Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έλα ρε αγάπη, κοινωνική συνοχή είναι και αυτό που λες, μικρότερης κλίμακας

αυτό δεν είναι κοινωνική συνοχή.. είναι κοινωνική ανοχή...

θυμίζει το "οταν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα βιασμό χαλαρωσε να το απολαύσεις"...

εντιτ... ή ακόμη καλύτερα κοινωνική συνενοχή..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σοβαρα μιλαω...εσενα δε θα σε ενοχλουσε παρομοιο γεγονος?

σοβαρα σου απαντησα. κοιτας τι σε συμφερει και το αποτελεσμα. αν δε μπορεις να τους δειρεις, δε μπορεις να τους διωξεις, δε σε ενοχλουνε περαν του οτι εχουν οπλα τοτε αυτη ειναι η γνωμη μου.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

θυμίζει το "οταν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα βιασμό χαλαρωσε να το απολαύσεις"...

μάλλον δεν κατάλαβες σε τι αναφέρομαι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ποια κοινωνική συνοχή ρε παπάρα??
Δε βλέπεις τι γίνεται? Την πάρτη μας.
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι ναπαναγαμηθούνε..
πως λέμε "στ'αρχίδια μου οι εργάτες της χαλυβουργικής" ένα πράμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έλα ρε αγάπη, κοινωνική συνοχή είναι και αυτό που λες, μικρότερης κλίμακας

βαφτισε το οπως θες λατρεια. κοιτας το προβλημα και βρισκεις λυσεις. οχι ουτοπικες. δεν ειναι απλο και δεν ειναι ευκολο, ειναι ομως πραγματοποιησιμο. και σιγουρα καλυτερο απο το να περιμενεις την κοινωνικη συνοχη ή την ασφαλεια που θα επρεπε και δε σου παρεχει το συστημα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σοβαρα σου απαντησα. κοιτας τι σε συμφερει και το αποτελεσμα. αν δε μπορεις να τους δειρεις, δε μπορεις να τους διωξεις, δε σε ενοχλουνε περαν του οτι εχουν οπλα τοτε αυτη ειναι η γνωμη μου.
μου θυμιζει κατι κουβεντες που λεγανε 2 παππουδες στη γειτονια,οτι τωρα με τους πακιστανους και τους μαυρους θα αναλαβουν οι αλβανοι που ειναι ''δικοι μας'' πλεον μετα απο τοσα χρονια...και ειναι και ασπροι...τελοσπαντων κακα τα ψεματα λιγοι ειναι αυτοι που θα οργανωναν κοσμο ...

ειναι στη ρατσα μας πιστευω το ''μακρια απ τον κωλο μας κι ας ειναι οπου θελει''

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

καμια προτασουλα παιζει? εθεσε ενα προβληματισμο το παιδι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μου θυμιζει κατι κουβεντες που λεγανε 2 παππουδες στη γειτονια,οτι τωρα με τους πακιστανους και τους μαυρους θα αναλαβουν οι αλβανοι που ειναι ''δικοι μας'' πλεον μετα απο τοσα χρονια...και ειναι και ασπροι...τελοσπαντων κακα τα ψεματα λιγοι ειναι αυτοι που θα οργανωναν κοσμο ...

ειναι στη ρατσα μας πιστευω το ''μακρια απ τον κωλο μας κι ας ειναι οπου θελει''

οργανωσε το εσυ. και ασε τι λενε οι παππουδες.

Επισκέπτης
πως λέμε "στ'αρχίδια μου οι εργάτες της χαλυβουργικής" ένα πράμα

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μάλλον δεν έπιασε το ρεζουμέ της κουβέντας. Τόσο πολύπλοκα τα λέμε?

να το πιασει γρηγορα για να μπει σε σοβαρη κουβεντα. τα 'αρπαζω τη καραμπινα' ή 'πεταω γλαστρες' ειναι για συζητησεις στον καφενε με βαρυ γλυκο. ειναι ωραιο το θεμα αρκει να το πιασουμε σωστα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να το πιασει γρηγορα για να μπει σε σοβαρη κουβεντα. τα 'αρπαζω τη καραμπινα' ή 'πεταω γλαστρες' ειναι για συζητησεις στον καφενε με βαρυ γλυκο. ειναι ωραιο το θεμα αρκει να το πιασουμε σωστα.
αν σκεφτεις οτι οχι πολυ παλια τους καθαριζανε αβερτα-κουβερτα στα συνορα κατι τσοπανηδες τους αλβανους(γεγονος τσεκαρισμενο απο πηγη αξιπιστη) το να παρεις την καραμπινα δεν ειναι και τοσο μακρια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν σκεφτεις οτι οχι πολυ παλια τους καθαριζανε αβερτα-κουβερτα στα συνορα κατι τσοπανηδες τους αλβανους(γεγονος τσεκαρισμενο απο πηγη αξιπιστη) το να παρεις την καραμπινα δεν ειναι και τοσο μακρια...

μη γαμας την κουβεντα. εχει μεινει κατι πιο πισω. γιατι δε το οργανωνεις εσυ? τα μας και τα τους ας τα λενε οι παππουδες που ειναι και το πρεπον. εσυ τι κανεις? μονο τροχαδην και γιουτιουμπ τον ντοριαν γιειτς ουκα μου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καμια προτασουλα παιζει? εθεσε ενα προβληματισμο το παιδι.

η θέση μου είναι εξαιρετικά απλή..

όταν κάποιος έχει ΒΑΣΙΜΕΣ ενδείξεις/αποδείξεις ότι κάποιος/κάπου/κάποτε τελεί/τελέσθηκε μία εγκληματική πράξη έχει υποχρέωση να το αναφέρει στις κατά νόμον αρμόδιες αρχές...

αν πάλι αυτά είναι λόγια του αέρα, ψιθυρισμοί, υποψίες, υπόνοιες οι οποίες δεν στηρίζονται πουθενά ή στηρίζονται αποκλειστικά σε υποκειμενικά κίνητρα ή σε ενδείξεις του τύπου "μου το είπε ο ξάδελφος του θείου του γαμπρού της ξαδέλφης του περιπτερά που το έμαθε από την νύφη της πεθεράς του αδελφού του λαχειοπώλη" τότε θα πρέπει να μην μιλήσει καθόλου.. τυχόν δε καταγγελία με τέτοια στοιχεία είναι πραγματική ρουφιανιά (πέρα του ότι είναι μαλακία)..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η θέση μου είναι εξαιρετικά απλή..

όταν κάποιος έχει ΒΑΣΙΜΕΣ ενδείξεις/αποδείξεις ότι κάποιος/κάπου/κάποτε τελεί/τελέσθηκε μία εγκληματική πράξη έχει υποχρέωση να το αναφέρει στις κατά νόμον αρμόδιες αρχές...

αν πάλι αυτά είναι λόγια του αέρα, ψιθυρισμοί, υποψίες, υπόνοιες οι οποίες δεν στηρίζονται πουθενά ή στηρίζονται αποκλειστικά σε υποκειμενικά κίνητρα ή σε ενδείξεις του τύπου "μου το είπε ο ξάδελφος του θείου του γαμπρού της ξαδέλφης του περιπτερά που το έμαθε από την νύφη της πεθεράς του αδελφού του λαχειοπώλη" τότε θα πρέπει να μην μιλήσει καθόλου.. τυχόν δε καταγγελία με τέτοια στοιχεία είναι πραγματική ρουφιανιά (πέρα του ότι είναι μαλακία)..

και αν πιασει φωτια στο σπιτι σου εχεις υποχρεωση να καλεσεις την πυροσβεστικη. σκοπευεις να κανεις κατι παραπανω ή θα κατσεις στο πεζουλι ησυχος οτι εκανες τα δεοντα?

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.
Toυς ξένους δεν τους καλέσαμε, ούτε τους φέραμε ως δούλους, ούτε πήγαμε στις χώρες τους να κάνουμε αποικίες. Ήρθαν εδώ με τον τσαμπουκά και παραμένουν παρά την θέληση του ελληνικού λαού.

Και αυτά που είπες γινόντουσαν στο φασισμό, εδώ έχουμε δημοκρατία ..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μη γαμας την κουβεντα. εχει μεινει κατι πιο πισω. γιατι δε το οργανωνεις εσυ? τα μας και τα τους ας τα λενε οι παππουδες που ειναι και το πρεπον. εσυ τι κανεις? μονο τροχαδην και γιουτιουμπ τον ντοριαν γιειτς ουκα μου?
προσπερνω τα κακεντρεχη και ανευ ουσιας σχολια και για να μη γαμησουμε την κουβεντα οπως ειπες σου λεω οτι το μονο που μπορω να κανω (και κανω ηδη) ειναι να προσπαθω να αλλαξω λιγο τα μυαλα σε οποιον νορμαλ ανθρωπο γνωριζω ...

απλη κουβεντα θελει αλλα αμα ο αλλος ειναι κολλημενος χανεις τα λογια σου...αλλιως το μονο που μενει να κανεις ειναι να γραφτεις χρυση αυγη τους οποιους θεωρω μη σοβαρους...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16

Ναι μπαίνανε οι άλλοι με τα καλάσνικωφ και τους καθαρίζανε οι τσοπάνηδες με τις γκλίτσες. Άσε γιατί και εμείς σύνορα κάναμε. Ένα «ούλο κόκα» μας έμαθαν να λέμε (όλοι κάτω) και αυτό αν και εφόσον ήταν 1-2. όταν μπαίνανε πολλοί βάσει διαταγών κάναμε την πάπια …

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom