Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου οταν ελεγα οτι συντελουν και αλλα ΚΑΠΟΙΕΣ φορες στο να γινει βιαιος καποιος..

μόνο στην περίπτωση που είναι πολύ νέος.

κατά τα άλλα αυτή η δικαιολογία πάει μέχρι κάποιο σημείο. επιμένω, για τις πράξεις δε φταίνε οι ιδεολογίες αλλά ο άνθρωπος, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
όταν παραληρείς στις τελετές φαντάζομαι ο φεθρυ να μοιάζει νορμάλ.

Αν έχεις κάποιες αξιόπιστες πηγές να τις βάλεις :2funny:

όταν συνδιαλέγομαι με κάποιον συνδιαλέγομαι με την προσωπικότητά του και αυτό που βγάζει.

Και οι άλλοι υποθέτω.

μπορεί για παράδειγμα να σέβομαι ότι είσαι ένας άριστος παπαγάλος αλλά να γελάω με την κριτική σου σκέψη.

Χαίρομαι που μπορώ να σου προσφέρω γέλιο. Είναι Υγεία βλέπεις.

Κοινώς μπορείς να με εντυπωσιάσεις αλλά ουχί να με πείσεις.

Αδιαφορώ παντελώς και για τα δυο. Εδώ είμαστε να συνδιαλεγόμαστε. Όυτε ζογκλερ είμαι ούτε κήρυκας.

Ελάχιστα νικς εδώ μέσα έχουν καταφέρει να με πείσουν. όχι με τις γνώσεις τους ( ο φέθρυ ή ο ΠΠ θεωρώ ότι είναι ιδιαιτέρως μορφωμένοι) αλλά με την κριτική τους ικανότητα.

Μπράβο τους αφού βρέθηκαν κ κάποιοι

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μόνο στην περίπτωση που είναι πολύ νέος.

κατά τα άλλα αυτή η δικαιολογία πάει μέχρι κάποιο σημείο. επιμένω, για τις πράξεις δε φταίνε οι ιδεολογίες αλλά ο άνθρωπος, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
μην το λες κοπελια.εχω δει 45 χρονο σε αλλο σαιτ να εχει για υπογραφη "δεν αρκει να εχεις στοχο,αλλα να ξερεις και σημαδι."και αυτος ο ανθρωπος ηταν δασκαλος μικρων παιδιων.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μην το λες κοπελια.εχω δει 45 χρονο σε αλλο σαιτ να εχει για υπογραφη "δεν αρκει να εχεις στοχο,αλλα να ξερεις και σημαδι."και αυτος ο ανθρωπος ηταν δασκαλος μικρων παιδιων.

δεν ξέρω τι έγραφε ο μάστορας αλλά η φράση από μόνη της δε μου φαίνεται λάθος, ούτε κάτι κακό...  :huh: :huh: :huh:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ρε αδερφέ αυτά που γράφεις τα ξεπατικώνεις;
είναι δυνατόν να μου μιλάς για θρησκεία που ουσιαστικά είναι δόγμα και να μην υπάρχει φανατισμός;

Ποιο δόγμα? Για πες μας ποιο είναι το ιερό βιβλίο των Ελλήνων, των Κελτών, των Δρυϊδων, των Απάτσι. Χωρίς Βιβλίο δεν υπάρχει Δόγμα...  :uglystupid:

οι αρχαίοι τι ακριβώς προστάτευαν στους πολέμους που έκαμαν;

Οταν προστατευεις κάτι σημαίνει ότι είσαι φανατικός με αυτό ?  :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το κακό των δογμάτων είναι οι τράγοι, δηλαδή πάλι οι άνθρωποι.
δεν έχω πειστεί ακόμα για το αντίθετο  :sunglasses:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Στις Αρχαίες θρησκείες δεν υπήρχε καν φανατισμός κ Ιεροί Πόλεμοι.
Ο Φανατισμός έχει μάνα την Αποκλειστικότητα.

:thumbsup:

O Θρησκευτικός φανατισμός φαίνεται να είναι "προνόμιο" της (μονοθεϊστικής) θρησκείας της ερήμου ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 μορφές της. Οι μόνοι που αμφισβητούν έντονα αυτή την "αποκλειστικότητα" είναι οι (επίσης μονοθεϊστές) ΣΙΧ.  :cool2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οι μόνοι αρχηγοί που σας ενοχλούν είναι οι θρησκευτικοί?
Για να καταλάβω δλδ... :think:

όχι, αλλά οι αρχηγοί γενικά μπορούν να φανατίζουν.
ρώτησα γιατί δεν ήθελα να πω μαλακία μιας και δεν το ξέρω καλά το θέμα  :cheesy:

edit: το πόιντ μου (ήθελα να) είναι ότι ένας παράγοντας που δεν υπήρχε φανατισμός ήταν ότι δεν υπήρχαν τράγοι που να εξυπηρετούν συμφέροντα άλλα από τα καθαρά θρησκευτικά (σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον).
αν κάνω λάθος πες το μου, γι'αυτό ρώτησα.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω τι έγραφε ο μάστορας αλλά η φράση από μόνη της δε μου φαίνεται λάθος, ούτε κάτι κακό...  :huh: :huh: :huh:
ο συγκεκριμενος ανοιγε τοπικ με σκιτσακια να πετανε μολοτοφ και να δερνουν μπατσους..οποτε καταλαβαινεις την σημασια της φρασης.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο συγκεκριμενος ανοιγε τοπικ με σκιτσακια να πετανε μολοτοφ και να δερνουν μπατσους..οποτε καταλαβαινεις την σημασια της φρασης.

καταλαβαίνω πώς την εννοούσε αυτός.

κατά τα άλλα εγώ κατάλαβα ότι δεν πρέπει μόνο να θες να φτάσεις κάπου, αλλά πρέπει να βρεις και πώς θα φτάσεις εκεί...  :boobies: :boobies:
είπαμε, είπαμε, όλα είναι θέμα ερμηνείαςςςςςςςςςςςς  :grin: :grin: :grin: :grin:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
όχι, αλλά οι αρχηγοί γενικά μπορούν να φανατίζουν.
ρώτησα γιατί δεν ήθελα να πω μαλακία μιας και δεν το ξέρω καλά το θέμα  :cheesy:

Ο Πλούταρχος ήταν 35 χρόνια Αρχιερέας στους Δελφούς, φανάτισε κανέναν να πάει να κάψει τους ναούς τις τάδε Θρησκείας ? Υπάρχει μισό κείμενο που να λεει πάτε σφάξτε τους Αλλόθρησκους?
Στην Δήλο πάνω είχε ναούς από 35 διαφορετικές θρησκείες μεταξύ των οποίων και δυο Συναγωγές...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο Πλούταρχος ήταν 35 χρόνια Αρχιερέας στους Δελφούς, φανάτισε κανέναν να πάει να κάψει τους ναούς τις τάδε Θρησκείας ? Υπάρχει μισό κείμενο που να λεει πάτε σφάξτε τους Αλλόθρησκους?
Στην Δήλο πάνω είχε ναούς από 35 διαφορετικές θρησκείες μεταξύ των οποίων και δυο Συναγωγές...

τότε δεν χρειάζονταν δικαιολογίες όμως για τους επεκτατικούς πολέμους...
λέγανε "θα πάμε να τους γαμήσουμε", όχι "θα πάμε να τους εκπολιτίσουμε/να τους δείξουμε το σωστό δρόμο" με ψιλά γράμματα ανάμεσα.

αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε θρησκεία ανάλογα τις συνθήκες έχει τη δυνατότητα να γίνει εργαλείο για να εξυπηρετηθούν κάποιοι σκοποί, άρα και ανάλογα το χειρισμό της μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φανατισμό.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε θρησκεία ανάλογα τις συνθήκες έχει τη δυνατότητα να γίνει εργαλείο για να εξυπηρετηθούν κάποιοι σκοποί, άρα και ανάλογα το χειρισμό της μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φανατισμό.

Η Θρησκεία για μένα είναι το κατεξοχήν διαμορφωτικό της κοσμοθέασης μας συστατικό κατά συνέπεια δεν είναι ούτε "αφορμή" ούτε "εργαλείο".
Αλλά είμαστε οφ τοπικ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ααααααααααααααχαχαχχαχαχαχ...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μακρια απο αλβανιδες κλεβουν πορτοφολια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Θρησκεία για μένα είναι το κατεξοχήν διαμορφωτικό της κοσμοθέασης μας συστατικό κατά συνέπεια δεν είναι ούτε "αφορμή" ούτε "εργαλείο".
Αλλά είμαστε οφ τοπικ.
και τι στενοχωριεσαι εδω ειναι το βασιλειο των οφτοπικ ρε τομι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom