Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 491K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

asianlover

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πριν 3-4 χρονια την γαμouσα..δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχω το facebook της.. καποιες φορες ακομα μου στελνει μηνυματα να την γαμησω αλλα εγινε πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....στειλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα για να σας πω το όνομά της στο facebook
Φιλε με ενδιαφερει αν θελεις να μου στειλεις το facebook της Αγγλιδας

mman89

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Πόσα ποστ πρέπει να γράψω για να μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα;

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
663
Πόντοι
86
Παιδιά μετά από καιρό αφού βρέθηκαν πολλοί να γράψουν στο γκρουπ της Λάρνακας και ξύπνησε λίγο μετά από αρκετό καιρό λήθαργο, ψάχνω 2 εύκολες την Κουτσομαρια από την Αχνά και κάποια Μαρίνα παχουλη από Λάρνακα, έχει κάποιος κάτι υπόψη;

Ntzorvas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2018
Like
6
Πόντοι
0
παιδια πριν 3-4 χρονια την γαμouσα..δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχω το facebook της.. καποιες φορες ακομα μου στελνει μηνυματα να την γαμησω αλλα εγινε πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....στειλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα για να σας πω το όνομά της στο fa

παιδια πριν 3-4 χρονια την γαμouσα..δεν εχω τηλεφωνο αλλα εχω το facebook της.. καποιες φορες ακομα μου στελνει μηνυματα να την γαμησω αλλα εγινε πολυ μεγαλη για τα γουστα μου....στειλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα για να σας πω το όνομά της στο facebook
Ρε φίλε στείλε και σε εμένα το Facebook της!!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Παιδιά μετά από καιρό αφού βρέθηκαν πολλοί να γράψουν στο γκρουπ της Λάρνακας και ξύπνησε λίγο μετά από αρκετό καιρό λήθαργο, ψάχνω 2 εύκολες την Κουτσομαρια από την Αχνά και κάποια Μαρίνα παχουλη από Λάρνακα, έχει κάποιος κάτι υπόψη;
Βέβαια τρομερή αφύπνιση.
9/10 μπήκαν για να γράψουν ότι θέλουν πληροφορίες για μια τύπισσα που όποιος την ανέφερε δεν έχει ξαναποστάρει εδώ και 10 μέρες.
Τρομερά χρήσιμα μέλη όλα τους.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
663
Πόντοι
86
Βέβαια τρομερή αφύπνιση.
9/10 μπήκαν για να γράψουν ότι θέλουν πληροφορίες για μια τύπισσα που όποιος την ανέφερε δεν έχει ξαναποστάρει εδώ και 10 μέρες.
Τρομερά χρήσιμα μέλη όλα τους.
Συμφωνώ φίλε, βρήκαν μουχτι μουνι και έδωκαν μέσα όπως τα μιλιουνια, να πιστέψω εγώ μια χούφτα πόλη 2 μιτρομανης που τουλάχιστον την μια τη γαμησε όλη η σκάλα κανένας δεν την ξέρει; άμμ δεν πιστεύω, φοβούνται ότι θα τους πιάσουμε την σούπερ γκόμενά, να ζητούν ξέρουν, πολύ λίγα άτομα δίνουν και παίρνουν, αν όλοι έδιναν και κάτι τότε όλοι θα είχαν να γαμησουν δωρεάν

capo1987

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
43
Πόντοι
0
Και εγώ ενδιαφέρομαι γιαυτές.

Andreascy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία της. Δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα αν και παλαιότερα μπορούσα

The witcher

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρω εγώ την συγκεκριμένη εγγλεζα οποίος θέλει να μου στείλει μήνυμα και να του πω

Lca_lover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Το facebook της αγγλιδας ποιος το εχει αν γινεται να το στειλει ?? :)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
663
Πόντοι
86
Ξεχάστε την εγγλεζα εδοκαν όλοι πάνω της και εφαρασεν

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
663
Πόντοι
86
Κανένας συναγωνιστής να πάμε κατεχόμενα για μαύρες υπάρχει;

Ntzorvas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Παίζει κανένα 50-60 ευρο καλό ρε κοπελιά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom