Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μπορούμε να το συνεχίσουμε μέχρι το βράδυ και να συνεχίζεις να βρίσκεις δικαιολογίες για να μην κάνεις τίποτα. Γάμα το
εδω κανεις λαθος...εγω την κατασταση περιεγραψα...ετσι ειναι ...το τι κανω προσωπικα το ειπα...προσπαθω να αλλαξω οσο γινεται τα μυαλα καποιων που κρινω οτι ειναι νορμαλ κι οχι μαλακες...απο κει και περα πας αλλου...κι επειδη καποιοι παρεξηγησαν,ουτε χρυση αυγη ειμαι ,ουτε θελω να γινω...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειπαμε μιλαω στον λαθος ανθρωπο και δε συνεχιζω την κουβεντα. μονο κλαψα και δικαιολογια γεροντων εισαι και εκνευριζομαι.
εσυ δηλαδη τι κανεις?που δεν εισαι κλαψα γεροντων?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
του τραμουντανα μεγαλε λιγα λογια...σπουδαζουν ενω ταυτοχρονα δουλευουν σε μεταφορικη,κλαρκατζηδες,κατουρλιτζουδες σε μπουζουκια,ταξιθετριες,κουλουριτζιδες,αλλα κολπα,αμα ειναι βραχος ηθικης τσιφούτης-τουρκόγυφτος που τα θέλει για να γαμάει πουτάνες ο μπαμπας!
fixed

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καταλαβα

προτεινεις να παει να χτυπησει το κουδουνι του 25χρονου μαχιμου βασιλακη που παιζει ολη μερα γκειμς κ τρωει ντοριτος κ το βραδυ μαλακια γιουπορν κ μπου.κομ κ υπνο

και γω καταλαβα. ληξις κουβεντας και παρδον που με επιασε σημερα. ας επιστρεψουμε στις βελβοβιλμες για σοβαρα ποσταρισματα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ δηλαδη τι κανεις?που δεν εισαι κλαψα γεροντων?

εγω την εχω ασφαλισει τη γειτονια μου οπως ξερω ΕΓΩ. εσυ τραβα δες κανα βιντεο για τζογκινγκ τωρα η συζητηση εληξε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εδω κανεις λαθος...εγω την κατασταση περιεγραψα...ετσι ειναι ...το τι κανω προσωπικα το ειπα...προσπαθω να αλλαξω οσο γινεται τα μυαλα καποιων που κρινω οτι ειναι νορμαλ κι οχι μαλακες...απο κει και περα πας αλλου...κι επειδη καποιοι παρεξηγησαν,ουτε χρυση αυγη ειμαι ,ουτε θελω να γινω...
ρε συ δεν θέλω να στο παίξω ο γαμάω που έχει λύσει τα προβλήματα όλου του κόσμου. Απλά σου λέω ότι δικαιολογίες για να μην περάσεις στην πράξη θα βρίσκεις πολλές

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έχει κανείς το κινητό του Laki???

Αν κ θα έχει πολύ τρέξιμο κ δύσκολα θα ευκαιρεί.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ζει σε κυριλέ γειτονιά χωρίς ξένους  :grin:

ναι γιατι ειμαι τυχερος. εδω ο κοσμος δεν εχει προβλημα να κυκλοφορησει μονος του, εχει προβλημα ομως να κοιμηθει τα βραδυα μη ξυπνησει αγαρμπα με παρεα. υπαρχουν προβληματα και προβληματα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ δεν θέλω να στο παίξω ο γαμάω που έχει λύσει τα προβλήματα όλου του κόσμου. Απλά σου λέω ότι δικαιολογίες για να μην περάσεις στην πράξη θα βρίσκεις πολλές
κι εγω σου λεω οτι στην πραξη ειμαι ΗΔΗ...καμμια δικαιολογια δεν χρησιμοποιω,αυτα τα λεει ο λοπεζ και ειλικρινα δε ξερω γιατι ...

τη στιγμη που δεν απαντα συγκεκριμμενα και λεει απλα οτι προστατευει τη γειτονια του ...οκ πασο

και για να το κλεισουμε,λυση δεν ειναι να παρεις την καραμπινα γιατι θα σε χωσουν μεσα...απλο...ΟΜΩΣ αν το κανανε ολοι θα ηταν αλλιως....αυτο λεω και παμε σε αλλη κουβεντα περι οπλοκατοχης...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι γιατι ειμαι τυχερος. εδω ο κοσμος δεν εχει προβλημα να κυκλοφορησει μονος του, εχει προβλημα ομως να κοιμηθει τα βραδυα μη ξυπνησει αγαρμπα με παρεα. υπαρχουν προβληματα και προβληματα.
μ' αρέσει που απαντάς σοβαρά  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κι εγω σου λεω οτι στην πραξη ειμαι ΗΔΗ...καμμια δικαιολογια δεν χρησιμοποιω,αυτα τα λεει ο λοπεζ και ειλικρινα δε ξερω γιατι ...

τη στιγμη που δεν απαντα συγκεκριμμενα και λεει απλα οτι προστατευει τη γειτονια του ...οκ πασο

και για να το κλεισουμε,λυση δεν ειναι να παρεις την καραμπινα γιατι θα σε χωσουν μεσα...απλο...ΟΜΩΣ αν το κανανε ολοι θα ηταν αλλιως....αυτο λεω και παμε σε αλλη κουβεντα περι οπλοκατοχης...
εγώ δεν είπα να πάρεις καμιά καραμπίνα, είπα να οργανωθείς με τους γείτονες-συγκατοίκους σου ότι και αν σημαίνει αυτό

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και γω καταλαβα. ληξις κουβεντας και παρδον που με επιασε σημερα. ας επιστρεψουμε στις βελβοβιλμες για σοβαρα ποσταρισματα.

καλα

να τους λες να στελνουν πμ στον παπαζολη να τους οργανωσει τις γειτονιες κ να τους προστατεψει που ειναι μαχιμος νεος φοιτητης κ παραταξιακος

ειδικα τωρα με την θεατρικη ομαδα εχει δυναμωσει πολυ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ δεν είπα να πάρεις καμιά καραμπίνα, είπα να οργανωθείς με τους γείτονες-συγκατοίκους σου ότι και αν σημαίνει αυτό

μαλακα μονο με σενα συνεννοουμαι εδω μεσα  :S

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε γινεται αυτο ρε τυπε(που λεει κι ο απολυτος)...μη τα ξαναλεμε...ειπαμε να μιλαμε αντικειμενικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom