Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν τον γνωριζω τον τυπο...χρυσαυγιτης?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μη λες μεγάλα λόγια

με τον λάκις το συζήτησες?

ο λακης δε μπορει σημερα του τελειωσε το μελανι στον εκτυπωτη και δε μπορει να εκτυπωσει το φυσιγγι απο το ιντερνετ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για να γίνει η οργάνωση που λέτε θα πρέπει ο κίνδυνος να είναι υπαρκτός και όχι ενδεχόμενος πχ στον άγιο παντελεήμονα ίσως να γίνονται ήδη τέτοιες κινήσεις περιφρούρησης κτλ από τους κατοίκους του, σε άλλες γειτονιές όπου το πρόβλημα υπάρχει και δεν υπάρχει δηλ. εκδηλώνεται περισσότερο ως φόβος και ανασφάλεια με ελάχιστα ή και καθόλου κρούσματα-γεγονότα, είναι σχεδόν αδύνατο να οργανωθεί ο κόσμος, εφ'όσον η απειλή δεν είναι άμεση δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς (πχ στην δική μου πολυκατοικία κάποιοι δεν μου έχουν ανταποδώσει καν τον τυπικό χαιρετισμό που τους απήυθυνα, βγάλτε άκρη...)

Επισκέπτης
του τραμουντανα μεγαλε λιγα λογια...σπουδαζουν ενω ταυτοχρονα δουλευουν σε μεταφορικη,κλαρκατζηδες,κατουρλιτζουδες σε μπουζουκια,ταξιθετριες,κουλουριτζιδες,αλλα κολπα,αμα ειναι βραχος ηθικης ο μπαμπας!

Να με συμπαθάς, αλλά δε μου φταίνε κάτι τα παιδιά του τραμουντάνα για να τα μπλέξω στην κουβέντα,σε αντίθεση με αυτόν που κάποτε ευχήθηκε τα χειρότερα για τα δικά μου..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Να με συμπαθάς, αλλά δε μου φταίνε κάτι τα παιδιά του τραμουντάνα για να τα μπλέξω στην κουβέντα,σε αντίθεση με αυτόν που κάποτε ευχήθηκε τα χειρότερα για τα δικά μου..
συμπαθεμενος ρε μεσιε,αλλα δεν τα βριζω και γω,αναπαραγω ατακες του γερου τους απο παλαιοτερη κουβεντα!Υ.Σ εχει μπινελικωσει τα βλασταρια σου?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
συμπαθεμενος ρε μεσιε,αλλα δεν τα βριζω και γω,αναπαραγω ατακες του γερου τους απο παλαιοτερη κουβεντα!Υ.Σ εχει μπινελικωσει τα βλασταρια σου?
είχαμε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές με ωραίες ευχές

πάντα βέβαια με την ηθική που αρμόζει σε μια δομημένη κοινωνία

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τόσο για το πότε ισχύουν τα λόγια του Μπρεχτ όσο και για τη δημοκρατία που νομίζεις πως έχεις σήμερα..

Του ποιανου τα λογια? Εναν λουθεριανο παπα ονοματι Μαρτιν Νιμολερ κουοταρεις οχι Μπρεχτ.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πλανιέμαι πλάνην οικτράν που τόσο καιρό πίστευα πως ειναι απόφθεγμα του Μπρεχτ? Αν κάνω λάθος ρουφάω τη μύξα μου ως σωστός παντελονάτος

γαμιέστε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πλανιέμαι πλάνην οικτράν που τόσο καιρό πίστευα πως ειναι απόφθεγμα του Μπρεχτ? Αν κάνω λάθος ρουφάω τη μύξα μου ως σωστός παντελονάτος

γαμιέστε

ωραίος.. υποκλίνομαι...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΣΟΚ στην Ηλιούπολη.Αλλοδαπός μαχαίρωσε 12χρόνο μαθητή...Τον συνέλαβαν εξαγριωμένοι κάτοικοι

Μπα... δεν το πιστευω.
Οι αλλοδαποι ειναι φιλησυχοι ανθρωποι. Μαλλον αυτο το παλιοπαιδο θα τον προκαλεσε... :grin:

Ακόμα μία "ρατσιστική" επίθεση σε αλλοδαπό - Πακιστανοί ξυλοκόπησαν Πακιστανό στην Κρήτη

Χωρίς έλεος, ακόμη και όταν σφάδαζε από τον πόνο, πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν χτύπησαν έναν ομοεθνή τους στο Οροπέδιο Λασιθίου. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, αργά τη νύχτα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

O 30χρονος Πακιστανός δέχθηκε άγρια επίθεση από πέντε δράστες που του είχαν στήσει καρτέρι. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον μεταξύ άλλων και με ένα λοστό.

Οι φωνές του θύματος τους έτρεψαν σε φυγή, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης κάλεσαν την αστυνομία. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα γνωρίζει τους δράστες και τους υπέδειξε στην αστυνομία. Μάλιστα απέδωσε την επίθεση στις οικονομικές τους διαφορές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom