soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπααα,2 γυρους χτυπησα και κατι μπυρες...ειχα ενα πονοκεφαλο γαματα,επρεπε να αγορασω και παυσιπονα,μαλλον θα με πειραξε ο μεσημεριανος καφεςέφαγες τελικά σολομό ρε άπλυτε?
μπααα,2 γυρους χτυπησα και κατι μπυρες...ειχα ενα πονοκεφαλο γαματα,επρεπε να αγορασω και παυσιπονα,μαλλον θα με πειραξε ο μεσημεριανος καφεςέφαγες τελικά σολομό ρε άπλυτε?
Και έχω μόνο 1000 9βολα και 12βολα
άλλα 500 27βολα
και κάπου 2000 φυσίγγια με νούμερο 2 σκάγια.
Πρέπει να κάνω νέες καβάτζες.
Αυτά δεν φτάνουν ούτε για τις πρώτες 5μέρεςνύχτες του εμφυλίου .....
μας τρομάζεις φούληκάτι τέτοιες στιγμές με φοβάμαι πολύ
σου θιξαμε τον γαμια;μας τρομάζεις φούλη
βαλεντίνο, στην καλημέρα που λέγαμε, μη μου κολλάς. Δεν έχω όρεξη για χριστοπαναγίεςσου θιξαμε τον γαμια;
βαλεντίνο, στην καλημέρα που λέγαμε, μη μου κολλάς. Δεν έχω όρεξη για χριστοπαναγίες
ο πορνοπαππος δεν παει σε κανα μασατζιδικο να του κανουν κανα μασαζακι τον προστατη για να ετοιμαζεται σιγα σιγα;καθιστε θα μπει ο πορνοπαπος τωρα κ ο παπαζολης να υπερασπιστουν τους αραπηδες κ τους κωλορωσους που ζουσαν σαν τα ζωα στη χωρα τους κ ηρθαν εδω κ γιναν ανθρωποι
καθιστε θα μπει ο πορνοπαπος τωρα κ ο παπαζολης να υπερασπιστουν τους αραπηδες κ τους κωλορωσους που ζουσαν σαν τα ζωα στη χωρα τους κ ηρθαν εδω κ γιναν ανθρωποι
ποτε εγιναν ?καθιστε θα μπει ο πορνοπαπος τωρα κ ο παπαζολης να υπερασπιστουν τους αραπηδες κ τους κωλορωσους που ζουσαν σαν τα ζωα στη χωρα τους κ ηρθαν εδω κ γιναν ανθρωποι
μια χαρά θα ξηγηθείςείπαμε.. δεν θέλει πολλά.. μια κατσαρόλα καυτά παλιόλαδα από το σκοτεινό μπαλκόνι...
ή μια γλάστρα (κρίμα το φυτό βέβαια)...
μια χαρά θα ξηγηθείς
ακόμα καλύτερα κατέβα και ξεκίνα τα μπουνίδια
αλλά κάν' το μόνος σου. Είμαι πολύ περίεργος πόσοι απο εσάς που σκούζετε εδώ μέσα θα είχατε τα αρχιδάκια να το κάνετε
το τι σκατά θα έκανα εγώ δεν το ξέρειςεσυ θα κατεβαινες για να υπερασπιστεις τον κωλορωσο κ τους ρασταμεν
να σου δωσουμε το χρυσο μεταλλιο ανδρειας
το να πας να δειρεις ενα μεθυσμενο ρωσο /μαυρο/πακη στα ΠΑΤΗΣΙΑ οπου ειναι γεματα απο δαυτους δε δειχνει αρχιδια αλλα μαλακια στον εγκεφαλο...μια χαρά θα ξηγηθείς
ακόμα καλύτερα κατέβα και ξεκίνα τα μπουνίδια
αλλά κάν' το μόνος σου. Είμαι πολύ περίεργος πόσοι απο εσάς που σκούζετε εδώ μέσα θα είχατε τα αρχιδάκια να το κάνετε