζει τι είναι δίκαιο και τι άδικο?
δεν διαφωνώ κάπουοχι δεν πρέπει να τον κοπανήσεις... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσεις τα στοιχεία του στον παθόντα και αν πάει δικαστικά να πας μάρτυρας εναντίον του σουρωμένου..
μια χαρά θα ξηγηθείς
ακόμα καλύτερα κατέβα και ξεκίνα τα μπουνίδια
αλλά κάν' το μόνος σου. Είμαι πολύ περίεργος πόσοι απο εσάς που σκούζετε εδώ μέσα θα είχατε τα αρχιδάκια να το κάνετε
πολύ γενικό και αόριστοη συντεταγμένη κοινωνία και οι κανόνες της...
Δεν ξέρω αν κάνουν καλύτερη ζωή από την πατρίδα τους,αλλά "ζωή" όπως σε ένα ας πούμε πολιτισμένο κράτος δεν κάνουν. Τώρα το πως έχει η κατάσταση στην χώρα τους,νομίζω πως το ορίζουν άλλοι. Το "όπου φτωχός κι η μοίρα του" νομίζω πως το ξέρεις και ισχύει για όλους.οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν καλύτερη ζωή από αυτήν που θα κάναν στην πατρίδα τους..
ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα κανουν καλύτερη ζωή από αυτήν που κάνουν στην πατρίδα τους αν και εκεί δουλεύανε τις συνθήκες και τις ώρες δουλειάς στην Ελλάδα...
γιαυτό και έρχονται..
γιατί οι συνθήκες απασχόλησης, διαβίωσης κλπ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές στην χώρα τους (ακόμη και τα άθλια διαμερίσματα που μένουν είναι πολύ καλύτερα από τις τρώγλες που μένουν στο Μπαγκλαντες) ...
γιατί δεν θέλουν να δουλέψουν στην χώρα τους για να βελτιώσουν τις συνθήκες ...
απλά...
σωστο αυτο που λες ομως αν ο αλλος δε μενει σε ασχημη περιοχη επειδη ακριβως ειναι ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ σου λεει εμενα τι με νοιαζει...
εχω ξαναπει οτι στην πολυκατοικια μου μενουν κατι ρουμανοι στο υπογειο που ξερουμε οτι εχουν οπλα...αστυνομια δεν εχει ερθει ποτε γιατι οταν το ειχαμε θεσει θεμα στη συνελευση κανεις δεν ελεγε τιποτα...αρα εισαι μονος σου...και οι μπατσοι σου λενε αμα δεν εχω ενταλμα δε μπορω να κανω τιποτα...
τι συμβούλιο είναι αυτό?Το συμβούλιο των αρίστων..
αφού δεν υπάρχει κοινωνική συνοχή, γάμα τα
σοβαρα μιλαω...εσενα δε θα σε ενοχλουσε παρομοιο γεγονος?και τι σε ενοχλει αν εχουν οπλα οι ρουμανοι στο υπογειο? πιαστε και φιλια μαζι τους να προστατευουν τη πολυκατοικια.
σοβαρα μιλαω...εσενα δε θα σε ενοχλουσε παρομοιο γεγονος?
έλα ρε αγάπη, κοινωνική συνοχή είναι και αυτό που λες, μικρότερης κλίμακαςκαι τι σε ενοχλει αν εχουν οπλα οι ρουμανοι στο υπογειο? πιαστε και φιλια μαζι τους να προστατευουν τη πολυκατοικια.