Νέα

Laser στην ευαίσθητη περιοχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kapsonis19891989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
εσυ πως καλοπιζεις το πουλακι σου ρε πακετακια ?
η' το εχεις ντισκοβιο ?
για πεσμας τη γνωμη σου.
ειμαστε ολοι αυτια.
ε ψαλιδακι τοσο οσο και στις φλατ επιφανειες παταω και ενα wilkinson

αλλα γενικα σου ειπα ριπαπαφυλης πως προτιμω αξυριστο να φτυνει η τανα το dna μου που της εχει μπει οδοντοφλυδιφα

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
ακριβώς αυτό. με ξυριστική έχω "αρπάξει" το παπάρι μου. Με ξυράφι ποτέ δεν είχα θέμα. Και στο πρόσωπο έχω κοπεί (όχι τίποτα σπουδαίο) με ξυριστική. Αν κάνεις μαλακία κόβεσαι. Ε προφανώς έκανα.
τελοσπάντων, περιμένω σοβαρές απόψεις
και γω το χω παθει προ δεκαετιας κε ζουσα με το φοβο πως θα το βρω σε καμια καλτσα το πρωι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
ε ψαλιδακι τοσο οσο και στις φλατ επιφανειες παταω και ενα wilkinson

αλλα γενικα σου ειπα ριπαπαφυλης πως προτιμω αξυριστο να φτυνει η τανα το dna μου που της εχει μπει οδοντοφλυδιφα
α εχεις πουλακι τελικα.
μαλιστα.
και το βλεπεις εκει κατω που το εχεις αξυριστο η' το ψαχνεις με κανα φακουδακι ?

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
α εχεις πουλακι τελικα.
μαλιστα.
και το βλεπεις εκει κατω που το εχεις αξυριστο η' το ψαχνεις με κανα φακουδακι ?
Α εκει το πηγαινες ρε ατακεσδημοτικου?

ενδιαφερεσαι περαιτερω για το καβλι μου ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
ψαλιδι στο πουτσο; εχει "τσιπησει" κανενας το αρχιδι του με ψαλιδι; δεν βολευει καθολου, ειδικα αν τα αρχιδια σας ειναι κρεμαστα. Το ξυραφι ειναι η σιγουρη λυση με το καλυτερο αποτελεσμα αλλα παιζεις με ενα μικρο ρισκο να σου γυρισει καμια τριχα και να κανει κυστη, πραγμα που δεν το ευχομαι σε κανεναν. Επισης το ξυραφι αν μπει μερικα λεπτα/ωρες πριν ενα γαμησι με πουτανα, διευκολυνει και δερματολογικες παθησεις και αν τυχον δεν παρετε χαμπαρι καμια μικρη μικρη πληγη, σοβαροτερες παθησεις. Γενικα εκτιθεσαι αρκετα, αν δεν πηδατε βρωμιαρες δεν εχετε να φοβαστε παντως.

Η καλυτερη λυση για εμενα, ειναι η μηχανη. Η τεχνολογια εχει εξελιχθει αρκετα ωστε μια απλη φτηνη επαναφορτιζομενη μηχανη καποιας καλης εταιρειας να κανει την δουλεια τελεια, σε οποιο μηκος θελετε (οχι σαν ξυραφι ομως, στην καλυτερη να μοιαζει με 2-3 μερες ξυραφιου), χωρις να αρπαζει και να κοβει αρχιδια κτλ εννοειται (φανταστειτε οτι και καποιες γυναικες με παρομοιο ξυριζουν τα μουνια τους, δεν υπαρχει κινδυνος), και το σημαντικοτερο, ειναι γρηγορη.

Ολο αναβαλω να παρω μηχανη (χαλασε η παλια), τα ξυριζα σε 1-2 λεπτα πριν κανω μπανιο, καθε 10-15 μερες. Με το ξυραφι τον τελευταιο καιρο αργω πολυ (ειδικα στα αρχιδια). Επισης ενα παπαρι ξυρισμενο 1 μερα με ενα μουνι ξυρισμενο 1 μερα, κανουν την χειροτερη τριβη που μπορουν να κανουν, και στο σεξ για εμενα ειναι υπερβολικα ενοχλητικο σε συγκεκριμενες στασεις.

Το λειζερ για εμενα δεν αξιζει. Πολλες συνεδριες σε ενα δυσκολο μερος του κορμιου, για κατι που κανεις σε λιγα λεπτα ανα 10ημερο με μια απλη φτηνη επωνυμη ξυριστικη σωματος. Κανενα vfm στο λεηζερ πουτσου, το μονο λεηζερ που ισως αξιζει σε αντρα ειναι αυτο της πλατης μπαμπουινου που εχουν μερικοι και τρομαζουν τους λουομενους στην παραλια.

haepeage

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
καλά δε ψάχνω το vfm. Δε με απασχολεί αυτό. οπότε το αφήνουμε εκτός συζήτησης/
όσο για την πλάτη έχεις δίκιο. έχω 2 φίλους έτσι, άστα να πάνε. ξυριζονται στην πλάτη. εγώ στη θέση τους θα είχα κάνει laser.

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
τύπε το λέιζερ κ η αποτρίχωση αρχιδιών είναι το νέο μασατζίδικο
πας,διαλέγεις μανικιουρίστ κ στο τέλος έχεις κ happy ending

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
καλά δε ψάχνω το vfm. Δε με απασχολεί αυτό. οπότε το αφήνουμε εκτός συζήτησης/
όσο για την πλάτη έχεις δίκιο. έχω 2 φίλους έτσι, άστα να πάνε. ξυριζονται στην πλάτη. εγώ στη θέση τους θα είχα κάνει laser.
Ο χρονος ειναι χρημα. Βαλε κατω ποσες συνεδριες θελεις και ποσες ωρες η καθε συνεδρια. Γιατι; για να εχεις επιδερμιδα σαν κωλο μωρου; Κι αν βρεις γκομενα που γουσταρει λιγη τριχουλα τι κανεις βαζεις περουκα; Αν δεν εισαι πορνοσταρ δεν νομιζω να το εχεις πραγματικη αναγκη, αλλα οκ. Ο καθενας οπως αγαπαει. Απλα θεωρω αχρηστο το λειζερ εκει κατω, και δεν στο γραφει ουτε παλιοσχολιτης ουτε αντι-μετροσεξουαλ, καθε 10-15 μερες ριχνω ξουρα.
Τουλαχιστον πηγαινε σε κανενα σοβαρο δερματολογο και οχι σε κανενα κεντρο αισθητικης της κακιας ωρας.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ο κόσμος όσο πάει τα παίζει όλο και περισσότερο. Γελάνε όλοι που κερδίζουν από την βιομηχανία καλλυντικών και καλωπισμού, με την ανασφάλεια που σας έχουν μπήξει στο κεφάλι. Είχαν που είχαν κάνει τον εγκέφαλο των γυναικών σούπα, τώρα έχουν αρχίσει να πιάνουν και εσάς.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Αμα σου πει κανενα 20χρονο πιπινι οτι δεν σου παιρνει πιπα γιατι εχει πιασει αραχνες το τριχωτο βρωμοψωλι σου, εσυ να της κανεις κηρυγμα για την φυσικοτητα της τριχας.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Αμα σου πει κανενα 20χρονο πιπινι οτι δεν σου παιρνει πιπα γιατι εχει πιασει αραχνες το τριχωτο βρωμοψωλι σου, εσυ να της κανεις κηρυγμα για την φυσικοτητα της τριχας.
Ευτυχώς στην Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχει έλλειψη ακομπλεξάριστων πιπινιών, δικέ μου. Κανένα κήρυγμα, απλά απορρίπτουμε ευγενικά αυτά τα κομπλεξικά που ταυτίζουν τρίχα με έλλειψη καλού μπανιαρίσματος/υγιεινής, και πάμε για τα άλλα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.284
Πόντοι
10.336
Ευτυχώς στην Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχει έλλειψη ακομπλεξάριστων πιπινιών, δικέ μου. Κανένα κήρυγμα, απλά απορρίπτουμε ευγενικά αυτά τα κομπλεξικά που ταυτίζουν τρίχα με έλλειψη καλού μπανιαρίσματος/υγιεινής, και πάμε για τα άλλα.
αμα εγδυνες μια γκομενα και εβλεπες αυτο, το εγλυφες;

3.jpg

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
αμα εγδυνες μια γκομενα και εβλεπες αυτο, το εγλυφες;

3.jpg
Όσες φορές που έχει τύχει, το έχω κάνει. Το θέμα είναι να είναι καθαρή και να σε καυλώνει με την εμφάνιση της και τον τρόπο της.

Δεν είμαστε στον 19ο αιώνα και πριν, που οι άνθρωποι καθάριζαν το σώμα τους ως πολυτέλεια. Εδώ και δεκαετίες δεν ισχύει το στερεότυπο τρίχες = βρωμιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom