Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Opaliosinealios

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2015
Like
32
Πόντοι
0
Ζουν και βασιλεύουν μια χαρά. Απλά, δεν στέκονται στο πέρασμα πλέον, είναι στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Όταν σταματήσεις λίγο με το αυτοκίνητο, σου γνέφουν ή έρχονται αυτές. Πέρασα από εκεί σήμερα τυχαία και τις είδα...
Ποιας πολυκατοικιας φιλε; Εκείνης πίσω απο τη μαντρα αυτοκινήτων;

sudo

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2022
Like
30
Πόντοι
0

Μακριά από αυτή την Lola. 'Ηταν η μόνη που μου απάντησε αργά την νύχτα και επειδή είχα καλή εμπειρία την περασμένη εβδομάδα με massage και hj είπα γιατί όχι (με μία Mary που είχε στο bazaraki). Λέει body2body massage αλλά η εμπειρία ήταν χάλια. 50 ευρώ 30 λεπτά με hj, touching και μπάνιο μαζί μου είπε.

Όταν μπήκα μέσα βρωμούσε το διαμέρισμα. Στα μηνύματα μου είπε ήταν απο Ουκρανία, τελικά ήταν απο Πολωνία και λέει ότι δεν έβρισκε πελάτες όταν έλεγε ότι ήταν από Πολωνία. Όταν ξάπλωσα μπήκε απευθίας στο hj, μηδέν teasing. Πέρασαν 10 λεπτά στο ρομποτικό hj και απλός σταμάτησε γιατί κουράστηκε και δεν δεχόταν να συνεχίσει. Μου λέει "i need my hands for tomorrow". Μετά απο πολλά μα και μού, της είπα να μπούμε στο μπάνιο μαζί για να τελιώσει ο αγώνας εκέι και ούτε αυτό δεχόταν.

Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα. Ωραίο σώμα αλλά στα υπόλοιπα κάτω απ΄το μηδέν. Ρομπότ να μου την έπεζε θα ήταν καλύτερη εμπειρία. Στον κάλαθο το πενηντάρι.

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Καμία ασιατισα έχουμε???γμουσα κάνα χρόνο πριν αλλά έχασα τον αριθμό

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

Μακριά από αυτή την Lola. 'Ηταν η μόνη που μου απάντησε αργά την νύχτα και επειδή είχα καλή εμπειρία την περασμένη εβδομάδα με massage και hj είπα γιατί όχι (με μία Mary που είχε στο bazaraki). Λέει body2body massage αλλά η εμπειρία ήταν χάλια. 50 ευρώ 30 λεπτά με hj, touching και μπάνιο μαζί μου είπε.

Όταν μπήκα μέσα βρωμούσε το διαμέρισμα. Στα μηνύματα μου είπε ήταν απο Ουκρανία, τελικά ήταν απο Πολωνία και λέει ότι δεν έβρισκε πελάτες όταν έλεγε ότι ήταν από Πολωνία. Όταν ξάπλωσα μπήκε απευθίας στο hj, μηδέν teasing. Πέρασαν 10 λεπτά στο ρομποτικό hj και απλός σταμάτησε γιατί κουράστηκε και δεν δεχόταν να συνεχίσει. Μου λέει "i need my hands for tomorrow". Μετά απο πολλά μα και μού, της είπα να μπούμε στο μπάνιο μαζί για να τελιώσει ο αγώνας εκέι και ούτε αυτό δεχόταν.

Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα. Ωραίο σώμα αλλά στα υπόλοιπα κάτω απ΄το μηδέν. Ρομπότ να μου την έπεζε θα ήταν καλύτερη εμπειρία. Στον κάλαθο το πενηντάρι.
Μας έλυσες την απορία.
Ήταν Λεμεσό πριν και ήθελα να δοκιμάσω αλλά φαίνεται ευτυχώς που δεν πήγα τελικά.

• Like
Αντιδράσεις: sudo

chrisalright

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2015
Like
18
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, έχει κανένας άποψη για τις πιο κάτω;

Μου είπε ένας φίλος ότι η Natasha είναι πολύ καυλιάρα και διψά για πούτσα. Την έχω βάλει στο μάτι καιρό αλλά δεν κατάφερα να την συναντήσω ακόμα

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Μου είπε ένας φίλος ότι η Natasha είναι πολύ καυλιάρα και διψά για πούτσα. Την έχω βάλει στο μάτι καιρό αλλά δεν κατάφερα να την συναντήσω ακόμα
Ισχύει για τη Νατάσα.
Παλιά μιλφαρα, μιλάει και ελληνικά.
Γαμιεται καλά.

Cypriot man

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2020
Like
137
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, έχει κανένας άποψη για τις πιο κάτω;

Είχα πάει στην Χριστίνα πριν περίπου 3 μήνες. Ρωσίδα που μένει Ελλάδα και ασκεί και εκεί το ίδιο επάγγελμα. Μιλάει σπαστά ελληνικά αρκετά καλά. Μεγάλη σε ηλικία κοντά στα 45 λογικά, νταρντανα αρκετό σφιχτο σωμα παρά την ηλικία της. Καλή πίπα , ενεργητική στο σεξ, αν δεν έχεις θέμα με την ηλικία και με το ότι η εμφάνιση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο θα περάσεις καλα

ALEX-LARNACA

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Like
72
Πόντοι
1
Παρακαλώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόλις μου γλύτωσες τα λεφτά. Ψηνομουν αλλά τώρα. Ευχαριστώ

Akapotos1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Έχει πάει κάποιος σε αυτή να δώσει καμία πληροφορία; Roselle

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0
Καινούργια παρουσιά, φαίνεται ωραία juicy στις φωτογραφίες οι οποίες είναι verified (είδωμεν!), μένει να δοκιμάσουμε ή να ακούσουμε εμπειρίες αν είναι καμιά φόλα.

Ήταν παλιά και επανήλθε. Απ' ότι θυμάμαι είχε θετικά σχόλια, αν μπορείς κάποιος να μας φρεσκάρει την μνήμη

Επίσης αυτή παίζει καιρό στις αγγελίες αλλά δεν θυμάμαι κάποιο σχόλιο

Όσο περισσότερες λεπτομέρειες, τιμή, χρόνος, υπηρεσίες, επικοινωνία τόσο το καλύτερο ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Ευχαριστώ

Nili

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Κατερίνα πολύ καλή. Ευγενικοτατη, πεντακάθαρη και μιλάει καλά ελληνικα. Ψιλονταρντανα αλλά γυναικάρα με κωλαρα βυζάρες και ωραίο πρόσωπο. Στα του αγώνα πολύ καλή συμμετοχή και αντέχει σφυροκόπημα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Αυτό το καυλακι είναι μήνες στη Λάρνακα.
Κανένας δεν πήγε να δοκιμάσει;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Και αυτές φαίνονται ενδιαφέρουσες.

Επίσης γλυκια φάτσα.

Opaliosinealios

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2015
Like
32
Πόντοι
0
Ζουν και βασιλεύουν μια χαρά. Απλά, δεν στέκονται στο πέρασμα πλέον, είναι στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Όταν σταματήσεις λίγο με το αυτοκίνητο, σου γνέφουν ή έρχονται αυτές. Πέρασα από εκεί σήμερα τυχαία και τις είδα...
Πάλι πέρασα σημερα και τιποτα… 2 φορες κιολας… τι ωρα τες είδες;

FunhaverCy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ρουμανικατασταση
Το πρόσωπο και ο κολος της είναι 10/10 αλλά βυζι 0.
Δεν είναι πολύ καλή ούτε πολύ κακή, είπαμε χωρίς προφυλακτικό το γλύψιμο, προσπάθησε να μου πει όχι μετά. Αν σου αρέσει απλά μια όμορφη αξίζει, φιλιά η κάτι περισσότερο δεν δίνει. Στον αγώνα μέτρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom