Διαγραμμένο μέλος 232694
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Πολλά λεφτά για να ρισκάρεις φίλε.Είχα και γω στο παρελθόν κακές εμπειρίες με το safari. Δεν δέχονται την κακή κριτική. Αν είναι να πετύχεις αστέρι όμως την έκανες
Πολλά λεφτά για να ρισκάρεις φίλε.Είχα και γω στο παρελθόν κακές εμπειρίες με το safari. Δεν δέχονται την κακή κριτική. Αν είναι να πετύχεις αστέρι όμως την έκανες
Καλα ναι για αυτο και ροτισα επιδι ιχα το τιλεφονο τις και πιγενα τα βραδια11 το βράδυ? Δεν δουλεύουν 24 ώρα φίλε, ευτυχώς που δεν βρήκες κανένα αράπη μέσα στα σκοτεινά να σου κάνει και τίποτα άλλο
Φίλε εγώ όσες φορές έχω βρει είναι κατά το μεσημέρι προς απόγευμαΚαλα ναι για αυτο και ροτισα επιδι ιχα το τιλεφονο τις και πιγενα τα βραδια
Οοκ φιλε θα δοκιμασο το απογεβμα τοτε σε ευχαριστώΦίλε εγώ όσες φορές έχω βρει είναι κατά το μεσημέρι προς απόγευμα
Marianti einai sto dromo dekelias ego palia pigena ekiΠαιδιά ξέρετε κανένα ξενοδοχείο περιοχή Δεκελείας κάτω τουριστική για λίγες ώρες για να πάρω κάποιο πουτανακι? Ευχαριστώ
Παλιά πήγαινα εδώ. Διακριτικό με κρυμμένο χώρο στάθμευσης Google TravelΠαιδιά ξέρετε κανένα ξενοδοχείο περιοχή Δεκελείας κάτω τουριστική για λίγες ώρες για να πάρω κάποιο πουτανακι? Ευχαριστώ
πήγα χθες , πολύ καλή εμπειρία και στο massage και στο sex. θα ξαναπάω σίγουραΚαλημέρα, πήγε κάποιος πρόσφατα στην Μικαελλα;
Michaella
Για πες.πήγα χθες , πολύ καλή εμπειρία και στο massage και στο sex. θα ξαναπάω σίγουρα
και γλωσσοφιλα και ακαπωτο μπουκι , δάχτυλα δεν δοκίμασαΓια πες.
Έπαιξαν γλωσσοφιλα, ακαπωτο μπουκι, δάχτυλα;
Φίλε που έμενε η κοπέλα;και γλωσσοφιλα και ακαπωτο μπουκι , δάχτυλα δεν δοκίμασα
Ήμουν πριν λίγο εκεί.11 το βράδυ? Δεν δουλεύουν 24 ώρα φίλε, ευτυχώς που δεν βρήκες κανένα αράπη μέσα στα σκοτεινά να σου κάνει και τίποτα άλλο
Πέρασα σήμερα κατά τις 7 και μισή.Μονο Αφρικανοί εκεί...Σιναγονιστες περασα απο τιν εκο και απολα τα κεντρικα σιμια με βασι αυτα που γραφετε απο τις 11μεχρι τορα διστιχος εμινα με τιν παλαμι ουτε κινεζες ουτε μαυρες μια βρικα και αυτι μου εκανε κολοδαχτιλο δοστε καμια ιδεα!!! Που να παο ι κανα τιλεφονο!! Επισις να αναφερο περασα στιν εκο και μεσα απο τιν πολικατικια και στιν μαντρα δεν ιδα κατι!! Και μετα που πιγα να βαλο βενζινι ιδα στον προτο οροφο που ιταν ι κινεζα ιταν κατι αραπαδες
Σας λέμε μέρα που έχει φως και εσείς πάτε βράδυ, πόσο πιο καθαρά να το πωΠέρασα σήμερα κατά τις 7 και μισή.Μονο Αφρικανοί εκεί...
Έχει διαφορετικές αγγελίες.Πότε είναι Βίκυ,πότε Mely,πότε κάτι άλλο.Γνώμες για την συγκεκριμένη;
Παλιά καραβάνα στη Λάρνακα από ότι βλέπω
Φίλε πήγα σε αυτήν αφού την σημάδεψα πολλή καιρό στο παζαρακι. Η χειρότερη μου εμπειρία. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες, απεχθές πρόσωπο, χαλιά κορμί. Δεν δεχόταν να ανάψει το κλιματιστικό. Με το ζόρι τελείωσα με hj.Γεια σας παιδια πρωτη φορα γραφω εδω. Θελω να μου πειτε γνωμες για αυτην εδω, εαν πηγατε (συμπεριφορα, φιλια κλπ)