Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
έφαγες τελικά σολομό ρε άπλυτε?  :grin:
μπααα,2 γυρους χτυπησα και κατι μπυρες...ειχα ενα πονοκεφαλο γαματα,επρεπε να αγορασω και παυσιπονα,μαλλον θα με πειραξε ο μεσημεριανος καφες :blahblah1:

:2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βρωμόσκυλα...

καλά και αυτός που τραβούσε το βίντεο δεν σκέφτηκε να του ρίξει μια γλάστρα στο κεφάλι να πάει στο διάολο να ησυχάσει ο κόσμος από αυτόν??

Επισκέπτης
Και έχω μόνο 1000 9βολα και 12βολα
άλλα 500 27βολα
και κάπου 2000 φυσίγγια με νούμερο 2 σκάγια.

Πρέπει να κάνω νέες καβάτζες.
Αυτά δεν φτάνουν ούτε για τις πρώτες 5 μέρες νύχτες του εμφυλίου .....

σου εχω κατι τυμπανοειδης γεμιστηρες μουρλια.... αν ενδιαφερεσαι . . .  ;)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
καθιστε θα μπει ο πορνοπαπος τωρα κ ο παπαζολης να υπερασπιστουν τους αραπηδες κ τους κωλορωσους που ζουσαν σαν τα ζωα στη χωρα τους κ ηρθαν εδω κ γιναν ανθρωποι

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
..αλλα αμα ζεις στη φωλια των αλλοδαπων τι να κανεις εκει...βλεπεις ειναι πολλοι και θα σε γαμησουν....

[/quote]

Έτσι μας κατάντησαν,να φοβόμαστε να ζούμε στον τόπο μας,στη γειτονιά μας...Αλίμονο από αυτούς που ζουν στην περιοχή και δεν μπορούν να πάνε κάπου αλλού.
Αλλά για δες...σκεφτόμαστε να εγκαταλήψουμε την γειτονιά  που μεγαλώσαμε,που είναι το σπίτι μας ,επειδή ήρθαν "άλλοι" και μας "διώχνουν"......ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!
Η πρωθυπουργάρα μας δεν άνοιξε τα σύνορα τότε,επί μητσοτάκη νομίζω,έτσι δεν είναι?....κι εμείς τον ξαναβγάλαμε για το καλό που μας έκανε....

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καθιστε θα μπει ο πορνοπαπος τωρα κ ο παπαζολης να υπερασπιστουν τους αραπηδες κ τους κωλορωσους που ζουσαν σαν τα ζωα στη χωρα τους κ ηρθαν εδω κ γιναν ανθρωποι
ο πορνοπαππος δεν παει σε κανα μασατζιδικο να του κανουν κανα μασαζακι τον προστατη για να ετοιμαζεται σιγα σιγα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

είπαμε.. δεν θέλει πολλά.. μια κατσαρόλα καυτά παλιόλαδα από το σκοτεινό μπαλκόνι...

ή μια γλάστρα (κρίμα το φυτό βέβαια)...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
είπαμε.. δεν θέλει πολλά.. μια κατσαρόλα καυτά παλιόλαδα από το σκοτεινό μπαλκόνι...

ή μια γλάστρα (κρίμα το φυτό βέβαια)...
μια χαρά θα ξηγηθείς

ακόμα καλύτερα κατέβα και ξεκίνα τα μπουνίδια

αλλά κάν' το μόνος σου. Είμαι πολύ περίεργος πόσοι απο εσάς που σκούζετε εδώ μέσα θα είχατε τα αρχιδάκια να το κάνετε

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μια χαρά θα ξηγηθείς

αλλά κάν' το μόνος σου. Είμαι πολύ περίεργος πόσοι απο εσάς που σκούζετε εδώ μέσα θα είχατε τα αρχιδάκια να το κάνετε

εσυ θα κατεβαινες για να υπερασπιστεις τον κωλορωσο κ τους ρασταμεν

να σου δωσουμε το χρυσο μεταλλιο ανδρειας

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι ο μητσοτακης τα ειχε ανοιξει τα συνορα το '93 νομιζω αλλα μη μενετε εκει...καπου εδω αρχιζουν οι θεωριες για σχεδια των τουρκων εξοντωσης του ελληνικου πληθυσμου(αλλωστε υπαρχει αποψη πως γνωστος τουρκος πολιτικος ειχε πει οτι ''τους ελληνες τους εξαφανιζω στελνοντας μερικες χιλιαδες μεταναστες'' ) και παει λεγοντας...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρά θα ξηγηθείς

το να πας να δειρεις ενα μεθυσμενο ρωσο /μαυρο/πακη στα ΠΑΤΗΣΙΑ οπου ειναι γεματα απο δαυτους δε δειχνει αρχιδια αλλα μαλακια στον εγκεφαλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom