Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μια χαρά θα ξηγηθείς

ακόμα καλύτερα κατέβα και ξεκίνα τα μπουνίδια

αλλά κάν' το μόνος σου. Είμαι πολύ περίεργος πόσοι απο εσάς που σκούζετε εδώ μέσα θα είχατε τα αρχιδάκια να το κάνετε

αυγά και κουβάδες με βρωμόνερα έχω ρίξει άπειρες φορές σε φασαριατζήδες, μεθυσμένους, πρεζόνια που πλακώνονται (έλληνες και αλλοδαπούς το ίδιο μου κάνει).. τις γλαστρες με τα φυτά τις λυπαμαι..

δεν μένουμε όλοι βόρεια προάστεια...

και έχω πλακώσει και στις φάπες κάτι κωλόπαιδα που κυνηγούσαν ένα πιτσιρή μαυρούλη (μιγαδάκι από ελληνίδα μάνα) που μένει στην διπλανή πολυκατοικία...

και μόνος μου .. δεν γουστάρω παρέα σε αυτά... άλλοι γουστάρουν μπούγιο.. κάτι χρυσαύγουλα και κάτι αναρχομαλακισμένα..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
..αλλα αμα ζεις στη φωλια των αλλοδαπων τι να κανεις εκει...βλεπεις ειναι πολλοι και θα σε γαμησουν....

Έτσι μας κατάντησαν,να φοβόμαστε να ζούμε στον τόπο μας,στη γειτονιά μας...Αλίμονο από αυτούς που ζουν στην περιοχή και δεν μπορούν να πάνε κάπου αλλού.
Αλλά για δες...σκεφτόμαστε να εγκαταλήψουμε την γειτονιά  που μεγαλώσαμε,που είναι το σπίτι μας ,επειδή ήρθαν "άλλοι" και μας "διώχνουν"......ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!
Η πρωθυπουργάρα μας δεν άνοιξε τα σύνορα τότε,επί μητσοτάκη νομίζω,έτσι δεν είναι?....κι εμείς τον ξαναβγάλαμε για το καλό που μας έκανε....

οι αλβανοί πλέον είναι σκυλάκια μπροστά στην νεα φουρνιά σομαλών, γεωργιανών/ρωσοπόντιων, νιγηριανών, αφαγνών, ιρακινών, μαροκινών που έχει εγκατασταθεί σε κάθε γωνία της ελλάδας..

και σύντομα νέα φουρνιά αγνώστου ποινικού μητρώου από συρία-ιράν

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
το τι σκατά θα έκανα εγώ δεν το ξέρεις

τράβα γαμήσου παρακάτω

αν γινοταν σκηνικο στη γειτονια σου ποιανου το μερος θα παιρνες ρε μεγαλε?

των ελληνων η των αλλοδαπων?

για απαντα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αυγά και κουβάδες με βρωμόνερα έχω ρίξει άπειρες φορές σε φασαριατζήδες, μεθυσμένους, πρεζόνια που πλακώνονται (έλληνες και αλλοδαπούς το ίδιο μου κάνει).. τις γλαστρες με τα φυτά τις λυπαμαι..

δεν μένουμε όλοι βόρεια προάστεια...

και έχω πλακώσει και στις φάπες κάτι κωλόπαιδα που κυνηγούσαν ένα πιτσιρή μαυρούλη (μιγαδάκι από ελληνίδα μάνα) που μένει στην διπλανή πολυκατοικία...

και μόνος μου .. δεν γουστάρω παρέα σε αυτά... άλλοι γουστάρουν μπούγιο.. κάτι χρυσαύγουλα και κάτι αναρχομαλακισμένα..
μια χαρά ξηγήθηκες. Πάμε παρακάτω

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
καθιστε θα μπει ο πορνοπαπος τωρα κ ο παπαζολης να υπερασπιστουν τους αραπηδες κ τους κωλορωσους που ζουσαν σαν τα ζωα στη χωρα τους κ ηρθαν εδω κ γιναν ανθρωποι

Φίλε,να σου πω κάτι? κι εγώ τους λυπάμαι απ την μία,γιατί οι περισσότεροι-που δεν έχουν χωθεί σε χοντρή κονόμα- σκατά ζωή κάνουν,αν αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ζωή" ,αλλά απ την άλλη ήρθαν και γάμησαν τα πάντα,έδιωξαν τον ντόπιο πληθυσμό από τα σπίτια του,με την ανέχεια πάντα του κράτους.Θέλοντας και μη λοιπόν,μου γυρνάει και μένα ο εγκέφαλλος κάθε φορά που τους βλέπω στους δρόμους....γίνομαι κι εγώ ρατσιστής κτλ κτλ...
Τα πάντα βέβαια ξεκινούν από αλλού και στο τέλος τρώγονται μεταξύ τους οι λαοί.Γιατί αν αυτός ζούσε στην πατρίδα του όπως πρέπει,αν τον άφηναν δηλαδή να ζήσει.....δεν θα ερχόταν εδώ να κάνει ότι κάνει....και να γαμάει κι εμάς...Αλλά βλέπεις πως για τις τύχες των λαών αποφασίζουν άλλοι.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το να πας να δειρεις ενα μεθυσμενο ρωσο /μαυρο/πακη στα ΠΑΤΗΣΙΑ οπου ειναι γεματα απο δαυτους δε δειχνει αρχιδια αλλα μαλακια στον εγκεφαλο...
άρα οι βαρύγδουπες δηλώσεις του στυλ "θα τον κάνω, θα του δείξω κ.ο.κ" καλό θα ήταν να αποφεύγονται από μερικά γατάκια

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα υπηρχε κοινωνικη συνοχη θα οργανωνονταν οι κατοικοι και δε θα σηκωναν κεφαλι οι μεταναστες...νομιζετε αμα πηγαιναν 10-10 οι κατοικοι  και τους δερνανε θα κανανε κατι ? ΟΧΙ...

η χρυση αυγη μαλακιες κανει...αλλο θεμα αυτο...

αν καλλιεργησεις κλιμα ανασφαλειας στους μεταναστες απλα ΔΕ ΚΟΥΝΙΟΝΥΤΑΙ..οσοι και να ναι...για να βαλεις το στρατο (τον κανονικο οχι τους κληρωτους) να καθαριζει καθε μερα απο 30 και θα δεις πως δε θα βγαινουν εξω...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι ο μητσοτακης τα ειχε ανοιξει τα συνορα το '93 νομιζω αλλα μη μενετε εκει...καπου εδω αρχιζουν οι θεωριες για σχεδια των τουρκων εξοντωσης του ελληνικου πληθυσμου(αλλωστε υπαρχει αποψη πως γνωστος τουρκος πολιτικος ειχε πει οτι ''τους ελληνες τους εξαφανιζω στελνοντας μερικες χιλιαδες μεταναστες'' ) και παει λεγοντας...

για το δόγμα Οζάλ λες, είχα ψάξει κάποτε στο νετ από περιέργεια να βρω πού την είχε κάνει αυτή τη δήλωση αλλά δεν βρήκα κάτι, πολλοί την επικαλούνται αλλά δεν αναφέρουν πότε και σε ποιόν το είχε είπε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
άρα οι βαρύγδουπες δηλώσεις του στυλ "θα τον κάνω, θα του δείξω κ.ο.κ" καλό θα ήταν να αποφεύγονται από μερικά γατάκια
δε ξερω τι ειναι ο καθενας ,ξερω οτι αν παρω την καραμπινα και καθαρισω κανεναν θα με πανε μεσα μετα..γιατι ετσι λειτουργει η κατασταση...αρα δε κανω τιποτα ως λογικα σκεπτομενος...αν ομως ηταν οργανωμενοι οι κατοικοι η αστυνομια δε θα κανε τιποτα...αλλωστε ειναι γνωστο οτι το 80% των μπατσων ειναι χρυση αυγη...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για το δόγμα Οζάλ λες, είχα ψάξει κάποτε στο νετ από περιέργεια να βρω πού την είχε κάνει αυτή τη δήλωση αλλά δεν βρήκα κάτι, πολλοί την επικαλούνται αλλά δεν αναφέρουν πότε και σε ποιόν το είχε είπε
εγω τα χω ψαξει στο πανεπιστημιο γιατι ειχα μια πολυ καλη καθηγητρια που μου ειχε δωσει βιβλια για το θεμα...ειναι μεγαλη κουβεντα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Φίλε,να σου πω κάτι? κι εγώ τους λυπάμαι απ την μία,γιατί οι περισσότεροι-που δεν έχουν χωθεί σε χοντρή κονόμα- σκατά ζωή κάνουν,αν αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ζωή" ,αλλά απ την άλλη ήρθαν και γάμησαν τα πάντα,έδιωξαν τον ντόπιο πληθυσμό από τα σπίτια του,με την ανέχεια πάντα του κράτους.Θέλοντας και μη λοιπόν,μου γυρνάει και μένα ο εγκέφαλλος κάθε φορά που τους βλέπω στους δρόμους....γίνομαι κι εγώ ρατσιστής κτλ κτλ...
Τα πάντα βέβαια ξεκινούν από αλλού και στο τέλος τρώγονται μεταξύ τους οι λαοί.Γιατί αν αυτός ζούσε στην πατρίδα του όπως πρέπει,αν τον άφηναν δηλαδή να ζήσει.....δεν θα ερχόταν εδώ να κάνει ότι κάνει....και να γαμάει κι εμάς...Αλλά βλέπεις πως για τις τύχες των λαών αποφασίζουν άλλοι.....

οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν καλύτερη ζωή από αυτήν που θα κάναν στην πατρίδα τους..
ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα κανουν καλύτερη ζωή από αυτήν που κάνουν στην πατρίδα τους αν και εκεί δουλεύανε τις συνθήκες και τις ώρες δουλειάς στην Ελλάδα...

γιαυτό και έρχονται..

γιατί οι συνθήκες απασχόλησης, διαβίωσης κλπ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές στην χώρα τους (ακόμη και τα άθλια διαμερίσματα που μένουν είναι πολύ καλύτερα από τις τρώγλες που μένουν στο Μπαγκλαντες) ...
γιατί δεν θέλουν να δουλέψουν στην χώρα τους για να βελτιώσουν τις συνθήκες ...

απλά...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δε ξερω τι ειναι ο καθενας ,ξερω οτι αν παρω την καραμπινα και καθαρισω κανεναν θα με πανε μεσα μετα..γιατι ετσι λειτουργει η κατασταση...αρα δε κανω τιποτα ως λογικα σκεπτομενος...αν ομως ηταν οργανωμενοι οι κατοικοι η αστυνομια δε θα κανε τιποτα...αλλωστε ειναι γνωστο οτι το 80% των μπατσων ειναι χρυση αυγη...
αν έπαιρνες την καραμπίνα και καθάριζες κόσμο, πολύ καλά θα σε έχωναν μέσα

για την αυτοργάνωση των κατοίκων θα με βρεις σύμφωνο, αλλά ως συνήθως περιμένουμε άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
γιατί φώναζε ο ρώσος μαζί με την άλλη την χασίκλω;;;;

γιατί τρέχανε πάνω κάτω εκείνα τα πλάσματα που μετά μπήκαν και σε opel φτιαγμένο;;;;

δεν τους τροφοδοτεί πλέον με σουβλάκια ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ όπως στην επατεία;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom