Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

Επισκέπτης
εδω μιλαμε για τα λαθραια πακια...ξερεις...της β κατηγοριας...ουτε αυτα που σε γαμανε δηλαδη.

μια εμμονη μαζι μου την εχεις! μην το αρνεισαι!

τοτε μιλουσαμε για τους νομιμους. ξαναδιαβασε τα καλυτερα γτ εχεις καψα να μου την πεις και σου ξεφευγουν μερικα.
δλδ παω στην γ κατηγορια? ποιοι ειναι αυτοι? να ξεροω σε ποιους να κολοτριβομαι απο δω και περα γτ με εχεις μπερδεψει!

αυτα να πας να τα πεις σε καμια ισλαμικη χωρα να δουμε για ποτε θα πετσοκοψουν την ηδη αχρηστη κλειτοριδα σου.
για πηγαινε αν σου βαστα προοδευτικη σαβουρα της πλακας σε καμια σαουδικη αραβια να ξερασεις αυτα τα ψευτοπροοδευτικα σου λογιδρια.

ολες τις θρησκειες τις θεωρω γαμημενες. νταξ τωρα?

Επισκέπτης
αλλο ομως το δε μου αρεσει κατι κι αλλο παιρνω την κατασταση στα χερια μου κι οποιον παρει ο χαρος. κανεις δε νομιζω να ειπε οτι πρεπει να σου πηδηξουν τη γυναικα για να ονομαστεις φιλοξενος κι 'ανθρωπος' (γτ ολα πρεπει να κανουν με αυτο? μπορω να σεβομαι καποιον και χωρις να με πηδαει..).
ειλικρινα δε νομιζω να μπορουμε να κανουμε και πολλα για τον εμφυλιο στο νταρφουρ..

εσενα ειπαμε!
ουτε ψυχοπαθης βιαστης πακης ντινγκα στην πρεζα δεν προκεται να σε βιασει.
μαλλον σε λυπει αυτο αλλα οι συμπολιτες μνας δεν φταινε σε τιποτα.

Επισκέπτης
εσενα ειπαμε!
ουτε ψυχοπαθης βιαστης πακης ντινγκα στην πρεζα δεν προκεται να σε βιασει.
μαλλον σε λυπει αυτο αλλα οι συμπολιτες μνας δεν φταινε σε τιποτα.

εγω (οπως λες) ειμαι απαρτη,εσυ εχεις εμμονες και νευρα! κατι δεν κολλαει καλα στην εικονα ετουτη!

Επισκέπτης
μια εμμονη μαζι μου την εχεις! μην το αρνεισαι!

τοτε μιλουσαμε για τους νομιμους. ξαναδιαβασε τα καλυτερα γτ εχεις καψα να μου την πεις και σου ξεφευγουν μερικα.
δλδ παω στην γ κατηγορια? ποιοι ειναι αυτοι? να ξεροω σε ποιους να κολοτριβομαι απο δω και περα γτ με εχεις μπερδεψει!

για γ κατηγορια δοκιμασε κανενα ντοπαρισμενο αδεποστο σκυλο με βιαγκρα αλλα και παλι αμφιβαλλω.
και ξαναλεω γιατι απο την αγαμια μαλλον δεν τα πιανει οτι το προβλημα δεν ειναι οι νομιμοι με δουλειες κτλ αλλα τα λαθραια πακια που συνηθως επιδιδονται και σε επαγγελματικη καριερα σαν πρεζεμπορες κτλ

ολες τις θρησκειες τις θεωρω γαμημενες. νταξ τωρα?

τις θεωρεις δεν τις θεωρεις της χωρας σου η επισημη θρησκεια ειναι ο χριστιανισμος οποτε κανε τουμπεκι αλλιως σαουδικη αραβια να δεις εκει την γλυκα.
να δοθμε εκει αν θα κακαριζεις το ιδιο ανετα σαβουρα.
πηγαινε σαουδικη αραβια και πες οτι θεωρεις ολες τις θρησκειες γαμημενες... η για να μην σε στελνω τοσο μακρυα πηγαινε στην αθηνα σε κανα αυτοδιαχειριζομενο στεκι πακηδων και πεστο αυτο εκει να δεις ποσα απιδια βαζει ο σακος.

Επισκέπτης
εγω (οπως λες) ειμαι απαρτη,εσυ εχεις εμμονες και νευρα! κατι δεν κολλαει καλα στην εικονα ετουτη!

απλα σπαω πλακα να σε μπινελικωνω οπως και να σε κραζω οταν λες τις ψευτοπροοδευτικες μαλακιες σου κωλοβαρεμενο υποκειμενο.
τραβα ρε σαβουρα πισω στο κοσμο
εκει ειναι η θεση σου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.095
Πόντοι
22.785

Αυτό το ευλογημένο κατά τα άλλα  μέρος του πλανήτη έχει μια κατάρα!!!!!!!!!

Οι ίκανοί και προσφέροντες να γίνονται στόχος άκραίων έπιθέσεων,
από ανίκανους και με μηδενική προσφορά στήν κοινωνία........

Αυτούς που κουβαλάει στην καμπούρα της η κοινωνία, άποκτούν καταγγελτικό λόγο και...
όποιον πάρει ο χάρος.

Ζούμε στη χώρα του καφενέ, του υψωμένου δείκτη του χεριού,
της επίκρισης αλλά ποτέ της πρότασης.

Ετσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα μας.......

Από την εποχή του Σωκράτη, του Κολοκοτρώνη και του Βενιζέλου... !!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
για γ κατηγορια δοκιμασε κανενα ντοπαρισμενο αδεποστο σκυλο με βιαγκρα αλλα και παλι αμφιβαλλω.
και ξαναλεω γιατι απο την αγαμια μαλλον δεν τα πιανει οτι το προβλημα δεν ειναι οι νομιμοι με δουλειες κτλ αλλα τα λαθραια πακια που συνηθως επιδιδονται και σε επαγγελματικη καριερα σαν πρεζεμπορες κτλ
και ξαναλεω σε εκεινο το σημειο συζητουσαμε για τους νομιμους μεταναστες! αργεις λιγο ε?

τις θεωρεις δεν τις θεωρεις της χωρας σου η επισημη θρησκεια ειναι ο χριστιανισμος οποτε κανε τουμπεκι αλλιως σαουδικη αραβια να δεις εκει την γλυκα.
να δοθμε εκει αν θα κακαριζεις το ιδιο ανετα σαβουρα.
πηγαινε σαουδικη αραβια και πες οτι θεωρεις ολες τις θρησκειες γαμημενες... η για να μην σε στελνω τοσο μακρυα πηγαινε στην αθηνα σε κανα αυτοδιαχειριζομενο στεκι πακηδων και πεστο αυτο εκει να δεις ποσα απιδια βαζει ο σακος.

επειδη ειναι η επισημη θρησκεια της χωρας μου, δε σημαινει οτι ειναι και ορθη! ποσοι εχουν σκοτωθει στο ονομα της καθε θρησκειας?
εσυ πορευσου με το πατρις θρησκεια, δεν εχω προβλημα..

απλα σπαω πλακα να σε μπινελικωνω οπως και να σε κραζω οταν λες τις ψευτοπροοδευτικες μαλακιες σου κωλοβαρεμενο υποκειμενο.
τραβα ρε σαβουρα πισω στο κοσμο
εκει ειναι η θεση σου

αμα εσυ σπας πλακα και χαιρεσαι ετσι, go on!  μη στο χαλασω! αλλα εδωωωωω θα μειιιινω! η αγαπη μου εισαι συυυ και δε σ'αφηηηνω!!  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό το ευλογημένο κατά τα άλλα  μέρος του πλανήτη έχει μια κατάρα!!!!!!!!!

Οι ίκανοί και προσφέροντες να γίνονται στόχος άκραίων έπιθέσεων,
από ανίκανους και με μηδενική προσφορά στήν κοινωνία........

Αυτούς που κουβαλάει στην καμπούρα της η κοινωνία, άποκτούν καταγγελτικό λόγο και...
όποιον πάρει ο χάρος.

Ζούμε στη χώρα του καφενέ, του υψωμένου δείκτη του χεριού,
της επίκρισης αλλά ποτέ της πρότασης.

Ετσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα μας.......

Από την εποχή του Σωκράτη, του Κολοκοτρώνη και του Βενιζέλου... !!!!!!!!!!!

ωχ το μάτι μου  :S

Επισκέπτης
και σου ξαναλεω να μην το πηγαινετε το θεμα στους νομιμους μεταναστες γιατι κανεις μας δεν εχει προβλημα μαζι τους αλλα στα 1 εκατομυριο λαθραια πακια που μας εχουν κουβαληθει με το ετσι στην κωλοχωρα αυτη και μας σπατε τα αρχιδια οτι πρεπει να ανεκτουμε μια τετοια εξαθλιωμενη κατασταση.

ρε ασπρε, ξερεις να διαβαζεις? ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ειχα σχολιασει ενα ποστ (δε θυμαμαι νικ τωρα) που ελεγε οτι τα παιδια των νομιμων μεταναστων που σπουδαζουν πρεπει να καταβαλουν διδακτρα.

αμα δεν την θεωρεις ορθη να πας σε καμια ισλαμικη χωρα και να μην κλαψουριζεις.
εγω ξερβ οτι οι μεγαλυτερες σφαγες των τελευταιων δεκαετιων εχουν γινει στο ονομα του πουστικου ισλαμ και του καραμαλακα μωαμεθ.
σαλτα και γαμηθειτε τωρα.

οι σταυροφοριες τι ηταν? εκδρομη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε ασπρε, ξερεις να διαβαζεις? ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ειχα σχολιασει ενα ποστ (δε θυμαμαι νικ τωρα) που ελεγε οτι τα παιδια των νομιμων μεταναστων που σπουδαζουν πρεπει να καταβαλουν διδακτρα.

Oι σταυροφορίες έγιναν για να απελευθερωθούν εδάφη πρώην χριστιανικά που είχαν κατακτηθεί "διά πυρός και σιδήρου" από τις ισλαμικές στρατιές.

Επισκέπτης

για τις τελευταιες δεκατιες μιλησα ;)
εξαλου ο χριστιανισμος τουλαχιστον δεν κηυρυσει το μισος και την εκδικηση αντιθετα με το ισλαμ που διδασκει οτι οι καμικαζι πανε στον παραδεισο :uglystupid: :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Oι σταυροφορίες έγιναν για να απελευθερωθούν εδάφη πρώην χριστιανικά που είχαν κατακτηθεί "διά πυρός και σιδήρου" από τις ισλαμικές στρατιές.

όπως η πόλη  :rockon: :rockon: :rockon:
πάλι με χρόνια με καιρούς...  :rockon:

σου το έχω πει ότι με αναστατώνεις τελευταία ε??  :smitten: :pipa1: :pipa1: :cum: :cum:

Επισκέπτης

δεν ηταν επεκτατικα τα αιτια δλδ ε?

δεν είναι μόνιμο το μιούτινγκ καρντιά μου  :grin:

φτου γαμωωω  :2funny:

κλαψε ρε κλαψε
μουνοπανα δεν με φιμωνεται οσο και να κτυπιεσται
κρυφοφασιστες.
σπιουνο0ι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οκ οκ! βρισε κι αλλο! αλλα δε φευγω!  :birdman:

για τις τελευταιες δεκατιες μιλησα ;)
εξαλου ο χριστιανισμος τουλαχιστον δεν κηυρυσει το μισος και την εκδικηση αντιθετα με το ισλαμ που διδασκει οτι οι καμικαζι πανε στον παραδεισο :uglystupid: :uglystupid:

ναι ναι ο χριστιανισμος ειναι θρησκεια αγαπης  :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Mιλάμε για εδάφη χριστιανικά! Δεν ήταν μουσουλμανικά! Επομένως άμα είναι να κατηγορήσεις, να κατηγορήσεις πρώτα τις φανατισμένες στρατιές του Μωάμεθ που παρέσυραν τα πάντα και έφτασαν έως το Πουατιέ της κεντρικής Γαλλίας (!), κατά τον 8 αιώνα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
κοιταξου φαντασμενε και πεστο αυτο στον καθρεφτη σου οσο ακομα εχεις δοντια.

Εμεις οι 2 δε θα συναντηθουμε, ποτε δεν πλησιαζω απλυτους τουρκοσπορους

Οποτε κρατα τα οσα λες για τη στιγμη που θα σε ρωτησουν το ονομα σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Mιλάμε για εδάφη χριστιανικά! Δεν ήταν μουσουλμανικά! Επομένως άμα είναι να κατηγορήσεις, να κατηγορήσεις πρώτα τις φανατισμένες στρατιές του Μωάμεθ που παρέσυραν τα πάντα και έφτασαν έως το Πουατιέ της κεντρικής Γαλλίας (!), κατά τον 8 αιώνα.

ο χριστιανισμός δεν έχει σχέση με εδάφη και κατακτήσεις, ούτε φυσικά το ισλάμ, ούτε καμία άλλη θρησκεία.

με αυτά ασχολούνται τα κράτη, που κάνουν απίστευτες θηριωδίες στο όνομα της θρησκείας. αυτό είναι το λάθος, το ότι μπλέκουν στις υποθέσεις τους κάτι εντελώς άσχετο.

Επισκέπτης
που ειναι τα ποστ του ασπρου να απαντησωωωωωω?  :tickedoff:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ο χριστιανισμός δεν έχει σχέση με εδάφη και κατακτήσεις, ούτε φυσικά το ισλάμ, ούτε καμία άλλη θρησκεία.

με αυτά ασχολούνται τα κράτη, που κάνουν απίστευτες θηριωδίες στο όνομα της θρησκείας. αυτό είναι το λάθος, το ότι μπλέκουν στις υποθέσεις τους κάτι εντελώς άσχετο.

Βέβαια. Οι άνθρωποι φταίνε για τα εγκλήματα, όχι οι θεσμοί! Οι θεσμοί είναι το εκάστοτε πρόσφορο πρόσχημα. Άμα δεν ήταν αυτός ο θεσμός ή αυτή η ιδεολογία, θαταν κάτι άλλο. Αλλά μερικά παιδάκια αυτό που να το καταλάβουν!

Επισκέπτης
Βέβαια. Οι άνθρωποι φταίνε για τα εγκλήματα, όχι οι θεσμοί! Οι θεσμοί είναι το εκάστοτε πρόσφορο πρόσχημα. Άμα δεν ήταν αυτός ο θεσμός ή αυτή η ιδεολογία, θαταν κάτι άλλο. Αλλά μερικά παιδάκια αυτό που να το καταλάβουν!

προφανως ειναι το οχημα για να πειστουν οι πιο αδαεις ωστε να κανουν τα πιο αποτροπαια πραγματα στο ονομα της οποιασδηποτε θρησκειας. αλλα οι θρησκειες και αυτες ανθρωπινα δημιουργηματα δεν ειναι? για ελεγχο της μαζας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom