Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mario3

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Like
24
Πόντοι
0
παιδια πριν 3-4 χρονια την γαμouσα..δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχω το facebook της.. καποιες φορες ακομα μου στελνει μηνυματα να την γαμησω αλλα εγινε πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....στειλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα για να σας πω το όνομά της στο facebook
Φιλε στηλε το ονομα της σε παρακαλω

bakakashi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πριν 3-4 χρονια την γαμouσα..δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχω το facebook της.. καποιες φορες ακομα μου στελνει μηνυματα να την γαμησω αλλα εγινε πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....στειλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα για να σας πω το όνομά της στο facebook
Θα μπορουσα να εχω και εγω το facebook της κυριας ευχαριστώ

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
ναι φίλε μου την ξέρω, κάνει τα πάντα, είναι νυμφομανήs, είναι και παντρεμένη, μένει στην Αγία Νάπα τώρα
Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν τα βρίσκω, θα ήθελα σε παρακαλώ πληροφορίες για αυτήν την αγγλίδα ευχαριστώ

Varni

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2015
Like
24
Πόντοι
0
Πιο ειναι το facebook της?

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Παίδες όσοι έχετε το fb της αγγλιδας στείλετε το και σε εμένα, όσοι μου απαντήσουν θα πάρουν fb κυπρεας λεμεσιανης μιτρομανους

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Γιατί δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα;

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Φίλε για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Αφού έγινε η αρχή με τις μιτρομανης , την κουτσομαρια από Αχνά την ξέρει κανείς σας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom