Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ακόμη και αν ο αδύνατος έχει άδικο???
τι εννοείς?

πχ είναι ένας σουρωμένος, σπάσει ένα τζάμι αυτοκινήτου και τον κοπανάνε καμιά 5-6 θεωρείς ότι δεν πρέπει να κάνω κάτι για να το σταματήσω? Πρέπει να τον κοπανήσω και γω?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν έπαιρνες την καραμπίνα και καθάριζες κόσμο, πολύ καλά θα σε έχωναν μέσα

για την αυτοργάνωση των κατοίκων θα με βρεις σύμφωνο, αλλά ως συνήθως περιμένουμε άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα
σωστο αυτο που λες ομως αν ο αλλος δε μενει σε ασχημη περιοχη επειδη ακριβως ειναι ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ σου λεει εμενα τι με νοιαζει...

εχω ξαναπει οτι στην πολυκατοικια μου μενουν κατι ρουμανοι στο υπογειο που ξερουμε οτι εχουν οπλα...αστυνομια δεν εχει ερθει ποτε γιατι οταν το ειχαμε θεσει θεμα στη συνελευση κανεις δεν ελεγε τιποτα...αρα εισαι μονος σου...και οι μπατσοι σου λενε αμα δεν εχω ενταλμα δε μπορω να κανω τιποτα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι εννοείς?

πχ είναι ένας σουρωμένος, σπάσει ένα τζάμι αυτοκινήτου και τον κοπανάνε καμιά 5-6 θεωρείς ότι δεν πρέπει να κάνω κάτι για να το σταματήσω? Πρέπει να τον κοπανήσω και γω?

οχι δεν πρέπει να τον κοπανήσεις... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσεις τα στοιχεία του στον παθόντα και αν πάει δικαστικά να πας μάρτυρας εναντίον του σουρωμένου..

εντιτ.. για να το κάνω απλούστερο..

στο παράδειγμα που αναφέρεις την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει ο σουρωμένος δίκιο.. και πρέπει να ταχθείς με το μέρος του γιατί αυτοί που τον βαράνε έχουν άδικο και παρανομούν ... την προηγούμενη χρονική στιγμή άδικο είχε ο σουρωμένος και δίκιο ο παθών

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μη το ψαχνετε ρε...ως συνηθως θα καταληξει σε βρισιδια το θρεντακι...

κοινωνικη συνοχη 0, οργανωμενο κρατος 0, ελεγχος συνορων 0...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι δεν πρέπει να τον κοπανήσεις... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσεις τα στοιχεία του στον παθόντα και αν πάει δικαστικά να πας μάρτυρας εναντίον του σουρωμένου..
δεν διαφωνώ κάπου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια χαρά θα ξηγηθείς

ακόμα καλύτερα κατέβα και ξεκίνα τα μπουνίδια

αλλά κάν' το μόνος σου. Είμαι πολύ περίεργος πόσοι απο εσάς που σκούζετε εδώ μέσα θα είχατε τα αρχιδάκια να το κάνετε

οι εργενηδες της περιοχης να μαζευτουν και να καθαρισουν τη γειτονια απο τα σκουπιδια. για το καλο των υπολοιπων να βγουνε μπροστα.
οι παντρεμενοι και οικογενειαρχες να κατσουν στα αυγα τους γιατι εχουν οικογενεια και παιδια. η μαγκια θελει πρωτα μυαλο και κατοπιν αποτελεσμα.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν καλύτερη ζωή από αυτήν που θα κάναν στην πατρίδα τους..
ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα κανουν καλύτερη ζωή από αυτήν που κάνουν στην πατρίδα τους αν και εκεί δουλεύανε τις συνθήκες και τις ώρες δουλειάς στην Ελλάδα...

γιαυτό και έρχονται..

γιατί οι συνθήκες απασχόλησης, διαβίωσης κλπ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές στην χώρα τους (ακόμη και τα άθλια διαμερίσματα που μένουν είναι πολύ καλύτερα από τις τρώγλες που μένουν στο Μπαγκλαντες) ...
γιατί δεν θέλουν να δουλέψουν στην χώρα τους για να βελτιώσουν τις συνθήκες ...

απλά...
Δεν ξέρω αν κάνουν καλύτερη ζωή από την πατρίδα τους,αλλά "ζωή" όπως σε ένα ας πούμε πολιτισμένο κράτος δεν κάνουν. Τώρα το πως έχει η κατάσταση στην χώρα τους,νομίζω πως το ορίζουν άλλοι. Το "όπου φτωχός κι η μοίρα του" νομίζω πως το ξέρεις και ισχύει για όλους.
Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι μας έκαναν και μας κάνουν ζημιά και μάλιστα στο σπίτι μας,στην ζωή μας, επείδή πάλι κάποιοι άλλοι το αποφάσισαν.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σωστο αυτο που λες ομως αν ο αλλος δε μενει σε ασχημη περιοχη επειδη ακριβως ειναι ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ σου λεει εμενα τι με νοιαζει...

εχω ξαναπει οτι στην πολυκατοικια μου μενουν κατι ρουμανοι στο υπογειο που ξερουμε οτι εχουν οπλα...αστυνομια δεν εχει ερθει ποτε γιατι οταν το ειχαμε θεσει θεμα στη συνελευση κανεις δεν ελεγε τιποτα...αρα εισαι μονος σου...και οι μπατσοι σου λενε αμα δεν εχω ενταλμα δε μπορω να κανω τιποτα...

και τι σε ενοχλει αν εχουν οπλα οι ρουμανοι στο υπογειο? πιαστε και φιλια μαζι τους να προστατευουν τη πολυκατοικια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφού δεν υπάρχει κοινωνική συνοχή, γάμα τα

ετσι δε γινεται δουλεια. σταρχιδια σου η κοινωνικη συνοχη. ξεκινα να ψηνεις τη συνοχη στην πολυκατοικια σου. και μετα στο τετραγωνο σου.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και τι σε ενοχλει αν εχουν οπλα οι ρουμανοι στο υπογειο? πιαστε και φιλια μαζι τους να προστατευουν τη πολυκατοικια.
σοβαρα μιλαω...εσενα δε θα σε ενοχλουσε παρομοιο γεγονος?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έλα ρε αγάπη, κοινωνική συνοχή είναι και αυτό που λες, μικρότερης κλίμακας

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως δεν αισθανομαι και πολυ καλα να ξερω οτι κατι τυποι στην υπογα εχουν οπλα...ειδικα τη στιγμη που αν διαβασεις αστυνομικο δελτιο οι περισσοτερες κλοπες σε πολυκατοικιες ειναι απο ρουμανους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom