Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 466K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Είχα και γω στο παρελθόν κακές εμπειρίες με το safari. Δεν δέχονται την κακή κριτική. Αν είναι να πετύχεις αστέρι όμως την έκανες
Πολλά λεφτά για να ρισκάρεις φίλε.

Antrikos666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
11 το βράδυ? Δεν δουλεύουν 24 ώρα φίλε, ευτυχώς που δεν βρήκες κανένα αράπη μέσα στα σκοτεινά να σου κάνει και τίποτα άλλο
Καλα ναι για αυτο και ροτισα επιδι ιχα το τιλεφονο τις και πιγενα τα βραδια

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
610
Πόντοι
86

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
610
Πόντοι
86
Παιδιά ξέρετε κανένα ξενοδοχείο περιοχή Δεκελείας κάτω τουριστική για λίγες ώρες για να πάρω κάποιο πουτανακι? Ευχαριστώ

Kalikantzaros48

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
188
Πόντοι
1

johnrampo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
2
Πόντοι
0
11 το βράδυ? Δεν δουλεύουν 24 ώρα φίλε, ευτυχώς που δεν βρήκες κανένα αράπη μέσα στα σκοτεινά να σου κάνει και τίποτα άλλο
Ήμουν πριν λίγο εκεί.
Μιλάτε για το ερείπιο ακριβώς μετά την ΕΚΟ.Δεν έχει τίποτα εκεί.. όταν βραδιάζει..μόνο Αφρικανούς

johnrampo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Σιναγονιστες περασα απο τιν εκο και απολα τα κεντρικα σιμια με βασι αυτα που γραφετε απο τις 11μεχρι τορα διστιχος εμινα με τιν παλαμι ουτε κινεζες ουτε μαυρες μια βρικα και αυτι μου εκανε κολοδαχτιλο δοστε καμια ιδεα!!! Που να παο ι κανα τιλεφονο!! Επισις να αναφερο περασα στιν εκο και μεσα απο τιν πολικατικια και στιν μαντρα δεν ιδα κατι!! Και μετα που πιγα να βαλο βενζινι ιδα στον προτο οροφο που ιταν ι κινεζα ιταν κατι αραπαδες
Πέρασα σήμερα κατά τις 7 και μισή.Μονο Αφρικανοί εκεί...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Αυτή λέει ασιατισα ότι είναι.
Δοκίμασε κανείς;
Κάνει και σεξ;

johnrampo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Γνώμες για την συγκεκριμένη;
Παλιά καραβάνα στη Λάρνακα από ότι βλέπω
Έχει διαφορετικές αγγελίες.Πότε είναι Βίκυ,πότε Mely,πότε κάτι άλλο.
Ωραίο και ακριβό διαμέρισμα.
Βγάζει πολύ χρήμα .....και γιατί;;

Σε βάζει μέσα...δεν σε αφήνει να κάνεις παιχνίδι. ..

Στα βυζιά πονάει, στο μουνί πονάει ,στο στόμα δεν θέλει φιλί.
Ακάποτη πίπα δεν κάνει .....

Βιάζεται να σε κάνει να χύσεις, στα 10 με 15 λεπτά......ενώ πληρωσες για μισή η μία ώρα.

Όσο πάτε κλαίτε τα λεφτά σας...ποτε δεν κάνατε μια ώρα...

Θα σας πει ότι ανήκει σε εταιρεία...αλλά κάθε 2 μήνες φεύγει για ταξίδια...και κάνει καιρό να επανέλθει.

Πότε είναι Τσεχίδα πότε Σλοβένα, Πότε Βουλγάρα ...

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ!!! ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ..ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ..

sexpunter

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα (πεζός) κατά τις 10 παρά, στρίβουμε αριστερά το πρώτο μετά την ΕΚΟ, και πίσω από την ΕΚΟ είχε 2 ασιατισες πολύ μέτριες που μου κάνουν σήμα να έρθω. Κοντεύω, η μία (πιο γεματουλα) μου κάνει για να μπω στην πολυκατοικία. Ζήτησα πρώτα πόσα ήθελε, ή όντως δεν καταλάβαινε ή το έπαιζε... Αρχικά ζήτησε 30 αλλά της είπα δεν έχω και μου λέει 20. Δέχτηκε ακαποτη πίπα αλλά δεν έμεινα, έφυγα...

Είχε και μια πιθανόν Κυπραία που γύριζε τον σκύλο της, νομίζω μπήκε στην πολυκατοικία επίσης αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να δίνει το μουνι της χαχα

Thegreatalfa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια πρωτη φορα γραφω εδω. Θελω να μου πειτε γνωμες για αυτην εδω, εαν πηγατε (συμπεριφορα, φιλια κλπ)
1000001365.jpg
Φίλε πήγα σε αυτήν αφού την σημάδεψα πολλή καιρό στο παζαρακι. Η χειρότερη μου εμπειρία. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες, απεχθές πρόσωπο, χαλιά κορμί. Δεν δεχόταν να ανάψει το κλιματιστικό. Με το ζόρι τελείωσα με hj.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom