You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μη λες μεγάλα λόγια
με τον λάκις το συζήτησες?
ο λακης δε μπορει σημερα του τελειωσε το μελανι στον εκτυπωτη και δε μπορει να εκτυπωσει το φυσιγγι απο το ιντερνετ.
αντμίνοραςδεν τον γνωριζω τον τυπο...χρυσαυγιτης?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
για να γίνει η οργάνωση που λέτε θα πρέπει ο κίνδυνος να είναι υπαρκτός και όχι ενδεχόμενος πχ στον άγιο παντελεήμονα ίσως να γίνονται ήδη τέτοιες κινήσεις περιφρούρησης κτλ από τους κατοίκους του, σε άλλες γειτονιές όπου το πρόβλημα υπάρχει και δεν υπάρχει δηλ. εκδηλώνεται περισσότερο ως φόβος και ανασφάλεια με ελάχιστα ή και καθόλου κρούσματα-γεγονότα, είναι σχεδόν αδύνατο να οργανωθεί ο κόσμος, εφ'όσον η απειλή δεν είναι άμεση δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς (πχ στην δική μου πολυκατοικία κάποιοι δεν μου έχουν ανταποδώσει καν τον τυπικό χαιρετισμό που τους απήυθυνα, βγάλτε άκρη...)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.448
- Πόντοι
- 2.606
ο λακης δε μπορει σημερα του τελειωσε το μελανι στον εκτυπωτη και δε μπορει να εκτυπωσει το φυσιγγι απο το ιντερνετ.
Επισκέπτης
του τραμουντανα μεγαλε λιγα λογια...σπουδαζουν ενω ταυτοχρονα δουλευουν σε μεταφορικη,κλαρκατζηδες,κατουρλιτζουδες σε μπουζουκια,ταξιθετριες,κουλουριτζιδες,αλλα κολπα,αμα ειναι βραχος ηθικης ο μπαμπας!
Να με συμπαθάς, αλλά δε μου φταίνε κάτι τα παιδιά του τραμουντάνα για να τα μπλέξω στην κουβέντα,σε αντίθεση με αυτόν που κάποτε ευχήθηκε τα χειρότερα για τα δικά μου..
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.448
- Πόντοι
- 2.606
συμπαθεμενος ρε μεσιε,αλλα δεν τα βριζω και γω,αναπαραγω ατακες του γερου τους απο παλαιοτερη κουβεντα!Υ.Σ εχει μπινελικωσει τα βλασταρια σου?Να με συμπαθάς, αλλά δε μου φταίνε κάτι τα παιδιά του τραμουντάνα για να τα μπλέξω στην κουβέντα,σε αντίθεση με αυτόν που κάποτε ευχήθηκε τα χειρότερα για τα δικά μου..
είχαμε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές με ωραίες ευχέςσυμπαθεμενος ρε μεσιε,αλλα δεν τα βριζω και γω,αναπαραγω ατακες του γερου τους απο παλαιοτερη κουβεντα!Υ.Σ εχει μπινελικωσει τα βλασταρια σου?
πάντα βέβαια με την ηθική που αρμόζει σε μια δομημένη κοινωνία
Επισκέπτης
Ευχή έχει δώσει.συμπαθεμενος ρε μεσιε,αλλα δεν τα βριζω και γω,αναπαραγω ατακες του γερου τους απο παλαιοτερη κουβεντα!Υ.Σ εχει μπινελικωσει τα βλασταρια σου?
Τη χειρότερη..
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ευχή έχει δώσει.
Τη χειρότερη..
Μην χαλιέσαι καλέ μου
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σε αντίθεση με αυτόν που κάποτε ευχήθηκε τα χειρότερα για τα δικά μου..
απαραδεκτο
Επισκέπτης
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΣΟΚ στην Ηλιούπολη.Αλλοδαπός μαχαίρωσε 12χρόνο μαθητή...Τον συνέλαβαν εξαγριωμένοι κάτοικοι
Τόσο για το πότε ισχύουν τα λόγια του Μπρεχτ όσο και για τη δημοκρατία που νομίζεις πως έχεις σήμερα..
Του ποιανου τα λογια? Εναν λουθεριανο παπα ονοματι Μαρτιν Νιμολερ κουοταρεις οχι Μπρεχτ.
Του ποιανου τα λογια? Εναν λουθεριανο παπα ονοματι Μαρτιν Νιμολερ κουοταρεις οχι Μπρεχτ.
ρε βλακόμουτροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Πες μου καλο μου κοκερ σπανιελ? Αιντε ξεστραβωσου που οτι πει το αφεντικο κουνας το κεφαλι
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
διάβασε πρώτα και μετά μιλάς... και όχι ότι λέει το indymedia..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πλανιέμαι πλάνην οικτράν που τόσο καιρό πίστευα πως ειναι απόφθεγμα του Μπρεχτ? Αν κάνω λάθος ρουφάω τη μύξα μου ως σωστός παντελονάτος
γαμιέστε
ωραίος.. υποκλίνομαι...
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μπα... δεν το πιστευω.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΣΟΚ στην Ηλιούπολη.Αλλοδαπός μαχαίρωσε 12χρόνο μαθητή...Τον συνέλαβαν εξαγριωμένοι κάτοικοι
Οι αλλοδαποι ειναι φιλησυχοι ανθρωποι. Μαλλον αυτο το παλιοπαιδο θα τον προκαλεσε...
Ακόμα μία "ρατσιστική" επίθεση σε αλλοδαπό - Πακιστανοί ξυλοκόπησαν Πακιστανό στην Κρήτη
Χωρίς έλεος, ακόμη και όταν σφάδαζε από τον πόνο, πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν χτύπησαν έναν ομοεθνή τους στο Οροπέδιο Λασιθίου. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, αργά τη νύχτα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
O 30χρονος Πακιστανός δέχθηκε άγρια επίθεση από πέντε δράστες που του είχαν στήσει καρτέρι. Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον μεταξύ άλλων και με ένα λοστό.
Οι φωνές του θύματος τους έτρεψαν σε φυγή, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης κάλεσαν την αστυνομία. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα γνωρίζει τους δράστες και τους υπέδειξε στην αστυνομία. Μάλιστα απέδωσε την επίθεση στις οικονομικές τους διαφορές.
Επισκέπτης
Έστω.
Αλλάζει αυτό σε κάτι τη σημασία του κειμένου?