hi baby I'm sexy real body2body massage master with years of experience. You will enjoy every moment with me and I will make you forget your problems
www.bazaraki.com
Μακριά από αυτή την Lola. 'Ηταν η μόνη που μου απάντησε αργά την νύχτα και επειδή είχα καλή εμπειρία την περασμένη εβδομάδα με massage και hj είπα γιατί όχι (με μία Mary που είχε στο bazaraki). Λέει body2body massage αλλά η εμπειρία ήταν χάλια. 50 ευρώ 30 λεπτά με hj, touching και μπάνιο μαζί μου είπε.
Όταν μπήκα μέσα βρωμούσε το διαμέρισμα. Στα μηνύματα μου είπε ήταν απο Ουκρανία, τελικά ήταν απο Πολωνία και λέει ότι δεν έβρισκε πελάτες όταν έλεγε ότι ήταν από Πολωνία. Όταν ξάπλωσα μπήκε απευθίας στο hj, μηδέν teasing. Πέρασαν 10 λεπτά στο ρομποτικό hj και απλός σταμάτησε γιατί κουράστηκε και δεν δεχόταν να συνεχίσει. Μου λέει "i need my hands for tomorrow". Μετά απο πολλά μα και μού, της είπα να μπούμε στο μπάνιο μαζί για να τελιώσει ο αγώνας εκέι και ούτε αυτό δεχόταν.
Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα. Ωραίο σώμα αλλά στα υπόλοιπα κάτω απ΄το μηδέν. Ρομπότ να μου την έπεζε θα ήταν καλύτερη εμπειρία. Στον κάλαθο το πενηντάρι.