You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
γιατί πρέπει να έχει δάσκαλο;
γιατί πρέπει μονίμως οι αρχαιολάτρες να μας πρήζετε τα πελέουρα για το τι είπαν οι αρχαίοι;
κάτι σε δικό σας έχετε;
σε έχω ξαναρωτήσει.
Αποφεύγω να ανοίγω διάλογο με παραληρηματικούς όπως λχ ο Φέθρυ. Συνήθως τους εκτρέπω στα όρια τους και δεν μου αρέσει να γίνομαι αιτία για τέτοια συμβάντα.
Δεν νομίζω άλλωστε στα τελευταία ποστ να ανέφερα τπτ για κανέναν αρχαίο.
εισαι ο μαλακας ερμαφροδιτος : και μαλακας και gayναι ρε γιε πουτανας οπως τα λες ειναι ανιστοριτε γαμω το σπιτι σου.
ευσεβης ποθος σου μαλλον πουτανοσπερμα θα ηθελες να ηταν gayoules οι αρχαιοι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
εισαι ο μαλακας ερμαφροδιτος : και μαλακας και gay![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα τρεξε να ψαξεις τωρα την μανα σου σε καμια πιατσα και ασε το φορουμ.
εισαι ο νεοελληνας μαλακας : καθε στιγμη και νεα μαλακιακαλα τρεξε να ψαξεις τωρα την μανα σου σε καμια πιατσα και ασε το φορουμ.
Επισκέπτης
δεν αναιρω τα οσα λες. κι εγω προσφατα σχετικα εχω αναθεωρησει τα παντα γυρω μου. αλλα ισως πρεπει να αφησουμε κι ενα ανοιχτο παραθυρακι. οτι δλδ καποιοι καπου στον κοσμο δεν εχουν προσβαση σε πληροφοριες και γνωσεις, οποτε αυτο που τους εμαθαν, αυτο κανουν. δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι. ειναι θεμα και ιδεολογιας.. οχι μονο ανθρωπου.
μη με αγνοειτε
και παψτε να βριζεστε!!
Επισκέπτης
μη με αγνοειτε
και παψτε να βριζεστε!!
οφουυυυυυυυυυυ
ειπαμε δεν σε γαμαμε
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
όλα παίζουν το ρόλο τους.
Προφανώς. Λίγη εγκληματολογία να έχει κάνει κάποιος το καταλαβαίνει αυτό.
η παιδεία καλλιεργεί την κριτική σκέψη μεν, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας.
το ίδιο κείμενο μπορεί να το διαβάσουν δύο άτομα και να καταλάβουν διαφορετικά πράγματα.
το βλέπουμε κάθε μέρα αυτό εδώ, στο φόρουμ.
Προφανώς επίσης δεν έχουμε όλοι την ίδια φιλομάθεια, την ίδια κλίση, τις ίδιες προτεραιότητες, τις ίδιες προσλαμβάνουσες.
το ίδιο γίνεται και με τις θρησκείες, τα ιερά κείμενα μπορεί κάποιος να τα ερμηνεύσει διαφορετικά από τον άλλον, ανάλογα με αυτά που έχει στο κεφάλι του, όχι απαραίτητα την παιδεία του.
Σύμφωνοι και οι ερμηνείες ποικίλλουν. Αλλά δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο σακκί του ισοπεδωτισμού. Δεν μπορείς να βάλεις τον Χίτλερ δίπλα στον Γκάντι. Όπως και δεν βάζεις την Τζιχαντ δίπλα στις Σταυροφορίες.
Ο Κλαουζεβιτς το αποκαλεί πολύ επιτυχώς λεπταισθησία της κρίσης.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μη με αγνοειτε
και παψτε να βριζεστε!!
δε σε αγνοούμε, κουόουτ δε σε κάνουμε
δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για πάντα το "αυτό με έμαθαν, αυτό έκανα". Κάποια στιγμή αναπτύσσεις δική σου κριτική σκέψη. ακόμα και αν δεν έχεις την ευκαιρία να δεις κάτι διαφορετικό, και πάλι μπορεί να δίνεις δική σου ερμηνεία σε ό,τι γίνεται γύρω σου.
πολλές φορές η ιδεολογία γίνεται δικαιολογία για τις βίαιες πράξεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει πάντα.
δεν παιζει αυτο.η δικη μου οικογενεια ειναι απιστευτα ρατσιστες και ξενοφοβοι.εγω ομως δεν υιοθετησα αυτην την νοοτροπια.για μενα ολοι ειναι ισοι.δε σε αγνοούμε, κουόουτ δε σε κάνουμε![]()
![]()
![]()
δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για πάντα το "αυτό με έμαθαν, αυτό έκανα". Κάποια στιγμή αναπτύσσεις δική σου κριτική σκέψη. ακόμα και αν δεν έχεις την ευκαιρία να δεις κάτι διαφορετικό, και πάλι μπορεί να δίνεις δική σου ερμηνεία σε ό,τι γίνεται γύρω σου.
πολλές φορές η ιδεολογία γίνεται δικαιολογία για τις βίαιες πράξεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει πάντα.
και σταματα να κοπανας αυτον τον κινεζο,θα τον σκοτωσεις.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Σύμφωνοι και οι ερμηνείες ποικίλλουν. Αλλά δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο σακκί του ισοπεδωτισμού. Δεν μπορείς να βάλεις τον Χίτλερ δίπλα στον Γκάντι. Όπως και δεν βάζεις την Τζιχαντ δίπλα στις Σταυροφορίες.
Ο Κλαουζεβιτς το αποκαλεί πολύ επιτυχώς λεπταισθησία της κρίσης.
στα υπόλοιπα προφανώς συμφωνούμε.
τώρα γι'αυτό, αν και θα το πάω πολύ φιλοσοφικά το θέμα, είναι ανάλογα την άποψη από την οποία συζητάμε. αν μιλάμε για άτομα που πίστευαν πολύ σε αυτό που έλεγαν και κατάφεραν να επηρεάσουν/εμπνεύσουν εκατομμύρια άλλα άτομα, τότε ναι, μπαίνουν δίπλα δίπλα. αν συζητάμε από ηθική άποψη, τότε είναι θέμα κρίσης και ναι, αλλάζει εντελώς το πράγμα.
το ίδιο και για τζιχάντ και σταυροφορίες. αν μιλάμε για το θρησκευτικό φανατισμό, τότε ναι, είναι δίπλα δίπλα. αν μιλάμε για τα αίτια, δεν είναι δίπλα, έγιναν για διαφορετικούς λόγους.
αλλά ουφ, πολύ μακριά το πήγα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δεν παιζει αυτο.η δικη μου οικογενεια ειναι απιστευτα ρατσιστες και ξενοφοβοι.εγω ομως δεν υιοθετησα αυτην την νοοτροπια.για μενα ολοι ειναι ισοι.
και σταματα να κοπανας αυτον τον κινεζο,θα τον σκοτωσεις.
θα φας φάπα ε?
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για πάντα το "αυτό με έμαθαν, αυτό έκανα". Κάποια στιγμή αναπτύσσεις δική σου κριτική σκέψη.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Μόνο έτσι αναπτύσσονται προσωπικότητες.
Επισκέπτης
δε σε αγνοούμε, κουόουτ δε σε κάνουμε![]()
![]()
![]()
χαχαχα χαζηηηηη πφφφ
οχι προφανως και δεν ισχυριζομαι αυτο. η μητερα μου ας πουμε ειναι τρομερη θρησκα και με ειχε επηρεασει μεχρι καποια ηλικια.
αλλα ας παρουμε το ταλιμπανακι (λεμε τωρα). ποσο ευθυνη εχει για το κακο που κανει? οταν στα 17 του κανει τα τερατα? ποτε προλαβε να γινει βιαιο?
οφουυυυυυυυυυυ
ειπαμε δεν σε γαμαμε![]()
![]()
ναι το ειδα
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
το ίδιο και για τζιχάντ και σταυροφορίες. αν μιλάμε για το θρησκευτικό φανατισμό, τότε ναι, είναι δίπλα δίπλα.
Στις Αρχαίες θρησκείες δεν υπήρχε καν φανατισμός κ Ιεροί Πόλεμοι.
Ο Φανατισμός έχει μάνα την Αποκλειστικότητα.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
και για το ταλιμπανάκι, εφόσον δεν έχει προλάβει να αναπτύξει δική του κρίση (και ΜΟΝΟ γι'αυτό), εγώ κατηγορώ τους τράγους που προπαγανδίζουν τη δική τους εκδοχή της θρησκείας. κάτι που γίνεται και στο ισλάμ και στο χριστιανισμό. και που μπορεί να γίνει για κάθε θρησκεία και ιδεολογία στο κάτω κάτω.
εντιτ γιατί δεν διάβασα καλά το ποστ σου βέλβι: έγινε βίαιο όχι μόνο θρησκευτικής προπαγάνδας μπάι δε χουέι, αλλά και λόγω κοινωνικού πλαισίου. όλα παίζουν το ρόλο τους, είπαμε. όμως το θέμα είναι πώς βλέπεις μεγαλώνοντας το πλαίσιο στο οποίο γεννήθηκες. και μεγαλώνοντας φυσικά και μπορεί να αποβάλεις τη βία και να θεωρείς γελοίο το ότι κάποτε έβλεπες τους εχθρούς που σου έμαθαν.
εντιτ γιατί δεν διάβασα καλά το ποστ σου βέλβι: έγινε βίαιο όχι μόνο θρησκευτικής προπαγάνδας μπάι δε χουέι, αλλά και λόγω κοινωνικού πλαισίου. όλα παίζουν το ρόλο τους, είπαμε. όμως το θέμα είναι πώς βλέπεις μεγαλώνοντας το πλαίσιο στο οποίο γεννήθηκες. και μεγαλώνοντας φυσικά και μπορεί να αποβάλεις τη βία και να θεωρείς γελοίο το ότι κάποτε έβλεπες τους εχθρούς που σου έμαθαν.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
όταν παραληρείς στις τελετές φαντάζομαι ο φεθρυ να μοιάζει νορμάλ.Αποφεύγω να ανοίγω διάλογο με παραληρηματικούς όπως λχ ο Φέθρυ. Συνήθως τους εκτρέπω στα όρια τους και δεν μου αρέσει να γίνομαι αιτία για τέτοια συμβάντα.
Δεν νομίζω άλλωστε στα τελευταία ποστ να ανέφερα τπτ για κανέναν αρχαίο.
όταν συνδιαλέγομαι με κάποιον συνδιαλέγομαι με την προσωπικότητά του και αυτό που βγάζει.
ο τομίτο εδώ έχει από πίσω μια προσωπικότητα ανεξαρτητα εάν διαφωνώ κάθετα και οριζόντια μαζί της.
δεν είναι απλά ένα νικ για γέλιο.
μπορεί για παράδειγμα να σέβομαι ότι είσαι ένας άριστος παπαγάλος αλλά να γελάω με την κριτική σου σκέψη.
Κοινώς μπορείς να με εντυπωσιάσεις αλλά ουχί να με πείσεις.
Ελάχιστα νικς εδώ μέσα έχουν καταφέρει να με πείσουν.
όχι με τις γνώσεις τους ( ο φέθρυ ή ο ΠΠ θεωρώ ότι είναι ιδιαιτέρως μορφωμένοι) αλλά με την κριτική τους ικανότητα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ρε αδερφέ αυτά που γράφεις τα ξεπατικώνεις;
είναι δυνατόν να μου μιλάς για θρησκεία που ουσιαστικά είναι δόγμα και να μην υπάρχει φανατισμός;
τι σημαίνει ιερός πόλεμος;
οι αρχαίοι τι ακριβώς προστάτευαν στους πολέμους που έκαμαν;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
υπήρχαν τράγοι με την έννοια των θρησκευτικών αρχηγών?
Επισκέπτης
και για το ταλιμπανάκι, εφόσον δεν έχει προλάβει να αναπτύξει δική του κρίση (και ΜΟΝΟ γι'αυτό), εγώ κατηγορώ τους τράγους που προπαγανδίζουν τη δική τους εκδοχή της θρησκείας. κάτι που γίνεται και στο ισλάμ και στο χριστιανισμό. και που μπορεί να γίνει για κάθε θρησκεία και ιδεολογία στο κάτω κάτω.
κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου οταν ελεγα οτι συντελουν και αλλα ΚΑΠΟΙΕΣ φορες στο να γινει βιαιος καποιος..