Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kampanogaros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Guys μακριά ….ζητάει neosurf φωτό πριν σου στείλει διεύθυνση .
της έστειλα (με κρυμμένο τον κωδικο) γιατί είχα για άλλη δουλειά , όταν πήγα στο ραντεβού και της είπα να μου πει τον αριθμό του διαμερίσματος μου είπε ότι θέλει και δεύτερο 50 ευρώ neosurf ταχαμου για εγγύηση και στο τέλος θα μου τα έδινε πίσω μετρητά , μεγάλη απάτη προσέχετε !!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
Guys μακριά ….ζητάει neosurf φωτό πριν σου στείλει διεύθυνση .
της έστειλα (με κρυμμένο τον κωδικο) γιατί είχα για άλλη δουλειά , όταν πήγα στο ραντεβού και της είπα να μου πει τον αριθμό του διαμερίσματος μου είπε ότι θέλει και δεύτερο 50 ευρώ neosurf ταχαμου για εγγύηση και στο τέλος θα μου τα έδινε πίσω μετρητά , μεγάλη απάτη προσέχετε !!!

nioioni

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
26
Πόντοι
1

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
τούτο με την Μουτσομαρια ξεπερνα την λογική μου. έχει ακουστεί μέχρι και να παμε άχνα να ρωτήσουμε. Δηλαδή να κόψω να πάω Άχνα και την πρώτη που θα βρω θα σταματήσω να της πω μωρή γαμιέσαι; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; έλεος.

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές. Σήμερα Φοινικουδες γνώρισα μια Ρωσίδα Τατιάνα. Μενει 10 χρόνια Κύπρο και έχει μερικές φακίδες στο πρόσωπο. Το τηλ της τελειώνει σε 23. Μου είπε ότι κάνει μόνο μασάζ. Την ξέρει κάποιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες ?

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
τούτο με την Μουτσομαρια ξεπερνα την λογική μου. έχει ακουστεί μέχρι και να παμε άχνα να ρωτήσουμε. Δηλαδή να κόψω να πάω Άχνα και την πρώτη που θα βρω θα σταματήσω να της πω μωρή γαμιέσαι; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; έλεος.
Τη λένε κουτσομαρια και όχι μουτσομαρια και πελλος που σας έδωσε πληροφορίες να γαμησετε μουχτι, μια χούφτα ανθρώποι στην Λάρνακα και δεν ξέρετε 2 πουτανες που κυκλοφορούν στην πόλη σας, και εμείς από άλλες επαρχίες έχουμε μάθει τα στοιχεία τους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δοκίμασε κάποιος;
Αυτήν με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω, έχω περιέργεια να δω πως είναι

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Τη λένε κουτσομαρια και όχι μουτσομαρια και πελλος που σας έδωσε πληροφορίες να γαμησετε μουχτι, μια χούφτα ανθρώποι στην Λάρνακα και δεν ξέρετε 2 πουτανες που κυκλοφορούν στην πόλη σας, και εμείς από άλλες επαρχίες έχουμε μάθει τα στοιχεία τους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτήν με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω, έχω περιέργεια να δω πως είναι
Το μουτσομαρία ήταν ορθογραφικό αλλά επειδή ήταν ωραίο το άφησα.. Από εκεί και πέρα έξω από τα αστία, από τη στιγμή που δεν ξέρεις κάτι παραπάνω και κανείς δεν γνωρίζει εδώ ή κανείς δεν θέλει να μας πει, δεν το βρίσκω πολύ καλή ιδέα να πάει κάποιος Άχνα να την ψάξει.. είναι συνταγή για προβλήματα.. καλή η πληροφορία σου αλλά μην το κουράζεις άλλο, μόνο αυτό ήθελα να πω.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Το μουτσομαρία ήταν ορθογραφικό αλλά επειδή ήταν ωραίο το άφησα.. Από εκεί και πέρα έξω από τα αστία, από τη στιγμή που δεν ξέρεις κάτι παραπάνω και κανείς δεν γνωρίζει εδώ ή κανείς δεν θέλει να μας πει, δεν το βρίσκω πολύ καλή ιδέα να πάει κάποιος Άχνα να την ψάξει.. είναι συνταγή για προβλήματα.. καλή η πληροφορία σου αλλά μην το κουράζεις άλλο, μόνο αυτό ήθελα να πω.
Πήγαμε εμείς από Λεμεσό και την βρήκαμε

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Πήγαμε εμείς από Λεμεσό και την βρήκαμε
την κουτσομαρια εγω την ειχα πρωτοακουσει πριν 20 χρονια περιπου. την εψαξα κι εγω τοτε με κατι σειραες, και νομιζω την ειδαμε και φοβηθηκαμε. τωρα θα ειναι μεσοσκλερη. δεν κσταλαβαινω γιατι καποιος να ασχοληθει

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
200
Πόντοι
21
Κοπελια τώρα σοβαρα γυρευκετε μια 60+ γεναικα να γαμησετε τζιαι να πληρώσετε που πάνω? Πηεννε γαμηστε ένα π τα δεκάδες καλά μουνακια π υπάρχουν σε αγγελίες η βρείτε την πιο πουτανα σε ένα club αν δεν θέλετε πληρωσετε, εννεν καμία επιστήμη γαμωτο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Κοπελια τώρα σοβαρα γυρευκετε μια 60+ γεναικα να γαμησετε τζιαι να πληρώσετε που πάνω? Πηεννε γαμηστε ένα π τα δεκάδες καλά μουνακια π υπάρχουν σε αγγελίες η βρείτε την πιο πουτανα σε ένα club αν δεν θέλετε πληρωσετε, εννεν καμία επιστήμη γαμωτο
Ούτε εγώ το καταλαβαίνω αυτό που γίνεται λες και ψάχνουν για κανένα τοπ μοντελ, αλλά οκ περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.
Δεν υπάρχει λόγος να το σχολιάζουμε αφού κάποιοι αυτό γουστάρουν.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Εν μουχτι ρε

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Σε αυτήν πήγε κάνεις?? 70 το μισάωρο + 30 για κωλο λεει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Σε αυτήν πήγε κάνεις?? 70 το μισάωρο + 30 για κωλο λεει

Αν θυμάμαι καλά είναι Ρουμάνα και με άλλες φώτο.
Θες να κάνεις πειράματα φίλε;

• Like
Αντιδράσεις: Vitsos

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
200
Πόντοι
21
Ναι ρε φίλε τζιαι μουχτι να ενει, έλειψαν οι γκόμενές να γαμησω. Εννεν καμία τέχνη να γαμησεις ρε σε ηλικίες 18-40 δωρεάν. Αν σας αρέσουν όλους οι gilf πηεννετε αλλά εν περίεργο για μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom