Επισκέπτης
βελβυυυυυ εδω εισαι?
θελω![]()
milk shake τωρααααα!
μισοοοο να κουνηθω λιγο ακομα αλλιως θα ειναι μουφα
βελβυυυυυ εδω εισαι?
θελω![]()
milk shake τωρααααα!
Βέβαια. Οι άνθρωποι φταίνε για τα εγκλήματα, όχι οι θεσμοί! Οι θεσμοί είναι το εκάστοτε πρόσφορο πρόσχημα. Άμα δεν ήταν αυτός ο θεσμός ή αυτή η ιδεολογία, θαταν κάτι άλλο. Αλλά μερικά παιδάκια αυτό που να το καταλάβουν!
δεν υπάρχουν βίαιες ιδεολογίες.Kαλά αυτό είναι τώρα αστείο. Τολμήστε να το πείτε για τον Ναζισμό κ τον Φασισμό αν θέλετε...
Προφανώς κ οι άνθρωποι γαλουχούνται με ιδεολογίες, δεν φυτρώνουν.
Δεν έχουν όλες οι ιδεολογίες το ίδιο βίαιο προφίλ.
αφιερωμένο σε κείνον που ξέρει γιατί του το αφιερώνω.
Βλεπω επισης και ενα μπλε που συμπαθουσα να ανεχεται πραγματα που δε θα επρεπε
Κριμα
Κριμα
δεν υπάρχουν βίαιες ιδεολογίες.βίαιοι άνθρωποι υπάρχουν
δεν υπάρχουν βίαιες ιδεολογίες.
βίαιοι άνθρωποι υπάρχουν.
ας βαλει εμενα που δεν κωλωνω πουθενα!!!!αυτος ο μπλε δεν επεμβαίνει σχεδόν ποτέ.
έχει κόμπλεξ με την επιβολή εξουσίας.
Κριμα
ο φασισμος δεν ειναι μια βιαιη ιδεολογια δλδ? :-
μπορεις να το εξηγησεις?![]()
αφιερωμένο σε κείνον που ξέρει γιατί του το αφιερώνω.
καλά χριστούγεννα.
μικρός η μάνα μου μου έλεγε ότι οι καλοί χριστιανοί στις γιορτές δε βλασφημούν......
εδώ αυτόν που διαφωνεί για την καταδίκη του ισλαμ τον λέμε πουτάνας γιο και θέλουμε να τον πλακώσουμε στις μάπες δυό μέρες πριν από τη γέννηση αυτού που γύρισε και το άλλο μάγουλο.
Ο ΤΕΜPORA O MORES.
ούτε γω γουστάρω τον κάθε άσπρο να μπαίνει και να ρίχνει γαμωμάνες -τον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό- σε κάθε άνθρωπο που διαφωνεί μαζί του.επισης αυτον που διαφωνει με την καταδικη του ισλαμ αλλα με ανεση καταδικαζει τον χριστιανισμο τον λεμε υποκριτη και πουτανοπαιδο.
υγ. δεν ειμαι χριστιανος ουτε κανεις φανατικος του παπαδαριου αλλα δεν γουσταρω την καθε γαλοτσα να μπαινει να απαξιωνει ηθη και θεσμους της χωρας μου.
Kαλά αυτό είναι τώρα αστείο. Τολμήστε να το πείτε για τον Ναζισμό κ τον Φασισμό αν θέλετε...
Προφανώς κ οι άνθρωποι γαλουχούνται με ιδεολογίες, δεν φυτρώνουν.
Δεν έχουν όλες οι ιδεολογίες το ίδιο βίαιο προφίλ.
σιγα την χωρα ρεεπισης αυτον που διαφωνει με την καταδικη του ισλαμ αλλα με ανεση καταδικαζει τον χριστιανισμο τον λεμε υποκριτη και πουτανοπαιδο.
υγ. δεν ειμαι χριστιανος ουτε κανεις φανατικος του παπαδαριου αλλα δεν γουσταρω την καθε γαλοτσα να μπαινει να απαξιωνει ηθη και θεσμους της χωρας μου.
ούτε γω γουστάρω τον κάθε άσπρο να μπαίνει και να ρίχνει γαμωμάνες -τον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό- σε κάθε άνθρωπο που διαφωνεί μαζί του.
κάτσε περιμένει εμβόλιο για το DNA. ακόμα να μάθει ότι το μη ελληνικό DNA δεν είναι ιός.είναι όμως θέμα ανθρώπου τι θα ασπαστεί, πώς θα το ερμηνεύσει και πώς θα το εφαρμόσει, νο?![]()
σιγα την χωρα ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η χρήση είναι θεμιτή.και εσυ εχεις ριξει και πολοι "δημοκρατες αριστεραντζες" στα δυσκολα ριχνουν.
οι υποκριτες και οι διπροσωποι πουστηδες δεν αξιζουν κανενα σεβασμο.