peterlimassol
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2019
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις πληροφορειες με αυτην την γερμανιδα που μενει λαρνακα με το ονομα badxlucy? μου εστηλε μηνυμα για συναντηση και ζητα 200 ευρω
Φίλε αν πρόκειται για την πραγματική που έχει και only fans φαίνεται για πολύ καλή περίπτωση. Εγώ δηλαδή θα πήγαινα. Αλλά μου κάνει εντύπωση να κάνει βίζιτες και μου φαίνεται πιο πολύ σαν απάτη, μήνυμα που σου έστειλε ? Στο onlyfans?ξερει κανεις πληροφορειες με αυτην την γερμανιδα που μενει λαρνακα με το ονομα badxlucy? μου εστηλε μηνυμα για συναντηση και ζητα 200 ευρω
Σε παρακαλώ δώσε ενα τηλέφωνο να επικοινωνήσουμε όταν έρθεις με το καλό Λάρνακα!αχ λίγο δύσκολο ν έρθω εκεί χωρίς παραλία..
έρχομαι όμως Λάρνακα την Δευτέρα!
Καλησπέρα Στεφανία, θα μπορουσες να μου στείλεις τον Κυπριακό σου αριθμό?Καλημέρα σας Θα έρθω τελικά και Λάρνακα 4 βραδιά 31 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου, περιοχή Μακένζυ
οχι μου εστηλε στο φεισπουκ γιατι με δεχτηκε εκει σαν φιλο τηςΦίλε αν πρόκειται για την πραγματική που έχει και only fans φαίνεται για πολύ καλή περίπτωση. Εγώ δηλαδή θα πήγαινα. Αλλά μου κάνει εντύπωση να κάνει βίζιτες και μου φαίνεται πιο πολύ σαν απάτη, μήνυμα που σου έστειλε ? Στο onlyfans?
Καλησπέρα Στεφανία, θα μπορουσες να μου στείλεις τον Κυπριακό σου αριθμό?
Που είναι αυτή η πιατσαΣυναγωνιστές της Λαρνακας ξέρει κανένας αν εκείνη η πιάτσα από Κινεζουλες στο κέντρο της πόλης έχει διαλυθεί; Όσες φορές πέρασα τελευταία, δεν υπήρχε ψυχή..
Πας από κεντρική αστυνομία προς ραουνταμπαουτ λιμανιού στα αριστερά σου έχει μια πεζυνα ΕΚΟ ,1ο στρίψιμο αριστερά στα 30 μέτρα αριστερά σου θα δεις μια μάντρα με αυτοκίνητα, υπάρχει ένα πέρασμα εκεί ,μέσα στο πέρασμα κάθονται διάφορες 20€ και σε πάνε σε δωμάτιο της πολυκατοικίας από πίσω, τα δωμάτια είναι παλιά και μην περιμένετε πολυτέλεια, αν δεν σου αρέσουν αυτές που κάθονται εκεί κάνεις μια γύρα να εμφανιστούν και άλλες, εσύ 2 ομορφουες αλλά μην ξεχνάτε πάνε και άλλοι να γαμησουν οπότε μην με πριξετε στα μηνύματα τι ώρα θα βρείτε τις ομορφουες κτλ, και προσοχή να βάζετε προφυλακτικάΚαμία ασιατισα υπάρχει ρε μαγκες?
Συναγωνιστή εγω περασα 3 φορές απο εκει, δίπλα ακριβώς απο τη μαντρα στο περασμα… απογευμα κατα τις 16:00 και τιποτα… ουτε μια κοπελα… μήπως παω νωρίς;Πας από κεντρική αστυνομία προς ραουνταμπαουτ λιμανιού στα αριστερά σου έχει μια πεζυνα ΕΚΟ ,1ο στρίψιμο αριστερά στα 30 μέτρα αριστερά σου θα δεις μια μάντρα με αυτοκίνητα, υπάρχει ένα πέρασμα εκεί ,μέσα στο πέρασμα κάθονται διάφορες 20€ και σε πάνε σε δωμάτιο της πολυκατοικίας από πίσω, τα δωμάτια είναι παλιά και μην περιμένετε πολυτέλεια, αν δεν σου αρέσουν αυτές που κάθονται εκεί κάνεις μια γύρα να εμφανιστούν και άλλες, εσύ 2 ομορφουες αλλά μην ξεχνάτε πάνε και άλλοι να γαμησουν οπότε μην με πριξετε στα μηνύματα τι ώρα θα βρείτε τις ομορφουες κτλ, και προσοχή να βάζετε προφυλακτικά
Φίλε να σου πω την αλήθεια, πήγα και εγώ χθες, όντως δεν βρήκα, μάλλον έγινε καμία στραβή και τις μάζεψαν, κρίμα γιατί με 20€ γαμουσα καλά καιρό τώραΣυναγωνιστή εγω περασα 3 φορές απο εκει, δίπλα ακριβώς απο τη μαντρα στο περασμα… απογευμα κατα τις 16:00 και τιποτα… ουτε μια κοπελα… μήπως παω νωρίς;
Ζουν και βασιλεύουν μια χαρά. Απλά, δεν στέκονται στο πέρασμα πλέον, είναι στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Όταν σταματήσεις λίγο με το αυτοκίνητο, σου γνέφουν ή έρχονται αυτές. Πέρασα από εκεί σήμερα τυχαία και τις είδα...Φίλε να σου πω την αλήθεια, πήγα και εγώ χθες, όντως δεν βρήκα, μάλλον έγινε καμία στραβή και τις μάζεψαν, κρίμα γιατί με 20€ γαμουσα καλά καιρό τώρα
Ευχαριστώ φίλεΖουν και βασιλεύουν μια χαρά. Απλά, δεν στέκονται στο πέρασμα πλέον, είναι στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Όταν σταματήσεις λίγο με το αυτοκίνητο, σου γνέφουν ή έρχονται αυτές. Πέρασα από εκεί σήμερα τυχαία και τις είδα...