γουσταρεις τρελα τον καθε πλεζουρ που κανει ακριβως το ιδιο.ούτε γω γουστάρω τον κάθε άσπρο να μπαίνει και να ρίχνει γαμωμάνες -τον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό- σε κάθε άνθρωπο που διαφωνεί μαζί του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ένας βίαιος άνθρωπος μπορεί να ενστερνιστεί ένα κάρο ιδεολογίες για να επιβάλει με τη βία τις απόψεις του.
αλλοτε έχει την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλιστή, αλλοτε του κομμουνιστή, άλλοτε του εντεταλμένου του Θεού, άλλοτε του φιλελεύθερου, άλλοτε του πατριώτη......
η βία δεν έχει ιδεολογία. Απλά χρειάζεται μια δικαιολογία που την ονομάζει ιδεολογια για να βιαιοπραγήσει.
ναι αλλα ας παρουμε για παραδειγμα ενα παιδι που απο μικρο ακουει για την ανωτεροτητα της λευκης φυλης και τα μιασματα τους μαυρους. αργοτερα, οταν εχουν μπολιαστει ολα αυτα μεσα του, οταν φτασει 20 χρονων και του πουν οτι ο ταδε μας απειλει, πρεπει να τον εξοντωσεις και το κανει. αυτος δε νομιζω οτι ηταν βιαιος εξ αρχης αλλα η ιδεολογια του τον ωθησε να στραφει προς τη βια. οχι? :-
η γαλοτσα προφανως και καταδικαζει τη βια οποιασδηποτε θρησκειας! πρεπει να παω και σε μουσουλμανικη χωρα να το πω για να ειμαι οκ?επισης αυτον που διαφωνει με την καταδικη του ισλαμ αλλα με ανεση καταδικαζει τον χριστιανισμο τον λεμε υποκριτη και πουτανοπαιδο.
υγ. δεν ειμαι χριστιανος ουτε κανεις φανατικος του παπαδαριου αλλα δεν γουσταρω την καθε γαλοτσα να μπαινει να απαξιωνει ηθη και θεσμους της χωρας μου.
Επισκέπτης
η χρήση είναι θεμιτή.
η κατάχρηση είναι ασθένεια.
ε μην κανεις κωλοτουμπα.
δηλαδη ποτε ποτε κανει καλο να καταπαταμε τον υπερτατατο θεσμο ε?
αν ομως το κανοθυμε λιγο παραπανω ειναι απαραδεκτο..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
γουσταρεις τρελα τον καθε πλεζουρ που κανει ακριβως το ιδιο.
απάντησα προηγουμένων σε ασπρούλη.
το αυτό και σε σένα.
δεν ηταν και ποτε σωστη χωρα για να γινει σαν τα μουτρα μου.μια ζωη μαλακες ειμασταν,ειμαστε και θα εισαι.μαλακες σαν και σενα την εκαναν σαν τα μουτρα τους.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
είναι όμως θέμα ανθρώπου τι θα ασπαστεί, πώς θα το ερμηνεύσει και πώς θα το εφαρμόσει, νο?![]()
Tα πάντα είναι θέμα παιδείας κατά την μικρή ηλικία.-
Κάθε άνθρωπος που καλείται να πάρει μια απόφαση κάνει αυτόματα δυο σκέψεις, προβολές θα έλεγε κανείς.
Μια στο παρελθόν κ μια στο μέλλον.
Το πως θα τα δει αυτά έχει να κάνει σχεδόν απόλυτα με τον τρόπο που έχει διδαχτεί να ερμηνεύει την πραγματικότητα.
Επισκέπτης
δεν ηταν και ποτε σωστη χωρα για να γινει σαν τα μουτρα μου.μια ζωη μαλακες ειμασταν,ειμαστε και θα εισαι.
οτι πιστευει ειναι ο καθενας.
να μην λες για τους αλλους ομως.μεινε στον εαυτο σου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ναι αλλα ας παρουμε για παραδειγμα ενα παιδι που απο μικρο ακουει για την ανωτεροτητα της λευκης φυλης και τα μιασματα τους μαυρους. αργοτερα, οταν εχουν μπολιαστει ολα αυτα μεσα του, οταν φτασει 20 χρονων και του πουν οτι ο ταδε μας απειλει, πρεπει να τον εξοντωσεις και το κανει. αυτος δε νομιζω οτι ηταν βιαιος εξ αρχης αλλα η ιδεολογια του τον ωθησε να στραφει προς τη βια. οχι? :-
εγώ απο μικρός άκουγα ότι μπορείς να φανταστείς για τους κομμουνιστές.
Εχω και δυό νεκρούς παππούδε απ τον εμφύλιο.
πριν βέβαια αρχισω να κόβω κώλους φρόντισα να μάθω εάν πρέπει να κόψω κώλους ή εάν έχει νόημα να κόψω τον κώλο άλλου από αυτόν που έκοψε τον κώλο δικού μου.
δεν εδωσες και ουτε θα δωσεις.απλα μην εκτιθεσαι.απάντησα προηγουμένων σε ασπρούλη.
το αυτό και σε σένα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τρίχες.Tα πάντα είναι θέμα παιδείας κατά την μικρή ηλικία.-
τα χειρότερα εγκλήματα γίνονται από ΤΕΡΑΤΑ μόρφωσης.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
πρόβλημά σου.δεν εδωσες και ουτε θα δωσεις.απλα μην εκτιθεσαι.
δεν είμαι εδώ για να κάνω φίλους ούτε να συμφωνήσω με κανέναν
ούτε και να διακιολογηθώ.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
τρίχες.
τα χειρότερα εγκλήματα γίνονται από ΤΕΡΑΤΑ μόρφωσης.
Ειναι απλα βίαιοι άνθρωποι δεν φταίει η Παιδεία... Εσύ τα λες αυτά.
αν πιστευεις οτι δεν εισαι μαλακας θα θελαμε να το αναλησεις.γιατι τα δειγματα σου μεχρι στιγμης δειχνουν οτι εισαι η επιτομη του μαλακα.all time classic unfucked μαλακας.ο μαλακας που δεν εχει κατι να πει αλλα να βριζει.ο μαλακας επαγγελματιας.οτι πιστευει ειναι ο καθενας.
να μην λες για τους αλλους ομως.μεινε στον εαυτο σου.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
όχι, η μαλακία του εγκεφάλου του τον ώθησε.
η ιδεολογία είναι κάτι που επιλέγεις εσύ, όχι κάτι που σου το μαθαίνουν. ακόμα και άμα σου το μαθαίνουν, άμα δεν βάζεις λίγο και το νιονιό σου να κρίνει τις καταστάσεις δε φταίει η ιδεολογία για τις πράξεις σου αλλά εσύ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
δεν κατάλαβα;
η βιαιότητα αναιρεί την εξυπνάδα;
είδες κανέναν φασίστα τύπου Στάλιν να είναι ηλίθιος ή αμόρφωτος τζομπάνης;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δεν μου φάνηκε να αναίρεσε το προηγούμενο με αυτό που είπε.
ο βίαιος άνθρωπος όση παιδεία και να έχει θα ερμηνεύει βίαια ό,τι γίνεται -και ό,τι διαβάζει.
Επισκέπτης
αν πιστευεις οτι δεν εισαι μαλακας θα θελαμε να το αναλησεις.γιατι τα δειγματα σου μεχρι στιγμης δειχνουν οτι εισαι η επιτομη του μαλακα.all time classic unfucked μαλακας.ο μαλακας που δεν εχει κατι να πει αλλα να βριζει.ο μαλακας επαγγελματιας.
και εσυ ανελυσε μας την καταγωγη σου γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι πουτανοσπερμα απο καναν πακη που γαμησε καμια πορνη πιατσας ακαποτα και ξεφυτρωσες εσυ.
σωστο.μολις αρχισει να στροφαρει καλα το μυαλο,εισαι σε θεση να ξεχωρισεις μονος σου τι ειναι σωστο και λαθος,οσο και να σου πιπιλιζουν το μυαλο.όχι, η μαλακία του εγκεφάλου του τον ώθησε.
η ιδεολογία είναι κάτι που επιλέγεις εσύ, όχι κάτι που σου το μαθαίνουν. ακόμα και άμα σου το μαθαίνουν, άμα δεν βάζεις λίγο και το νιονιό σου να κρίνει τις καταστάσεις δε φταίει η ιδεολογία για τις πράξεις σου αλλά εσύ.
Επισκέπτης
εγώ απο μικρός άκουγα ότι μπορείς να φανταστείς για τους κομμουνιστές.
Εχω και δυό νεκρούς παππούδε απ τον εμφύλιο.
πριν βέβαια αρχισω να κόβω κώλους φρόντισα να μάθω εάν πρέπει να κόψω κώλους ή εάν έχει νόημα να κόψω τον κώλο άλλου από αυτόν που έκοψε τον κώλο δικού μου.
δεν αναιρω τα οσα λες. κι εγω προσφατα σχετικα εχω αναθεωρησει τα παντα γυρω μου. αλλα ισως πρεπει να αφησουμε κι ενα ανοιχτο παραθυρακι. οτι δλδ καποιοι καπου στον κοσμο δεν εχουν προσβαση σε πληροφοριες και γνωσεις, οποτε αυτο που τους εμαθαν, αυτο κανουν. δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι. ειναι θεμα και ιδεολογιας.. οχι μονο ανθρωπου.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ο βίαιος άνθρωπος όση παιδεία και να έχει θα ερμηνεύει βίαια ό,τι γίνεται -και ό,τι διαβάζει.
Εντάξει αναμείνατε το εμβόλιο τότε. Δικαιώμα σας.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Γκάντι που βγάλατε τους Ναζήδες λάδι...